Hogyan telepítsük az Vortex-et Kodi Krypton és Jarvis-ra kevesebb, mint 6 perc alatt

Mi a Vortex a Kodi-n?

A Vortex az új sport- és zenei kiegészítő, amelyet a tech ipar két óriása, azaz a Rock Crusher és a Dreamweaver fejlesztett ki. Ez a kiegészítő számos speciális sporteseményt fedez fel, beleértve a focit, az UFC-t, a motoros sportokat és még sok minden mást.

A Rock Crusher és a Dreamweaver soha nem veszélyezteti a minőséget, így a kettő közül kevésbé tökéletesre számíthat. Ebben az útmutatóban a Vortex telepítésének módját tárgyaljuk a Kodi-on. A kiegészítő telepítéséhez kövesse az alább kiemelt lépéseket Krypton és Jarvis esetében.

Az Vortex telepítése a Kodi 17-en
Az Vortex telepítése a Kodi 16-on
Töltse le Vortex Repo
Kodi Vortex nem működik / hibák / problémák
Kodi Vortex – vélemények

Figyelem! A VPN használatával anonimnak kell maradnia a Vortex használata közben, mivel ez megóvja az Ön személyes adatait. 85% kedvezmény a PureVPN-en és korlátlan tartalmat közvetíthet a Vortexen.

A Vortex telepítése a Kodi Krypton 17 vagy magasabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Krypton 17 a rendszeren > Érintse meg Beállítások ikonra (fogaskerék alakú ikon), a tetején > Most válassza ki Fájl kezelő választási lehetőség.Hogyan telepítsük az örvényt a Kodi-ra
 2. Itt megjelenik a tárolóforrások listája, görgessen le és Dupla kattintás tovább Add Source > Egy doboz jelenik meg, ahol kattintania kell ‘Egyik sem’ > Ezután írja be a Lerakat URL http://www.rockodi.com/, és kattintson a gombra rendben > Most írja be a médiaforrás nevét ‘Szikla’ és kattintson a gombra rendben > kettyenés rendben újra.az örvény telepítése a kodi kripton 17-es vagy újabb verziójára
 3. A harmadik lépéssel folytathatja a Kodi főmenü > Kattintson Kiegészítői > Most érintse meg a gombot Csomagtelepítő ikon (doboz alakú ikon) a bal felső sarokban.add örvényt a kodi-on
 4. Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > Megjelenik egy doboz, amelyben le kell görgetnie és rá kell kattintania ‘Szikla’ > repository.Rockcrusher-1.6.zip > A tároló telepítése eltart egy ideig.letöltés vortex kodi zip fájl
 5. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Rockcrusher tároló > Videó kiegészítők > Keresse meg és kattintson a gombra Örvény a listából > Most kattintson a gombra Telepítés > Várja meg, amíg telepíti a kiegészítőt.örvény a kodi beállításnál
 6. A kiegészítő megtekintéséhez menjen vissza a következőhöz: Kodi főmenü > Kattintson Kiegészítői lap > Most kattintson a gombra Videó kiegészítők > Ha a képernyő jobb oldalára nézi, megjelenik a kodi kiegészítők listája, görgessen lefelé a kereséshez Örvény és kattintson rá. Indítsa el a Vortex kiegészítő használatát.

örvény a kodi beállításokon

A Vortex telepítése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verziójára

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis 16 a rendszeren > Kattintson Systems opció a képernyő alján található > Most válassza ki Fájl kezelő.
 2. Kattintson duplán a Forrás hozzáadása elemre, amelyet a lista végén talál > Megjelenik egy felugró ablak, kattintson a „Nincs” elemre. > Írja be az http://www.rockodi.com URL-t, majd kattintson a Kész gombra > Írja be a „Rock” nevet, majd kattintson a Kész gombra > Most kattintson az OK gombra.
 3. Menj vissza Kodi kezdőképernyő > választ Systems lehetőség ismét > Ezután kattintson a Kiegészítők elemre > Telepítse a ZIP-fájlból > Válassza a „Szikla” elemet a listából > Kattintson repository.Rockcrusher-1.6.zip > Most várja meg, amíg telepíti.
 4. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Rockcrusher tároló > Kattintson Videó kiegészítők > Örvény > Telepítés > Várja meg, amíg telepíti a kiegészítőt.

Töltse le Vortex Repo

Az Vortex kiegészítő megtalálható a Rock Crusher tárházban. Ezt a lerakatot közvetlenül a rendszerére is letöltheti, amely törli a fent említett lépések egy részét. Kattintson ide, hogy töltse le az Vortex tárházat, és kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Miután letöltötte a ZIP fájlt, és elmentte a rendszerére, nyissa meg a Kodi alkalmazást > Kattintson a Kiegészítők elemre > Csomagtelepítő ikon.
 2. Telepítse a ZIP-fájlból > Keresse meg a letöltött ZIP fájlt. A fájlban való navigálás után néhány percig tart a telepítés.
 3. Most kattintson a gombra Telepítés a tárházból > Rockcrusher Repo > Videó kiegészítők > Örvény > Telepítés > Élvezd!

Kodi Vortex nem működik / hibák / problémák

A Vortex korábban elérhető volt a Patak-kiegészítők tárházában. Most azonban megvan a saját tárolója, a Rockcrusher, amellyel könnyedén telepíthető a Vortex. A Stream-kiegészítőkről a különálló Vortex-kiegészítőkre történő áttérés miatt a kiegészítő bizonyos problémákat okozott. Ez a blog a legfrissebb útmutatást tartalmazza a Vortex telepítéséhez, amely tökéletesen működik.

Az Vortex kiegészítő nem működik

Vorte jól működött a lerakat megváltoztatásáig. Most, hogy van egy külön új tárolója, jól működik és működik a Kodi-n.

Kodi Vortex – vélemények

A Vortex segítségével számos sporteseményt élőben nézhet, beleértve a Motor Sports versenyzőket. Számos Kodi-felhasználó bekapcsolja a Vortex kiegészítőt a Kodi-en az online sportok előfizetés nélküli megtekintéséhez.

Köszönet @ rockcrusher01-nek a fantasztikus # formula1 # vonzó lefedettségért a #vortex-en. A legjobb versenyképesség a Kodi-on.

– Nick Anghel (@nickanghel), 2017. május 13

A Kodi-felhasználók a Vortex-et a HD-streaming miatt a legfelső kiegészítőként is érzékelik. A legfontosabb, hogy az összes streaming ragyogóan működik, anélkül, hogy betöltené a médiatartalmat.

@ rockcrusher01 A #VORTEX rendelkezik a legjobb (esetleg CSAK HD-ben dolgozó) Grammy díjjal a KODI-ban. Kellékek és TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel), 2017. február 13

A dolgok felvétele

A Vortex, a Kodi világ új neve átvette a sport és zene kiegészítő kategóriát. A Kodi világában a Rock Crusher és a Dreamweaver két népszerű neve. Számos sporteseményt fed le, beleértve az UFC PPV eseményeket is, amelyeket nehéz online ingyen megtekinteni. Ebben az útmutatóban megvitatjuk, hogyan telepítsük a Vortex-et a Kodi-ra, és hogyan nézhetjük élő sportokat. Nézze meg a kodi vpn útmutatónkat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this