Kako instalirati Deceit Kodi Addon na Leia, Krypton, Jarvis pomoću One Nation Repo

Prijevara-Kodi-addon

Deceit Kodi addon je potpuni zabavni dodatak koji se može koristiti za sve potrebe za slobodno vrijeme. Ima filmove, TV emisije, TV uživo i sport.

Izvrsna stvar u ovom dodatku je dostupnost integracije Trakt i Real Debrid koja korisnicima omogućuje održavanje knjižnice sadržaja.

Ako želite streaming svih najnovijih filmova i TV emisija uživo, tada će vam trebati VPN za deblokiranje streamova. Provjerite jeste li odabrali jedan od najboljih VPN-a za Kodi prije nego što započnete streaming.

Prevariti Kodi Addon skladište

Deceit addon dostupan je u jednom Nation Repozitorijumu. Ovo skladište sadrži neke druge popularne dodatke, kao što su Sports Devil, Adult Swim, YouTube, F4M Tester itd..

Kako instalirati deceit na Kodi Leia i Krypton

Slijedite ove korake da biste instalirali dodatak Deceit na verzije Kodi Leia i Krypton za uživanje u omiljenim filmovima, TV emisijama i još mnogo toga:

 1. lansiranje Kodi s radne površine Windows > Vidjet ćete Kliknite ikonu zupčanika (postavke) i kliknite na tome > pojavit će se novi izbornik odavde Klik na Upravitelj datoteka.kako instalirati prevaru na kodi
 2. Sada ćete vidjeti dva stupca i kliknite na Dodajte izvor iz lijevog stupca.kako instalirati prevaru na kodi kripton verzije 17.6 ili starije
 3. Okvir za dijalog s adresnom trakom će se pojaviti, kliknite gdje piše i upišite ovo URL http://onenation.info/Repo/ > Klik U redu > Imenujte ovaj medijski izvor kao Jedan Repo > Klik u redu > Nakon što unesete detalje, dvaput provjerite URL izvora i ime izvora i kliknite u redu da biste zatvorili okvir za dijalog.kako instalirati prevaru na kodi jarvis verzije 16 ili novijoj
 4. Sada se vratite na Kodi Glavni izbornik > Na lijevom stupcu kliknite na Add-ons otvoriti karticu Add-ons izbornik > Na ovom izborniku pritisnite Instalacijski paket (Ikona okvira), prisutna u gornjem lijevom kutu.prevara kodi preuzimanje
 5. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke opcija s popisa.prevara skladište
 6. Vidjet ćete popis opcija, odaberite Jedan Repo s popisa > Klik repository.onenation-1.0.5.zip > Pričekajte da se pojavi obavijest “Dodatak instaliran”.prevara ne radi / pogreške / problemi / dolje / ispravke
 7. Nakon što se obavijest pojavi, kliknite na Instaliraj iz skladišta opcija > Kliknite i pregledajte OneNation repo > Otvorena video dodaci > Pomaknite se prema dolje po popisu i otvorite Deceit Kodi5 dodatak > Klik Instalirati i čekaj > Pojavit će se obavijest koja potvrđuje instalaciju dodatka.
  Kako gledati sport uživo na Kodi-u 2023. Besplatno širom svijeta

prevara Addon

Kako instalirati deceit na Kodi Jarvis verzije 16 ili više

Deceit se lako može instalirati na Kodi Jarvis slijedeći ove korake:

 1. Otvorena Kodi Jarvis V16 na svom uređaju.
 2. Sada kliknite na Sustav > Kliknite i otvorite Upravitelj datoteka.
 3. Dvaput kliknite na Dodajte izvor za ulazak na vezu izvora izvora.
 4. Klik <nijedan> > Upišite ovo URL http://onenation.info/Repo/ i Kliknite Sastavljeno > Dodijelite naziv izvornog URL-a spremišta kao Jedan Repo > Klik Sastavljeno > Klik u redu.
 5. Vrati se na Kodi dom > Klik Sustav > Klik Add-ons.
 6. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Kliknite na Jedan Repo > Odaberi repository.onenation-1.0.5.zip > Pričekajte da se obavijest pojavi.
 7. Sada odaberite Instaliraj iz skladišta opcija > Otvorena OneNation Repo.
 8. Otvorena Video dodaci mapa.
 9. Odaberi obmana > Klik Instalirati > Pričekajte da se obavijest pojavi.

Prevara Kodi Download

Preuzmite zip datoteku > Kodi Glavni izbornik > Add-ons > Kliknite na Ikona kutije.

Klik Instalirajte iz Zip datoteke > Pregledajte i otvorite preuzetu zip datoteku dodataka, tj. Kliknite na repository.onenation-1.0.5.zip > Pričekajte da se obavijest pojavi.

Kliknite na Instaliraj iz skladišta > Kliknite na OneNation repo > Otvorena Video dodaci > Kliknite na obmana > Klik Instalirati > pričekajte da se obavijest pojavi.

Prevara ne radi / Pogreške / ispravke na Kodi-ju

Nema dostupnih streamova

Možda ćete naići na skočni prozor s pogreškom dok pokušavate strujati novi film ili ponekad stari film, navodeći “Nema dostupnih streamova”. Ova se pogreška pojavio kad nema dostupnih davatelja za tokove određenog medijskog sadržaja.

Popraviti

Da biste riješili ovu pogrešku, idite na postavke dodataka, povećajte broj davatelja usluga i počistite dodatnu predmemoriju. To će sigurno popraviti ovu pogrešku i moći ćete strujati film koji želite. Međutim, ako se pogreška nastavi, onda za taj sadržaj ne postoje stvarni pružatelji usluga.

  Kako instalirati Supremacy Kodi repozitorij na Krypton, Jarvis i FireStick

Završne riječi

Deceit je cjelovit paket za sve ljubitelje Kodija i streamingaca zbog raznolikosti kategorija sadržaja koje nudi. Mnogi se dodaci usredotoče na određeni segment sadržaja poput nekoliko dodataka usredotočeni su na streaming filmova, a neki na sportske, a nekoliko na TV TV uživo. To nije slučaj s Deceitom jer je on obuhvatio sve glavne sadržajne segmente.

Pored toga, integracija Trakta i Real Debrida glavni je faktor koji ga korisnici više vole. Deceit je zaslužila veliko poštovanje u zajednici zbog svoje dobre funkcionalnosti i raznolikosti sadržaja. Našim korisnicima preporučujemo da isprobaju ovaj dodatak slijedeći naš vodič kako bi vidjeli kako instalirati Deceit addon na kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this