Najbolje Kodi / XBMC kutije za travanj 2020. – 41 najbolje Kodi kutije za strujanje putem VIDEO

Kodi je otprije poznat kao XMBC koji je besplatni softver otvorenog koda koji vam omogućuje instalaciju dodataka drugih proizvođača. Pomoću ovih dodataka možete prenositi filmove, sportove, TV emisije, sportove uživo, igre, glazbu i drugi sadržaj na bilo kojoj platformi.

Najbolje kutije Kodi prepune su mogućnosti i visoke tehnologije kako bi vam omogućili strujanje nevjerojatnih sadržaja. Naš najbolji odabir Kodi boxa za svibanj 2018 Seguro Trongle x4. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Ekskluzivne posebne ponude KodiVPN.co 2020
PureVPN

 10,95 američkih dolara 2,91 mjesečno po mjesecu

Uzmi ovaj posao

surfshark

11,95 američkih dolara 1,99 mjesečno po mjesecu

Uzmi ovaj posao (3 mjeseca besplatno)

Ivacy

 9,95 USD mjesečno 2,75 USD po mjesecu

Uzmi ovaj posao

Najbolji odabrani KODI okvir prema rezultatima ankete KodiVPN.co

Što prije spoznate najbolji uređaj, to je bolji

[Kliknite za povećanje]

Promijenjena veličina JPEG grafike

Kodi box je set-top box na kojem je Kodi već instaliran i zato priključuje i pušta tona medijskog sadržaja. U ovom vodiču pregledavamo najbolje Kodi kutije na temelju njihovih performansi i popularnosti.

 1. Najbolji Kodi Android Boxes 
 2. Najbolji pravni okviri Kodi 
 3. Najbolje Kodi TV kutije uživo
 4. Najbolje Kodi kutije s punim opterećenjem
 5. Kako zaobići sigurnost elektronike u Velikoj Britaniji Provjerite ilegalne kutije tvrtke Kodi
 6. Najbolje Kodi Linux kutije
 7. Kutije za zabavu sa značajkama

Najbolje Android kutije za Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec GEM kutija
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X TV kutija
 9. R99 4K od strane EBoxa
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 TV kutija
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak TV kutija S912
 16. MyGica ATV

Pogledajte usporednu tablicu Android kutija.
najbolje kodi kutije android linux ios

Najčešće korištene kutije su Android kutije. Dolaze u svim oblicima i veličinama s odličnim specifikacijama u pogledu procesora, videa, zvuka, pohrane i ne najmanje memorije. Puno je kutija za zabavu s visokim i niskim cijenama, a možda nećete htjeti propustiti nabavu najboljeg na temelju našeg detaljnog pregleda najbolje Kodi kutije. Jednom kada završite s odabirom, lakše ćete postaviti kodi na android sa samo nekoliko koraka.

Najbolji kodi kutije Često postavljana pitanja

Što znači bjekstvo od zatvora na Kodiju?

Jailbreak na Kodi znači instalirati Kodi na bilo koju platformu ili uređaj koji ga izravno ne podržava. Kodi se ne može instalirati izravno na uređaje poput Fire Stick, Apple TV, iPad itd.

Stoga se metoda instaliranja jailbreak-a koristi za instaliranje Kodija na ove uređaje. Jailbreak metoda znači instalirati Kodi na takve uređaje uz pomoć nekih trećih aplikacija.

Potpuno su napunjene kutije legalne za upotrebu?

Ne, potpuno napunjene Kodi kutije nisu legalne za upotrebu. Mnoga uhićenja izvršena su u Velikoj Britaniji i bilo je puno takvih slučajeva širom svijeta u kojima su se korisnici koji su kupili, prodali ili koristili potpuno napunjene Kodi kutije morali suočiti sa zatvorom ili pravnim posljedicama.

Mnogi su korisnici Kodija također dobili pravne obavijesti od DMCA-e i drugih nadležnih tijela. Stoga se savjetuje upotreba VPN-a za siguran rad.

Je li Android Boxes legalno za upotrebu?

Da, android kutije su legalno koristiti jer se aplikacije instalirane u njima ne koriste za strujanje piratskog sadržaja. Aplikacije instalirane u tim android okvirima zahtijevaju naknadu za pretplatu, a sadržaj koji nude mogu se pretočiti samo, a ne preuzeti. Dakle, legalni su za upotrebu.

Xbox One

Xbox jedan za Kodi

Xbox One snažna je igraća konzola koju proizvodi Microsoft.

