Hvad er Kodi URL Resolver? Og hvordan du indstiller populære URL-løsninger

Har du nogensinde bemærket lignende streaminglink-udbydere i forskellige Kodi-tilføjelser og spekuleret på, om alle tilføjelser har de samme værter?

Grunden bag disse tilbagevendende streaminglinks er Kodi URL Resolver, der fungerer i baggrunden og giver dig de bedste streaminglink ved at kaste de svage eller ubrugelige links. Du kan bruge URL-resolver med den bedste Kodi VPN-app og sikre en mere glat streaming. Få mere at vide om det og dens installationsprocedure ved at gennemgå denne korte vejledning.

Hvad er Kodi URL Resolver?

Kodi URL Resolver er et script-værktøj, der fungerer i baggrunden og henter streaming-links fra mediehostingsiderne. Det forbedrer og forbedrer streamingoplevelsen på Kodi ved at levere høj kvalitet og pålidelige streaminglinks.

Næsten hver tilføjelse har en URL-resolver, der giver den mulighed for at give bedre værter til streaming af indhold. URL-resolvere sparer tiden for add-on-udviklere, fordi uden det skal udviklere selv sammensætte alle resolverne, hvilket vil være en hektisk ting at gøre.

Hvorfor har jeg brug for URL-opløseren?

Hvis du ønsker at forbedre din streamingoplevelse og slippe af med links, der ikke fungerer, har du brug for URL-opløseren. Ikke kun vil det fjerne disse dysfunktionelle links, men det vil også give dig pålidelige arbejdsforbindelser gennem gode kilder.

Kodi URL Resolver installationstrin

 1. Start med at downloade Kodi URL Resolver Zip-fil fra denne URL
 2. Åbn Kodi.
 3. Klik på fanen Tilføjelser fra menuen til venstre.
 4. Klik på boksikonet, der er placeret ovenfor i venstre hjørne.
 5. Vælg Installer fra indstilling med zip-fil.
 6. Gennemse til stien, hvor du downloadede zip-filen, og åbn den.
 7. ZIP-filen indlæses og installeres.
  Kodi på LG Smart TV - Sådan installeres ved hjælp af 3 lette metoder

Sådan opdateres URL-resolver i Kodi

 1. Åbn Kodi
 2. Klik nu på Indstillinger (Gearikon)
 3. Klik på Systemindstillinger.
 4. Gå til eksperttilstand
 5. Klik på fanen Tilføjelser
 6. Klik på administrer afhængigheder.
 7. Klik på URL Resolver for at gå til Kodi URL Resolver indstillinger og klik på Update.

Hvad er nogle af den populære URL-resolver

URL-løsning er en af ​​de største grunde til, at mange lagre og tilføjelser er vellykkede i Kodi-samfundet. Nogle af de populære URL-opløsere er:

1. SuperRepo URL-resolver

SuperRepo er et af de mest populære opbevaringssteder på grund af dets add-ons-variation og kvaliteten af ​​tilføjelser. SuperRepo har URL-resolver integreret med dets add-ons, og det er grunden til, at add-ons fungerer så godt.

2. Neptune stigende URL-resolver

Neptune Rising er blandt de bedste Kodi-tilføjelser, der bruger URL Resolver Kodi til forbedret brugeroplevelse. Mange Kodi-tilføjelser, der arbejdede uden URL-resolver, kunne ikke overleve i branchen.

3. Placenta URL Resolver

Placenta er faktisk den bedste gaffel til Exodus Kodi-tilføjelse, der fungerer med URL-resolver, der kører i dens baggrund. Ikke mange gafler er udviklet godt nok til at fungere perfekt med sådanne plugin-tjenester og værktøjer.

4. TVAddons URL Resolver

TV Addons er den ældste og den største spiller i Kodi-samfundet og faktisk den hidtil bedste udbyderudbyder. Det giver alle de nyeste oplysninger, der er relateret til Kodi og dets tilføjelser, selvom dets vlogs og forum. TVAddons havde også sit eget opbevaringssted, navngivet “Fusion”, der blev lort af DMCA for nogen tid siden.

Tilføjelse af URL-resolver har været et vigtigt værktøj for mange Kodi-brugere overalt, men da det for nylig blev fjernet, blev brugere forstyrrede. Som andre populære Kodi-tilføjelser kom imidlertid snart en gaffel med URL-resolver ud og overtog samfundet. Det blev navngivet “ResolveURL” og det blev udviklet på den samme kode som URL Resolver.

  Sådan installeres Cellardoor TV Wizard på Kodi Krypton 17 og Jarvis 16

TVAdd-ons har ResolveURL tilføjet i sit lager, og det leverer det via deres GitHub-link.

Afsluttende ord

Kodi URL Resolver var aldrig fremtrædende og populær blandt mange Kodi-brugere, fordi den kører i baggrunden. Brugere kan kun lide at streame gennem pålidelige og høj kvalitet streaminglinks uden at indse det centrale værktøj, der skraber disse links til dem.

URL-resolver fik en masse opmærksomhed, da den blev lukket ned, og brugere måtte stå over for afhængighedsproblemer. URL-resolver har været den vigtigste ingrediens i succes for mange Kodi-tilføjelser, og uden det blev overlevelse af disse tilføjelser tvivlsom.

Ikke desto mindre fungerer URL Resolver-tilføjelsen fint nu, og dens installations-zip-fil kan findes på Github. Vi har kort dækket nogle af de vigtige kendsgerninger, der er relateret til URL Resolver for at oplyse dets vigtige. For dem af jer, der leder efter en Kodi URL Resolver-fix, kan du vælge ResolveURL Kodi-tilføjelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this