11 Πρόσθετα ζωντανής τηλεόρασης Kodi για ροή διαδικτυακών καναλιών στο Kodi (Περιλαμβάνεται η εγκατάσταση)

Kodi Ζωντανή τηλεόραση

Η καλωδιακή τηλεόραση έχει γίνει τόσο ξεπερασμένη που οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να στραφούν σε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, επειδή η κοπή καλωδίων είναι η νέα τάση. Δεύτερον, γιατί θα προτιμούσαν οι άνθρωποι να πληρώνουν για καλωδιακή τηλεόραση, όταν μπορούν να μεταδίδουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο ζωντανά χωρίς να πληρώνουν ούτε μια δεκάρα?

Τα πρόσθετα Kodi παρείχαν ατελείωτες δυνατότητες σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το Kodi είναι ένα λογισμικό ροής που δεν περιορίζεται στη ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παρακολουθούν ζωντανή τηλεόραση και αθλήματα, γι ‘αυτό το ονομάζουμε μια ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi για ροή ζωντανής τηλεόρασης στο Kodi. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι γεωγραφικά περιορισμένα και ενδέχεται να απαιτούν το καλύτερο VPN για ροή.

Το Kodi έρχεται με εκπληκτικές δυνατότητες ζωντανής τηλεόρασης που κάνουν όλη την εμπειρία ακόμα καλύτερη.

Γιατί τα πρόσθετα του Kodi Live TV είναι τόσο δημοφιλή?

Το Kodi είναι ένας σημαντικός παίκτης στη διαδικτυακή βιομηχανία ροής και η δημοτικότητά του οφείλεται στα χαρακτηριστικά του και στα εκπληκτικά πρόσθετα του Kodi. Τα πρόσθετα του Kodi Live TV είναι πολύ δημοφιλή από τα πρόσθετα ροής ταινιών. Ο λόγος πίσω από αυτήν τη δημοτικότητα των ζωντανών πρόσθετων είναι ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή ροή HD των αγαπημένων τους εκπομπών, αθλητικών, εκδηλώσεων και πολλά άλλα χωρίς να πληρώσουν καμία συνδρομή.

Κανονικά, οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν για την καλωδιακή συνδρομή τους, το PPV ή ακόμα και για τις ζωντανές πλατφόρμες ζωντανής ροής. Ωστόσο, λόγω των περίφημων πρόσθετων Kodi τρίτων, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ό, τι θέλουν χωρίς να ξοδέψουν τίποτα, ούτε απαιτείται εγγραφή.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω τη ζωντανή τηλεόραση στο Kodi?

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κατανοήσετε πώς να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση στο Kodi:

 1. Εκτόξευση Κόδι
 2. Κάντε κλικ στο τηλεόραση από την αριστερή στήλη.
 3. Κάντε κλικ στο Εισαγάγετε πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης
 4. Κάντε κλικ στο Απλός πελάτης PVR IPTV από τη λίστα
 5. Κάνε κλικ στο Διαμορφώστε επιλογή
 6. Κάντε κλικ στο Γενικός αυτί
 7. Επιλέγω Τοποθεσία> Ενεργοποιήστε το Απομακρυσμένη διαδρομή (Διεύθυνση Διαδικτύου) επιλογή
 8. Τώρα κάντε κλικ στο, URL λίστας αναπαραγωγής M3U > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URLσας παρέχεται από τον πάροχο υπηρεσιών IPTV > Κάντε κλικ
 9. Τώρα κάντε κλικ Εντάξει για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου
 10. Κάντε κλικ επιτρέπω και περιμένετε την ειδοποίηση.

Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή Kodi από την Αρχική οθόνη μεταβαίνοντας απλώς στην ενότητα Τηλεόραση.

 1. cCloud TV

Το cCloud TV είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα Live TV Kodi, καθώς κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό. Έχει εκατοντάδες καταπληκτικά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία και πολλά άλλα. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι είναι ένα πρόσθετο IPTV. Επομένως, ίσως χρειαστείτε μια υπηρεσία VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό της υπηρεσίας της.

