Kodi al Samsung Smart TV: apreneu a instal·lar en 6 mètodes fàcils

Els televisors intel·ligents són els dispositius d’entreteniment dominants en l’actualitat i no es compara amb l’experiència que ofereixen. Però, alguna vegada heu tingut l’experiència de combinar les funcions d’un Smart TV i el millor servei de streaming, és a dir, Kodi? No? Llavors hauríeu de començar a pensar en la configuració Kodi al Samsung Tv intel·ligent.

Ofertes especials exclusives KodiVPN.co 2023
PureVPN

 10,95 US $ 2,91 USD per mes

Obteniu aquest acord

surf de surf

 11,95 dòlars EUA 1,99 USD per mes

Obteniu aquest acord (3 mesos gratis)

Ivacy

 9,95 dòlars EUA 2,75 USD per mes

Obteniu aquest acord

Feu un recorregut per aquesta guia per veure com vam instal·lar Kodi al Samsung Smart TV; les dues de les millors eines d’entreteniment del món perquè els usuaris puguin gaudir dels millors complements de Kodi en un televisor intel·ligent. Tot i això, sempre recomanem als usuaris protegir la seva privadesa en línia i utilitzar un servei KodiVPN.

Per què els streaming de fanàtics necessiten Kodi al Samsung Smart TV?

Per què els streaming de fanàtics necessiten Kodi per a Samsung Smart TV?

L’edat de l’entreteniment televisiu ha evolucionat molt, i ara les televisions intel·ligents són el futur de l’entreteniment. Això es deu al fet que hi ha infinites possibilitats que els televisors intel·ligents ofereixin als usuaris millorar les seves televisions intel·ligents per a diverses funcions diferents.

Els televisors intel·ligents es poden utilitzar per reproduir programes de televisió i pel·lícules, que òbviament requereixen alguns complements externs i programari. Tot i això, aquests programes i plugins val la pena instal·lar-los i es poden instal·lar molt fàcilment.

  Com veure HotStar fora de l'Índia als EUA, Regne Unit, Canadà i altres

Un dels programes més beneficiosos per transmetre pel·lícules, programes de televisió a televisors intel·ligents és Kodi. Permet als usuaris anar més enllà de les limitacions d’entreteniment convencionals i accedir a qualsevol cosa que vulguin veure.

Podeu utilitzar Kodi a Samsung Smart TV?

Podeu utilitzar Kodi a Samsung Smart TV?

Normalment, els televisors intel·ligents es basen en sistema operatiu Android i, per tant, és molt fàcil utilitzar Kodi. Com que els usuaris poden descarregar fàcilment Kodi en els seus dispositius mòbils a través de Play Store i llançar la pantalla als seus televisors intel·ligents. Tanmateix, els televisors intel·ligents Samsung no estan basats en un sistema operatiu Android, sinó que funcionen amb sistema operatiu Tizen, que no admet els dispositius Android ni cap altra caixa de Android..

Per tant, els usuaris no poden descarregar l’aplicació Kodi directament a Samsung Smart TV. Els usuaris poden utilitzar Kodi a Samsung Smart TV mitjançant Chromecast i USB. A continuació s’elaboren els mètodes d’instal·lació de Kodi Samsung Smart TV, seguiu la guia a fons.

Funcions d’un Samsung Smart TV per a usuaris de Kodi

Funcions d’un Samsung Smart TV per a usuaris de Kodi

Hi ha algunes funcions que els usuaris poden gaudir utilitzant Kodi a Samsung Smart TV, com ara:

 1. Funcions de control de veu intel·ligents
 2. Qualitat de vídeo Ultra HD
 3. Serveis de streaming preinstal·lats
 4. Opció de mirall de pantalla

A més d’això, Samsung Smart TV té les seves pròpies aplicacions que els usuaris poden gaudir de la transmissió de pel·lícules preferides, programes de TV, esdeveniments d’esports en directe de tot el món i molt més en línia.

