A Kodi legális? A legbonyolultabb kérdés megválaszolása itt

Kodi nem csak egy újabb médialejátszó; inkább teljes szórakoztató csomag. A felhasználók bármikor, bárhol megtehetik az adatfolyamot. Képzelje el, hogy a felhasználók milyen szabadságot élveznek ezzel az alkalmazással, de hírneve nagyon megsemmisült.


A kalózkodással és a szerzői jogok megsértésével kapcsolatos minden kérdés miatt a Kodi / XBMC széles körben megvitatott téma volt az interneten. Ezek a megbeszélések és hírek sok szemöldökét felhívtak, és az emberek már azon tűnődtek, vajon a Kodi legális-e vagy sem? mi a kodi kiegészítések és a kodi vpn jogszerűsége?

Ne aggódjon, tudjuk az Ön aggodalmait, és ezért úgy döntöttünk, hogy egyszer és mindenkorra megszünteti a tévképzeteket.

Mi a Kodi XBMC??

A Kodi egy nyílt forráskódú médialejátszó szoftver, amelyet korábban XBMC néven ismertek. Az XBMC az Xbox Media Center-t jelenti, amelyet 2004-ben adtak ki, de 2014-ben megváltoztatta a nevét Kodi-ra. Az alkalmazás forráskódolása Pythonon és C ++ -on alapul, amelyeket nagyon könnyű megismételni, mivel ez egy nyílt forráskódú alkalmazás..

A Kodi filmek, élő TV-műsorok, pay-per-view események, rajzfilmek, anime, sportesemények és kiemelt események, zenei show-k stb. Közvetítésére szolgál. Nagyon dicséretes, ajánlott és előnyben részesített alkalmazás az összes figyelmeztető és streaming geeks között..

A Kodi Legal?

kodi legális vagy illegális

A streaming noobs és az új felhasználók időről időre felveszik ezt a kérdést. A válasz erre: Igen, Kodi teljesen legális. A jogszerűség Kodi esetében azokra a kiegészítőkre és forrásokra vonatkozik, amelyeket a tartalom továbbításához használsz. A Kodi által a hivatalos kiegészítő tárházán keresztül biztosított médiatartalom semmilyen módon nem vesz részt szerzői jogok megsértésében vagy kalózkodásban, ezáltal a felhasználás jogszerűvé téve.

Nem hivatalos kiegészítések kapcsolata Kodival

A Kodi által biztosított streaming kétségtelenül csodálatos, ám nyilvánvaló, hogy a felhasználóknak fizetniük kell az általuk közvetített tartalomért. A Kodi-ban alapértelmezés szerint elérhető kiegészítők mind fizetett kiegészítők, ami nyilvánvalóan olyasmi, amit minden streaming rajongó nem üdvözöl..

Ezért néhány független fejlesztő harmadik fél nem hivatalos Best Kodi kiegészítéseit készítette, amelyek lekaparják a streaming linkeket, és ingyenesen biztosítják a felhasználók számára. Ezeket a nem hivatalos kiegészítőket a Kodi nem ösztönzi, nem támogatja, illetve nem ajánlja, mivel a magánélet megsértésében vesznek részt.

Több száz nem hivatalos kiegészítő áll rendelkezésre az interneten, amelyeket több millió felhasználó használ csak azért, mert ingyenes. Számos külső gyártótól származó kiegészítőt naponta leállítanak, de online megjelennek, más adattárakon keresztül tárolódnak..

Kodi illegális?

Nem, maga Kodi nem törvénytelen! A nem hivatalos (harmadik féltől származó) kiegészítők használata a Kodi-nál azonban illegális, mivel a harmadik féltől származó kiegészítők kalózként kalózkodnak, és ez a gyakorlat ellentétes a DMCA irányelveivel. A könnyű telepítés több platformon, mint például a kodi androidon, iOS-en, Linuxon és még sok máson, még népszerűbbé teszi.