  Τρόπος εγκατάστασης ροών BBC iPlayer Kodi Addon και Access εκτός του ΗΒ

Το cCloud TV είναι ένα δωρεάν πρόσθετο Kodi, που σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανή τηλεόραση χωρίς καμία χρέωση. Διαθέτει όλες τις ροές στην καλύτερη ποιότητα και το ad-on λειτουργεί χωρίς διακοπές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον δικό σας διακομιστή από τη λίστα διακομιστών στο πρόσθετο, το οποίο εμφανίζει όλους τους ζωντανούς διακομιστές.

 1. BBC iPlayer

Ένα άλλο δημοφιλές καπέλο πρόσθετου IPTV Kodi δεν απαιτεί εισαγωγή. Ωστόσο, για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε το BBC iPlayer, είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο IPTV Kodi. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να ξοδεύουν χρήματα.

Το BBC iPlayer διαθέτει τα αρχικά προγράμματα BBC για ζωντανή ροή. Οι χρήστες που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν εύκολα να μεταδώσουν ροή ζωντανής τηλεόρασης μέσω του BBC iPlayer, αλλά οι χρήστες από άλλες χώρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόσθετο. Πρόκειται για ένα γεω-περιορισμένο πρόσθετο και για να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε αλλού από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστείτε ένα VPN ή μπορείτε επίσης να αγοράσετε τη συνδρομή του.

 1. Ο μαγικός δράκος

Για όλους τους χρήστες του Kodi που αναζητούν ένα εξαιρετικά αξιόπιστο πρόσθετο Kodi για ζωντανή τηλεόραση στο Kodi, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόσθετο Magic Dragon Kodi. Έγινε ένα δημοφιλές όνομα στην κοινότητα Kodi λίγο μετά την κυκλοφορία του λόγω των υψηλής ποιότητας ροών του. Αρχικά ήταν δημοφιλές λόγω των ροών ταινιών του, αλλά σταδιακά οι χρήστες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για ροή ζωντανής τηλεόρασης στο Kodi επίσης..

Το πρόσθετο Magic Dragon Kodi μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του αποθετηρίου Supremacy Kodi. Εγκαθίσταται κάτω από ένα λεπτό και όταν εκτελείτε αυτό το πρόσθετο, ανοίγει αμέσως. Ακόμα και όταν αναζητάτε μια ροή, δεν χρειάζεται να περιμένετε όπως άλλα πρόσθετα.

 1. αγέλη λύκων

Αν ψάχνετε για ένα πρόσθετο ζωντανής τηλεόρασης Kodi που έχει ροές λειτουργίας για κανάλια ΗΒ και ΗΠΑ, τότε το Wolf Pack είναι η βέλτιστη επιλογή για εσάς. Το Wolf Pack έχει αποκτήσει δημοτικότητα στην κοινότητα λόγω των αξιόπιστων ροών του που λειτουργούν πάντα και της ποιότητάς τους.

Διαθέτει όλα τα δημοφιλή κανάλια από τις προαναφερθείσες δύο περιοχές. Μπορείτε να κάνετε streaming ζωντανών αθλημάτων, ειδήσεων και άλλων ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών από την ποικιλία των καναλιών που προσφέρονται στη βιβλιοθήκη του. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Wolf Pack Kodi από το αποθετήριο Midian.

 1. Ανιδιοτελή Ζωντανά

Το Selfless Kodi add-on είναι ένα υπέροχο ζωντανό TV Kodi πρόσθετο με πολλά κανάλια από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν αυτό το πρόσθετο λόγω της εκπληκτικής ενημερωμένης βιβλιοθήκης ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Ωστόσο, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για ζωντανή ροή τηλεόρασης και τώρα οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να το συνειδητοποιούν.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Nova build Kodi σε Leia, Krypton, Jarvis και Firestick

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα παρατηρήσετε για το Selfless Kodi add-on είναι ότι έχει όλα τα κανάλια τμηματοποιημένα ανάλογα με τα είδη τους. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους κανάλια σύμφωνα με το γούστο και την προτίμησή τους αντί να κάνουν κύλιση σε μια λίστα μεικτών.

