Hogyan nézhetem meg az NFL 2020-2021 évadját a Kodi élő ingyenes online közvetítésén?

Mi az NFL Network Kodi kiegészítő?

A Nemzeti Labdarúgó Liga (NFL) előszezonja végre elindult, és a mérkőzések szeptember 10-től kezdődnek az NFL 2020/2021 szezonra. Az esemény 32 csapattal indul, és egy NFL-koronát küzd. Az NFL Network egy hivatalos csatorna, amely az NFL csatornát közvetíti a Kodi-on élő mérkőzésekkel a képernyőn.

Előfordulhat, hogy az NFL adatfolyamok nem működnek az Ön régiójában a földrajzi korlátozások miatt. Az NFL élő korlátozásának vagy ISP-gátlás nélküli nézésének legjobb módja a Kodi VPN-je. Titkosítja a forgalmat és megóvja személyazonosságát.

Ebben az útmutatóban megvitattuk, hogyan lehet az NFL-t nézni a Kodi-n. További megbeszéléseket folytatottunk a hivatalos Kodi-kiegészítőkről és a külső gyártóktól származó Kodi-kiegészítőkről, amelyek telepíthetők a Kodi Krypton-ra és a Jarvis-ra. Az alább említett kiegészítőkkel nézze meg az NFL hálózatot a Kodi 2020-on.

 1. Kodi NFL vasárnap jegyek 2020
 2. Hogyan nézhetem meg az NFL-t a hivatalos NFL-kiegészítésen
 3. Hogyan nézhetjük meg az NFL-t az ingyenes NFL-kiegészítőn
 4. Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi 16-on
 5. Az NFL kiemeléseinek / visszajátszásainak megtekintése a Kodi-n
 6. Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi Firestick-en
 7. Hogyan lehet beszerezni a Kodi NFL GamePass Free alkalmazást

NFL-nézés a Kodi Krypton 17-es vagy újabb verzióján

Amint azt korábban már tárgyaltuk, az NFL Kodi-on történő nézéséhez vagy a kodi sportoláshoz két lehetőség áll rendelkezésre. Vagy megnézheti az NFL-t hivatalos, előfizetést igénylő kiegészítőkkel, vagy előfizetés nélkül is megnézheti az NFL-t külső gyártók kiegészítőivel. Megbeszéljük a hivatalos személyt előfizetéssel és harmadik féltől előfizetési módszer nélkül.

NFL játékok megtekintése a Kodi-n (Hivatalos kiegészítők)

1) NFL Game Pass a Kodi-n

 1. Nyisd ki Kodi > Menj Kiegészítői > Most görgessen le és kattintson a gombra Letöltések lap.Hogyan lehet NFL-t nézni a kodi-n
 2. Most kattintson a gombra Videó kiegészítők.Az NFL nézése a kodi kripton 17-es vagy újabb verzióján
 3. Itt megjelenik a Kodi-on elérhető kiegészítők listája > Görgessen le a kereséshez NFL Game Pass add-on, és kattintson rá > Most kattintson a gombra Telepítés.NFL játék átadása Kodi
 4. A kiegészítő megtekintéséhez menjen vissza a következőhöz: Kodi kezdőképernyő > Kattintson Kiegészítői > Videó kiegészítők > NFL Game Pass > Belép Felhasználónév és Jelszó.nfl a kodi beállítással
 5. Az NFL-re feliratkozhat ITT. Van egyszeri fizetés az USA-ban$ 124,99, miközben részletekben is fizethet USA-ban44,99 $ / részlet.

nfl hivatalos kodi kiegészítő

2) NFL.com a Kodi-on

 1. Nyisd ki Kodi > Kattintson Kiegészítői fül a bal oldali függőleges menüben található > Most kattintson a gombra Letöltések lap.
 2. választ Videó kiegészítők opció a listából.
 3. Létezik azoknak a kiegészítőknek a listája, amelyek ábécé sorrendben jelennek meg > Keresse meg és kattintson a gombra NFL.com > kettyenés Telepítés.Nézze meg az NFL-t az NFL.com addon
 4. Menj vissza Kodi kezdőképernyő > Menj Kiegészítői > Akkor Videó kiegészítők > A képernyő jobb oldalán megjelenik a kiegészítők listája, görgessen le és kattintson a gombra NFL.com és Élvezd!nfl.com a kodi kripton 17-es vagy újabb verzióján
 5. NFL.com Kodi kiegészítő nem jeleníti meg az élő NFL mérkőzéseket, hanem csak a kiemeléseket és az elemzéseket tartalmazza.

NFL-játékok nézése Kodi-en előfizetés nélkül (harmadik féltől származó kiegészítők)

1) Elektra Vault az NFL számára

Az Elektra Vault nem csupán az NFL mérkőzéseken vagy bármilyen más sporton megjelenik, amelyet meg szeretne nézni. Filmeket, TV-műsorokat és dokumentumfilmeket kínál. Itt található az útmutató az Elektra Vault telepítéséhez a Kodi-on.

 1. Miután telepítette Elektra Vault, Nyissa meg a Hozzáad > Görgessen le és kattintson a gombra Élő sportesemények.Hogyan nézhetem NFL-t a Kodi-en előfizetés nélkül
 2. Ha a műsor élőben van, úgy jelenik meg a listán, mint az alábbi kép.

hogyan lehet nézni az NFL-t az elektromos boltozaton

2) Sportvilág

A Sports World kifejezetten a sport rajongók számára készült, ahol számos olyan csatornát megnézhet, amelyek élő NFL mérkőzéseket mutatnak. Telepítse a Sports World kiegészítőt útmutatónkból.

