Как да инсталирате браузъра GitHub Kodi на Krypton 17.6, Jarvis и Firestick

Как работи GitHub

Браузърът GitHub наистина е новаторска иновация в света на Kodi. Един единствен браузър позволява на потребителите да търсят любимите си коди добавки и коди хранилища. Добавката за браузър GitHub изстъргва целия хостинг сървър на GitHub според заявката за търсене на потребителите и след това предоставя относителни резултати за потребителя.

Той прави цялата инсталация лесна за потребителя и им помага, като спестява тяхното време и системна памет. Следвайте нашето ръководство, за да видите как да инсталирате браузъра GitHub Kodi и да изпитате напълно ново подобрено изживяване на Kodi.

Въведение в браузъра GitHub

GitHub е едно спиране за отрепки и решение на техните проблеми. Потребителите предпочитат GitHub за изтегляне на всеки Zip файл от уебсайта, тъй като има инсталационни файлове за почти целия софтуер и приложения. Дори потребителите на Kodi предпочитат да използват GitHub за изтегляне на любимите си хранилища за добавки.

Всички последни хранилища за добавки се качват в GitHub от съответните им разработчици. Следователно, дори ако връзките към източника на хранилището са изключени, потребителите могат да изтеглят хранилищата чрез GitHub.

Характеристики на браузъра GitHub

Професионалисти Против
Лесен за използване нестабилен
Една добавка за всички останали добавки Осигурени ненадеждни Zip файлове
Лесно намиране на непопулярни добавки В процес на разработка
Насърчаване на нови разработчици
  Kodi не работи? Чести грешки и поправки (2023)

Как да инсталирате браузъра GitHub на Kodi Krypton версия 17.6 или по-нова

 1. хвърлям Коди > Кликнете върху Настройки.как да инсталирате github браузър kodi
 2. отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху Добавяне на източниккак да инсталирате браузъра github kodi на krypton версия 17.6 или по-нова
 3. Ще се появи диалогов прозорец, щракнете където пише ‘Нито един’ > Въведете този код URL http://fusion.tvaddons.co/ > Кликнете Добре.github браузър kodi изтегляне
 4. Името на това име на източник на медия е „TV Addons Repo ‘ > Кликнете Добре > Проверете двукратно URL и име и Щракнете Ок отново.как да инсталирате github браузър kodi на firestick
 5. Върнете се на Начален екран на Kodi > Сега отворете Добавки меню > Щракнете върху Каре-икона > Изберете Инсталиране от Zip File.как да инсталирате браузъра github kodi на jarvis версия 16
 6. отворено TV Addons Repo > Изберете започнем-тук > отворено plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github браузър kodi не работи грешки и проблеми
 7. Ще се появи известие, в което се казва „Инсталирана добавка за Индиго“ > След като известието се появи, върнете се към Kodi Начален екран > отворено Меню за добавки> Отидете на Видео добавки > Кликнете върху индиго.настройка на код на браузъра github
 8. Сега щракнете Инсталатор на добавки > Кликнете върху Браузър GitHub.Настройки за код на браузъра Github
 9. Затворете диалоговия прозорец за инструкции, който ще се появи.
 10. Ще видите три опции в списъка, т.е.. Потребителско име на GitHubИме на хранилището и Име на добавката. Изберете желаните показатели за търсене.

Как да инсталирате браузъра GitHub Kodi на Jarvis версия 16 или по-висока

 1. отворено Коди Джарвис V16 > Кликнете Система.
 2. отворено Файлов мениджър > Кликнете два пъти Добавяне на източник.
 3. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://fusion.tvaddons.co/ > Кликнете Свършен.
 4. Назовете този източник „TV Addons “ > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 5. Върнете се в Kodi Начален екран > Кликнете Система.
 6. Кликнете Добавки > Избирам Инсталиране от Zip File > Изберете TV Addons > Изберете започнем-тук > Изберете plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Върнете се в Kodi Начален екран > Кликнете върху индиго.
 8. отворено Инсталатор на добавки > отворено Браузър GitHub > Затворете диалоговото поле, което ще се появи.
 9. Сега потърсете желаната от вас добавка, като използвате или името на разработчика, името на добавката или името на хранилището.
  Как да гледате HBO, HBO Go And HBO Now on Kodi

Как да инсталирате браузъра GitHub на Kodi Fire Stick

Инсталирайте Kodi на Fire Stick преди да инсталирате браузъра GitHub. След това изпълнете следните стъпки:

 1. отворено Коди на Fire Stick
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.

Сега вижте процедурата, посочена по-рано за инсталиране на добавката на браузъра GitHub за Kodi Krypton V.17. Останалата процедура ще бъде същата оттук нататък.

Изтегляне на браузъра GitHub

 1. Изтеглете Zip файла > Отидете на Начален екран на Kodi > отворено Добавки > Щракнете върху Каре-икона > Изберете Инсталиране от Zip File.
 2. Прегледайте системата си и отворете изтегления Zip файл на хранилището.
 3. Ще се покаже известието „Инсталирана добавка за индиго“ > Върнете се в Kodi Начален екран > отворено Меню за добавки> отворено Видео добавки > Кликнете върху индиго.
 4. Кликнете Инсталатор на добавки > Кликнете върху Браузър GitHub.
 5. Затворете диалоговия прозорец за инструкции.
 6. Сега потърсете добавката по името на разработчика, хранилището или самата добавка.

Грешки в браузъра GitHub / Не работи / Проблеми

Не може да се намери желаната добавка / хранилище

Докато търсите добавки или хранилища, може да не получите желаните резултати или браузърът може да предостави някои неподходящи или неправилни хранилища. На сървърите на GitHub присъстват множество добавки и затова търсенето им не е толкова лесно, колкото изглежда. Браузърът ще предостави резултатите от заявката според това, което намери съответно или относително към вашата заявка за търсене.

Fix

Уверете се, че вашата заявка за търсене е правилна и използвате правилно името на разработчика или името на хранилището. Най-добрата практика е да търсите по името на програмиста. Той показва донякъде точни резултати в сравнение с други показатели на заявката.

  Как да гледате UFC 225 на Kodi Live Online безплатно

Инсталирането на добавката не бе успешно

Тъй като самата добавка е във фаза на разработка, следователно инсталацията на добавката може да се провали. В някои случаи самата добавка се инсталира перфектно, но другите добавки, които бяха опитани да бъдат инсталирани през браузъра GitHub, не успяха да се инсталират.

Fix

Що се отнася до проблемите при повреда на инсталацията на браузъра GitHub, тя скоро ще бъде разрешена, след като всички грешки бъдат отстранени. Докато другите добавки, които не са успели да се инсталират през браузъра GitHub, може да са се провалили поради неправилен избор на Zip файл. Уверете се, че сте избрали правилните ZIP файлове, които се показват в този браузър.

Заключителни думи

Браузърът GitHub е невероятно нещо, разработено от TV Addons, тъй като е дало възможност на потребителите на Kodi да се наслаждават на изживяването си Kodi, без да търсят тук и там за допълнителните хранилища. Потребителите затрудняват намирането на връзките на работния източник на хранилищата, докато всички те са достъпни в GitHub. Това със сигурност е невероятно развитие и препоръчваме да го опитате. Следвайте нашето ръководство, за да видите как да инсталирате GitHub Browser Kodi и се уверете, че използвате най-добрата VPN за Kodi услуга, за да останете защитени.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this