 1. Phoenix Reborn IPTV

Το Phoenix Reborn IPTV είναι ένα πλήρες πρόσθετο ζωντανής τηλεόρασης Kodi που έχει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Διαθέτει κανάλια που ταξινομούνται ως κανάλια ΗΒ και ΗΠΑ και κανάλια από τον υπόλοιπο κόσμο. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στα επιθυμητά κανάλια τους για να παρακολουθήσουν ζωντανές ροές μεταβαίνοντας κατευθείαν στον αντίστοιχο φάκελο.

Διαθέτει μια ποικιλία καναλιών από όλο τον κόσμο για μουσική, σπορ, μουσική και πολλά άλλα. Το Phoenix Reborn IPTV διαθέτει επίσης πολυγλωσσικά κανάλια από άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 1. Τηλεόραση One

Το TV One είναι ένα πολύ αξιοπρεπές πρόσθετο IPTV Kodi και έχει αποδείξει την αξία του πρόσφατα παρέχοντας υψηλής ποιότητας ζωντανές ροές. Διαθέτει περισσότερα από εκατό κανάλια εργασίας που είναι άμεσα διαθέσιμα για ροή. Αυτά τα κανάλια διανέμονται σε κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγία, φαγητό, παιδιά, ταινίες, μουσική, ειδήσεις, αθλητισμό, κανάλια ΗΠΑ.

Ωστόσο, η ποιότητα των ροών που μπορείτε να βρείτε είναι ελάχιστο 480p και μέγιστο 720p HD. Προσωπικά προσπάθησα να εγκαταστήσω και να χρησιμοποιήσω αυτό το πρόσθετο και το βρήκα αρκετά συναρπαστικό. Οι ροές ήταν απρόσκοπτες, καθώς δεν αντιμετώπισα προβλήματα αποθήκευσης. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το πρόσθετο από το Skymashi TV Repository.

 1. Χρόνος

Το πρόσθετο Chronos Kodi δεν είναι μόνο διάσημο για ροή τελευταίων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά είναι ιδιαίτερα φημισμένο για τις δυνατότητες IPTV. Το Chronos διαθέτει ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια για ζωντανά αθλήματα, μουσική, ζωντανές εκδηλώσεις, ειδήσεις, ραδιόφωνο κ.λπ. Η εγκατάσταση του Chronos δεν είναι πολύ ενοχλητική καθώς εγκαθίσταται εντός 30 δευτερολέπτων και λειτουργεί πολύ καλά.

Οι προγραμματιστές πρόσθετων Chronos Kodi το έχουν ενημερώσει πρόσφατα και φαίνεται ότι έχουν προσθέσει περισσότερους παρόχους σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε πάντα ροές εργασίας και όχι τις κατεστραμμένες, κάτι που ήταν προηγουμένως πρόβλημα.

 1. ο Δίας

Σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα ζωντανά τηλεοπτικά πρόσθετα, το Zeus είναι στην πραγματικότητα ένα πολύγλωσσο Πορτογαλικό Kodi πρόσθετο. Διαθέτει κανάλια από όλο τον κόσμο σε αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και πολλές άλλες γλώσσες. Πολλά από τα κανάλια έχουν αγγλικά φωνητικά, αλλά έχουν υπότιτλους σε άλλες γλώσσες, ενώ στο άλλο το σενάριο είναι αντίθετο.

Το Zeus διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη με εκατοντάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια για να επιλέξετε, αλλά ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι η ποιότητα των ροών δεν είναι συνεπής. Πολλά από τα κανάλια έχουν καλή ποιότητα ροής, ενώ υπάρχουν κανάλια που εκτελούν ορισμό 420p. Θα πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας τα κανάλια για να δείτε την ποιότητα.

