Как да инсталирате Netflix Kodi на Leia, Krypton, Jarvis, Firestick, Raspberry-Pi и Linux Ubuntu

Netflix-он-Kodi

Човек, който много обича да сърфира онлайн, определено би се натъкнал на израза „Netflix and Chill“. Netflix е онлайн стрийминг услуга, която хората използват за стрийминг и гледане на любимите си телевизионни предавания и филми.

Тази услуга, базирана в САЩ, е нещо, за което говори всеки развлекателен маниер. Хората обичат тази услуга заради съдържанието и нейното качество, предоставено на справедлива цена. Но очевидно не всеки обича да плаща за любимото си съдържание.

Именно там добавката Netflix Kodi; NetfliXBMC идва да играе. NetfliXBMC е една от най-популярните и търсени добавки. Осигурявайки всички потоци от съдържание на Netflix, тази добавка е нещо, което всеки потребител на Kodi иска да има. Броят на потребителите на добавки Netflix Kodi се е увеличил значително.

NetfliXBMC предоставя на потребителите достъп до всички телевизионни предавания, филми и други програми, които Netflix има. Но едно нещо, което трябва да запомните, е, че без VPN услуга, можете да използвате тази добавка Netflix Kodi само в САЩ. Ако пътувате или живеете в чужбина, ще ви е нужен най-добрият Kodi VPN, за да надминете гео ограниченията на тази добавка на Kodi Netflix.

Как да получите достъп САЩ (американски) Netflix на Kodi Xmbc

Сега, когато имате NetfliXBMC във вашия медиен център Kodi, повечето хора ме питат как да се сдобият с американския портал Netflix на Kodi. Този е лесен за изпълнение!

За да получите американската версия на Netflix да играе на Kodi, ще ви е необходима Kodi VPN услуга със сървъри в САЩ, за да промените вашия IP адрес & местоположение. И така, да използвате US Netflix в Kodi ето какво да направите:

 1. Преди да стартирате NetfliXBMC, свържете вашата VPN услуга към VPN сървър в САЩ
 2. Отидете на WhatismyIPaddress.com или IPLocation.net
 3. Попитайте вашия IP адрес и се уверете, че се показва в САЩ
 4. Сега стартирайте Kodi и достъп NetfliXBMC от Видео

Вижте първите 3 доставчици:

VPN доставчициPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10.95 $ 2.91Per месец

Специална оферта: 73% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
Surfshark $ 11.91 $ 1.99Per месец

Специална оферта: 83% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
CyberGhost $ 12.99 $ 2.75Per месец

83% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия
ExpressVPN $ 12.95 $ 8.32Per месец

35% отстъпка

Посетете сайта
Прочетете рецензия

Предупреждение: Няма гаранция, че NetfliXBMC ще работи, камо ли да работи правилно във вашия медиен център Kodi. Неофициалната добавка не се поддържа от официалния уебсайт на Netflix и добавката Kodi може да не се изпълни напълно.

  Частен достъп до Интернет Netflix | Достъп до американски и японски Netflix с PIA VPN

Kodi Netflix Изтегляне

 1. Започнете с изтеглянето на хранилището за Netflix.
 2. След като се изтегли zip файла, отворете меню с добавки > Щракнете върху Икона на кутията на върха > Кликнете Инсталиране от Zip файл.
 3. Преглед и отворен изтегленият zip файл > Изчакайте уведомление.
 4. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > отворено Алелек Коди Repo > отворено Видео добавки > Кликнете върху NetfliXBMC > Hit Инсталирай > Изчакайте уведомлението.
 5. Върнете се в Началния екран, Отидете на Добавки > Видео добавки > Кликнете NetfliXBMC > Ще ви подкани диалогов прозорец, въведете своето потребителско име и парола тук. Сега можете да се насладите на Netflix и Chill!

