Netflix VPN ei toimi – lopullinen ratkaisu, joka toimii vuonna 2023

Netflix VPN ei toimi? No, sinun täytyy tehdä jotain väärin siellä, kaveri!

Tämä ongelma ilmenee, kun yrität käyttää Netflixiä VPN-palveluiden kanssa, jotka eivät edes tiedä yksityisyyden, salauksen ja suojauksen todellista merkitystä.

Kun luotat epäluotettavaan, puree pölyä!

Tutustu tämän oppaan läpi saadaksesi lisätietoja VPN: n suhteesta Netflixiin.

Miksi tarvitsen VPN: ää Netflixin kanssa?

Netflixillä on käytäntö tarjota erilaisia ​​sisältökirjastoja jokaisella alueella lisenssien ja sisällönjakelun sääntelyongelmien vuoksi. Käyttäjät kuitenkin mieluummin käyttävät parasta sisältökirjastoa, ts. Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa, sekä Kanadan ja Australian yhdysvaltalaisia ​​kirjastoja, mutta he eivät pysty siihen tekemään, koska toteutettu maantieteellinen rajoitus.

Näiden rajoitusten ohittamiseksi käyttäjät pakotetaan käyttämään VPN: ää ja täyttämään binge-tarkkailutarpeensa VPN-palvelun kautta.

Netflix VPN ei toimi – mutta miksi?

Alussa pääsy Netflix-maantieteellisesti rajoitettuihin kirjastoihin oli erittäin helppoa, koska kuka tahansa pystyi ohittamaan rajoitukset online-välityspalvelinasivustojen ja VPN-palveluiden avulla. Tästä tuli suuntaus, jota melkein kaikki tekivät maailmanlaajuisesti. Tämä käyttäjien käytäntö aiheutti kuitenkin suurta vahinkoa Netflixin ja sisällönjakelijoiden tuloille, ja siksi Netflix pakotettiin estämään VPN-palveluiden ja välityspalvelinasivustojen käyttö.

Netflix aloitti DNS-palvelimen osoitteen täsmäyttämisen käyttäjän IP-osoitteeseen ja missä he löytävät ristiriitaa näiden kahden välillä, Netflix katsoo sen olevan VPN-palvelin ja kieltää sen pääsyn. Palvelimen osoite on mustalla listalla, ja kukaan ei voi enää käyttää sitä palvelimeen pääsyä Netflixiin.

Monet VPN-palveluntarjoajat väittävät tarjoavan pääsyn Netflix-kirjastoihin, mutta kaikki nämä vaatimukset asetetaan rauhoittumaan, kun Netflix VPN-estäjä mustistaa ne. Jos luulet, että VPN-palvelusi ei ohita Netflix-rajoitusta, se tarkoittaa, että Netflix on jo havainnut käyttämäsi palvelimen ja estetty.

  YouTube Firestickissä ja Fire TV: ssä - kuinka asennus tapahtuu alle 5 minuutissa

Kuinka ohittaa Netflix VPN Ban ja estää Netflix VPN ei toimi -ongelmat?

Rehellinen ehdotus tässä suhteessa on käyttää luotettavaa VPN-palvelua, joka tarjoaa linjalle salausta ja yksityisyyttä. Varmista kuitenkin, että valitsemasi palveluntarjoaja on päivittänyt palvelimet. muuten mahdollisuudet käyttää Netflix-kirjastoa ovat 50/50.

Harvat parhaimmat VPN-palveluntarjoajat, kuten ExpressVPN, PureVPN ja NordVPN jne., Tarjoavat laadukkaan IP-peittämisen varmistaen, että mikään järjestelmä ei ole sinun kiinni. Näillä VPN-palveluntarjoajilla on suuri määrä nopeaa palvelinta, joista valita, ja parasta on, että nämä palveluntarjoajat lisäävät jatkuvasti uusia palvelimia.

Voit ohittaa Netflix VPN: n muodostamalla yhteyden VPN-palvelimeen ennen kuin avaat Netflix-verkkosivuston ja varmista, että IP-osoitteellasi ja DNS-palvelimellasi on sama osoite. Kun olet varmistanut tämän, siirry Netflix-sivustoon ja kirjaudu sisään tiliisi. Näet kaikki käyttämäsi aluepalvelimen sisällönimikkeet. Esim. Jos olet muodostanut yhteyden Yhdysvaltain VPN-palvelimeen, voit käyttää Yhdysvaltain Netflix-kirjastoa.

