Jailbreak Firestick: 100% -ban működő megoldás a FireStick eszközhöz 2023-ban

A FireStick a legelőnyösebb streaming eszköz az egész világon, és annyira nyilvánvaló, mert a streaming minősége biztosítja. Azonban az ára, amelyet a felhasználóknak fizetniük kell, nagyon nehéz, ezért sok felhasználó választja a Jailbreak FireStick lehetőséget, vagy egyszerűen csak ingyenes VPN-t kap a Kodi tűzoltóhoz. Ne hagyja ki a végső kodi kiegészítők útmutatónkat.

Mit jelent a Jailbreak a FireStick?

Az Amazon FireStick egy úttörő szórakoztató eszköz, amely egy pillanat alatt forradalmasította az online streaming ipart. A FireStick megjelenése óta nagyszámú ember, aki televíziót nézett, váltott rá, és miért nem? Mindenki azt akarja, hogy az összes kedvenc műsorát és filmjét egyetlen eszközön keresztül és egyetlen kattintással le tudja sugározni.

amazon-FIRESTICK-banner

A FireStick kapcsán azonban egyik visszatartó tényező az, hogy a felhasználóknak előfizetési díjat kell fizetniük a FireStick által kínált szolgáltatásokért. Ezek az előfizetések nagyon magasba kerülnek, ha felhalmozódnak, és ez valami leértékelődő FireStick.

Ez az oka annak, hogy a felhasználók hajlamosak a Jailbreak-re a FireStick-készülékeiket. A börtön megsemmisítése azt jelenti, hogy telepíteni kell egy ingyenes média streaming szoftvert. A börtön törése nem illegális, és néhány perc alatt nagyon könnyen megtehető. Általában a FireStick felhasználói becsapják a FireStick eszközeiket, hogy telepítsék a Kodi szoftvert, amely a sorban lévő nyílt forrású média streaming szoftver.

A Kodi nem előre telepítve van, és közvetlenül nem telepíthető a FireStick-re, ezért a Kodi FireStick-re történő telepítéséhez harmadik féltől származó alkalmazás szükséges. A Kodi teljes telepítését a FireStick-en a késõbbiekben ismertetjük.

  123Movies Legjobb online filmoldal ingyen | Keressen hasonló webhelyeket, például a 123 filmet ingyenes HD filmek megtekintéséhez

Hogyan lehet elkészíteni a Jailbreak Firestick 2023 programot?

A börtönben a FireStick feltörésének kétféle módja van:

1. Az ES File Explorer segítségével

 1. Indítsa el a FireStick készüléket > Lépjen az Amazon App Store-ba >Kattintson a keresésre, és írja be az „ES File Explorer” elemet. > kattintson a ES File Explorer elemre a keresési eredmények között.
 2. Kattintson a letöltés elemre > Az alkalmazás letöltődik és települ az eszközére.
 3. A telepítés után kattintson az „Open” gombra, és az ES File Explorer alkalmazás készen áll a használatra.

2. A Downloader App segítségével

 1. Futtasd a FIRESTICK eszköz > Menj Beállítások
 2. Kattintson az Eszközre > Kattintson Fejlesztői beállítások.
 3. Kattintson EngedélyezzeAlkalmazások ismeretlen forrásokból” > Kattintson a „Bekapcsolás” gombra..
 4. Kattintson és „Turn tovább ADB hibakeresés” > Most “Ismeretlen források engedélyezése”.
 5. Most térj vissza a főhöz Beállítások
 6. Kattintson a Beállítások elemre > Most tiltsa le Reklám-azonosító.
 7. Visszatér FIRESTICK Kezdőképernyő.
 8. Kattintson a keresősávra és keressen rá Downloader .
 9. Kattintson “Downloader”A keresési eredmények között.
 10. Most kattintson a Letöltés ikon és a letöltés elindul.
 11. Az alkalmazás automatikusan települ a letöltés befejezése után.
 12. Telepítés után nyissa meg az alkalmazást.

Jailbreak FireStick számítógéppel

A FireStick és a PC mindkét női HDMI-porttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem tudják végrehajtani a FireStick böngészését számítógépen vagy laptopon keresztül.