Как да инсталирате Kodi Netflix във версии Leia и Krypton

 1. отворено Коди > Щракнете върху Икона за настройки > отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.как да инсталирате netflix kodi addon
 2. Ще се отвори диалогов прозорец > Кликнете там, където пише „Нито един’ > Въведете това URL точно: https://www.alelec.net/kodi/ > Кликнете Добре > Наименувайте този източник на медия Алелек Репо > Кликнете Добре > Проверете два пъти URL адреса и името и щракнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.как да инсталирате netflix kodi addon на krypton версия 17.6 или по-нова
 3. Върнете се към главно меню > Отидете на добавки меню > Щракнете върху кутия икона от горния ляв ъгъл > Кликнете Инсталиране от Zip файл.kodi netflix изтегляне
 4. Кликнете Алелек Репо > Кликнете върху repository.alelec.zip > Изчакайте уведомлението.как да инсталирате netflix kodi на Linux
 5. Кликнете Инсталиране от хранилище > отворено Alelec Kodi Repo > Отидете на Видео добавки > Кликнете върху NetfliXBMC > Кликнете върху Инсталирай > Изчакайте да се появи известието.как да инсталирате netflix kodi addon на малинов пи
 6. Върнете се към главното меню, Отидете на Добавки > Видео добавки > отворено NetfliXBMC > Въведете своето потребителско име и парола когато бъдете подканени.

Сега достъп до всички потоци в Netflix и се наслаждавайте на любимите си предавания.

Забележка: Ако хранилището не работи, опитайте метода за директно изтегляне, посочен преди тази процедура. 

Как да инсталирате Netflix Kodi на Jarvis в 9 лесни стъпки (NetfliXBMC)

След като сте готови zip файлът alelecrepository е готов &изтеглени, сега ще продължим да инсталирамеNetflix на Kodi за Windows.

 1. От началния екран на Kodi отидете наСистема> Настройки >КликнетеДобавките,
 2. Кликнете „Инсталиране от Zip File“
 3. Изберете местоположението на zip файла на хранилището на Alelec, което запазихме по-рано, и го оставете да се инсталира

как да инсталирате netflix на kodi jarvis версия 16

5. След като инсталирате alelec хранилището, изберете Инсталиране от хранилище>alelec Kodi repo> Програмни добавки>Chrome Launcher, сега изчакайте съобщението с активирана добавка.

6. В менюто Добавки щракнете Инсталиране от хранилище>alelec Kodi repo >VideoAdd-Ons>NetfliXBMC, и оставете добавката да се инсталира.

7. След като добавката е инсталирана, на екрана ще се появи известие

8. Отидете на началния екран >Видео> Видео добавки >NetfliXBMC

9. Ще се отвори нов прозорец, попълнете информацията за вашия акаунт в Netflix тук в електронна поща& Полета за парола

Бележка от редактора: NetfliXBMC е неофициална добавка и не се поддържа от създателите на Netflix. Известно е, че добавката се държи неправилно с всички версии на медийния център на Kodi и в някои случаи изобщо не работи.

  Как да гледате Lucas Matthysse срещу Manny Pacquiao Live Online БЕЗПЛАТНО на ESPN +

Ние не носим отговорност за щети, които може да причини на вашата система по време на инсталиране и използване на тази добавка. Също така няма гаранция от разработчиците на Kodi, че добавката ще функционира правилно, за повече информация се присъединете към официален Kodi форум за NetfliXBMC.

Как да инсталирате Netflix Kodi на Linux – метод 1 с помощта на двоични добавки

 1. Насочете се към терминален прозорец, затворете приложението Kodi, ако то работи.
 2. Тук напишете „Sudo apt-get update“ > Въведете паролата си, когато бъдете попитани.
 3. След това въведете „Sudo apt-get install KodiPVR“.

Това е то; вашата добавка PVR Kodi вече е инсталирана. Ако Kodi работи по това време, рестартирайте Kodi, за да заредите тази добавка.