És un Samsung Smart TV un sistema operatiu Android ?

Els televisors intel·ligents Samsung estan basats en el sistema operatiu Tizen i no admeten el sistema operatiu Android. Els usuaris utilitzen Tizen OS per a Kodi Samsung Smart TV, que també és un sistema operatiu fantàstic. No obstant això, els usuaris prefereixen comprar televisors intel·ligents basats en sistema operatiu Android, ja que proporcionen accés a milions d’aplicacions per a diversos propòsits d’entreteniment.

Una d’aquestes aplicacions és Kodi que es pot descarregar directament al sistema operatiu Android. Els aficionats a Kodi poden anar fàcilment a la Play Store, descarregar-hi Kodi i gaudir de la transmissió del seu contingut favorit a través de centenars de millors complements de Kodi..

6 Mètodes per configurar Kodi a Samsung Smart TV

Hi ha diferents maneres d’instal·lar Kodi, mira aquests mètodes i segueix el que sigui més fàcil d’instal·lar.

  Sports Matrix Kodi Addon: Guia d'instal·lació pas a pas per a Kodi Krypton 17.6

1. Instal·leu Kodi a Samsung Smart TV mitjançant Chromecast

Instal·leu Kodi a Samsung Smart TV mitjançant Chromecast

Chromecast és un dispositiu que permet als usuaris transmetre vídeos i molt més als seus televisors mentre s’executa l’aplicació de streaming als seus telèfons mòbils. És una veritable eina útil per a persones que vulguin utilitzar els seus telèfons mòbils amb aquest tipus de reproducció. Tanmateix, pensant a instal·lar Kodi a Samsung Smart TV podeu utilitzar Chromecast, només cal que seguiu aquests passos:

 1. Torn ON la seva Xarxa sense fils.
 2. Assegureu-vos que el vostre dispositiu mòbil i el vostre Samsung Smart TV estiguin connectats a la mateixa connexió sense fils.
 3. Abans de continuar, Instal·leu Kodi al vostre telèfon intel·ligent.
 4. Després d’això, aneu a Play Store i Instal·leu Chromecast i Aplicació per a la llar de Google al telèfon intel·ligent.
 5. Obre Chromecast al telèfon intel·ligent i connecteu el telèfon intel·ligent al Samsung Smart TV.
 6. Ara obert Aplicació per a la llar de Google.
 7. Fer clic a Pantalla de repartiment opció del menú.
 8. Ara, la pantalla del vostre telèfon intel·ligent començarà a projectar-se al vostre Samsung Smart TV.

Ara podeu utilitzar fàcilment Tizen OS per a Kodi Samsung Smart TV. Fàcil, no és així?

 2. Kodi al Samsung Smart TV amb Roku

Kodi a la televisió intel·ligent amb Roku

 1. Instal·leu Kodi al vostre telèfon intel·ligent.
 2. Connecteu el dispositiu mòbil i el dispositiu Roku a la mateixa xarxa sense fils.
 3. Obert Roku > Dirigiu-vos a Configuració > Fer clic a Sistema > Torn ON Vista de pantalla.
 4. Obert Google Play Store al vostre telèfon intel·ligent > Buscar Vista de pantalla aplicació > Instal·leu qualsevol aplicació que es reflecteixi en la pantalla.
 5. Empleneu la pantalla del vostre telèfon intel·ligent al vostre Samsung Smart TV mitjançant l’aplicació que reflecteixi la pantalla i gaudiu de Kodi amb facilitat.

3. Kodi a Samsung Smart TV mitjançant Android TV Box

Kodi a Samsung Smart TV mitjançant Android TV Box

 1. Igual que la resta de procediments d’instal·lació, Connecta’t la seva Caixa de TV Android a Samsung Smart TV.
 2. Instal·leu Kodi al quadre Android TV.
 3. Ara simplement correr Kodi al teu Caixa de TV Android i gaudeix de la reproducció en streaming Samsung Smart TV.

