Πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό Ares στον οδηγό Kodi Leia, Krypton και Jarvis

Repes του έργου Ares

Εκσυγχρονίζω: Ο Ares Wizard λέγεται ότι έκλεισε στο παρελθόν. Ωστόσο, ο Ares Wizard επέστρεψε με μια νέα διεύθυνση URL και πολλές νέες εκδόσεις.

Το Ares Project είναι το αποθετήριο του Ares Wizard που περιέχει τόνους περιεχομένου πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων kodi τρίτων και των πρόσθετων του Ares. Ο οδηγός βρίσκεται στα πρόσθετα του προγράμματος και κατεβάζοντας τον Οδηγό, λαμβάνετε διάφορα πρόσθετα και αποθετήρια για το Kodi. Σε αυτόν τον οδηγό θα παρέχουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Ares Wizard στο Kodi με απλά βήματα. Λοιπόν, διαβάστε!

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα στο Ares Kodi είναι Geo-περιορισμένα και ένα VPN στο Kodi είναι απαραίτητο για να τα ξεμπλοκάρετε.

Νέα διεύθυνση URL του Ares Wizard Repo

Αυτός ο μάγος έκλεισε πέρυσι και ολόκληρη η κοινότητα του Κόντι σοκαρίστηκε όταν άκουσε τα θλιβερά νέα. Ο οδηγός υπήρξε ένα βασικό στοιχείο Kodi για κάθε Kodi geek και όταν βγήκε από το παιχνίδι, οι χρήστες έμειναν ανίδεοι για το πώς να το αντικαταστήσουν.

Ωστόσο, από τότε που επέστρεψε, η κοινότητα του Kodi την υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες. Ο Οδηγός επέστρεψε με μια νέα διεύθυνση URL, δηλαδή “http://ares-repo.eu/”. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν τη διεύθυνση URL για να χρησιμοποιήσουν τον αγαπημένο τους οδηγό που έχει λύσεις για όλες τις ανάγκες των χρηστών του Kodi.

Τρόπος εγκατάστασης του Οδηγού Ares σε έκδοση Kod Leia 18.5 ή χαμηλότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο > Κάνε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 2. Κάντε κλικ <Κανένας> > Πληκτρολογήστε αυτήν τη διεύθυνση URL http://ares-repo.eu/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν τη διεύθυνση URL ως AresBuild > Κάντε κλικ Εντάξει > Ελέγξτε ξανά το όνομα και Διεύθυνση URL και στη συνέχεια κάντε κλικ Εντάξει για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου.
 3. Επιστροφή στο δικό σας Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Κάνε κλικ στο εικονίδιο κουτιού > Επίλεξε το Εγκατάσταση από την επιλογή αρχείου Zip > Κάντε κλικ στο AresBuild και περιμένετε την ειδοποίηση.
 4. Τώρα επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη και κάντε κλικ στο Προσθήκηons αυτί > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα Προσθήκηons και επιλέξτε Άρης μάγος.
  Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023 στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, τις ΗΠΑ

Είναι τόσο απλό!

Πώς να εγκαταστήσετε τον νέο οδηγό Ares στο Kodi – Οδηγός βίντεο

Πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό Ares σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη

 1. Ανοίξτε το Kodi από το σύστημά σας > Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις > Επιλέξτε Διαχείριση αρχείων > Τώρα κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό ares στο kodi
 2. Εδώ θα δείτε ένα πλαίσιο που εμφανίζεται, οπότε κάντε κλικ στο σημείο που λέει “Κανένα” > Τώρα θα ζητήσει τη διεύθυνση URL, οπότε πληκτρολογήστε http://areswizard.uk/ και κάντε κλικ στο OK > Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα της πηγής πολυμέσων “Ares” και κάντε κλικ στο OK > Κάντε ξανά κλικ στο OK.πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό ares στην έκδοση 17 του kodi krypton
 3. Τώρα επιστρέψτε στο Κύριο μενού του Kodi πατώντας το πλήκτρο «Backspace» > Κάντε κλικ στα Πρόσθετα > Στη συνέχεια, το εικονίδιο του προγράμματος εγκατάστασης πακέτων.ares wizard στο kodi
 4. Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ στο Install from Zip File Option > Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ares > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Τώρα περιμένετε να εγκατασταθεί.πώς να προσθέσετε τον οδηγό ares στο kodi
 5. Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να το κάνετε κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από αποθετήριο > Τότε βρείτε και κάντε κλικ στο Ares Project > Μεταβείτε στα Πρόσθετα προγράμματος > Άρης μάγος > Εγκαθιστώ > Θα χρειαστούν λίγα λεπτά για να εγκατασταθεί.ares wizard kodi ρύθμιση
 6. Επιστρέψτε ξανά στο Κύριο μενού του Kodi > Κάντε κλικ στα Πρόσθετα > Πρόσθετα προγράμματος > Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ares Wizard > Θα εγκαταστήσει και θα φορτώσει αυτόματα τον Οδηγό που θα διαρκέσει λίγα λεπτά.ares wizard kodi ρυθμίσεις
 7. Μόλις ολοκληρωθεί, θα επαναπροσανατολίσει τους χρήστες του Kodi στον Οδηγό του, όπου μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετα και Builds. Απολαύστε λοιπόν!