Освен тази добавка, можете да инсталирате и следните бинарни добавки:

 1. Аудио енкодери
 2. Аудио DSP
 3. Аудио декодери
 4. скрийнсейвъри
 5. Визуализации

След като инсталирате тези добавки, можете да инсталирате Netflix на Kodi Linux с помощта на горните ни ръководства.

Как да инсталирате Kodi Netflix на Linux – Метод 2, използвайки Build Build

Етап 1: За да инсталирате нестабилна конструкция, първо трябва да изтеглите нестабилно хранилище и да добавите Kodi. Можете да изтеглите нестабилното хранилище, като използвате това: „ЗОП: тийм-XBMC / нестабилен “

Стъпка 2: Въведете точно следното:

sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / нестабилен

sudo apt-get update

sudo apt-get install kodi

В случай че също сте инсталирали добавката PVR Kodi, тогава ще трябва да актуализирате и това, въведете:

sudo apt-get install kodi-pvr-mythtv

След като инсталирате нестабилна конструкция и я актуализирате, ще можете лесно да инсталирате Netflix на Kodi Linux лесно. Обърнете се към посочената по-горе процедура в нашето ръководство след инсталиране на Kodi.

Как да инсталирате Netflix Kodi в Ubuntu / MAC операционни системи

Потребителите на Ubuntu също могат да инсталират Netflix на Kodi в 9 лесни стъпки, но не забравяйте, че проблемът със съвместимостта на NetfliXBMC продължава да продължава. Нека започнем с настройката на Kodi, след което продължете с инсталирането на Netflix за Kodi (XBMC):

 1. Започнете от изтеглянето на файловете за инсталиране на Kodi в Ubuntu
 2. Отидете до прозореца на терминала и въведете,„Sudo apt – получите инсталиране на софтуер-свойства-общи“
 3. Добавете XBMC хранилище за приложения, като въведете командата,„Sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa“
 4. След това трябва да актуализирате системата си за съвместимост, така че въведете,„Sudo apt-get update“
 5. Накрая инсталирайте Kodi в Ubuntu„Sudo apt-get инсталира Kodi“
 6. Изчакайте Kodi да завърши изтеглянето на файлове и инсталирането, Kodi трябва да е готов за стартиране след 5 минути в зависимост от скоростта на вашето устройство.

Сега можете да инсталирате Netflix на Kodi Ubuntu, като следвате ръководството по-горе.

Ръководство за инсталиране на Netflix Kodi Raspberry Pi

Преди да инсталирате добавка, ще трябва да инсталирате Kodi на Raspberry Pi. Следвайте нашето ръководство за инсталиране на Kodi на Raspberry Pi. След като инсталирате Kodi, изпълнете следните стъпки за инсталиране на добавката Kodi Netflix:

 1. отворено Коди на вашия Raspberry Pi > Щракнете върху Икона за настройки> Кликнете Файлов мениджър.
 2. Кликнете Добавяне на източник> Кликнете Нито един> Въведете това URL https://www.alelec.net/kodi/ > Кликнете Добре.
 3. Назовете този източник като Алелек Репо> Кликнете Добре> Върнете се на Начален екран (Ударете обратно пространство два пъти).
 4. Кликнете Добавки> Кликнете върху Икона на кутията> Изберете Инсталиране от Zip файл> Изберете Алелек Репо> Кликнете върху repository.alelec.zip> Изчакайте да бъде инсталиран.
 5. Кликнете върху Инсталиране от хранилище.
 6. Изберете Alelec Kodi Repo> Кликнете върху Видео добавки> Кликнете върху NetfliXBMC> Кликнете Инсталирай> Изчакайте да бъде инсталиран.
  Kodi на LG Smart TV - Как да инсталирате с помощта на 3 лесни метода

Имате го! Сега използвайте Kodi Netflix за вашите нужди за забавление!

