Спортна матрица Kodi Addon: Ръководство за инсталиране стъпка по стъпка за Kodi Krypton 17.6

Sports Matrix Kodi addon осигурява мастила за стрийминг на живо за Американския спорт и Световната купа Fifa. Тази добавка всъщност е импровизирана форма на популярната добавка Pure Sports Kodi, която беше достъпна чрез Pure repo, а Pure Repo беше домакин на Blamo Repository.

Въпреки това, хранилището на Blamo се спусна и взе всички тези добавки със себе си. Спортните добавки на Kodi са много задни и затова Sports Matrix има голямо значение сред потребителите, което е предпочитано с vpn на kodi.

Хранилище за спортна матрица Kodi Addon

Спортната матрица Kodi Addon се предлага чрез MasterZd Repo, който разполага с всички големи добавки на Kodi като Neptune Rising, Uranus и Planet MMA и т.н. и оттогава потребителите на Kodi останаха безпомощни.

Ето URL адреса на хранилището: http://kodimatija.eu/repo/

Как да инсталирате спортна матрица на Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова

Следвайте стъпките, споменати по-долу, за да инсталирате добавката Sports Matrix Kodi на устройството си:

 1. отворено Коди > Кликнете върху Настройки (предавка икона) > Ще се отвори нов прозорец и ще видите някои опции > Избирам Файлов мениджър от наличните опции > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник опция.Как да инсталирате спортна матрица на Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова
 2. Ще се отвори диалогов прозорец, щракнете където пише  > Тип http://kodimatija.eu/repo/ > Кликнете Добре > Назовете това URL като “MasterZd“И щракнете Добре > Кликнете два пъти върху въведения URL адрес и име и щракнете отново OK, за да затворите диалоговия прозорец.Изтеглете Спортна матрица Kodi addon
 3. Върнете се в главното меню на Kodi и кликнете върху Добавки от левия прозорец на менюто > Кликнете върху Кутия икона.настройка спортна матрица на kodi jarvis
 4. Сега кликнете върху Инсталиране от zip файл опция > Изберете MasterZd > Кликнете върху repository.masterzd-1.1.5 > Изчакайте уведомлението.спортен матричен zip файл
 5. След като известието се появи, кликнете върху Инсталиране от хранилище > Изберете MasterZDRepo > Отвори Видео добавки папка > Превъртете списъка и изберете Спортна матрица > Кликнете Инсталирай и изчакайте известието.
  Как да изчистите / премахнете видео кеша в Kodi XBMC (Leia / Krypton / Jarvis)

хранилище за спортна матрица

Изтегляне на спортна матрица Kodi

Директното изтегляне е най-простият начин за инсталиране на всяка добавка и ако искате да изберете тази процедура, следвайте следните стъпки:

 1. Изтеглете MasterZd хранилище Zip файл. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Отворете Kodi.
 3. Кликнете върху Добавки раздел
 4. Кликнете върху Кутия икона.
 5. Сега кликнете върху Инсталиране от zip файл опция.
 6. Разгледайте вашата система и заредете изтегления zip файл > Изчакайте уведомлението.
 7. Кликнете върху Инсталиране от хранилище.
 8. Изберете MasterZd Repo.
 9. Отвори Видео добавки папка.
 10. Изберете Спортна матрица.
 11. Кликнете Инсталирай > Изчакайте уведомлението.

Спортна матрица надолу / не работи / грешки / поправки

Няма налични потоци

Една от най-често срещаните грешки при добавките за стрийминг на видео от трети страни е грешката „Няма налични потоци“. Появява се, докато се опитвате да получите достъп до потока от добавката.

Основната причина за тази грешка е липсата на доставчици или връзки за стрийминг. Друга причина е, че поради замъгления кеш, скрапърите не успяват да бракуват поточните връзки.

Fix

За да коригирате тази грешка, изчистете кеша на добавките и доставчиците си и добавката ще може лесно да вземете връзки за стрийминг. Друго нещо, което трябва да проверите, дали вашата добавка е актуална или не. Ако има налична актуализация, свършете я.

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

Много потребители на добавки за спортна матрица Kodi съобщиха за тази грешка, тъй като тази реклама преди е била налична с Pure Repo, хоствано от Blamo Repository.

Наскоро хранилището на Blamo се затвори и всички потребители на Kodi, които се опитват да инсталират тази добавка от предишния източник, са изправени пред проблеми с зависимостта.

  Как да инсталирате Brettus Kodi на Leia, Krypton, Jarvis и Firestick

Този проблем възниква, когато в хранилището има някои липсващи файлове или ако хранилището е остаряло.

Fix

Инсталирайте добавката Sports Matrix Kodi от хранилището MasterZd (както бе споменато по-горе в процедурата за инсталиране). Тъй като не е наличен никъде другаде освен този хранилище и има обновената версия на Sports Matrix.

заключение

Ace Streams са много предпочитани от потребителите на Kodi заради безпроблемното си поточно преживяване. Само няколко спортни добавки Kodi, които осигуряват качествено изживяване и Sports Matrix, са влезли в състезанието в точното време.

Препратките за стрийминг, предоставени от тази добавка, работят перфектно, това е важното. Фактът, че тази добавка актуализира времето за том е страхотно нещо, което трябва да се види, защото това показва, че тази добавка е тук, за да остане.

Използването на добавка на Kodi на трета страна за стрийминг обаче изобщо не е безопасно поради проблеми с поверителността. Ето защо, използвайте VPN, за да защитите онлайн свободата си и да стриймвате без страх от караница или прекъсване.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this