Jos olet testannut VPN-palvelimen DNS-osoitteen ja uuden IP-osoitteesi ja molemmat vastaavat, mutta et pääse alueelliseen kirjastoon, sinun on nollattava yhteys. Varmista, että VPN-verkossa ei ole DNS-vuotoja, joskus se osoittautuu ongelmaksi.

Toinen asia VPN-yhteyden korjaamiseksi Netflixin käyttöä varten on yrittää muodostaa yhteys toiseen palvelimeen. Joskus palvelimet eivät reagoi, mikä aiheuttaa käyttäjille vaikeuksia ohittaa Netflix-rajoitukset.

Express VPN ei toimi Netflixin kanssa

Käyttäjät luottavat ja mieluummin ExpressVPN: ään ohittaa Netflix-kirjaston, koska siinä on laaja valikoima palvelimia, jotka ovat olleet erittäin tehokkaita rajoitusten ohittamisessa. Käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet äskettäin useista ongelmista, jotka liittyvät siihen, että ExpressVPN ei toimi Netflixin kanssa.

Syyt näihin voivat olla yksi seuraavista:

  1. IP-osoitteen ristiriita
  2. DNS-palvelimen osoitteen huuhteluongelma
  3. Välityspalvelimen kokoonpano
  4. Jäljellä olevat / vastuuttomat palvelimet

Tämä ei ole jotain tavallista ExpressVPN: ssä, mutta nämä virheet voidaan korjata helposti. Lisätietoja saat tarkastelemalla ExpressVPN Netflix -oppaamme. Siinä on kaikki yksityiskohdat Netflixin käytöstä ExpressVPN: n kanssa sekä kaikki virheenkorjaukset.

Monet käyttäjät sanovat jatkuvasti, että VPN-palveluntarjoajat veloittavat liikaa, mutta heidän näkemykseni, heidän tarjoamansa yksityisyys ja turvallisuus ovat sen arvoisia.

  Halvin tapa katsella UFC 227 Dillashaw vs. Garbrandt 2 -tapahtumaa verkossa ilman kaapelivirtoja

Vaihtoehto VPN: lle: Netflix Proxy ei toimi

Monet käyttäjät uskovat, että VPN: t ovat liian kalliita, ja siksi he valitsevat välityspalvelimen Netflix-sivustot ajatellen, että nämä välityspalvelimet ovat hyvä vaihtoehto VPN: lle, mutta todellisuudessa ne eivät ole kaukana vaihtoehdoista.

Käyttäjät, jotka yrittävät käyttää Netflixiä välityspalvelimen kautta, näkevät tämän viestin:

Netflix vpn ei toimi

Tämä virhe ei aukea, kun vierailet sivustolla välityspalvelimen avulla, mutta se tulee näkyviin, kun yrität avata sisällön otsikon.

Siksi olen aina pyytänyt käyttäjiä olemaan käyttämättä mitään välityspalvelinasivustoa, koska ne eivät ole lainkaan luotettavia.

Jotkut käyttäjät väittävät myös ilmaisten VPN-verkkojen käytöstä ja ajattelevat, että ne saattavat toimia paremmin kuin välityspalvelinsivustot, mutta totuus on, että Netflix VPN-estäjä havaitsee ne samalla tavalla..

Ilmaiset VPN-palvelut eivät ole lainkaan luotettavia niiden tehottoman IP-peittämisen ja salauksen sekä huonolaatuisten palvelimien takia. Tämä on pääasiallinen syy siihen, etten suosittele ilmaisia ​​VPN-verkkoja käyttäjille, jotka yrittävät käyttää Netflixiä tai mitä tahansa muuta maantieteellisesti rajoitettua sivustoa..

Yksityinen Internet-yhteys Netflix ei toimi

Yksityinen Internet-yhteys saattaa olla suosittu VPN-palveluntarjoaja, mutta valitettavasti se ei ohita enää Netflixin maantieteellisiä rajoituksia tarjota pääsy Netflix-kirjastoihin. PIA ohitti aiemmin Netflixin maantieteelliset rajoitukset, mutta siitä lähtien, kun Netflix ymmärsi PIA: n palvelimen osoitteet, koko maailma kaatui niille..