Οδηγός διαμόρφωσης ares kodi

Πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό Ares στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ξεκινήστε το Kodi Jarvis > Σύστημα > Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στην Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ στο Κανένα και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL kodivpn.co/repo/ares.zip και κάντε κλικ στο Τέλος > Πληκτρολογήστε Όνομα «Ares» και κάντε κλικ στο Τέλος > Τώρα κάντε κλικ στο OK.
 2. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi όπου χρειάζεται κάντε κλικ στο Σύστημα > Στη συνέχεια πρόσθετα > Εγκατάσταση από την επιλογή Zip File > Άρης > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Περιμένετε να εγκατασταθεί.
 3. Τώρα επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Μεταβείτε στο Ares Project > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα προγράμματος > Τώρα κάντε κλικ στον Οδηγό Ares > Εγκαθιστώ > Περιμένετε να ολοκληρωθεί.
 4. Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Πρόγραμμα > Πρόσθετα > Άρης μάγος > Θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του Ares Wizard στο Kodi σας > Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό Ares.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Exodus & New Exodus στο Update Kodi Leia 18 και Krypton 17.6 Απριλίου 2023

Πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό Ares στο FireStick

 1. Απλά, Εγκαταστήστε Kodi στο Fire Stick σας συσκευή.
 2. Παω σε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Από εδώ και πέρα, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για την εγκατάσταση του Ares Wizard στο Kodi Krypton. Η διαδικασία θα παραμείνει ακριβώς παρόμοια με αυτήν.

Λήψη του Οδηγού Ares

Για να πραγματοποιήσετε απευθείας λήψη του οδηγού στο Kodi, πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, ο οποίος θα ζητήσει την άδειά σας για λήψη ενός αρχείου zip στο σύστημά σας. Αυτή είναι μια μέθοδος άμεσης λήψης με φερμουάρ, όπου μπορείτε να παραλείψετε τα πρώτα 3 βήματα όπως περιγράφεται για τον οδηγό για την ενότητα Kodi Krypton. Αφού κατεβάσετε το αρχείο zip στο σύστημά σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Πλοηγηθείτε τώρα στο αρχείο zip που μόλις κατεβάσατε στο σύστημά σας > Τώρα περιμένετε για εγκατάσταση.

Τώρα ακολουθήστε την ίδια διαδικασία από το Βήμα 5 που επισημάνθηκε στην παραπάνω ενότητα.

Νέες δυνατότητες του Οδηγού Ares

Η τελευταία έκδοση του Ares Wizard έχει ορισμένες δυνατότητες προστιθέμενης αξίας που θα βοηθήσουν κάθε χρήστη του Kodi. Ακολουθούν οι νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στον οδηγό:

Αντιγράφων ασφαλείας

Τώρα οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο ασφαλείας των λογαριασμών τους Trakt και Real Debrid μέσω της δυνατότητας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτό θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν τα δεδομένα τους εάν επανεγκαταστήσουν το πρόσθετο ή ενημερώσουν το Kodi / add-on.

Ρυθμίσεις

Το μενού ρυθμίσεων έχει γίνει πιο ολοκληρωμένο, επιτρέποντας στους χρήστες να φιλτράρουν το περιεχόμενο, καθώς και να ελέγχουν για ενημερώσεις build και να κάνουν αλλαγές στις διαμορφώσεις της συσκευής.