Dug je popis modela iz Xbox serije, ali najnoviji Xbox One X najmoćnija je konzola do danas.

Ima snažan udarac s 4K ultra HD igranjem, omogućujući igračima konzole da iskuse igara od 60 FPS.

Također, Xbox One sada službeno podržava kodi pa uživajte u igranju i streamingu postavljanjem kodi-a na xbox one.

Amazon Fire TV Stick

Amazon fire tv stick koristit će se kao kodi box

Amazon Fire TV Stick ima Android operativni sustav s četverojezgrenim procesorom. Svoje ime je stekao kao vrhunski streamer za korisnike Kodija.

Nova verzija Fire Sticka za 2017. godinu nastavila je kao najbolji strujač medija s bržim procesorom. Međutim, to je dodir skuplji od prethodnog modela.

Korištenje Kodi Addonsa na FireSticku nevjerojatno je iskustvo koje si ne možete priuštiti!

Amazon Fire TV

Amazon fire tv kodi box

Amazon Fire TV ima veće i veće značajke od Amazon Fire TV Stick, ali s istim operativnim sustavom koji se temelji na Androidu.

Najbolji je izbor kao najbolji Kodi okvir za strujanje Netflixa ili Amazon Prime Instant Video. Ovaj uređaj neometano radi s Fire TV i za njega ne bi bilo potrebno više od nekoliko sekundi.

Nvidia Shield

Nvidia štit kutija okvir

Kada je u pitanju Android set-top box, Nvidia Shield je najmoćnija.

Od TV emisija do najnovijih igara u gradu, ovaj okvir nudi svu zabavu koju možda ikad pomislite.

Ne iznenađuje, što ga čini najboljim kodijevim okvirom za Kodi korisnike. Nvidia Shield pokreće najnoviji Android 6.0 na svojoj kutiji.

Seguro Trongle X4

Kutija Seguro Trongle X4 kodi

Seguro Trongle X4 još je jedna kutija u koju je ugrađen Android 6.0. Ako vam je ikada potreban Kodi okvir za streaming 4K videozapisa, ali ne morate platiti nebo-rakete, onda je to savršen izbor.

Naizgled je rijetko da uređaj posjeduje tako dobre osobine i istovremeno predstavlja malo ograničenja. U svrhu u kojoj služi, čini najbolji Kodi okvir okolo.

Video pregled Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 Cijela recenzija

Seguro Trongle X4 možda je najjeftinija kutija serije, ali ne ugrožava kvalitetu videozapisa koji emitira. Podržava 4K videozapise, dolazi s bežičnom tipkovnicom i ima kontrolu dodira.

S obzirom na njegove značajke, ima 2GHz Quad Core procesor s ARM Cortex-A53 CPU-om uz Penta-Core procesor. Imajući to u vidu, njegova visoko učinkovita konfiguracija stroja daje vam iznimno brzu brzinu, profesionalnu kvalitetu videa i najbolje korisničko iskustvo.

Podržava gotovo sve audio i video formate, tako da se ne morate opterećivati ​​prvo pretvaranjem video zapisa. Kvaliteta slike odaje dojam bliže stvarnosti koja djeluje prilično impresivno.

Emtec GEM kutija

Emtec GEM KODI BOX

To je jednostavan izbor za sve koji nisu upoznati sa Kodi kutijama sa svim njihovim funkcijama i značajkama.

No, ovaj okvir vam ne bi omogućio instaliranje najnovijih gradnji Kodi-ja. No pomoću Kodi Setup Wizarda navedenog u ovom najboljem vodiču kodi čarobnjaka možete pristupiti starijoj verziji softvera..

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 na kodi

Q-Box S905 doista je savršen spoj za Kodi zbog svojih 450 Penta-Core procesora. Ovaj procesor nudi izvanrednu 4k rezoluciju uz 1080p streaming.

Radi na Android OS 5.1 Lollipop sa 16 GB interne pohrane. Aplikacije i igre mogu se instalirati iz Google Play Store-a i imaju korisničko sučelje.

T95X TV kutija

T95X TV Kodi kutija

Kada imate T95X Andorid, ne morate se brinuti o najnovijim ažuriranjima jer mogu dobiti sav pristup iz same Google Play Store.

Streaming filmova i TV emisija s dodatnim dodacima Kodi na HD rezoluciji. Ako se suočite s bilo kakvim problemima, uvijek postoji podrška uživo koja vam pruža pomoć.