Firestick Jailbreak csatornák és Firestick Jailbreak alkalmazások

Firestick Jailbreak csatornák

A legjobb dolog a FireSticknél, hogy a világ minden tájáról elérhető legjobb csatornák és alkalmazások széles választékát kínálja, és egyetlen kattintással elérhető. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb tűzoltó alkalmazások és csatornák műfaját és régióját tekintve:

Kábelcsatornák érhetők el a FireStick-en

ABC News Hulu Népszerű tudomány
Netflix Disney Junior Fűzfa
Sling TV CBS Biblia videók
Ropogás Filmek bárhol Daily Motion
Ropogós tekercs WSJ Live QFQ.Tv
HBO MOST NÁL NÉL&T U-vers Jehu
Nézd meg az ESPN-t CBS News Car Show Television
Nézze meg a HGTV-t Discovery Channel Youtube
CBS All Access WWE hálózat Védelmi TV
Nézze meg az Élelmiszer-hálózatot TÉT Om Nom Toons
BBC hírek CBS Sports

A legjobb időjárás-alkalmazás a FireStick-en

 1. Előrejelzés, radar & Alerts App
  A Yoda Kodi Addon telepítése a Kodi Leia, Krypton és Jarvis rendszerre (2023 frissítve)

Sportcsatornák és alkalmazások a FireStick-en

 1. SET TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Nézd meg az ESPN-t

Zenealkalmazások a FireStick-en

 1. ránt
 2. Spotify

Mindezen alkalmazásokat igényei szerint használhatja; ezek egy része fizetett alkalmazások, míg mások ingyenes alkalmazások és csatornák.

Jailbreak FireStick illegális vagy legális?

A Jailbreak csak egy név, amelyet a FireStick eszköz módosítási eljárásának kaptak, amely törvényes. A FireStick eszköz börtönbe törésével kapcsolatban a felhasználóknak nincs jogi következményeik, amelyeket követniük kell, mert a végrehajtható testreszabások jellege nem ellentmondásban van az adatvédelmi irányelvekkel.

Ugyanakkor az a szoftver vagy alkalmazás, amelyet egy jailbreak végrehajtása után telepít és streaminghez használ, a magánélet megsértésének törvényei alá tartozik. A Jailbreak egy olyan folyamat, amelyet általában a streaming-szerelmesek és a FireStick felhasználók hajtanak végre, mert hozzáférni akarnak és közvetítenek ingyenes tartalmat, amelyet a gyárilag konfigurált FireStick nem tud megtenni..

Ha a használt szoftver a FireStick eszköz börtönbe törése után megragad a szabad adatfolyamokat, és kalózkodásban vesz részt, akkor az ilyen alkalmazások illegálisak. A leggyakoribb szoftver, amelyre a felhasználók a jailbreak-t hajtják végre, a Kodi és annak legális, amely egy nyílt forráskódú szoftver, majd a felhasználók ingyenes Kodi-kiegészítőket (harmadik fél által gyártott Kodi-kiegészítőket) telepítenek, amelyek a Kalózkodásban vesznek részt. Így az ilyen szoftverek használata illegálisnak számít, de a jailbreak FireStick birtoklása nem törvénytelen.

Jailbreak FireStick Kodi

Mint korábban említettem, a jailbreak FireStick leggyakrabban használt szoftvere a Kodi, mert kiegészítői révén hozzáférést biztosít a legjobb és kiváló minőségű tartalomhoz, és ingyenes. A Kodi nem telepíthető közvetlenül a FireStick-re, ezért a felhasználók végrehajtják a Jailbreak módszert. Miután telepítette a Kodi-t a Firestick-re, feloldhatja a patakok blokkolását a Kodi Fire stick ingyenes VPN-jével.

A világon több mint 20 millió Kodi-felhasználó van, és el tudod képzelni magaddal, hogy e 20 millió közül jelentős számú FireStick-felhasználó is lesz. Az emberek úgy választják, hogy a Kodi-t a FireStick-en használják, mert a FireStick-készülék kényelme és gőzölgő móka. Aki nem szeretné, ha Kodi kiváló minőségű filmje lenne ingyenesen streaming HD intelligens TV-jén azáltal, hogy csatlakoztat egy eszközt.

