Как да инсталирате Sanctuary на Kodi 17.6, Jarvis, Firestick в 6 основни стъпки

Няма да е грешно да разгледаме добавката на Sanctuary паралелно на Exodus при осигуряването на изключително забавление за зрителите на Kodi. В това ръководство са дадени подробни стъпки за това как да инсталирате Sanctuary на Kodi.

Внимание! Трябва да използвате VPN, за да останете анонимни, докато използвате Sanctuary, тъй като това ще защити вашата поверителност. Възползвайте се с 85% отстъпка от PureVPN и предавайте неограничено съдържание в Sanctuary.

Какво е добавка за светилища?

Квантовата добавка, първоначално наречена Sanctuary, има всичко в плейлиста си и пълна добавка за потребителите на Kodi. Освен да забавлява зрителите с филми, телевизионни предавания и спортове на живо, той предлага и телевизия на живо и детска секция, насочена към по-голяма аудитория. Понастоящем тази добавка е поета от Apprentice, но не се притеснявайте, че всички нейни функции и съдържание са останали непокътнати.

Запазена парола Kodi

Ако се опитвате да получите достъп до съдържание за възрастни в добавката Sanctuary Kodi, ще е необходима парола, която можете да получите директно от разработчика на добавката чрез twitter.

Как да инсталирате Sanctuary Kodi на Krypton версия 17.6 или по-нова

Ето процеса на инсталиране на добавка Sanctuary (Quantum) на Kodi:

 1. Първо трябва да отворите Коди > Изберете Настройки икона (разположена отгоре) > Кликнете върху Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източник.Как да инсталирате Sanctuary на Kodi
 2. Ще се появи кутия, където трябва да кликнете ‘Нито един’ > Въведете URL предоставени http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Кликнете Добре > Сега кликнете върху име на източник на медия и го въведете “Sanctuary” > и щракнете Добре.Как да инсталирате Sanctuary на Kodi Krypton Версия 17
 3. Сега се върнете на Главно меню на Kodi чрез натискане Бутон за връщане назад или “Esc” въведете няколко пъти на клавиатурата си > Кликнете върху Добавки > След това изберете Инсталатор на пакети икона (намира се горе вляво).Настройка на светилището kodi
 4. Отидете на Инсталиране от Zip File > Намерете и кликнете върху светилище > След това кликнете върху repository.sanctuary-1.0.0.zip > Трябва да изчакате няколко секунди, за да се инсталира хранилището.Светилище kodi zip файл
 5. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > светилище > Видео добавки > Квантова добавка > Кликнете Инсталирай.Светилище квантови коди
 6. Отидете на Главно меню на Kodi > Добавки > Видео добавки > Квантова добавка > Наслади се!
  Масло за кинотеатър Kodi Addon: Ръководство за инсталиране стъпка по стъпка за Kodi Leia и Krypton

Настройки на светилището kodi

Как да инсталирате Sanctuary на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

 1. Отворете Kodi > Система > Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Add Source.
 2. Кликнете върху None > Въведете URL адрес http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Щракнете върху OK > Въведете име на източник на медия „Светилище“ > Щракнете върху OK.
 3. Начален екран на Kodi > Система > Добавки > Инсталиране от Zip File > светилище > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Кликнете върху Инсталиране от хранилището > светилище > Видео добавки > квант > Инсталирай.
 5. Отидете на Началния екран > Система > Добавки > квант > Наслади се!

Как да инсталирате Sanctuary Kodi на Fire Stick

 1. хвърлям Коди приложение на Fire Stick.
 2. Инсталирайте Kodi на Fire Stick.
 3. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 4. От тук нататък следвайте стъпките, описани по-горе, за да инсталирате Sanctuary Kodi на Kodi Krypton.

Изтегляне на светилището

За да инсталирате директно хранилището Sanctuary, кликнете върху изтеглянето оттук и следвайте стъпките, предоставени по-долу:

 1. Кликнете върху Изтегляне.Изтегляне на светилището
 2. Отворете Kodi > Добавки > Икона за инсталиране на пакети > Инсталиране от Zip File > Навигирайте файла за изтегляне от вашата система.
 3. Инсталиране от хранилище > светилище > Видео добавки > квант > Инсталирай > Наслади се!

Грешки в светилището на Kodi / Не работи / Проблеми

Няма налични потоци

Тази грешка възниква, когато разглеждате добавката за потоци. Има няколко причини, които могат да причинят тази грешка, като кешът може да е пълен, добавката трябва да бъде актуализирана или е недостатъчно актуализирана или добавката може да бъде гео ограничена.

  Как да инсталирате Popcorn Time на Kodi за по-малко от 2 минути

Решение

За да коригирате тази грешка, изчистете кеша на добавките си и намалете броя на доставчиците. Ако грешката все още се появява, актуализирайте добавката или я инсталирайте отново, като използвате надеждно хранилище за добавки.

Инсталирането на зависимостта не бе успешно

Грешка при инсталиране на зависимостта възниква, когато източникът на хранилището не е достъпен, остарял или изключен.

Fix

Винаги проверявайте дали хранилището, което ще използвате, е достъпно, функциониращо и актуализирано. Ако всичко от горното е положително, добавката ще се инсталира и ще работи добре.

Грешка в информационната информация

Понякога, когато инсталирате добавка на Sanctuary, се появява съобщение, което се случва с грешка в информацията на журнала. В резултат на това не можете да инсталирате добавката Sanctuary на вашата система.

Решение 1

Един от начините за разрешаване на този проблем е да изчистите целия кеш. Това може да се постигне чрез инсталиране на добавка на Merlin. Той има специална функция, която изтрива целия ви кеш при стартиране на Kodi.

Решение 2

Друго решение на този проблем е да използвате Kodi VPN, който ще ви позволи да получите достъп до добавки и съдържание на Kodi. Тази информация е изпитана и тествана, следователно трябва да работи и за вас.

Да опаковаш нещата

След преглед на добавката Sanctuary е по-разумно да разгледаме Quantum добавката алтернатива на Exodus, но с екстремни характеристики, които дори добавката Exodus не съвпадат. Функции като телевизия на живо и детска секция се срещат рядко. В това ръководство обсъдихме как да инсталирате sanctuary на Kodi и как можете да го изтеглите директно.

Thanks! You've already liked this