 1. Miután telepítette Sportvilág Kodi kiegészítő, nyissa meg > Most kattintson a gombra Sportcsatornák.Hogyan nézhetem az NFL-t a Sport Világon
 2. Itt láthatja azon csatornák listáját, amelyeket a Sports World jelenleg mutat > kettyenés NFL hálózat vagy Sky Sports mivel mindkét csatorna NFL-egyezéseket mutat. Élvezd NFL a Kodi 2018-ban.

NFL játékok megtekintése a Kodi Jarvis 16. vagy annál alacsonyabb verzióján

1) NFL Game Pass

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis > Kattintson Rendszer Menü > Ezután válassza a lehetőséget Kiegészítői.
 2. Most menj ide Telepítés a tárházból > Keresse meg és kattintson a gombra Kodi kiegészítő tároló.
 3. Kattintson Videó kiegészítők > Ezután görgessen le és keresse meg NFL Game Pass > Telepítés.
 4. A telepítés után kérni fogja ID és Jelszó. Feliratkozás a NFL webhely ez USA-ba kerül$ 124,99 egyszeri fizetés.

Az NFL játékok kiemelése / visszajátszása a Kodi-n

 1. Nyisd ki Kodi Jarvis > választ Rendszer opció elöl található > Kattintson Kiegészítői.
 2. Most válassza ki Telepítés a tárházból választási lehetőség > Görgessen le és válassza a lehetőséget Kodi kiegészítő tároló.
 3. Most menj ide Videó kiegészítők > Keresse meg és kattintson a gombra NFL.com > kettyenés Telepítés.
 4. Ez a kiegészítő teljesen ingyenes, de nem mutatja az élő NFL-mérkőzéseket. Láthatjuk azonban a kiemelést, a mérkőzés előtti elemzést és a mérkőzés utáni elemzést.

Hogyan nézhetjük meg az NFL-t a Fire Stick-en

Az NFL megtekintéséhez a Kodi Fire Stick-en egy harmadik féltől származó Elektra Vault kiegészítőt tekintünk, amelyhez szükség lehet Firestick VPN beállítására. Kövesse az alábbi lépéseket az NFL megtekintéséhez a Kodi Fire Stick-en:

 1. Nyissa meg Fire Stick eszköz > Menj Beállítások > Akkor Rendszer > Most kattintson a gombra Fejlesztői beállítások > Itt be kell kapcsolnia ADB hibakeresés és kapcsolja be Alkalmazások ismeretlen forrásokból.
 2. Most menj ide Fire Stick kezdőlap > Kattintson a bal felső sarokban található Keresési opcióra és keresse a Kodi-t > Nyisd meg a Kodi-t.
 3. Most kövesse az útmutatónkban bemutatott lépéseket az Elektra Vault telepítéséhez a Kodi-ra.

Kodi NFL vasárnap jegyek 2018

Az IPTV Subs egy prémium Kodi kiegészítő, amely számos PPV-t és a népszerű sportesemények élő közvetítését tartalmazza. A jailbreak NFL vasárnapi jegy azonban lehetséges, de nem tanácsos.

A Kodi / XBMC NFL Sunday Ticket egy olyan csatorna, amely szerepel ebben a kiegészítőben, amely élő NFL-mérkőzéseket mutat.

A kiegészítő nagyszerű tulajdonsága a sok NFL vasárnap jegycsatornája, amely egyszerre mutatja az NFL mérkőzéseit. Ha egyszerre 4 meccs játszik, akkor a csatornákat megosztja, hogy mindegyik csatornát megjelenítse. Az IPTV Subs telepítésének lépései az alábbiakban találhatók:

 1. Nyisd ki Kodi Krypton > Kattintson a fogaskerék alakú elemre Beállítások ikonra > választ Fájlkezelő > Dupla kattintás Add Source.
 2. Koppintson a ‘Egyik sem’ és írja be URL http://gfservers.com/repo/ > kettyenés rendben > Írja be a nevet „GF Server” > kettyenés rendben.
 3. Menj vissza Kodi főmenü > Menj Kiegészítői > Csomagtelepítő ikon a bal felső sarokban > Kattintson Telepítse a ZIP-fájlból > GF Server > Ezután válassza a lehetőséget repository.gfserver.zip.
 4. Most menj ide Telepítés a tárházból > GF szerverek > Videó kiegészítők > IPTV előfizető > Telepítés > Feliratkozás ITT előfizetésre az Egyesült Államokban$ 13 / havi vagy az USA$ 132 / éves Feliratkozás.

Hogyan lehet beszerezni a Kodi NFL játékát

Az NFL Game Pass bővítményhez előfizetés szükséges, amelyet egyszeri fizetéssel kell fizetnie a szezon összes NFL mérkőzésének megtekintéséhez. A Kodi NFL Game Pass ingyenes módon letölthető, de igénybe veheti a szolgáltatást 7 napos ingyenes próbaverzió. Az ingyenes próbaverziót bármikor felmondhatja.

Hogyan nézhetem a Kodi NFL visszajátszásait

A Kodi NFL visszajátszások, kiemelések és szakértői vélemények megtekintéséhez telepítheti az ebben a blogban található NFL.com Kodi kiegészítőt. Ez egy hivatalos Kodi-kiegészítő, amely megtalálható a Kodi-kiegészítő tárházban. Ez a kiegészítő teljes betekintést nyújt a csapatokról, játékosokról és stratégiáikról.

The Wrap Up

Az ebben a blogban kiemelt Kodi kiegészítők sikeresen közvetítik az NFL Hálózatot a Kodi 2018-on. Az NFL az egész Észak-Amerika négy legnépszerűbb sportága közé tartozik, és nagy rajongói követik. Ez a blog leírja, hogyan lehet NFL-t nézni a Kodi-on és a Fire Stick-en. Tehát élvezze az NFL nézését Kodi-val.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this