Sports Matrix Kodi Addon: Guia d’instal·lació pas a pas per a Kodi Krypton 17.6

Sports Matrix Kodi addon proporciona tintes de transmissió en directe per als esports americans i la Copa Mundial de Fifa. Aquest complement és en realitat una forma improvisada del popular complement addicional Pure Sports Kodi, que estava disponible a través de la representació Pure i Pure Repo va ser allotjat per Blamo Repository.

Tot i això, el dipòsit de Blamo es va reduir i va agafar tots aquests complements. Els complements esportius de Kodi són molt posteriors i és per això que Sports Matrix té una gran importància entre els usuaris, que és preferible amb vpn a kodi.

Repositori Addon Sports Matrix Kodi

Sports Matrix Kodi Addon està disponible a través del MasterZd Repo, que té tots els complements excel·lents de Kodi com Neptune Rising, Uranus i Planet MMA, etc. Anteriorment, estava disponible a través del famós dipòsit Blamo, però que es va tancar fa unes setmanes. i des de llavors, els usuaris de Kodi van quedar desemparats.

Aquí teniu l’URL del repositori: http://kodimatija.eu/repo/

Com instal·lar Sports Matrix a Kodi Krypton Versió 17.6 o inferior

Seguiu els passos esmentats a continuació per instal·lar el complement Sports Matrix Kodi al vostre dispositiu:

 1. Obert Kodi > Feu clic a Arranjament (engranatge icona) > S’obrirà una finestra nova i podreu veure algunes opcions > Tria Gestor d’arxius de les opcions disponibles > Feu doble clic sobre el botó Afegeix font opció.Com instal·lar Sports Matrix a Kodi Krypton Versió 17.6 o inferior
 2. S’obrirà un quadre de diàleg i feu clic a on es diu  > Tipus http://kodimatija.eu/repo/ > Feu clic a D’acord > Poseu un nom a això URL com “MasterZd”I Feu clic D’acord > Comproveu dos cops l’URL i el nom introduïts i feu clic de nou a OK per tancar el quadre de diàleg.Descarregueu addon Sports Matrix Kodi
 3. Torneu al menú principal de Kodi i feu clic a Complements a la pestanya del menú de l’esquerra > Feu clic a Caixa icona.configuració matriu esportiva en kodi jarvis
 4. Ara feu clic a la secció Instal·leu des del fitxer zip opció > Selecciona MasterZd > Fer clic a repositori.masterzd-1.1.5 > Espereu la notificació.Fitxa zip de matriu esportiva
 5. Un cop aparegui la notificació, feu clic a Instal·lació des del dipòsit > Selecciona MasterZDRepo > Obriu la secció Complements de vídeo carpeta > Desplaça la llista i selecciona Matriu Esportiva > Feu clic a Instal·leu i espereu la notificació.

Dipòsit de matrius esportives

Sports Matrix Kodi Descàrrega

La descàrrega directa és la manera més senzilla d’instal·lar qualsevol complement i, si voleu optar per aquest procediment, seguiu aquests passos:

 1. Descarregueu el fitxer Dipòsit MasterZd Zip dossier. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Obriu Kodi.
 3. Fer clic a Complements fitxa
 4. Feu clic a Caixa icona.
 5. Ara feu clic a la secció Instal·leu des del fitxer zip opció.
 6. Navegueu pel vostre sistema i carregueu el fitxer zip descarregat > Espereu la notificació.
 7. Fer clic a Instal·lació des del dipòsit.
 8. Selecciona MasterZd Repo.
 9. Obriu la secció Complements de vídeo carpeta.
 10. Selecciona Matriu Esportiva.
 11. Feu clic a Instal·leu > Espereu la notificació.

Matriu esportiva Down / No funciona / Errors / Correccions

No hi ha corrents disponibles

Un dels errors més comuns amb els complements de reproducció de vídeo de tercers és l’error “No hi ha cap flux disponible”. Apareix mentre intenteu accedir al flux des del complement.

El motiu bàsic d’aquest error és la indisponibilitat de proveïdors o enllaços en streaming. Una altra raó és que a causa de la memòria cau emblanquinada, els ferrallers no aconsegueixen fer un scrap dels enllaços de transmissió.

Solucionar

Per solucionar aquest error, esborreu la memòria cau i els proveïdors del complement i el complement podrà agafar enllaços de transmissió fàcilment. Una altra cosa per comprovar si el vostre complement està actualitzat o no. Si hi ha una actualització disponible, feu-ho.

No s’ha pogut instal·lar la dependència

Molts usuaris del complement Kodi Sports Matrix han informat d’aquest error perquè aquest anunci anteriorment estava disponible amb la Pura Repo, allotjat per Blamo Repository.

El dipòsit de Blamo s’ha tancat recentment i tots els usuaris de Kodi que intenten instal·lar aquest complement del font anterior tenen problemes de dependència.

Aquest problema sorgeix quan el repositori té alguns fitxers que falten o si el dipòsit està obsolet.

Solucionar

Instal·leu el complement del Sports Matrix Kodi al formulari del Repositori MasterZd (tal com s’ha esmentat anteriorment al procediment d’instal·lació). Com que no està disponible en cap altre lloc que no sigui aquest dipòsit i que té la versió actualitzada de Sports Matrix.

Conclusió

Els fluxos Ace són molt preferits pels usuaris de Kodi per la seva experiència de transmissió perfecta. Només alguns complements esportius de Kodi que ofereixen experiència de qualitat i Sports Matrix han entrat a la competició en el moment adequat.

Els enllaços en streaming proporcionats per aquest complement compleixen perfectament, i això és el que importa. El fet que aquest complement tingui actualitzacions a l’hora de donar compte és una cosa fantàstica, ja que això demostra que aquest complement està aquí per continuar.

Tanmateix, l’ús d’un complement Kodi de tercers per a la transmissió en streaming no és segur en absolut a causa dels problemes de privadesa. Per tant, utilitzeu una VPN per protegir la vostra llibertat en línia i transmetre la informació sense por a cap molèstia o interrupció.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this