  Πώς να παρακολουθήσετε το PSL 4 Live Online Free Streaming 2023 Χωρίς καλώδιο στο Kodi

 Tweaks

Η νέα λειτουργία tweaks επιτρέπει στους χρήστες να εκκαθαρίζουν την προσωρινή μνήμη τους πιο γρήγορα και να διορθώσουν τις διευθύνσεις URL των παρόχων τους. Η διόρθωση διευθύνσεων URL και η εκκαθάριση προσωρινής μνήμης βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ροής και της ταχύτητας του Kodi.

 Συντήρηση

Όλα αυτά και πολλά άλλα νέα εργαλεία έχουν προστεθεί στο μενού συντήρησης για να σας βοηθήσουν να κάνετε streaming με αυτόν τον οδηγό απρόσκοπτα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προβλήματα ποιότητας και αποθήκευσης. Επιλογές όπως εκκαθάριση μικρογραφιών, εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και διαχείριση λογαριασμού έχουν επίσης προστεθεί σε αυτήν την ενότητα. Παρουσιάστηκε επίσης ένα αναδυόμενο παράθυρο σχετικά με τη διαμόρφωση του build.

Ο οδηγός Ares δεν λειτουργεί

Κατά τη χρήση αυτού του οδηγού ενδέχεται να αντιμετωπίσετε συνηθισμένα προβλήματα, όπως η εμφάνιση της μαύρης οθόνης, όπου ο Οδηγός Ares απέτυχε να φορτώσει το Builds. Ο λόγος για τον οποίο αντιμετωπίζετε αυτά τα ζητήματα οφείλεται στο γεγονός ότι ίσως χρησιμοποιείτε την παλαιότερη έκδοση του Kodi. Η τελευταία έκδοση του Kodi είναι η έκδοση 17.3 του Krypton.

Λύση

Μπορείτε είτε να βρείτε ένα νέο Kodi για εγκατάσταση στο σύστημά σας είτε μια πιο πρόσφατη έκδοση. Μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικά αποθετήρια kodi, συμπεριλαμβανομένου του δικού του αποθετηρίου. Συνιστάται να το κατεβάσετε από το δικό του αποθετήριο, ώστε να λάβετε μια πιο πρόσφατη έκδοση.

Καλύτερες κατασκευές του Ares Wizard

Το Kodi Builds περιέχει κανάλια που λαμβάνονται αυτόματα στο Kodi μόλις κατεβάσετε τον οδηγό. Μερικές από τις καλύτερες κατασκευές του Ares Wizard παρέχονται στην παρακάτω λίστα:

 1. Σφυγμός
 2. Απόλλων
 3. Κοσμικοί Άγιοι
 4. Μπριάνς Κόδι
 5. ΤΑΠΕΠ
 6. Ντάρεξ
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Κρυπτονίτης
 10. Τιτάν

Εναλλακτικές λύσεις Ares Wizard

 1. SuperRepo Repository (Οδηγός εγκατάστασης)
 2. Όχι & Nerds Repository (Οδηγός εγκατάστασης)
 3. SportsDevil Repository (Οδηγός εγκατάστασης)
 4. Kodil Repository (Οδηγός εγκατάστασης με το Covenant Addon)

Φόρουμ Ares

Για να συμμετάσχετε ή να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για τον οδηγό, μπορείτε να επισκεφτείτε το Φόρουμ. Οι χρήστες του Ares και οι αξιωματούχοι του Ares συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό για να διασκεδάσουν άτομα με ερωτήσεις ή προτάσεις. Υπάρχουν πάντα νέα θέματα στο φόρουμ όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να τους ωφελήσουν διαβάζοντας διάφορες τάσεις και προτάσεις.

Τελικές λέξεις

Το Ares σάς επιτρέπει να κατεβάσετε διάφορα πρόσθετα όλα σε ένα μέρος και χωρίς να ιδρώνετε. Το Ares είναι διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο μάγο που έχει τα δικά του πρόσθετα για γυμναστήριο, σπορ και πολλά άλλα. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά αθλητικά και στιγμιότυπα στα δάχτυλά σας. Δοκιμάστε λοιπόν την εγκατάσταση του Ares Wizard στο Kodi και απολαύστε κάθε πακέτο ψυχαγωγίας που προσφέρει.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this