7 ismeretlen tény Khabib Nurmagomedovról, amit senki sem tud

Khabib Nurmagomedov annak ellenére, hogy bajnok és az ipar nagy neve, világszerte sok ember nem ismerte túl jól, Conor McGregorhoz képest. Mivel azonban a múlt hónapban bejelentették a McGregor és Khabib elleni küzdelmet, az emberek többet kerestek Khabib Nurmagomedovról, hogy kiderítsék, ki az a sas. Ez a rajongók sokaságát növelte a megtekintéshez legolcsóbb lehetőség keresésével.


Rendkívül szabadon hagytuk, hogy az emberek megismerjék Khabib Nurmagomedovról szóló legérdekesebb tényeket.

1. Durva gyermekkor

KINAGYOLÁS CHILDHOOD --- Khabib-apa

Khabib Nurmagomedov született és nőtt fel a rendkívül kemény és kemény környezetben, mind földrajzi, mind politikai szempontból. Született Dagestán hideg és durva hegyein, Oroszország közelében, a terrorizmus és a szegénység áldozataként.KINAGYOLÁS CHILDHOOD

Apja, Khabib Nurmagomedov maga Sambo bajnok, harcművész és freestyle birkózó volt. Saját edzőterme és edzőhelye volt, ahol maga Khabibot képzte.

2. Jól díszített sportoló

Khabib nemcsak az UFC nyolcszög alakját hajtotta végre, hanem ezeket is meghódította:

 1. Kétszeres aranyérmes volt a szambo világbajnokságon.
 2. Kétszer aranyérmes az orosz nemzeti szambo bajnokságokon.
 3. Két No-Gi Grappling versenyen nyert Észak-Amerikában
 4. A Hadsereg kéz a kézben Európa-bajnokság győztese
 5. Európai Pankration bajnok

Khabib története minden sportban, amelyben részt vett, győzött, és ez teszi őt valódi harcosává..

3. Apává vált az UFC 219-es küzdelem napján

Vált-apa

Az UFC 219 éjszaka nemcsak UFC karrierje, hanem személyes életének meghatározó pillanata volt. Az UFC 219-es versenyén nagy előrelépést tett karrierjében azáltal, hogy legyőzte Barbozát, és ugyanabban az éjszakában csak pár órával a mérkőzés előtt apja lett..

Irónikus volt látni, hogy annyira véletlenül viselkedik, amikor megkérdezték érzelmeit és azt, hogy sajnálja, hogy nincs ott a családjával, amelyre hideg választ adott..

4. Soha ne veszítsen el egyetlen fordulót sem

SOHA-LOST-A-ROUND

Igen! Igaz, hogy Khabib Nurmagomedov nemcsak minden harcot nyert, hanem soha sem veszített egyetlen fordulót sem. Ez az, ami megkülönbözteti őt más harcosoktól, ezért a 26-0-os nyereményes sorozata olyan különleges.

Ez egy érdekes tény, amit Conor McGregornak figyelembe kell vennie, mert Khabib egy határozott harcos, aki nem engedi, hogy bárki megállítsa őt.

5. Oroszország egyik legnépszerűbb atléta

Sharapova-Insta

Emlékszel arra az időre, amikor Khabib az UFC 205 harc utáni beszélgetés utáni mérkőzésén az íroknak (McGregor) dicsérte hazáját, mondván: „Írország 6 millió, Oroszország 1250 millió” Nos, Khabib nem állította be a földrajzi tényt osztály, de inkább azt mondta, hogy hány ember van mögötte.

khabib-Insta

Khabib nemzeti hős ebben az sportban az orosz nép számára, és bárhová is megy, az oroszok támogatják őt. Egy másik nagy név, amely a világon elismert orosz sportolóra gondolva felmerül a gondolatunkban, Maria Šarapova, aki teniszsztár és bajnok sok szakaszban. A Khabib Nurmagomedov rajongói száma messze elmaradt még a népszerűségéről a közösségi médiában. Elmondhatjuk, hogy Khabib Nurmagomedov jelenleg Oroszország legnépszerűbb atléta.

6. Mindössze két vonalbeli ellenféllel, Barbosával és az RDA-val szembesült

Arcú CSAK-TWO-TOP-Sportolóink-2

Khabib Nurmagomedov karrierjének elemzése során az UFC-ben az egyik szempont, hogy karrierje során csak két nagy név ellen versenyezött.

Arcú CSAK KÉT-TOP-Sportolóink ​​- khabibn-Barboza-UFC-219

Edson Barboza az UFC 219-en és Rafael dos Anjos az egyetlen két kiemelkedő név a Khabib versenytársainak listáján, amelyeket kemény ellenfeleknek lehet nevezni. Conor McGregor mindazonáltal valamelyest túlmutat ezen harcosok felett. Conor McGregor zsarnok, akinek saját harci stílusa van. Ez biztosan a legkeményebb ellenfél Khabib Nurmagomedov számára egész karrierje során.

7. Kétéves szünet után visszatért a sérülésekből

Majdnem NYUGDÍJAS

Khabib szereti ezt a sportot, és ez látható a gyűrűn belüli és kívüli szándékában. Azonban egy dolog, amelyről sokan nem tudnak, az, hogy Khabib két évig távol volt az UFC-től; 2014. április – 2016. április. A kétéves szünetet az ismétlődő, karrierjét fenyegető sérülések okozták, amelyeket az edzések során szenvedett..

A források szerint egy ponton majdnem feladta és úgy döntött, hogy visszavonul az UFC-től, de apjának az az oka, hogy visszatért a nyolcszögbe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map