Πώς να παρακολουθήσετε HBO, HBO Go και HBO τώρα στο Kodi

Το HBO είναι το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι σε όλο τον κόσμο και αυτή η δήλωση ισχύει λόγω των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από το δίκτυο. Το Game of Thrones, Silicon Valley, Westworld, είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίζονται στο HBO.

Τίποτα δεν αξίζει καλύτερο από το HBO, ούτε καν το Netflix για την παραγωγή κορυφαίων τηλεοπτικών εκπομπών. Ωστόσο, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί πώς να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi από όλο τον κόσμο. Αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μια πλήρη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να κάνετε streaming HBO μαζί με άλλα κανάλια IPTV.

Ωστόσο, αυτό πρέπει να θυμάστε ότι το HBO Now και το HBO Go απαιτούν ένα Kodi VPN για τη ροή του καναλιού. Το HBO είναι αμερικανικό κανάλι, επομένως επιτρέπεται μόνο σε λίγες χώρες σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω για τον οδηγό εγκατάστασης.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις (μηχανισμός) εικόνισμα > Κάντε κλικ στο Αρχείο Διευθυντής > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής επιλογή από την αριστερή στήλη.Πώς να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή νεότερη
 2. Θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ <Κανένας> και πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL “Http://mavericktv.net/mavrepo” και κάντε κλικ στο Εντάξει > Ονομάστε αυτήν την πηγή ως “Ανυπότακτος” > Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει ξανά για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.εγκαταστήστε το HBO στο kodi krypton
 3. Επιστρέψετε στην Κύριο μενού Kodi και κάντε κλικ στο Πρόσθετααποθετήριο maverick για εγκατάσταση του HBO στο kodi
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εικονίδιο σε σχήμα κουτιού από την επάνω αριστερή γωνία.πώς να προσθέσετε HBO kodi addon για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι των θρόνων
 5. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αρχείο Zip επιλογή από τη λίστα > Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και κάντε κλικ στο Ανυπότακτος.HBO kodi addon zip file
 6. Τώρα κάντε κλικ στο maverickrepo-3.8.zip και περιμένετε την ειδοποίηση.παρακολουθήστε HBO Go on kodi
 7. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αποθετήριο επιλογή και επιλέξτε MaverickTV ρεπό από τη λίστα > Παω σε Πρόσθετα βίντεο ντοσιέ > Κάντε κλικ στο Maverick TVπώς να εγκαταστήσετε το hbo στο kodi firestick
 8. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ και περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση όταν είναι εγκατεστημένο το πρόσθετο.πώς να ρυθμίσετε το hbo στο kodi jarvis
 9. Τώρα επιστρέψτε στο Κύριο μενού Kodi > Κάνε κλικ στο Προσθήκηons αυτί > Παω σε Πρόσθετα βίντεο Ενότητα > Κάντε κλικ στο Maverick TV > Κάντε κλικ στο Maverick TV ζωντανά και μετά πηγαίνετε στο Ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση ντοσιέ > Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε HBO.
  Sportsdevil Kodi - Πώς να εγκαταστήσετε το SportsDevil στο Kodi [2023]

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ξεκινήστε το Kodi Jarvis > Μεταβείτε στο Σύστημα > Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στην Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ στην επιλογή Κανένα για να γράψετε τη διεύθυνση URL http://archive.org/download/
  repository.streamhub / Κάντε κλικ στο Τέλος > Πληκτρολογήστε το Όνομα για το αποθετήριο, δηλαδή “StreamHub” > Κάντε κλικ στο Τέλος > Κάντε κλικ στο OK.
 2. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Στη συνέχεια πρόσθετα > Επιλέξτε Εγκατάσταση από Zip File > StreamHub > repository.streamhub.zip > Περιμένετε να εγκατασταθεί.
 3. Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Αποθετήριο StreamHub > Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο StreamHub > Εγκαθιστώ.
 4. Για να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi, μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi > Βίντεο > Πρόσθετα > StreamHub > Ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση > API Android > Mobdro > Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε HBO, κάντε κλικ σε αυτό και απολαύστε την παρακολούθηση.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi – Video Tutorial

Παρακολουθήστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το HBO στο Kodi 2023 βλέποντας το βίντεο φροντιστηρίου. Ακολουθεί έναν πλήρη οδηγό για την εγκατάσταση του HBO, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO τώρα στο Kodi

Το HBO Now δεν είναι διαθέσιμο στο Kodi, καθώς τα αποθετήρια που χρησιμοποιήθηκαν για τη ροή του καναλιού καταργήθηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε εκπομπές που προβάλλονται στο HBO Now μέσω της εγκατάστασης του πρόσθετου Covenant στο Kodi.

Ο οδηγός εγκατάστασης μαζί με το βίντεο φροντιστήριο θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε το Covenant έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε εκπομπές που είναι διαθέσιμες στο HBO Now. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε True Detective, The Left Overs, The Silicon Valley και πολλές άλλες εκπομπές χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

  Λίστα των καλύτερων εφαρμογών FireStick που διατίθενται στο Amazon App Store για το 2023

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi Fire Stick

Για να παρακολουθήσετε το HBO στο Kodi Fire Stick, πρέπει να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB και τις άγνωστες πηγές, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το HBO στο Fire Stick. Μετά από αυτό, πρέπει να επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Fire Stick και να κάνετε κλικ στις Εφαρμογές που θα σας οδηγήσουν στην εφαρμογή Kodi. Εάν χρησιμοποιείτε Firestick που έχει καταστραφεί από τη φυλακή, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα VPN στο Firestick για να διασφαλίσετε την ασφάλεια. Από εκεί πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα με αυτά που περιγράφονται για την εγκατάσταση στο Kodi Krypton ή στο Kodi Jarvis.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO τώρα στο Kodi Fire Stick

