Kako gledati NFL sezonu 2020-2021 na Kodi Live Free Online Streaming

Što je Kodi dodatak za NFL Network?

Nacionalna nogometna liga (NFL) predsezona je konačno započela i mečevi će početi od 10. rujna za sezonu NFL 2020/2021. Natjecanje započinje s 32 ekipe koje se bore za NFL krunu. NFL Network službeni je kanal koji struji NFL na Kodiu sa šibicama uživo na vašem zaslonu.

NFL tokovi možda neće raditi u vašoj regiji zbog Geo ograničenja. Najbolji način gledanja NFL uživo bez ikakvih ograničenja ili prigušivanja internetskih usluga je pomoću VPN-a na Kodi. Oni će šifrirati vaš promet i zaštititi vaš identitet.

U ovom smo vodiču raspravljali o tome kako gledati NFL na Kodi-ju. Nadalje smo raspravljali o službenim dodacima Kodi i dodacima treće strane Kodi koji bi se mogli instalirati na Kodi Krypton i Jarvis. S dolje navedenim dodacima pogledajte NFL mrežu na Kodi 2020.

 1. Kodi NFL nedjeljne ulaznice 2020
 2. Kako gledati NFL na službenom NFL Addonu
 3. Kako gledati NFL na besplatnom NFL Addonu
 4. Kako gledati NFL na Kodi 16
 5. Kako gledati NFL izdvajanja / reprize na Kodi-ju
 6. Kako gledati NFL na Kodi Firestick-u
 7. Kako nabaviti Kodi NFL GamePass Besplatno

Kako gledati NFL na Kodi Krypton verzije 17 ili više

Kao što smo ranije raspravljali, za gledanje NFL-a na Kodiju ili sporta na Kodi-ju nudimo vam dvije mogućnosti. Možete gledati NFL sa službenim dodacima koji zahtijevaju pretplatu ili možete gledati NFL s dodacima treće strane bez pretplate. Raspravljali smo o službenoj osobi s pretplatom i o trećoj strani bez načina pretplate.

Kako gledati NFL igre na Kodi (Službeni dodaci)

1) NFL igra Pass na Kodi

 1. Otvorena Kodi > Ići Add-ons > Sada se pomaknite prema dolje i kliknite na Preuzimanja kartica.Kako gledati NFL na kodi
 2. Sada kliknite na Video dodaci.Kako gledati nfl na kodi kripton verzije 17 ili novijoj
 3. Ovdje ćete vidjeti popis dodataka koji su dostupni na vašem Kodi-u > Pomaknite se prema dolje da biste pronašli NFL igra pass dodatak i kliknite na njega > Sada kliknite Instalirati.nfl igra proći kodi
 4. Da biste pogledali dodatak, vratite se na Kodi Početni zaslon > Kliknite na Add-ons > Video dodaci > NFL igra pass > Unesi Korisničko ime i Lozinka.nfl o postavljanju kodi
 5. NFL možete pretplatiti OVDJE Postoji jednokratna uplata u SAD-u$ 124,99, dok također možete plaćati u ratama u SAD-u44.99 $ / obrok.

nfl službeni kodi addon

2) NFL.com na Kodi

 1. Otvorena Kodi > Kliknite na Add-ons karticu koja se nalazi u vertikalnom izborniku s lijeve strane > Sada kliknite na Preuzimanja kartica.
 2. Odaberi Video dodaci opcija s popisa.
 3. Postoji popis dodataka koji će se pojaviti po abecednom redu > Pronađite i kliknite na NFL.com > Klik Instalirati.Kako gledati NFL na NFL.com addonu
 4. Vrati se na Kodi Početni zaslon > Ići Add-ons > Zatim Video dodaci > Na desnoj strani zaslona vidjet ćete popis dodataka, pomičite se prema dolje i kliknite na NFL.com i Uživati!nfl.com na kodi kripton verzije 17 ili novije
 5. NFL.com Kodi dodatak ne prikazuje uživo NFL mečeve već samo isticanja i analize.

Kako gledati NFL igre na Kodi bez pretplate (dodaci trećih strana)

1) Elektra trezor za NFL

Elektra Vault ima više od samo NFL mečeva ili bilo kojeg drugog sporta koji želite pogledati. Nudi filmove, TV emisije i dokumentarne filmove. Evo našeg vodiča za instaliranje Elektra trezora na Kodi.

 1. Jednom instalirate Trezor Elektra, Otvori dodatak > Pomaknite se prema dolje da biste kliknuli Sportski događaji uživo.Kako gledati NFL na Kodi bez pretplate
 2. Kad god je emisija uživo, na ovom će se popisu pojaviti baš poput slike ispod.

kako gledati nfl na električnom trezoru

2) Sportski svijet

Sports World je posebno dizajniran za sportske navijače na kojima možete pogledati mnoge kanale koji prikazuju uživo NFL utakmice. Instalirajte dodatak Sports World iz našeg vodiča.

 1. Jednom instalirate Svijet sporta Kodi dodatak, otvori ga > Sada kliknite na Sportski kanali.Kako gledati NFL na Sportskom svijetu
 2. Ovdje ćete vidjeti popis kanala koji su trenutno prikazani u Sportskom svijetu > Klik NFL mreža ili Sky Sports kako oba ova kanala prikazuju NFL mečeve. Uživati NFL na Kodi 2018.