Biztonságos Kodi? – A hivatalos kiegészítők kapcsolata Kodival

Számos kiegészítő elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban alapértelmezés szerint, az általuk streamált tartalom típusa szerint kategorizálva. Ha a mellékelt hivatalos kiegészítőket használja, akkor biztosan biztonságos a használata.

Ezen felül a felhasználók további kiegészítőket is letölthetnek közvetlenül a Kodi hivatalos weboldaláról, igényeik és preferenciáik alapján. „Ezek a kiegészítők legális szakaszok, mivel teljes mértékben megfelelnek a DMCA által biztosított szerzői jogi és kalózkodás elleni iránymutatásoknak..

Hivatalos Kodi kiegészítők példa

Az alábbiakban felsorolunk néhány hivatalos Kodi-kiegészítőt, amelyek jogszerűen használhatók:

 1. Plex
 2. Pluto.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. Élő adás
 6. Fox Sports GO
 7. ABC család
 8. Lusta TV
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Nem hivatalos Kodi-kiegészítők Példa

Íme néhány a nem hivatalos; A Kodi-n illegálisan használható Kodi kiegészítők:

 1. Szövetség
 2. Kivonulás
 3. kódolatlan
 4. Gurzil
 5. Neptunusz emelkedik
 6. Poszeidón
 7. Végső IPTV
 8. Titán
 9. Fantasztikus
 10. Bennu

A Kodi Legal az Egyesült Államokban?

A Kodi az Egyesült Államokban legális, de a harmadik féltől származó kiegészítőket nem szabad az országban használni. Valójában számos értesítést küldtek a felhasználóknak a nem hivatalos Kodi kiegészítők használata miatt. Az Egyesült Államokban előterjesztett egy törvényt, nevezetesen az S. 978-at, amely a szerzői jogok súlyos megsértésére utalt. Ezt a törvényjavaslatot később azonban feloldották, de az USA egy olyan kalózkodás elleni bizottság része, amelynek nagyobb országai vannak.

Az erőszakos fellépés az Egyesült Államokban a harmadik féltől származó kiegészítő felhasználókkal szemben, és az emberek teljesen eladott dobozokat árusítanak, amelyekhez harmadik féltől származó kiegészítők vannak telepítve, most a csúcspontján van, és az elmúlt néhány hónapban némi intenzitást kapott..

A Kodi illegális az Egyesült Királyságban?

Egyesült Királyság lakosainak milliói használják Kodi otthonaikban, és ez a szám fokozatosan növekszik. A Kodi használata azonban nem illegális, hanem a legfontosabb aggodalom a nem hivatalos külső kiegészítők használata. A hatóságok aktívan lépéseket tettek harmadik féltől származó kiegészítő felhasználók ellen.

Mivel az Egyesült Királyságban sok futballszurkoló van, a harmadik fél által támogatott streaming felhasználók jelentősen megnövekedtek. Ebben az esetben az UEFA és a Premier League bírósági végzést hoztak az Egyesült Királyságban a nem hivatalos kiegészítők és az illegális adatfolyamok leállítására. Számos letartóztatás történt a betöltött android dobozokat eladók ellen.

A Kodi Legal Kanadában?

A Kodi Kanadában legális, de a külső kiegészítők használata semmiképpen sem engedélyezett. A kanadai hatóságok komoly aggodalomra adják az online kalózkodást, és szigorú törvények vonatkoznak a szerzői jogi anyagok ingyenes megtekintésére.

A Kodi biztonságos ausztráliai használatra?

Ausztrália azon országok között is, amelyek a kalózkodás elleni szövetséget alkották. A szövetség minden tagjához hasonlóan a Kodi Ausztráliában is legális, de harmadik fél kiegészítőivel felszerelt kodi dobozok használata szigorúan tilos..

Miért a Kodi legális??