Στο Kodi Fire Stick, μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε το HBO Now κατεβάζοντας την εφαρμογή HBO Now από το Amazon Appstore. Είναι ο ευκολότερος τρόπος λήψης της εφαρμογής, αλλά απαιτείται συνδρομή μόλις την ανοίξετε. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο HBO Now, απέχετε μόλις δύο βήματα από το κανάλι.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στο Kodi Fire Stick

 1. Για να παρακολουθήσετε το HBO Go στο Kodi Fire Stick, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα εγκατάστασης:
 2. Ανοίξτε το Fire Stick > Κατεβάστε την εφαρμογή HBO Go > Ανοίξτε την εφαρμογή μόλις εγκατασταθεί.
 3. Κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση της συσκευής σας, ώστε να λάβετε έναν κωδικό ενεργοποίησης > Τώρα εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στον υπολογιστή σας.
 4. Ανοίξτε τον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο HBOGO.com/activate. Εάν βρίσκεστε εκτός ΗΠΑ, θα χρειαστείτε ένα Kodi VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση λόγω γεωγραφικών περιορισμών.
 5. Σε αυτήν τη σελίδα πρέπει να επιλέξετε το Amazon Fire TV ή το Fire Stick και μετά κάντε κλικ στο Συνέχεια.
 6. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε τον παροχέα τηλεόρασης > Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για τον παροχέα τηλεόρασης. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον παροχέα τηλεόρασης.
 7. Τώρα πρέπει να δώσετε τον κωδικό ενεργοποίησης από την τηλεόρασή σας και μετά να επιλέξετε Ενεργοποίηση συσκευής.
 8. Ένα μήνυμα επιτυχίας από το HBO Go θα σας πει ότι είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το HBO Go. Απολαμβάνω!
  Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλήματα στο Kodi το 2023 δωρεάν σε ολόκληρο τον κόσμο

HBO on Kodi Σφάλματα / Διορθώσεις

Το HBO ως ένα από τα πιο προτιμώμενα κανάλια ψυχαγωγίας μεταξύ των χρηστών του Kodi προκάλεσε μεγάλη ζέστη για τους προγραμματιστές πρόσθετων. Το HBO στο Kodi έγινε δημοφιλές λόγω της ροής του Game of Thrones, το οποίο είναι η πιο δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή στον κόσμο. Οι αρχές κατά της πειρατείας, όπως το DMCA, παρατήρησαν πολλούς ιστότοπους ροής που παρείχαν δωρεάν ροή αυτής της εκπομπής και τα πρόσθετα Kodi ήταν στην κορυφή αυτής της λίστας.

Πολλά πρόσθετα του Kodi που φιλοξενούσαν στο παρελθόν κανάλι HBO στη βιβλιοθήκη τους, είτε έκλεισαν είτε έπρεπε να εξαιρέσουν το HBO από εκεί τη βιβλιοθήκη λόγω των καταστολών από τις αρχές και της πίεσης κατά της πειρατείας από το δίκτυο HBO.

Μερικά από τα σφάλματα που αντιμετωπίζονται πιο συχνά λόγω αυτών των καταστολών κατά της πειρατείας HBO συζητούνται παρακάτω:

Αποτυχία εγκατάστασης σφάλματος εξάρτησης

Αποτυχία εξάρτησης παρουσιάζεται εάν το αποθετήριο πρόσθετων είναι ξεπερασμένο ή λείπουν ορισμένα αρχεία. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα κατά τη χρήση του HBO στο Kodi, τότε πρέπει να υπάρχει κάτι λάθος με το πρόσθετο που χρησιμοποιείτε.

Διορθώσετε

Δοκιμάστε να διορθώσετε αυτό το σφάλμα ενημερώνοντας το πρόσθετο. Εάν δεν σας βοηθήσει, τότε θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα διαφορετικό πρόσθετο Kodi όπως αυτό που αναφέρεται σε αυτόν τον οδηγό.

Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο αποθετήριο

Το πρόβλημα με τα πρόσθετα Kodi τρίτων είναι ότι τα αποθετήρια τους συνεχίζουν να κλείνουν ή μερικές φορές αποτυγχάνουν να συνδεθούν. Ο λόγος πίσω από αυτό το σφάλμα είναι είτε η αλλαγή στη διεύθυνση URL του κεντρικού αποθετηρίου είτε ο τερματισμός του αποθετηρίου.

Διορθώσετε

Αρχικά, ελέγξτε τη διεύθυνση URL προέλευσης με μη αυτόματο τρόπο, εάν λειτουργεί ή όχι ανοίγοντας το στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν το αποθετήριο είναι online, ελέγξτε τη διεύθυνση URL προέλευσης που έχετε εισαγάγει μεταβαίνοντας στη Διαχείριση αρχείων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση URL χωρίς κενά.

Σε περίπτωση που το αποθετήριο δεν λειτουργεί, αναζητήστε ένα εναλλακτικό πρόσθετο που έχει κανάλι HBO στη βιβλιοθήκη του και εγκαταστήστε το. Αυτή είναι η βέλτιστη λύση για τέτοιες περιπτώσεις.

Τυλίγοντας όλα επάνω

Το HBO διαθέτει πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Μπορείτε να αποκτήσετε το HBO στο Kodi 2023 ακολουθώντας τα βήματα που έχουν επισημανθεί στον οδηγό και με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε το Game of Thrones online, Westworld, Veep και πολλές άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Το HBO μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στη συσκευή Fire Stick, της οποίας παρέχεται επίσης η διαδικασία εγκατάστασης. Περιμένετε για πιο υπέροχα πρόσθετα kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this