Hogyan nézhetem meg az UFC 235 Jones vs Smith csatornákat a Kodi Krypton, Leia és a FireStick csatornán

Gondtalan megoldást keres az UFC 235 fő esemény élő közvetítéséhez? Ezután olvassa el az útmutatónkat, és nézze meg, hogyan könnyedén megnézheti Jones vs Smith játékot a Kodi-on. Élvezze a teljes UFC eseményt élőben a Kodi-en a csodálatos Kodi-kiegészítőin keresztül, egyetlen kattintással biztosítva a HD stream-eket.

Jon Jones visszatért a nyolcszögbe az UFC 232-en egy 15 hónapos szuszpenzió után. Alexander Gustafssonnal szembesült és megtartotta az UFC könnyű nehézsúlyú bajnokságot. Most már készen áll arra, hogy március 2-án megvédje címét Anthony “Lionheart” Smith ellen, az UFC 235-nél, Las Vegas, NV.

Anthony Smith kiváló lövöldözős és gyors a nyolcszögben, amit Jonesnak szem előtt kell tartania. Jon Jones Jiu-Jitsu és a boksz-kombinációja azonban biztosan hasznos lesz számára. Smith földi játék gyenge, mivel nem sokkal birkózó, de Jones földi játék erős, és ez némi bajt okozhat Smithnek.

Mindkét harcos eljutott a csúcsra, és karrierje során alázatosan maradt. Még az UFC 235 sajtótájékoztatón is, mindkét harcos tiszteletteljes megjegyzéseket fűzött egymáshoz, amelyek megmutatják érettségüket.

Live stream UFC 235 a Kodi-n

Ez egy harci pokol lesz, és nem engedheti meg magának, hogy kihagyja. Ha kérdésed van műsorszórással, vagy keres módot az élő közvetítés ingyenes közvetítésére, akkor a legjobb választás az Ön számára a Kodi.

LAS VEGAS, NEVADA – Január 31: az UFC 235 sajtótájékoztatón a David Copperfield Színházban, az MGM Grand-n, 2019. január 31-én, Las Vegas, Nevada.

Kodi rendelkezik a legjobb kiegészítőkkel az élő harci sporttevékenységek gőzölésére díj fizetése nélkül. A Kodi-on történő VPN nélküli streaming azonban kockázatos lehet, mivel az ingyenes stream-eket nyújtó kiegészítőket időnként kalózkodásnak vetik alá. Ezért jobb, ha biztonságban vagy, mint sajnálom. Használjon megbízható VPN szolgáltatást magánéletének védelme érdekében.

Vannak dedikált legjobb Kodi VPN-szolgáltatók, például a PureVPN, amelynek külön Kodi-kiegészítő van. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a Kodi-zel történő streaming-et bármilyen kapcsolódási probléma nélkül. Ezen túlmenően, a Kodi kiegészítők streamingje és a VPN szerverhez történő csatlakozás mellett élvezheti a zökkenőmentes streaming funkciót, mivel ezeknek a szervereknek fokozott a letöltési és feltöltési sebessége.

kap kodi vpn cta

Hogyan nézhetem Jon Jones és Anthony Smith csatát a Kodi Krypton 17.6-n

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson a Beállítások ikonhogyan kell nézni az ufc 235-et a Kodi-n
 2. Kattintson a fájl Menedzser választási lehetőség > Kattintson duplán a hozzáadforrás választási lehetőség > Megnyílik egy párbeszédpanelkodi addon az ufc 235-hez
 3. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL http://onenation.info/Repo/ > kettyenés rendben. Nevezze ezt a médiaforrást „Egy nemzet” > kettyenés rendben > kettyenés rendben ismét a párbeszédpanel bezárásáhoznézni az ufc 235-et a kriptonon 17.6
 4. Visszatérés a Kodi főmenübe, és kattintson a hozzáadkiegészítők lapufc235 kodi tároló
 5. Kattintson a Doboz ikon a bal felső sarokbannézni az ufc 235-et az mma bolygón
 6. választ Telepítés tól től Postai irányítószám fájl választási lehetőségkodi zip fájl jones vs smith számára
 7. Görgessen a listán, és kattintson a gombra Egy Nemzet > Kattintson onenation-1.0.5.zip és várja meg az értesítéstegy nemzet tárolója, hogy figyeljék az ufc-t a kodi-on
 8. Most kattintson a gombra Telepítés tól től raktár fájl opció > Görgessen lefelé a listán, és válassza a lehetőséget Egy nemzet adattárHogyan nézhetem Smith vs Jones-ot a Kodi Leia 18-on
 9. Menj Videó kiegészítők mappa > választ Csalás > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést

Hogyan nézhetem UFC Jon Jones és Anthony Smith oldalt a Kodi FireStick csatornán

Hogyan nézhetem Smith vs Jones-ot a Kodi Leia 18-on

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson Beállítások
 2. Nyisd ki fájl Menedzser választási lehetőség > Kattintson duplán a hozzáadforrás választási lehetőség > Megjelenik egy párbeszédpanel
 3. kettyenés <Egyik sem> és írja be ezt URL http://www.lvtvv.com/repo/ > kettyenés rendben. Nevezze ezt a forrást „Kodil” > kettyenés rendben > kettyenés rendben újra
 4. Menjen vissza a Kezdőképernyőre > kettyenés hozzáadkiegészítők
 5. Kattintson a Doboz ikon a bal felső sarokban
 6. Kattintson a Telepítés tól től Postai irányítószám fájl opció
 7. Görgessen a listán, és kattintson a gombra Kodil > Kattintson kodil-1.3.zip és várja meg az értesítést
 8. Most kattintson a gombra Telepítés tól től raktár fájl opció > választ Kodil Repository a listából
 9. Nyisd ki Videó kiegészítők mappa > választ MMA bolygó > kettyenés Telepítés > Várja meg az értesítést

Hogyan nézhetem UFC Jon Jones és Anthony Smith oldalt a Kodi FireStick csatornán

Ha ezt a fő eseményt a Kodi-on keresztül szeretné megtekinteni a FireStick-en, akkor először a Kodi-t kell telepítenie a FireStick-re. A Kodi telepítése után kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg a Kodi alkalmazást a Fire Stick alkalmazáson
 2. Nyissa meg a Fejlesztői beállításokat > Kapcsolja be az ADB hibakeresést és az alkalmazásokat ismeretlen forrásokból.

Ezután kövesse a fent bemutatott eljárást Kodi Krypton vagy Kodi Leia esetében, mindkettő hasonló eljárás, de különféle kiegészítőkkel rendelkezik.

Következtetés

A harc jövő vasárnap várható, de a hype elérte csúcspontját, és az idő múlásával tovább növekszik. Győződjön meg róla, hogy rendszereit felkészítette az esemény élő közvetítésére, és nézze meg ezt az intenzív csatát, mivel mindkettő zsarnokok ütköznek egymással.

Mindkettő díszített harcosok, és nagy hírnevet szereztek a harci sportiparban. Ez az oka annak, hogy sokan ezt állítják, mint egyszer az életben.

A Kodi-nal történő streaming nem bonyolult dolog, és minden bizonnyal nagyszerű élményt nyújt a fent említett Kodi-kiegészítőkkel történő streaming során. Emberek milliói támaszkodnak a Kodi-ra az élő streaming igények miatt, és Kodi soha nem fog csalódást okozni senkinek. Ennek ellenére erősen ajánlott a VPN-szolgáltató használata a biztonságos streaminghez.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this