R99 4K od strane EBoxa

EBOX-R99-3-najbolji-kodi-box

Sjajna 4K kutija, dolazi s izuzetno snažnim hardverom. Zapanjujući medijski uređaj sastoji se od 4 GB RAM-a, 32 GB ROM-a, Android 6.0 i sve to pokreće Hexa-Core CPU. Uređaj je dodatno hvaljen Ultra HD 4K grafikom.

Rekavši to, media player povezuje se HDMI kabelom na televiziju i on može učiniti sve što može učiniti najnoviji Android uređaj, od gledanja filmova do igranja igara i preuzimanja aplikacija. To može učiniti sve da vas drži cijeli dan.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 Android je kutija koja može pokrenuti preko milijun različitih aplikacija, uključujući Kodi.

Buzz TV ima Android 6.0 Marshmallow kao operativni sustav, procesor 2GHz, 2 GB RAM-a i unutarnju memoriju od 8 GB. Može pokretati videozapise u 4k, 2k 1080 (60fps) i drugim niskim rezolucijama.

 

Rveal 2

Kada je u pitanju pronalaženje moćnih Android kutija za Kodi, Rveal 2 je bez premca.

Pokreće ga Octa-Core procesor i Android 6.0 Marshmallow, Rveal 2 ima pun udarac. Sadržaj možete strujati u ultra-HD-u pomoću Rveal 2.

Dolamee D5 TV kutija

Na dugačkom popisu pristupačnih Android kutija, Dolamee D5 TV kutija uređaj je koji biste trebali isprobati. Kodi kutija ima Octa Core Cortex A7 1,5 GHz procesor, 2 GB RAM-a i 8 GB memorije.

Pored toga, Dolamee D5 podržava Bluetooth povezivanje i reproducira videozapise u 4K, 2K i HD.

TICTID

TICTID Android kutija izvrsna je za Kodi jer dolazi s 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i 2.GHz Quad Core CPU-om na čelu.

Uz Kodi može napajati brojne druge Androidove aplikacije. Možete prenositi emisije i filmove u različitim videozapisima, uključujući ultra HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android kutija slična je raznim drugim streaming kutijama kao što radi na Quad Core 2.0 Ghz procesoru, 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Pokretat će Kodi bez problema i korisnicima omogućiti gledanje sadržaja u UHD 4K.

Zoomtak TV kutija S912

Zoomtak TV Box jedan je od vrsta Android uređaja koji će pružiti izvrsne performanse i bez problema pokrenuti Kodi.

Koliko je moćan?

Sa Zoomtakom dobijate Octa Core 2.0GHz procesor, 3 GB RAM-a, 32 GB ROM-a i ultra HD reprodukciju.

MyGica ATV

Postoje dvije inačice MyGica ATV-a na koje možete dobiti ruke. Jedna varijanta je dostupna u Quad Core CPU-u, dok je druga dostupna s Octa-Core procesorom.

Izbor između dva ovisi o razini izvedbe koju želite postići.

No, obojica će Kodi pokretati bez prekida i reproducirati videozapise u 4K kvaliteti.

Usporedni grafikon najboljih Android kutija

Tehnički podaciAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV kutija

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec GEM kutija

Emtec Gem kutija

Aplikacije su podržane1000+1000+1000+1000+1000+
Glasovna podrškaAlexa Voice RemoteAlexa Voice Remote
Memorija2GB1 GB3GB1 GB1 GB
skladištenje8GB8GB16GB8GB16GB
Proširiva pohranaDo 200GBDo 32 GB
Veličina4,5 x 4,5 x 0,7 inča3,4 x 1,2 x 0,5 inča9,6 x 8,4 x 4 inča5 x 2,0 x 2,99 inča10,1 x 6,7 x 3,1 inča
ProcesorMediaTek četverojezgreni do 2 Ghz Dual-core @ 2,0 GHz + Dual-core @ 1,6 GHzMediaTek četverojezgreni ARM 1,3 GHzNVIDIA Tegra X1 procesor 256-jezgreni Maxwell GPUAmlogic S905X četverojezgreni medij 1,5 GHzAmlogic S805 četverojezgreni 1,5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Izlazna razlučivost podržana2160p do 30fps; 720p i 1080p do 60fps720p i 1080p do 60fps4K, HDR, 60 kadrova u sekundiHDMI – Istina 4K2KFull HD 1080p
Kompatibilnost s TV-om4K ultra visoke rezolucije televizora s HDMI-om koji podržava 2160p pri 24/25/30/50/60 Hz i HDCP 2.2Televizori s HDMI-om koji omogućuju 1080p ili 720p pri 60 / 50Hz, uključujući popularne modele koji podržavaju HDCPJednostavno se povezuje na HDTVJednostavno se povezuje na HDTVJednostavno se povezuje na HDTV
Podržani format sadržajaVideo: H.265, H.264