Kako gledati NFL igre na Kodi Jarvis verzije 16 ili ispod

1) Ulaznica za NFL igru

 1. Otvorena Kodi Jarvis > Kliknite na Sustav izbornik > Zatim odaberite Add-ons.
 2. Sad idi na Instaliraj iz skladišta > Pronađite i kliknite na Spremište dodataka Kodi.
 3. Kliknite na Video dodaci > Zatim se pomaknite prema dolje i potražite NFL igra pass > Instalirati.
 4. Jednom instaliran, zatražit će iskaznica i Lozinka. Pretplatite se na Web stranica NFL-a to košta SAD$ 124,99 jednokratno plaćanje.

Kako gledati najvažnije vijesti / prikaze NFL igara na Kodi

 1. Otvorena Kodi Jarvis > Odaberi Sustav opcija koja se nalazi sprijeda > Kliknite na Add-ons.
 2. Sada odaberite Instaliraj iz skladišta opcija > Pomaknite se prema dolje i odaberite Spremište dodataka Kodi.
 3. Sad idi na Video dodaci > Pronađite i kliknite na NFL.com > Klik Instalirati.
 4. Ovaj dodatak je apsolutno besplatno, ali ne prikazuje uživo NFL mečeve. Međutim, možete vidjeti analizu, analizu i prije utakmice.

Kako gledati NFL na Fire Stick-u

Da biste gledali NFL na Kodi Fire Stick-u, razmotrit ćemo dodatak Elektra treće strane za koji vam može trebati postavljanje Firestick VPN-a. Slijedite dolje navedene korake za gledanje NFL-a na Kodi Fire Stick-u:

 1. Otvorite svoj Uređaj Fire Stick > Ići postavke > Zatim Sustav > Sada kliknite na Mogućnosti za razvojne programere > Ovdje morate uključiti Otklanjanje pogrešaka ADB-a i UKLJUČITE Aplikacije iz nepoznatih izvora.
 2. Sad idi na Početna stranica Fire Stick > Kliknite opciju pretraživanja u gornjem lijevom kutu i potražite Kodi > Otvori Kodi.
 3. Sada slijedite korake kao što je istaknuto u našem vodiču za instaliranje Elektra trezora na Kodi.

Kodi NFL nedjeljne ulaznice 2018

IPTV Subs je vrhunski Kodi dodatak koji sadrži mnoge PPV-ove uživo i prijenos popularnih sportskih događaja. Međutim, nedjeljna karta za ubojstvo u zatvoru moguća je, ali se ne preporučuje.

Kodi / XBMC nedjeljna ulaznica za NFL kanal je naveden u ovom dodatku koji prikazuje uživo NFL utakmice.

Izvrsna značajka ovog dodatka su njegovi brojni kanali NFL Sunday Ticket koji istovremeno prikazuju NFL utakmice. Ako se istovremeno igraju 4 utakmice, podijelit će svoje kanale na sve te kanale. U nastavku su navedeni koraci za instaliranje IPTV pretplate:

 1. Otvorena Kodi Krypton > Kliknite na zupčanik Ikona postavki > Odaberi File Manger > Dvostruki klik Dodajte izvor.
 2. slavina „Nitko” i upišite URL http://gfservers.com/repo/ > Klik u redu > Naziv tipa ‘GF Server’ > Klik u redu.
 3. Vrati se na Kodi Glavni izbornik > Ići Add-ons > Instalacijski paket ikonu u gornjem lijevom kutu > Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke > GF Server > Zatim odaberite repository.gfserver.zip.
 4. Sad idi na Instaliraj iz skladišta > GF poslužitelji > Video dodaci > IPTV Subs > Instalirati > Pretplatite se OVDJE za IPTV Subs sa SAD-om$ 13 / mjesečno ili SAD$ 132 / godišnje pretplata.

Kako dobiti Kodi NFL igre Pass Besplatno

NFL Game Pass dodatak zahtijeva pretplatu koju morate jednokratno platiti za gledanje svih NFL utakmica sezone. Kodi NFL Game Pass ne možete dobiti besplatno, ali možete koristiti uslugu za 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Možete prekinuti besplatno probno razdoblje u bilo kojem trenutku.

Kako gledati Kodi NFL reprize

Da biste gledali Kodi NFL reprodukcije, istaknute fotografije i stručno mišljenje, možete instalirati dodatak NFL.com Kodi koji je prikazan na ovom blogu. Ovo je službeni dodatak Kodi i može se naći u Kodi dodavanju skladišta. Ovaj dodatak daje vam cjelovit uvid o timovima, igračima i njihovim strategijama.

Završetak

Kodi dodaci koji su istaknuti na ovom blogu uspješno emitiraju mrežu NFL na Kodi 2018. NFL je jedan od četiri najpopularnija sporta u cijeloj Sjevernoj Americi i ima veliku obožavatelje koji ih prate. Ovaj blog sadrži kako gledati NFL na Kodi i Fire Stick-u. Zato uživajte gledati NFL sa Kodijem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this