4. Kodi al Samsung Smart TV mitjançant mètode de la pantalla de càsting

Kodi al Samsung Smart TV mitjançant mètode de la pantalla de càsting

El Samsung Smart TV té una opció de reflexió integrada de la pantalla que fa que sigui més emocionant l’ús amb els dispositius mòbils Samsung. Tanmateix, XBMC a Smart TV es pot utilitzar fàcilment mitjançant mètodes de càsting de pantalla, ja que no hi ha un mètode de descàrrega directa de Kodi a Samsung Smart TV disponible oficialment. A part del mètode de pantalla de càsting, els usuaris també poden utilitzar Kodi Samsung Smart TV amb Roku, Android TV Box i Chromecast.

  Com instal·lar IPTV final a Kodi en menys de 3 minuts

5. Instal·leu Kodi al Samsung Smart TV mitjançant unitat USB

Les unitats USB sempre són una eina molt útil en aquestes situacions quan una plataforma no admet l’aplicació necessària o si necessiteu una plataforma de suport. Els amants de Kodi poden ajudar l’USB per instal·lar Kodi només seguint els passos esmentats a continuació:

 1. Anar a https://openelec.tv/.
 2. Feu clic a descarregar al menú superior.
 3. Fer clic a Construccions genèriques.
 4. Fer clic a “[Estable] OpenELEC 8.0.4 (x86_64) > Disc Imatge ”.
 5. descarregar Win32 Disc Imagina i llançar-lo.
 6. Trieu la unitat on voleu instal·lar OpenElec.
 7. Ara navegueu pel sistema i obriu el descarregat Imatge del disc OpenElec dossier.
 8. Fer clic a Escriu.
 9. Espereu que acabi la instal·lació.
 10. Reinicia al vostre equip, assegureu-vos que la vostra unitat USB estigui connectada.
 11. Introduïu el directori BIOS configuració.
 12. Arrenca des del directori USB conduir.

Com utilitzar Kodi Leia, Krypton i Jarvis a Samsung Smart TV ?

Podeu instal·lar qualsevol versió de Kodi a Samsung Smart TV com Kodi Leia, Kodi Krypton o Kodi Jarvis, però l’ús del mètode de Kodi continuarà sent similar. Seguiu aquests passos:

 1. Obert Kodi.
 2. Anar a Configuració.
 3. Fer clic a Ajustos del sistema.
 4. Fer clic a Complements.
 5. Ara, Activa les aplicacions de fonts desconegudes.
 6. Tornar al document pantalla inicial.

Ara podeu instal·lar fàcilment qualsevol complement que desitgeu. Seguiu la nostra guia de complements de Kodi per triar el complement favorit i veure el seu procediment d’instal·lació.

Aplicacions de Samsung Smart TV alternatives de Kodi

No hi ha dubte que el nivell d’entreteniment proporcionat a través dels televisors intel·ligents és massa elevat, sobretot quan teniu Kodi a Samsung Smart TV. No obstant això, a causa de la complexitat de la instal·lació dels procediments, els usuaris es resisteixen a provar aquest costat de l’entreteniment. Els usuaris que vulguin provar algunes alternatives poden provar les aplicacions de Samsung Smart TV alternatives de Kodi següents:

 1. Popcorn Time
 2. Plexe
 3. Streamio
 4. Usher

Paraules finals

Els televisors intel·ligents Samsung tenen moltes funcions excel·lents que es poden utilitzar per millorar encara més l’experiència de transmissió en temps real quan incorporem Kodi a Smart TV. Tot i que no hi ha cap mètode disponible per instal·lar Kodi directament a Samsung Smart TV, ja que el sistema operatiu és TIZEN OS i no és compatible amb Kodi. En cas contrari, hauria estat molt fàcil. No obstant això, no importa el complex que sigui la instal·lació, val la pena disparar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this