Audio: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC do 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Reprodukcija do 4K pri 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Do 1080p reprodukcije pri 60 FPS )

Audio: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos i Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Audio: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Audio:MP3

foto: BMP, GIF, JPG, PNG

CijenaSAD $ 89,99SAD $ 39,99SAD $ cijeni od 199,99SAD $ 53.08SAD $ 99,99

Najbolje pravne kutije Kodi

 1. Malina Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Malina Pi 3

Raspberry Pi 3 je najbolji kodi pravnog okvira

Za ono što se može činiti, to je malo računalo sjajnih značajki koje privlači medijski centar Kodi.

Korisnici Kodija mogu lako emitirati 1080p videozapise zbog svog četverojezgrenog procesora.

Možda je izvedivo korištenje Ethernet veze kada naiđete na probleme međusobnog povezivanja u bežičnoj mrežnoj vezi.

Kutija košta oko 80 američkih dolara na tržnici Amazon, a zakonita je i sigurnija upotreba u Velikoj Britaniji. Međutim, kod Pi 3 nema kućišta, što znači da ćete trebati pronaći slučaj koji se uklapa u njegov unutarnji krug.

Ne dolazi ni s daljinskim upravljačem, ali možete pronaći način da koristite Kodi putem HDMI CEC kompatibilnog daljinskog upravljača. Da kažem najmanje, to je najbolji Kodi okvir u pogledu performansi.

Roku Ultra 4K

rok ultra 4k kodi kutija

Što Roku Ultra 4K čini najboljim Kodijevim okvirom osim što je pravni izbor za Kodi korisnike? Njegov nevjerojatan sadržaj, jednostavna navigacija, nepristrano pretraživanje sadržaja i opcija prilagodbe stavljaju ga na vrh u okvirima za streaming. Dostupno samo za 129,99 USD

EBOX T8 V

EBOX T8 V kodi kutija

EBOX T8 V najnoviji je model koji je tvrtka objavila 2016. godine i koji je vjerojatno najbrži uređaj koji je proizveden.

Radi na najnovijem Androidu i ima instaliran vlastiti Kodi Build. Povećava iskustvo Kodi korisnika u gledanju filmova, TV emisija i sporta.

Postoji jedna posebnost koja je jedinstvena ponuda prodaje, a to uključuje prilagođeni dvostruki pokretač za početnike i stručnjake. Ne trebate brinuti ako niste koristili TV kutiju, vodič za početnike pomaže vam da saznate više o uređaju.

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra kodi okvir

Ako se nikada ne želite upuštati u pravne probleme i želite se poštedjeti svih problema, preporučujemo vam da nabavite Google Chromecast Ultra za 98 USD ili manje.

Više je dongle nego tradicionalna TV kutija, i to je čini diskretnom.

Može se objesiti iza televizora ili računala i može pružiti sate zabave.

Ovaj mali i prijenosni uređaj prikazuje entuzijazam Googlea da iskoristi 4K streaming tržište.

Ovaj bi okvir bio sjajan za Kodi korisnike u skoroj budućnosti. Za Chromecast potreban je TV s HDMI priključkom i WiFi mrežom; Ethernet bi to isto učinio.

Chromecast Ultra ima priloženi ethernet priključak koji ga omogućuje reprodukciju 4K i HDR videa. Ove značajke čine da se korisnici osjećaju luksuznijim od svoje prethodne verzije Chromecasta.

Google Chromecast

Prethodnik Chromecast Ultra; Chromecast je također stvorio veliku zabavu među zabavnim ovisnicima. Mali dongle dolazi s kablom za napajanje i adapterom. Iako je potrebna WiFi mreža i TV s HDMI priključkom.

Možete započeti u 3 jednostavna koraka s ovim nevjerojatnim uređajem.

Kako postaviti Chromecast

 1. Započnite s uključivanjem Chromecasta u svoj HDTV i napajanje. Zatim posjetite chromecast.com/setup.
 2. Jednostavno povežite Chromecast s kućnom WiFi mrežom.
 3. S lakoćom dodirnite gumb Cast u aplikaciji koja podržava Cast i odaberite videozapis koji će se reproducirati na televizoru.

Xiaomi Mi

Kutija Xiaomi Mi kodi

Bilo bi nepravedno ne spominjati Xiomi Mi zbog njegovog elegantnog i zgodnog uređaja. Opremljen je najnovijom tehnologijom za strujanje milijuna zabavnog sadržaja.

