Πώς να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi Addon σε λιγότερο από 3 λεπτά

Ενημέρωση: Αυτό το πρόσθετο λειτούργησε καλά τη στιγμή της εγγραφής πριν από περίπου 10 μήνες, αλλά πρόσφατα άρχισε να προκαλεί σφάλμα εσωτερικού διακομιστή.


Φαίνεται ότι το πρόσθετο δεν λαμβάνει πλέον καμία υποστήριξη.  Επισκεφθείτε τον καλύτερο οδηγό πρόσθετων kodi για εναλλακτικές λύσεις. Διαβάστε γιατί το kodi vpn είναι απαραίτητο για όλους τους χρήστες.

Μπορείτε να συνεχίσετε να μεταδίδετε τα αγαπημένα σας αθλήματα μέσω αυτών των εναλλακτικών πρόσθετων Kodi:

 1. Εξοδος πλήθους
 2. Σύμφωνο
 3. Ο Ποσειδώνας αυξάνεται
 4. Γκουρζίλ
 5. Βούτυρο κινηματογράφου

Ειδήσεις KodiΟι ειδοποιήσεις DMCA και τα ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων αυξάνονται σε αριθμό με κάθε μέρα που περνά. Το Kodi VPN είναι η καλύτερη λύση προστατευτείτε από ειδοποιήσεις, Περιορισμός ISP και απεμπλοκή των πρόσθετων Kodi. Ένα VPN θα διατηρήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική και ασφαλή κατά τη χρήση ανεπίσημων πρόσθετων όπως το SportsDevil, Exodus και άλλα.kodi cta

Το Quasar είναι ένα εκπληκτικό και δημοφιλές πρόσθετο torrent για χρήστες Kodi. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ταινίες παρόμοιες με τον τρόπο λήψης τους σε torrents. Παρέχει αποτελέσματα αναζήτησης μέσω μερικών από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης torrent. Ακολουθήστε τον οδηγό μας καθώς παρέχουμε μια λεπτομερή περιγραφή σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Quasar Kodi addon.

Αποθήκη Quasar Kodi

Το Quasar Kodi repo μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του Kodil Repository. Παρόλο που είναι διαθέσιμο στο Github, ωστόσο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα κατά τη λήψη του. Το Kodil είναι το πιο ενημερωμένο και από τα καλύτερα αποθετήρια kodi.
σφάλμα εσωτερικού διακομιστή quasar kodi addon

Πώς να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi Addon στην έκδοση 17.6 του Krypton ή χαμηλότερη

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi 17.

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα > Ανοιξε Αρχείο Διευθυντής.
 2. Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή > Κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL ακριβώς http://kdil.co/repo/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν την πηγή “Kodil Repo” > Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Επιστρέψτε στο Κόδι Κύριος Μενού > Ανοιξε Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Σε σχήμα κουτιού εικόνισμα.
 4. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Ανοιξε Kodil Repo > Επιλέξτε το Kodil.zip > Τώρα περιμένετε για την ειδοποίηση που έχει εγκατασταθεί στο αποθετήριο.
 5. Επιλέγω Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Ανοιξε Κόντιλ Αποθήκη > Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons > Επιλέγω Κβάζαρ > Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 6. Πρόσβαση στο πρόσθετο, Μετάβαση στο Κύριο μενού Kodi > Κάντε κλικ στο Προσθήκηons > βίντεο Προσθήκηons > Κβάζαρ > Απολαμβάνω!

Πώς να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi Addon σε έκδοση Jarvis 16 ή νεότερη

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi 16.1 ή παρακάτω.

 1. Εκτόξευση Κόδι > Ανοιξε Σύστημα > Κάντε κλικ Αρχείο Διευθυντής > Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή > Κάντε κλικ στο Κανένας > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://kdil.co/repo/ > Κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε > Δώστε αυτό το όνομα πηγής “Κόντιλ Repo » > Κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 2. Πηγαίνετε στο Kodi Σπίτι Οθόνη > Σύστημα > Προσθήκηons > Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο.
 3. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο «Κόντιλ Repo » > Κάντε κλικ Κόντιλ.φερμουάρ
 4. Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Κόντιλ Αποθήκη > βίντεο Προσθήκηons > Κβάζαρ > Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi Addon στο Fire Stick

 1. Εγκαταστήστε το Kodi στο Fire Stick χρησιμοποιώντας τον οδηγό μας.
 2. Ανοιξε Προγραμματιστής Επιλογές > Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB και Εφαρμογές από Αγνωστες πηγές.
 3. Τώρα εκτόξευση Κόδι και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να εγκαταστήσετε το Quasar Kodi 2017.

Λήψη Quasar Kodi

 1. Κατεβάστε το αρχείο Zip
 2. Παω σε Κόδι Κύριος Μενού > Ανοιξε Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Σε σχήμα κουτιού εικόνισμα.
 3. Επιλέγω Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Κάντε κλικ Kodil Repo > Επιλέξτε το Kodil.zip > Τώρα περιμένετε να εγκατασταθεί το αποθετήριο.
 4. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Κάντε κλικ στο Κόντιλ Αποθήκη > Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons > Κάντε κλικ Κβάζαρ > Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ > Περιμένετε για την ενεργοποιημένη ειδοποίηση πρόσθετου.