PIA tarjosi pääsyn Netflixiin Piilaakson palvelimien kautta, mutta kaikki nämä katkaisijat ovat nyt mustalla listalla eikä niitä voida enää käyttää. Tämä on aiheuttanut suurta vahinkoa yksityisen Internet-yhteyden maineelle.

Jos kuitenkin löydät sivuston, joka kertoo sinulle, että voit käyttää PIA: ta Netflixiin, sulje se heti. Siitä huolimatta, voit valita NordVPN: n Netflixin käyttämiseen.

PureVPN-laajennus ohittaa Netflix VPN Ban

PureVPN on toinen suosittu ja luotettava VPN-palveluntarjoaja, jota on kiitetty palvelustaan ​​ympäri maailmaa. PureVPN: llä on upeita ominaisuuksia ja lukuisia nopeaa palvelinta ympäri maailmaa.

netflix vpn-kielto

PureVPN on huippuluokan vaihtoehto Netflixin vapauttamiseksi, koska sillä on oma Chrome-selainlaajennus, jonka avulla käyttäjät voivat ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää Netflix-kirjastoja. Tämä on PureVPN: n ainutlaatuinen ominaisuus, jota ei voi nähdä muissa VPN-palveluissa.

  Jailbreak Firestick: 100% toimiva ratkaisu FireStick-laitteelle vuonna 2023

Netflix VPN -kiellon ohittaminen PureVPN: llä on erittäin helppoa, ja se voidaan tehdä nopeasti. Lataa PureVPN-asiakasohjelma ja kirjaudu sisään PureVPN-tiliisi. Asenna sen kromilaajennus ja avaa Netflix. Vakuutan, että et kohtaa mitään ongelmia, kun käytät Netflixiä PureVPN: n kanssa.

Tässä skenaariossa on kuitenkin kiinni, että ilman PureVPN-kromilaajennusta et voi ohittaa Netflix VPN -kieltoa.

Netflix VPN Free

Yksi asia, jonka jokainen järkevä nettizen tietää, on, että jokaisella hyvällä on maksettava hinta ja parhaat asiat verkossa eivät ole koskaan ilmaisia. Sama pätee VPN-palveluihin, parhaimmat vaativat liittymämaksun, kun taas ilmaiset palvelut eivät ole luotettavia.

Kun puhumme Netflixin käytöstä ilmaisen VPN: n kanssa, ensimmäinen herättävä huolenaihe on, pystyykö ilmainen VPN ohittamaan georajoituksen vai ei. Pystyin kuitenkin löytämään kolme ilmaista VPN-palvelua, jota voidaan käyttää Netflixin kanssa:

  1. Älykäs DNS-välityspalvelin
  2. HomebrewVPN
  3. UltraSurf

Nämä VPN: t on kokeiltu ja testattu Netflixin kanssa, ja niiden on todettu toimivan hyvin. Näiden ilmaisten VPN-palvelujen luotettavuutta ei kuitenkaan taata. Ilmaisten VPN-palveluntarjoajien turvallisuus ja yksityisyys ovat aina kyseenalaisia, koska monet näistä palveluista ovat mukana tietojen kirjaamisessa ja tiedon vuotamisessa. Ilmaisten VPN-palveluiden käyttö on aina vaarallista, enkä koskaan suosittele näitä palveluita kenellekään, mutta jos et ole valmis maksamaan yksityisyydestäsi ja haluat käyttää ilmaista VPN: ää ja käydä riskialttiilla matkoilla, ole vieraani.

johtopäätös

Netflix VPN -kielto on ollut todellinen tuska huijauskiertäjille, koska pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin Netflix-kirjastoihin on vaikea kaikille. Parasta sisällöstä poistuminen on viimeinen asia, johon kaikki netflix kodi -himoiset tarkkailijat haluaisivat kohdata, ja siksi luotettavan VPN-palveluntarjoajan valitseminen on välttämätöntä.

Monet aloittelijat eivät ymmärrä tätä tosiasiaa ja joutuvat maksuttomien VPN-palvelujen saaliin, jotka väittävät ohittavansa Netflix-rajoitukset, mutta heti kun heidän yhteyteensä menee, he alkavat valittaa siitä, että Netflix ei toimi VPN: n kanssa monissa sosiaalisissa ympäristöissä..

Parempi kuin pahoillani, mitä he sanovat, joten käytä luotettavaa ja luotettavaa VPN-palvelua Netflixin kanssa säästääksesi vaivalta ohittaa Netflix-rajoitukset..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this