Uređaj je zakonit u Velikoj Britaniji i većini zemalja, a posjeduje i 4K video rezolucije koje gledanje televizije čine boljom od ostalih uređaja.

Njegove značajke uključuju četverojezgreni procesor, 2 GB DD3 memorije i 8 GB ugrađenog prostora za pohranu sve je potrebno za spremanje omiljenog sadržaja. Povrh svega, dolazi po jeftinoj cijeni, tj. 70 USD ili manje. Međutim, Kodi morate instalirati prije ičega.

Najbolje Kodi kutije za TV uživo

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q kutija
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

najbolje kodi kutije za TV uživo

Ovaj Kodi okvir sadrži tipkovnicu i daljinski upravljač koji je napunjen s mnogim Kodi dodacima za streaming televizije.

Ima snažni 64-bitni procesor s 3 GB RAM-a, a radi dodatnog dodavanja uređaj ima jednostavnu navigaciju što ga čini prilagođenim korisnicima.

Medijska se biblioteka automatski ažurira i povećava se svaki dan. Bez sumnje je legalni i najbolji streaming okvir za Kodi koji ćete ikada naći na tržištu po cijeni koju vrijedi.

SkyStream Two

SkyStream Two kodi okvir

Upoznajte najbrži i najmoćniji TV prijemnik koji je savršeno rješenje za visoke račune za kablove. To je najbolji Kodi okvir u svjetlu jednostavnog gledanja kvalitetnih 4K videozapisa.

Možete strujati tonove medijskog sadržaja, uključujući sve glavne usluge streaminga kao što su Netflix, Hulu, itd. I prilagoditi svoje iskustvo streaminga s Androidom.

To je legalni Kodi okvir koji je promijenio način na koji gledate TV. Milioni filmova, TV emisija i igara donose vam neograničenu zabavu. Sa SkyStream Two nikada nećete morati postati plijen u ‘potpuno učitane’ kutije.

Rveal RT5

Rveal RT5 kodi okvir

Kad dobijete Rveal RT5 za gledanje televizije, više nikada nećete morati reći: “Na TV-u više nema ništa”. Pretvara vaš televizor u medijsku biblioteku u kojoj možete pregledavati beskrajni zabavni sadržaj.

Zamislite ako ste ikada željeli prenositi medijske sadržaje bilo uživo ili na zahtjev, ovo je samo mjesto.

Cilj tvrtke je povećati vrijednost TV gledatelja kvalitetnim videozapisima, jednostavnom navigacijom i postavljanjem bez problema. Gospodo, budućnost televizije je ovdje.

Ako naručite sada kod „KodiVPN“ kuponskog koda, dobit ćete ekskluzivni popust od 10% na kupnju!

Easystone Q kutija

Easystone Q kutija za kodi

Ako vam je potrebna pristupačna opcija za gledanje televizije s 4K ultra HD HD videa, tada će se Q Box možda smatrati najboljom opcijom.

Možda nema vrhunsku tehnologiju jer se kutija temelji na verziji Lollipopa, ali svakako vrijedi vaš novac.

Ima Ethernet priključak, vrijeme brzog učitavanja, a dolazi s tipkovnicom u kojoj je pričvršćen jastučić za miš.

Kutija ima unutarnju pohranu od 16 GB u kojoj se nikada nećete morati brinuti zbog nestašice prostora.

Stoga to čini najbolji streaming okvir za Kodi.

Apple TV

kutija za jabučnu televiziju za kodi

Prema onome što smo do sada naučili iz povijesti Applea, odlučno je pojednostaviti sve na što naiđe. Ova izjava vrijedi i za Apple TV.

Čini se da je tvrtka oslobodila televiziju i omogućuje vam gledanje Netflixa, HBO-a, Hulu-a, ESPN-a i puno više s instaliranom aplikacijom.

Iako je jedini nedostatak Apple TV-a koji smo mogli pronaći je da Kodi morate instalirati na Apple TV jer softver nije unaprijed instaliran.

Ako znate Mac, nećete imati problema s preuzimanjem Kodi-a iz Appsa. To je dosad najbolji kodi okvir ako se suprotstavite načinu instaliranja Kodi aplikacija.

EZ-Stream Ti8

EZ Stream Ti8 kutija okvir

EZ-Stream Ti8 jednostavan je za nošenje i može se spojiti na bilo koji televizor putem HDMI priključka. Proces postavljanja uređaja izuzetno je lak, ali strujanje neograničenog sadržaja način je lakši od njegovog postavljanja.