Το Quasar Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Σφάλμα εσωτερικού διακομιστή Quasar Kodi

Το Quasar Kodi εμφανίζει αυτό το σφάλμα όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κατηγορίες και τις ενότητες. Ο λόγος για αυτό το σφάλμα είναι άγνωστος, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόσθετο χρειάζεται ενημέρωση.

Διορθώσετε

Ελέγξτε για την ενημέρωση Quasar addon κάνοντας δεξί κλικ στο Quasar Kodi addon > Επιλέγω Πληροφορίες > Στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω.

Quasar Burst Kodi

Το Quasar Burst επιτρέπει στο Quasar Kodi να ψάχνει torrents. Είναι ένα σημαντικό πράγμα και το ίδιο το Quasar το κατεβάζει κατά την εγκατάσταση του πρόσθετου.

Διορθώσετε

Εάν αντιμετωπίσετε σφάλμα σχετικά με το Quasar Burst, εγκαταστήστε ξανά το πρόσθετο Quasar Kodi και το σφάλμα θα σταματήσει να εμφανίζεται.

Κριτικές για Quasar Kodi

Οι χρήστες αυτού του πρόσθετου ενδιαφέρονται περισσότερο για τα νομικά ζητήματα και όχι για την απόδοσή του, όπως φαίνεται από αυτό το νήμα Reddit:
αναθεώρηση πρόσθετου quasar kodi

Ακολουθεί ένα tweet από έναν χρήστη, που επαινεί τον Quasar και ισχυρίζεται ότι είναι χωρίς κίνδυνο:

Το tweet είναι στα ισπανικά, εδώ είναι η μετάφρασή του:

«Οι Torrents λαμβάνονται στον υπολογιστή σας και όταν έχετε αρκετό, αρχίζετε να παίζετε ενώ συνεχίζετε να κάνετε λήψη. Υπάρχουν άπειρα πρόσθετα για το Kodi, χρησιμοποιώ Quasar, χρησιμοποιώ γνωστές πηγές Torrents, δεν βλέπω κίνδυνο »

Los Torrents se bajan a tu compu, y cuando tiene suficiente empieza a reproducir mientras sigue bajando. Hay infinitos add-ons para Kodi, yo uso Quasar, usa fuentes de Torrents muy conocidas, no veo riesgo

– Sebastián (@batwke) 4 Δεκεμβρίου 2017

Από την άλλη πλευρά, έχουμε έναν χρήστη που δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τις ροές:

Yo usaba Kodi + Quasar, pero últimamente me daba un poco de problemas. Los que tiran de streams y tal no me molan mucho

– Feto Viejo; (@FetoViejo) 16 Οκτωβρίου 2017

[Μετάφραση: «Χρησιμοποίησα το Kodi + Quasar, αλλά πρόσφατα μου έδωσε λίγο πρόβλημα. Εκείνοι που τραβούν ρεύματα και τέτοια δεν μου αρέσουν πάρα πολύ »]

Παροχείς Kodi Quasar

Δεν μπορούμε να βρούμε τρέχοντες παρόχους για το αποθετήριο Quasar Kodi. Φαίνεται σαν οι πάροχοι να έχουν σταματήσει την υποστήριξή του.

Επίσημος ιστότοπος Quasar Kodi

Για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Quasar Kodi 17, κάντε κλικ εδώ.

Quasar Kodi VPN

Η κοινή χρήση από ομοτίμους δεν θεωρείται παράνομη έως και εκτός εάν έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές ή δεν χρησιμοποιείται για πειρατεία περιεχομένου.

Κοινή χρήση περιεχομένου χωρίς την άδεια εάν ο κάτοχος θεωρείται παράνομος και αυτό κάνουν αυτά τα πρόσθετα P2P torrenting τρίτων.

Υπάρχουν ορισμένες οδηγίες πνευματικών δικαιωμάτων DMCA που, εάν παραβιαστούν, μπορούν να αποτελέσουν μεγάλη απειλή για τους χρήστες. Γι ‘αυτό υπάρχει πάντα υψηλότερος κίνδυνος σύλληψης. Επομένως, θα συνιστούσαμε στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Quasar Kodi VPN προτού λάβετε ειδοποιήσεις DMCA.

Η αναδίπλωση

Το Quasar είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο Kodi, αλλά πρόσφατα άρχισε να εμφανίζει πολλά σφάλματα. Το Quasar Kodi addon έχει μερικά καλύτερα ξυστικά torrent και γι ‘αυτό είναι πολύ δημοφιλές παγκοσμίως. Ωστόσο, έχουμε παράσχει ένα αναλυτικό σεμινάριο για τον τρόπο εγκατάστασης του Quasar Kodi addon. Οι χρήστες διατρέχουν πάντα κίνδυνο όταν χρησιμοποιούν τέτοια πρόσθετα torrenting τρίτων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map