 1. ULTRA TV
  Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Season 2023-2023 στο Kodi Live Free Online Streaming

Το Ultra TV είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα της ζωντανής τηλεόρασης Kodi που έχετε στη βιβλιοθήκη σας εάν ανυπομονείτε για δωρεάν ροή ζωντανών δορυφορικών καναλιών. Διαθέτει κανάλια από όλο τον κόσμο, π.χ. ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Ινδία. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι υπάρχουν πολλά πολύγλωσσα κανάλια στη βιβλιοθήκη του, όπως Γαλλικά, Ισπανικά, Χίντι, Αραβικά κ.λπ..

Το Ultra TV δεν είναι ένα βαρύ πρόσθετο Kodi όπως τα άλλα και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και λειτουργεί πολύ ομαλά. Δεν έχουν πολλά πρόσθετα IPTV αυτό το φως, επειδή τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν, καταλαμβάνουν πολύ χώρο σε σύγκριση με άλλα πρόσθετα Kodi.

 1. Τηλεόραση SuperTuga

Το TV SuperTuga είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για όλους εκείνους τους χρήστες του Kodi που επιθυμούν να μεταδίδουν μια ροή περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη καναλιών από διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο και πολλά πολύγλωσσα κανάλια επίσης. Ωστόσο, προφανώς υπάρχουν κανάλια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ στη βιβλιοθήκη τους.

Το TV SuperTuga έχει όλα τα κανάλια κατηγοριοποιημένα σε διαφορετικές ενότητες και μπορείτε να μεταδώσετε ροή αθλητικών, ταινιών, βίντεο, ειδήσεων, μουσικής, ντοκιμαντέρ, επιστημονικών καναλιών και πολλά άλλα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση με το FireStick?

Το FireStick είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ζωντανή ροή καθώς διαθέτει όλες τις κορυφαίες δυνατότητες και εφαρμογές ροής. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εγγραφούν σε οποιαδήποτε ζωντανή τηλεοπτική υπηρεσία όπως το HBO Now, το ESPN ή το Hulu στη συσκευή FireStick και να ξεκινήσουν τη ζωντανή ροή τηλεόρασης.

Εκτός από τις premium υπηρεσίες ζωντανής τηλεόρασης, υπάρχουν και δωρεάν υπηρεσίες ζωντανής τηλεόρασης για το FireStick, όπως:

 1. Ζωντανή NetTV
 2. Swift Streamz
 3. TV Catchup

Εκτός από αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Kodi στο FireStick και να ξεκινήσετε τη ροή μέσω των καλύτερων πρόσθετων ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων για το Kodi. Το Kodi λειτουργεί πολύ καλά στο FireStick και η εκπληκτική εμπειρία κοπής καλωδίων ανεβαίνει σε ένα νεότερο επίπεδο όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο.

Τελικές λέξεις

Η ροή ζωντανής τηλεόρασης στο Kodi είναι πραγματικά μια καταπληκτική εμπειρία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας. Ωστόσο, εν μέσω αυτής της συζήτησης, ένα πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Η διαδικτυακή ροή μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική και όλα, αλλά είναι πάντα ένα επικίνδυνο πράγμα και είστε πάντα ευάλωτοι σε απειλές στον κυβερνοχώρο. Όχι μόνο αυτό, η δωρεάν ροή υπόκειται σε πειρατεία σε πολλές περιοχές και η συμμετοχή σε αυτήν μπορεί να σας προκαλέσει νομικά προβλήματα.

Επομένως, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο VPN για την προστασία του απορρήτου και της διαδικτυακής παρουσίας σας. Ροή ανώνυμα μέσω διακομιστών VPN και απολαύστε την εμπειρία ζωντανής τηλεόρασης Kodi χωρίς να διακινδυνεύσετε τίποτα.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this