Možete strujati sve što želite prilikom preuzimanja aplikacija poput Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu i još mnogo toga.

Najbolje potpuno napunjene Kodi kutije

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV kutija

MXQ Pro

Najbolje potpuno napunjene Kodi kutije

Bitni element MXQ Pro okvira je njegov unaprijed instaliran medijski centar Kodi. Dolazi s kompletnim setom modela Kodi koje se u većini zemalja smatraju ilegalnim.

Kutija košta 32,49 USD, što je nekoliko dolara manje od Fire Sticka, a za većinu ljudi iznenađuje, Kodi radi mnogo bolje u ovom stroju nego na Fire TV Stick-u.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 mali je okvir, ali s neograničenim protokom kroz Kodi nadogradnje i dodatke.

Pruža Ultra HD rezolucije s 4K kvalitetom videozapisa i napaja se Octa-core procesorom.

Igrao bi igre bez ikakvih smrzavanja i propusta koji bi trebali udovoljiti ljubiteljima igara. Također se može izvrsno pokretati s Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 za kodi

Matricom G-Box Q3 najnovije je izdanje koje je predstavila obitelj Matricom. Kutija koja sadrži tipkovnicu osjetljivu na dodir i brzi procesor.

Ipak, najbolja karakteristika je njegovo sučelje koje u potpunosti podržava Amazon Prime.

Kutija dolazi s mini 2.4GHz daljinskim osvjetljenjem na kojem je uvijek spremno strujati bilo što s interneta.

Povrh toga, ima ugrađeni dodatak koji omogućuje gledanje filmova na tone besplatnog medijskog sadržaja bez satelita ili kabela.

Minix Neo U1

Minix kutija Neo U1

Ako Kodi namjeravate pokrenuti na ovom okviru, on radi besprijekorno i brzo. Mnogo je značajki koje ikada poželite u kutiji za TV medije.

Ima četverojezgreni procesor, memoriju od 2 GB DDR3 i unutarnju pohranu od 16 GB. Sve u svemu, ima izvrsne Wi-Fi mogućnosti.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 najbolja kodi kutija

Minix Neo U9 je nadograđena verzija Minix Neo U1 koja pruža vrhunski doživljaj kućnog kina.

Igra najpopularnije, ali i novije formate datoteka koji vam daju slobodu da struji bilo što.

Omogućuje kristalno čist video s 60 sličica u sekundi i daje umirujući učinak.

NEXSMART D32 Android TV kutija

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Ovaj se okvir može činiti malim, ali njegova izvedba govori glasnije. Posjeduje najnoviji Android, zajedno s potpuno napunjenim programima Kodi, gdje možete legalno ili ilegalno strujati medijski sadržaj.

Ima četverojezgreni procesor u kombinaciji s Penta-core grafikom. Budući da se radi o Android TV kutiji, možete igrati igre iz Google App trgovine.

Kako zaobići sigurnost elektronike u Velikoj Britaniji Provjerite ilegalne kutije tvrtke Kodi

Ubrzo štrajkovi i pravne prijetnje programerima i korisnicima Kodi-a ubijaju iskustvo za Kodi-jeve korisnike. Ovo je dobilo novo lice jer sada stanovnici Velike Britanije špijuniraju službenike i na kraju se suočavaju sa strogim elektronskim provjerama sigurnosti ilegalnih kutija Kodi.

Stoga su šanse da vas ne uhvate vrlo minimalne. Preporučeni način da ostanete anonimni je upotreba Kodi VPN-a. Korištenjem VPN-a ostvarujete sljedeće prednosti:

 1. Čini vas anonimnim tijekom strujanja s poslužitelja.
 2. Pristupite novim izdanjima.
 3. Pristupite Geo-blokiranom sadržaju.

Najbolje Kodi Linux kutije

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. ARNU kutija
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

MAG-254-kodi-box

Uz povećanu RAM memoriju i učinkovit procesor, čini moćan set-top box. To čini savršeno rješenje za strujanje IPTV Kodi kanala.

Iznenađujuća stvar MAG 254 je njegova sposobnost da podrži 3D videozapise. Znači, morat ćete iskusiti najbolju kvalitetu zvuka i videozapisa kada ste vidjeli kako se postavlja set-top box.

