Hogyan telepítsük a nem biztos Kodi-kiegészítőt kevesebb, mint 3 perc alatt

Azok a nép, akik mindent egy tető alatt akarnak tartani, a “Nem biztos” Kodi nekik szól. A felhasználók követik ezt az útmutatót a Not Sure Kodi Repo letöltéséhez és megismerhetik a Not Sure Kodi addon telepítését.


A „Nem biztos” nem egy kifejezés, egy teljesen új kiegészítés a sok kodi kiegészítő számára a felhasználók számára, amely tele van mindennel. Amikor mindent elmondunk, filmeket, sportokat, TV-műsorokat, gyerek-műsorokat stb. Értünk. Nem biztos, hogy a Kodi viharral veszi a Kodi közösséget.

Számos nem biztos Kodi letöltési és telepítési eljárás létezik. A Kodi VPN útmutatója áttekintést nyújt Önnek.

Nem biztos, hogy a Kodi Töltse le a ZIP-fájl URL-tárházát

Nem biztos, hogy a Kodi repo letölthető közvetlenül erről a linkről.

Ha közvetlenül a Not Sure Kodi kiegészítőt szeretné telepíteni, akkor töltse le a Not Sure Zip fájlt. A fájl letöltése után tegye a következőket:

 1. kettyenés hozzáadkiegészítők > Kattintson a Doboz ikon.
 2. kettyenés Telepítés Zip fájlból > SEDUNDNES > repository.sedundnes-x.x.x.zip > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítést.
 3. Telepítés a tárházból > kettyenés seduNdnes Repo >Menj Videó kiegészítők > választ Nem biztos > Találat Telepítés > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítést.

Nem biztos, hogy a Kodi letöltése ilyen egyszerű! Élvezd.

A nem biztos Kodi Addon telepítése a Krypton 17.6 vagy újabb verziójára

 1. Nyisd meg a Kodi-t > Kattintson Beállítások ikon > Nyisd ki File Menedzser > Dupla kattintás hozzáad Forrás.hogyan lehet telepíteni nem biztos a kodi addon
 2. Belép http://firetvguru.net/fire/ > kettyenés rendben > Nevezze meg ezt a forrást SEDUNDNES > kettyenés rendben> kettyenés rendben.a telepítés nem biztos abban, hogy a kodi krypton 17.6 vagy annál alacsonyabb verziója van
 3. Menj vissza itthon képernyő > Menj hozzáadkiegészítők > Kattints a Csomagtelepítő ikon.nem biztos benne, kodi
 4. választ Telepítés Zip fájlból > kettyenés SEDUNDNES > kettyenés repository.sedundnes-x.x.x.zip > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítést.nem biztos a kodi addonban
 5. Telepítés a tárházból > kettyenés seduNdnes Repo >Menj Videó kiegészítők > választ Nem biztos > Találat Telepítés > Várja meg a kiegészítő engedélyezett értesítést.nem biztos benne, a kodi repo
 6. Nem biztos, hogy a kiegészítő telepítve van és készen áll a használatra > A Not Sure Kodi eléréséhez keresse fel a AddOnok > kettyenés Nem biztos.

nem biztos a kodi letöltés

A nem biztos Kodi Addon telepítése a 16-os vagy újabb Jarvis verzióra

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson Rendszer > Nyisd ki fájl Menedzser > hozzáad Forrás > Írja be ezt URL http://firetvguru.net/fire/  > Kattintson a Kész gombra.
 2. Nevezze meg a forrást SEDUNDNES > kettyenés Kész > kettyenés rendben > VISSZA a kezdőképernyőre.
 3. Kattintson Rendszer > kettyenés hozzáadkiegészítők > kettyenés Telepítés tól től ZIP fájl > választ SEDUNDNESrepository.sedundnes-x.x.x.zip > Várja meg, amíg az értesítés megjelenik.
 4. kettyenés Telepítés tól től raktár > kettyenés seduNdnes repo > Nyisd ki Videó hozzáadkiegészítők > Kattintson Nem biztos > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést > Élvezd!

Nem biztos, hogy a Kodi nem működik / hibák / javítások

Nem biztos, hogy Kodi nem működik? Vagy vannak telepítési problémák, görgessen az alábbival, hogy kijavítsák azokat!

Nem biztos, hogy Kodi nem érhető el patak

Ez a hiba azt jelenti, hogy a keresett adatfolyam vagy új, vagy túl régi ahhoz, hogy letölthető legyen a Not Sure Kodi számára.

Megoldás

A hiba kijavításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Menj Menü> Eszközök.
 2. Kattintson Egyértelmű szolgáltatók> Igen> Egy értesítésFolyamat teljes’ meg fog jelenni.
 3. Most Egyértelmű gyorsítótár> Igen > Megjelenik a „Folyamat befejeződött” értesítés.
 4. kettyenés Tábornok > szolgáltatók Időtúllépés> Engedje le 20> kettyenés rendben.
 5. Tábornok> visszajátszás > Kapcsolja ki Hoszterek val vel CAPTCHA> rendben.
 6. Eszközök menü > feliratok > Engedélyezze feliratok > rendben.

Nem biztos, hogy a Kodi nem tudta telepíteni a függőséget

Ez a hiba akkor fordul elő, ha problémák vannak a Not Sure Kodi verziójával. Több tárolt domain kínál egyetlen lerakatot. Sokuk elavult, ezért nem tudják telepíteni. Nem persze, hogy Kodi nem működik, nem félhet tőle.

Megoldás

A hiba kijavításához használjon egy megbízható forrást, lehetőleg a hivatalos webhelyet, mert ott megtalálja a frissített verziót.

Nem biztos, hogy Kodi Addon – vélemények

Nem biztos, hogy a Kodi-kiegészítő valóban csodálatos dolog. Bármilyen adatfolyamot közvetíthet. Mindig azonban vannak olyan felhasználók, akik vegyes választ adnak minden kiegészítő tapasztalatra. Lássuk:

Ez a felhasználó szarkasztikusan fejezi ki a kiegészítő nevét, és annyira nyilvánvaló. A név önmagában egy kifejezés, amely megzavarhat bennünket.

nem biztos benne, addon felülvizsgálat

Két dolog elkerülhetetlen, elégedett ügyfelek és elégedett kiegészítő felhasználók. Nemcsak minden felhasználót kielégíthet. Mindig lesznek olyan emberek, akik készek panaszkodni. Ezt a felhasználót aggasztja az a hely, amelyet ez a kiegészítő lefed, és a fantasztikus kodi kiegészítő.

nem biztos benne kodi felülvizsgálat

Itt van; az ilyen hiba folyamatosan felbukkan. Most elmondtuk neked az okát.

nem biztos benne, addon reddit felülvizsgálata

Nem biztos, hogy a Kodi Addon jelszó bejelentkezik

Nem biztos, hogy a Kodi jelszóval be kell jelentkezni a felnőtt (18 éven felüli) tartalomhoz.

Következtetés

Nem biztos, hogy a Kodi kiegészítő egy-egy csomag. A sokféle tartalommal felszerelve ez a kiegészítő minden bizonnyal ellophatja a reflektorfényt az összes többi kodi kiegészítő mellett..

A Fire TV guru ezúttal valami rendkívüli dolggal állt elő, és amint látjuk, komoly elismerést kapott a piacon. Meg kell azonban várnunk, hogy folyamatosan frissül-e, vagy kikerül-e a játékból.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map