A Kodi telepítéséhez FireStick eszközére, vagy segítségre kéréshez a Kodi használatával kapcsolatban a FireStick-en, egyszerűen olvassa el a „Hogyan telepítsük a Kodi-t FireStick-re” útmutatót. Átfogó ismeretekkel rendelkezik az összes hibáról és javításáról.

  Hogyan nézhetem meg az Avengers végtelen háborúját a Kodi ingyenes online közvetítésén

Jailbreak FireStick terrárium

jailbreak tűzoltó terrárium tv

A terrárium TV volt a forradalmian új alkalmazás, amely megváltoztatta az ingyenes eszköz streaming megjelenését a világ minden tájáról az Android készülékeken. A popcorn idő másolata volt, de sokkal jobban fut, amíg valamikor ezelőtt ok nélkül eltűnt..

A Terrarium TV jobb megtérülést ért el, a Terrarium TV továbbra is megtalálható az interneten, és könnyen telepíthető különböző eszközökre, például Android, iOS, FireStick, Windows PC stb..

A Terrarium TV azonban a törvényes radar hatálya alá tartozik, mert úgy vélik, hogy kalózkodásban és szerzői jogok megsértésében vesz részt. Ezért a Terrarium TV használata veszélyeztetheti a jogi helyzeteit, és súlyos bajokba hozhatja Önt.

Kövesse ezeket a lépéseket a Terrarium TV telepítéséhez a FireStick készülékre

 1. Nyissa meg FIRESTICK > Kattintson Beállítások > kettyenés Rendszer > Menj Fejlesztői beállítások > Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat.
 2. Visszatérés a FireStick otthoni képernyőjéhez > Kattintson a keresésre, és írja be a „ES File Explorer” > Kattintson ES File Explorer formálja a keresési eredményt, és töltse le.
 3. Az alkalmazás telepítése után nyissa meg > kettyenés Eszközök > Kattintson Letöltéskezelő > Kattintson a „+ Új”.

Írja be a következő részleteket a párbeszédpanelen

Útvonal: http://bit.ly/TTV1910

Név: ttv198

 1. kettyenés Letöltés most.
 2. A letöltés után kattintson a gombra Fájl megnyitása.
 3. Kattintson a „Telepítés.

Itt van Terrarium TV telepítve a FireStick készülékére, most már élvezheti a zökkenőmentes streaming-t, és ez ingyenes.

GYIK a Jailbreaking Firestick-hez

 Mit lehet tenni egy Jailbroken Amazon FireStick-rel?

A jailbroken FireStick felhasználható kiváló minőségű tartalom streamingre anélkül, hogy bármi fizetés lenne az online elérhető csatornákon és alkalmazásokon keresztül..

 Milyen csatornákat ingyen kaphat a FireStick segítségével?

A következő ingyenes csatornákat szerezheti be a FireStick készüléken a kívánt szórakozás élvezetére:

 1. Terrárium TV
 2. Plútó TV
 3. FreeFlix HQ
 4. Mobdro
 5. Youtube
 6. Spotify

 Van havi díj a FireStick számára?

Nem, magának a FireStick-nek nincs ilyen havi díja, de előfizetési díj vonatkozik a rendelkezésre álló csatornákra és alkalmazásokra..

 Mit csinál egy FireStick??

A FireStick egy plug and play streaming eszköz, amely csatlakoztatható az intelligens TV-hez, lehetővé téve a filmek és más szórakoztató közegek streamingjét az alkalmazásokon és csatornákon keresztül, egy bizonyos előfizetési díj megfizetésével..

Záró szavak

A FireStick kétségkívül csodálatos dolog, ha szórakoztató őrült vagy, és csak streaming geek. Ez lehetővé teszi, hogy a szórakozás teljes világa tenyerében legyen. A FireStick-en elérhető alkalmazások HD minőségű tartalmat és zökkenőmentes streaming élményt nyújtanak.

A FireStick másik nagyszerűsége, hogy más streaming eszközökkel ellentétben nem igényel időnként csípéseket. Az a tény, hogy a felhasználóknak fizetniük kell mindenért és mindenért, ami vele elérhető, valami olyan, ami a streaming-szerelmeseket vonakodja megvásárolni.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this