Pendoo X8 Pro

pendoo x8 pro kodi okvir

Pendoo X8 TV kutija ima najnoviji Android, tj. Android 6.0 instaliran kako bi svojim korisnicima pružio savršeno iskustvo sučelja. Sadrži Octa-core procesor s dvostrukim Wi-Fi-om što ga čini jedinstvenom Android kutijom.

T96N RK3229

T96N RK3229 Najbolji Kodi okvir

Uvijek je izvrstan okvir kad na njima možete instalirati aplikacije i igre. Povrh toga možete pregledati filmove u 4K kvaliteti što je preferirano za Linux korisnike.

T96N RK3229 ima ugrađeni Kodi Krypton inačice 17, gdje možete instalirati dodatke Kodi drugih proizvođača za gledanje filmova i TV emisija bez ikakve pretplate.

ARNU kutija

kutija arnu kodi

ARNU Box razvijen je imajući u vidu dvije najvažnije stvari, jednostavnu uporabu i najnoviju tehnologiju.

Većina Android kutija koje nađete složene su s nebitnim funkcijama.

ARNU Box pokušava što korisničko iskustvo učiniti što jednostavnijim.

Riječ je o čistom Linux-ovom okviru s unaprijed instaliranim neograničenim Kodi dodacima. Možete samo kupiti kutiju i biti spremni za strujanje svega na internetu.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-najbolji-linux-kutija

J95 LibreELEC Linux kutija vrlo je elegantan i moderan Kodi okvir. Media player može prikazati 4K Ultra HD grafiku s 2 GB RAM-a.

Ovaj zapanjujući uređaj pokreće Quad-Core Cortex A53 S905 procesor i mora imati uređaj sa sustavom Linux.

64-bitni gadget omogućuje jednostavnu instalaciju Kodija na njegovu 16 GB flash memoriju bez ikakve pretplate.

Kutije za zabavu sa značajkama

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro je zvijer Kodi kutije koja se odlikuje moćnim značajkama. Možete strujati u Ultra HD 4k rezoluciji, uživati ​​u visokim performansama zahvaljujući Octa Core 2.0GHz procesoru i 3 GB RAM-a.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Među raznim Kodi kutijama svakako treba uzeti u obzir i model EBox M8s Pro. S ekonomičnim cijenama i moćnim značajkama, M8s Pro nudi Ultra HD streaming, Android 7.1 Nougat i unaprijed instalirani Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon je jedna od najpristupačnijih Kodi kutija za streaming emisija, filmova, TV uživo i raznog drugog sadržaja.

Možete uživati ​​u reprodukciji u 1080p i 4K Ultra HD, uz pristojne performanse od Quad Core procesora i 1 GB RAM-a.

T8 V4

T8 V4 TV kutija

T8 V4 starija je generacija Android uređaja koja nudi značajne performanse i 16 GB ugrađene memorije. Nudi SATA vezu i moderan dizajn.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android lagana je i kompaktna Kodi kutija koja pruža izvrsne performanse. Možete uživati ​​u videozapisima visoke razlučivosti i ima 16 GB interne memorije s 2 GB RAM-a.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Kutija Q Life za Android dolazi u raznim varijantama s različitim oznakama cijena.

Vrh linije Q Lite ima 8 GB memorije, 1 GB RAM-a i lagan je dizajn.

EBox TV stick

EBox TV stick

TV Stick je svestran uređaj za streaming koji nudi dvostruke operativne sustave (Windows 10 & Android 5.1).

TV Stick možete priključiti u bilo koji LED TV i pretvoriti ga u pametni televizor. TV štap nudi i izvrsne performanse, omogućujući vam da struji bilo koji sadržaj na Kodi-u, što ga čini pristojnom kućicom Kodi.

Najbolje Kodi kutije na E-Bayu

 1. Arapski IPTV okvir
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Arapski IPTV okvir

Arapski IPTV Box povezuje se s televizijskim kanalima koristeći signale. Na taj način morate platiti samo troškove kutije bez godišnje ili mjesečne naknade.

Kodi dodaci unaprijed su instalirani u okvir koji vam omogućuje streamanje filmova, TV emisija i sportova uživo za 150 USD. Možda se čini malo preskupo, ali Amlogic 4K CPU vrijedi tu cijenu.

.

Najbolje Kodi kutije na EBayu

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 ima posebne značajke za najbolji Kodi okvir, a koji uključuje Octa-core procesor, 6.0 Android i 4K kvalitetu videozapisa.

Okvir podržava samo Kodi dodatke jer je Kodi unaprijed instaliran s osnovnim standardnim aplikacijama. Koštao je otprilike 70 američkih dolara, što vrijedi cijenu za ove značajke.