Как да инсталирате Netflix Kodi на Fire TV с помощта на ES File Explorer

 1. отворено пожар Пръчка Настройки.
 2. Активиране „Отстраняване на грешки в ADB “,„ USB отстраняване на грешки “ и „Приложения от неизвестен източникс’.
 3. Върнете се в Началния екран > Търся ES Explorer.
 4. Кликнете върху ES Explorer и Изтегли то.
 5. отворено ES Explorer, Кликнете върху любим > Кликнете Добави.
 6. Прозорец ще ви подкани да поиска път и име > Въведете този път: http://fireunleashed.com/ > Въведи име ‘пожар “ > Кликнете Добави.
 7. Върнете се към любим меню >Кликнете върху пожар > Кликнете, където пише „Кликнете тук, за да инсталирате AppStarter“.
 8. Натиснете Изберете от твой отдалечен и щракнете Отворете файла > Кликнете AppStarter APK (Стартирайте стандартната настройка).
 9. Отворете, след като инсталацията приключи.

Ръководство за инсталиране на Netflix Kodi Fire Stick

За да инсталирате NetfliXBMC на вашия Fire Stick, първо трябва да настроите Kodi на своя Fire Stick. Следвайте нашето ръководство за Инсталиране на Kodi на Fire Stick. След като инсталирате Kodi, изпълнете следните стъпки, за да инсталирате NetflixBMC на Fire Stick:

 1. Отидете на Огнена пръчка У дома> Кликнете върху Настройки > Кликнете върху Система > Кликнете Опции за програмисти > Сега Активиране на приложения от неизвестни източници и Отстраняване на грешки в ADB.
 2. хвърлям Коди от Дом за пожарна пръчка > Кликнете върху Икона за настройки > отворено Файлов мениджър > Кликнете върху Добавяне на източник.
 3. Кликнете Нито един> Въведете URL адреса https://www.alelec.net/kodi/ > Кликнете Добре > Име на този хранилище като Алелек Репо > Кликнете Добре.
 4. Ударете Клавиш Backspace два пъти > Кликнете върху Добавки > Кликнете върху Икона на кутията.
 5. Кликнете Инсталиране от Zip File > Кликнете Алелек Репо > Изберете repository.alelec.zip> Изчакайте да бъде инсталиран.
 6. Кликнете Инсталиране от хранилище > Изберете Алелек хранилище > Отваряне на видео Добавки > Кликнете върху NetfliXBMC > Кликнете Инсталирай> Добавката ще бъде инсталирана!

Сега можете да Netflix и Chill с Kodi на вашия Fire Stick.

Често задавани въпроси за Kodi Netflix

Можете ли да поставите Netflix на Kodi безплатно?

Да, можете да поставите Netflix на Kodi безплатно на желаните от вас устройства като PC, Linux, Mac, Fire Stick и т.н. Следвайте нашето ръководство за Netflix Kodi, за да разберете процедурата за инсталиране.

Как да добавя Kodi Netflix на моя Android TV?

Следвайте нашето ръководство за инсталиране на Kodi на Android устройство за първо инсталиране на Kodi. Ако вече сте инсталирали Kodi на вашия Android TV, следвайте нашето ръководство за Netflix Kodi, за да видите как да инсталирате Netflix Kodi на Kodi. Процедурата за инсталиране на всяка добавка остава почти еднаква за всяко устройство след инсталирането на Kodi.

Безплатна ли е Kodi Netflix на Amazon Fire Stick?

Да, Kodi Netflix е абсолютно безплатен в Amazon Fire Stick и Fire TV. Следвайте нашето ръководство, за да видите как да инсталирате Netflix Kodi на Fire Stick.

До скоро виждане!

Надявам се моето ръководство да е било полезно при инсталирането на NetfliXBMC във вашия медиен център Kodi Ubuntu. В случай че имате проблеми, проверете официалната общност на Kodi за отстраняване на проблеми с NetfliXBMC от връзката по-горе.

Не забравяйте да споделите нашето ръководство с феновете на Kodi и не оставяйте отзивите си за подобрение. Пуснете коментар по-долу, в случай че трябва да се свържете с нас и да се върнете отново за още ръководства, най-добрите списъци с добавки на Kodi и как да инсталирате субтитри на kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this