A Kodi legális, mivel csak egy nyílt forráskódú médialejátszó alkalmazás, amelyet a tartalmak bővítésére használnak a kiegészítőkön keresztül. A Kodi adattárában lévő kiegészítők nem vesznek részt a magánélet megsértésében, és ennélfogva törvényesen használhatók. Az illegális kérdés csak a harmadik féltől származó kiegészítőkre összpontosít, mivel ők vesznek részt a szerzői jogok megsértésében.

Maga Kodi ellenzi ezeket a harmadik fél kiegészítőket, mert súlyos károkat okoztak a Kodi jó hírnevének világszerte. Kodi támogatta a hatóságokat néhány nagyobb harmadik féltől származó adattár, például a Colossus, az Ares Wizard, a Super repo stb. Bezárásában..

Ingyenes online streaming legális?

Ez szubjektív eset; a kérdésre adott válasz a patakok természetétől függ.

Több online streaming site biztosítja az események legális, ingyenes folyamát. Mint a Reel Good; amely más jogi forrásokból, például az MTV-ből, a Crackle-ből stb. nyer adatfolyamokat, az ilyen online streaming legális.

Ha azonban olyan forrásból próbál streamolni, amely bármely csatorna vagy forrás kalóz adatfolyamát biztosítja streaming jogok nélkül, akkor ez sajnos illegális.

Kodi doboz legális?

Igen, a Kodi dobozt legálisan lehet használni, csakúgy, mint maga Kodi, de a törvényesség aggodalma és határai, amelyek a Kodire utalnak, hasonlóan a Kodi dobozokhoz. A Kodi mezőkben alapértelmezett Kodi hivatalos kiegészítők vannak a leraktárban, amelyek használata legális.

Mindazonáltal vannak olyan Kodi dobozok is a piacon, amelyek harmadik féltől származó kiegészítőkkel vannak feltöltve, amelyek használata nyilvánvalóan illegális. Nemrégiben elkerültek egy újabb csalást, hogy voltak kiskereskedők, amelyek külön díjat számítanak fel az alapértelmezés szerint telepített kiegészítőkért, és bolondot okoznak a nyilvánosság számára.

A Kodi Exodus legális

Nem, a Kodi Exodus nem törvényes, mert egy harmadik fél kiegészítője, amely filmeket és TV-műsorokat közvetít. Ez az egyik legnépszerűbb online Kodi kiegészítő, amelyet globálisan előnyben részesítenek streaming geeks segítségével.

Számos Exodus villa is jelen van az interneten, amelyeket a frissítés leállítása után engedtek szabadon. A Kodi Exodus egyik leghíresebb villája a Covenant.

A Kodi Genesis legális

Az Exodus legnagyobb versenytársa a Genesis volt; az egyik legelismertebb harmadik féltől származó Kodi kiegészítő a filmek, TV-műsorok és az élő TV közvetítéséhez. Amikor a genezis Kodi-t egy évvel ezelőtt bezárták.

A Kodi Jogi GYIK

Tudsz vírust szerezni a Kodi-tól??

Igen, akkor sebezhető, ha vírust szerez csak akkor, ha gyanús lerakatot használ. Ezen kívül nincs semmi bajod.

Kodi illegális a tűzön?

Nem, a Kodi az összes tűzoltó eszközre érvényes, kivéve, ha harmadik részből származó nem hivatalos kiegészítőket használ.

Illeténk-e filmet online ingyen nézni?

A filmek online nézése illegális, ha a stream-eket forrásból származó forrásból szerezzék jogok megszerzése nélkül. Vannak legális online film streaming webhelyek, például a Reel good, például a Reel good, amelyeket a felhasználók használhatnak.

Záró szavak

A Kodi lenyűgöző fejlemény a digitális világban, ám a harmadik féltől származó kiegészítők miatt kapott negativitás nem olyan, amit megérdemel. Valójában a Kodi jó hírnevét ellensúlyozták világszerte.

Világosabban megfogalmazva, sok szigorú törvényt hoztak, és a fejlesztőkkel szembeni hatóságok hatékony lépéseket tesznek. Várjunk csak, és nézzük meg, hogy mi várható a jövőben Kodi számára.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map