T95Z Plus S912 kodi kutija

H96 Pro Plus

H96 kodi kutija

H96 sadrži najnoviji Android operativni sustav nazvan Android NOUGAT koji je produžetak Android Marshmallow. To je visokih performansi i najboljeg Kodi kućišta s Octa jezgrenim procesorom koji maksimizira brzinu takta do 2,0 GHz. Međutim, kutija je skupa na 135 USD.

Najbolje Kodi kutije na Amazonu

 1. Kutija
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

Kutija

Abox je novi model koji je 2017. pokrenuo GooBang Doo. Kao operativni sustav instaliran je najnoviji Android Marshmallow, a pomoću Kodi-ja može strujati neograničeno filmove i pokretati mnoge igre.

Još jedna jedinstvena prodaja uređaja je novi HDMI kabel 17 + 1 za razliku od ostalih 15 + 1 kabela. Svrha ovog kabela je podržati videozapise 4K kvalitete. S tim značajkama košta samo 45 USD.

Najbolje Kodi kutije na Amazonu

T95N Mini

Hongyu T95N Mini TV kutija je još jedna Android TV kutija sa četverojezgrenim procesorom i Wi-Fi media playerom. Omogućuje vam pristup medijskom sadržaju putem interneta ili putem Kodi-ja. Kutija dolazi s HDMI podrškom, 2 USB priključka i veličinom koja bi se lako mogla uklopiti na vaše dlanove.

Sadržaj možete dijeliti sa svojim prijateljima i mogli biste naučiti kako koristiti ovaj najbolji Kodi okvir. To bi se moglo učiniti lutanjem putem njegovih internetskih foruma i gledanjem videozapisa s vodiča.

.

T95N Mini kodi kutija

GooBang Doo

GooBang Doo lansirao je novu TV kutiju s vlastitim nazivom brenda. Puno je napredniji od svog podbroja Abox i košta oko 60 američkih dolara. Značajka ovog okvira koji se razlikuje od ostalih TV kutija je njegov dvopojasni Wi-Fi. Prilikom punjenja ne dolazi do odlaganja.

.

Kutija GooBang Doo kodi

Najbolji Android TV Box u 2020. godini

Je li Kodi Box zakonit?

Često u vijestima čujemo kako su Kodi kutije ilegalne. Prije nego što uđemo u dubinu vijesti sugerirajući da je Kodi nezakonit, često nikada ne dobivamo priliku saznati istinu.

Kodi kutije su legalni. Korisnici Kodi-ja imaju mogućnost kupovine kutija raznih tvrtki i gledanje besplatnog sadržaja.

Međutim, atribut koji Kodi kutije čini ilegalnim su njihovi korisnici koji pokušavaju besplatno strujati kanale pretplate.

najbolje kodi kutije

Neki okviri koji su dostupni na tržištu izmijenjeni su u mjeri u kojoj se koriste dodaci i dodaci treće strane. To ljudima omogućuje besplatno strujanje plaćenog sadržaja.

Ti su modificirani uređaji “potpuno učitani”, što znači da već imaju ugrađeni softver koji može omogućiti pristup kanalima samo za pretplatu.

Čak je najviši sud Europe presudio protiv tih ‘potpuno učitanih’ uređaja. Putem ovih uređaja ljudi gledaju gusarske filmove i sportove uživo koji se obračunavaju za Pay-per-View (PPV).

Nedavno je Facebook ažurirao svoju trgovinsku politiku gdje je izdao zabranu proizvoda koji olakšava neovlašteni pristup digitalnim medijima. Tu spadaju i Kodi “potpuno učitane” kutije. Odsad će Facebook spriječiti prodaju ovih uređaja sa svoje platforme.

kodi pravne kutije

Dok razmatra sav kaos koji se odnosi na Kodi kutije, čini se da se ljudi pitaju o legalnosti najboljih Kodi kutija. Pregledali smo najbolje okvire za streaming za Kodi koji vas nikada neće dovesti u probleme.

Da biste dodali stvari

Unatoč svim kritikama s kojima se Kodi suočava, važno je zapamtiti da su Kodi kutije legalne u mnogim zemljama. Osim ako nema kutija koje su u potpunosti natovarene.

Korisnici Kodi moraju biti u toku s najnovijim vijestima i trendovima u svijetu Kodi-ja. Rekavši to, ne bi imali problema s agencijama za provođenje zakona.

Naveli smo najbolje Kodi kutije na tržištu, uključujući zaseban odjeljak koji govori o potpuno napunjenim kutijama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this