Πώς να εγκαταστήσετε το αποθετήριο Maverick σε Kodi Krypton, Jarvis & FireStick

Το Maverick Repository είναι πολύ γνωστό γιατί φιλοξενεί το δικό του Maverick TV Kodi πρόσθετο και πολλά δημοφιλή πρόσθετα Kodi όπως Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X κ.λπ. Αυτό το αποθετήριο μπορεί εύκολα να ληφθεί και να εγκατασταθεί στο Kodi χωρίς τυχόν ζητήματα. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Maverick Repository στο Kodi.

Αναθεώρηση αποθετηρίου Maverick Kodi

Το Maverick Repository κέρδισε δημοτικότητα λόγω του δικού του Maverick Add-on. Ωστόσο, διαθέτει πολλά άλλα mainstream πρόσθετα Kodi τρίτων. Αυτό το αποθετήριο ήταν προηγουμένως γνωστό ως Joker TV και ήταν αρκετά δημοφιλές.

Ο Τζόκερ άλλαξε το όνομά του σε Maverick και το Maverick Repository έγινε ένα εξέχον όνομα στην κοινότητα Kodi. Το αποθετήριο Maverick διαθέτει πρόσθετα για την κάλυψη των αναγκών ροής όλων.

Πώς να εγκαταστήσετε το Maverick repo στο Kodi krypton 17.6 και άνω

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε το Maverick Repository στην έκδοση 17.6 του Kodi Krypton:

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων > ντογλείψιμο Διαχείριση αρχείων.Πώς να εγκαταστήσετε το Maverick repo στο Kodi krypton 17.6
 2. Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής > Θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαλόγου με μια γραμμή διευθύνσεων και ένα πεδίο ονόματος > Κάντε κλικ > και πληκτρολογήστε αυτό το URL στη γραμμή διευθύνσεων “http://mavericktv.net/mavrepo > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων ως “Ανυπότακτος> Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει ξανά για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.Πώς να ρυθμίσετε το Maverick repo στο Kodi krypton 17.6
 3. Επιστρέψετε στην Κυρίως μενού > Κάνε κλικ στο Πρόσθετα αυτί > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτων (Box) από την επάνω αριστερή γωνία.πώς να εγκαταστήσετε το αποθετήριο maverick στο kodi jarvis
 4. Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File > Κάντε κλικ στο Ανυπότακτος > Επιλέγω maverickrepo-3.5.zip > περιμένετε την ειδοποίηση.
  7 Άγνωστα γεγονότα για τον Khabib Nurmagomedov που κανείς δεν ξέρει

εγκαταστήστε το maverick kodi repo από το αρχείο zip

Πώς να εγκαταστήσετε το Maverick repo σε kodi jarvis 16 και κάτω

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis V16.
 2. Κάντε κλικ Σύστημα > Κάντε κλικ Διαχείριση αρχείων.
 3. Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 4. Κάντε κλικ <Κανένας> και πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://mavericktv.net/mavrepo > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Ονομάστε αυτόν τον σύνδεσμο πηγής πολυμέσων ως Ανυπότακτος > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ
 5. Επιστρέψτε στο Kodi Home Οθόνη > Κάντε κλικ Σύστημα > Κάντε κλικ Πρόσθετα.
 6. Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File επιλογή > Επιλέγω Ανυπότακτος > Κάντε κλικ στο maverickrepo-3.5.zip.

Πώς να εγκαταστήσετε το αποθετήριο Maverick στο FireStick Kodi

Η εγκατάσταση του Maverick Repository στο FireStick δεν διαφέρει όπως και σε άλλες συσκευές. Πρώτον, θα πρέπει να εγκαταστήσετε Kodi στη συσκευή σας Fire Stick. Μετά από αυτό θα ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση υπηρεσιών τρίτων στη συσκευή σας.

Παω σε Επιλογές ανάπτυξης από το μενού και Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Μετά από αυτό, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το αποθετήριο Maverick στη συσκευή FireStick και να απολαύσετε όλα τα υπέροχα πρόσθετα που προσφέρει αυτό το αποθετήριο στη συσκευή σας FireStick.

Πρόσθετα Maverick Kodi

Ακολουθεί μια λίστα με όλα τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που περιλαμβάνονται στο αποθετήριο:

 1. Τζόκερ σπορ
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Ο μαγικός δράκος
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. Στο Flix
 8. Δίκτυο κινουμένων σχεδίων
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Συχνές ερωτήσεις για το αποθετήριο Maverick

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις των χρηστών του Kodi σχετικά με το Maverick Repository:

 Το Maverick Repo δεν λειτουργεί

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα πρόσβασης ή εγκατάστασης του πρόσθετου, τότε θα πρέπει να ελέγξετε αμέσως εάν η διεύθυνση URL προέλευσης που έχετε προσθέσει στη Διαχείριση αρχείων είναι σωστή ή όχι.

  16 καλύτερα αποθετήρια Kodi για τον Απρίλιο του 2023

Εάν η διεύθυνση URL προέλευσης που έχετε εισαγάγει είναι σωστή, αλλά το αποθετήριο εξακολουθεί να μην λειτουργεί, τότε το αποθετήριο ενδέχεται να βρίσκεται υπό ενημέρωση και θα πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες.

 Το Maverick TV απέτυχε να εγκαταστήσει μια εξάρτηση

Αποτυχία εγκατάστασης ενός σφάλματος εξάρτησης παρουσιάζεται εάν το αποθετήριο είναι ξεπερασμένο, η διεύθυνση URL προέλευσης έχει λήξει ή εάν λείπουν ορισμένα αρχεία στο αποθετήριο. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα, κατεβάστε ξανά το αποθετήριο και δοκιμάστε να το εγκαταστήσετε ξανά.

συμπέρασμα

Πολλά αποθετήρια Kodi έχουν κερδίσει δημοτικότητα παρέχοντας ενημερωμένα πρόσθετα Kodi και το Maverick Repository είναι ένα από αυτά. Το δικό του Maverick Kodi πρόσθετο είναι επίσης ένα καταπληκτικό πρόσθετο Kodi για ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών σε υψηλή ποιότητα.

Ένα πράγμα που κάθε αποθετήριο δεν μπορεί να κάνει είναι να επιβιώσει στον ανταγωνισμό της βιομηχανίας. Πολλά μεγάλα αποθετήρια έρχονται και φεύγουν επειδή πολλά από αυτά δεν έχουν καμία καινοτομία ή μοναδικότητα σε αυτά. Ενώ, πολλά από αυτά τιμωρούνται από τις αρχές και αναγκάζονται να κλείσουν την υπηρεσία τους.

Ο τρόπος στοιχήματος για τη χρήση πρόσθετου ή αποθετηρίου Kodi τρίτου μέρους είναι με ένα πληρωμένο ή δωρεάν VPN για το Kodi για τη διασφάλιση του απορρήτου σας. Μείνετε ασφαλείς κατά τη ροή και επιλέξτε τον καλύτερο παροχέα VPN στην αγορά.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this