Kako instalirati Exodus Redux na Kodi Leia, Krypton i Jarvis

odlazak-Redux-kodi-addon

Exodus Redux Kodi addon je vilica poznatog dodatka Exodus Kodi koji ima gotovo iste značajke i sučelje. Korisnici mogu uživati ​​u svim najnovijim filmovima, TV emisijama, dokumentarnim filmovima itd. U HD kvaliteti kroz njegove super brze tokove.

Korisnici se visoko preporučuju pretplatiti se na pouzdan VPN za Kodi, kako bi zaštitili njihovu privatnost i pristupili geo-ograničenim potocima.

Exodus Redux je još jedna Exodus Kodi vilica koja je ušla u industriju prije nekog vremena. Međutim, za razliku od drugih dodataka Kodi, on se mora pravilno postaviti s lambda scrapperima, kako bi mogao dobro raditi. U ovom vodiču pružio sam cjelovit postupak instalacije; pazite da ne propustite nijedan korak.

Exodus Redux Kodi skladište dodataka

Možete instalirati ažuriranu verziju programa Exodus Redux od tvrtke IAC Github za vas KOdi Leia verison 18 ili njezine novije verzije. Što se tiče korisnika Krytpona, dodatak Exodus Redux Kodi može se instalirati putem Lazy Kodi Repository-a, koji je poznat kao cjelovit paket zbog postojanja brojnih drugih spremišta unutar sebe.

Kao i Exodus Kodi addon, Exodus Redux je dostupan i kroz različita spremišta. Poanta je u tome što programeri spremišta vole ugostiti dodatke koji su potraženi ili popularni jer ih ističu.

Kako instalirati Exodus Redux na Kodi Leia verzije 18 i iznad

 1. Otvorite Kodi i kliknite na Ikona sustava (ikona zupčanika) iz glavnog izbornika  > Klikni na Upravitelj datoteka opcija
 2. Dvaput kliknite na Opcija Dodaj izvor > Kliknite gdje piše   i unesite ovo URL: https://i-a-c.github.io/  kao što je to u dotičnom polju  > Klik u redu > Imenujte ovaj URL kao Redux i kliknite u redu
 3. Povratak na glavni izbornik Kodi > Klikni na Add-ons kartica > Klikni na Ikona instalacijskog paketa iz gornjeg lijevog kuta
 4. Klikni na Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Pomaknite se prema dolje po popisu i odaberite Redux > Odaberite repository.exodusredux-x.x.x.zip > Pričekajte obavijest
 5. Sada kliknite na Instaliraj iz skladišta opcija > Ići Izlazak Redux Repo > Kreni prema Video dodaci mapa > Odaberi Izlazak Redux > Pogoditi Instalirati > Pričekajte obavijest

Kako instalirati Exodus Redux na Kodi Krypton verzije 17.6 ili starije

Slijedite ove korake za instaliranje dodatka Exodus Redux Kodi na verzije Kodi Leia i Krypton:

 1. Otvorena Kodi.
 2. Klikni na postavke ikona > Otvorena Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
 3. Klik „Nitko” i unesite URL: http://lazykodi.com/ > Klik U redu. Sada navedite ovaj izvor kao ‘lijen’ > Klik U redu > Klik U redu ponovo za zatvaranje dijaloškog okvira.
 4. Vratite se natrag Glavni izbornik > Klik Add-ons.
 5. Klikni na Ikona okvira (Ikona instalacijskog paketa) iz gornjeg lijevog kuta.
 6. Kliknite na Instalirajte iz Zip datoteke opcija > Pomičite se po popisu dostupnih opcija i odaberite “Lijen”.
 7. Kliknite na poštanskih brojeva mapa > Klik EXODUSREDUX.zip > Pričekajte obavijest.
 8. Sada kliknite Instalacija iz skladišta opcija > Kliknite na Izlazak Redux Repo > Otvorena Video dodaci mapa.
 9. Kliknite na Izlazak Redux > Pogoditi Instalirati.

Sada ćete morati omogućiti Lambda strugalice, slijedite ove korake:

 1. Nakon instalacije, otvorite izbornik Dodaci na izborniku..
 2. Kliknite Alati.
 3. Kliknite Postavke: Pružatelji usluga.
 4. Zadržite pokazivač iznad pružatelja usluga > Kliknite Odaberi izvor dobavljača modula.
 5. Promijeniti Zadano do lambda strugači i kliknite

Preuzimanje Exodus Redux Kodi

 1. preuzimanje datoteka Izlazak Redux ZIP datoteka.
 2. lansiranje Kodi > Klik Add-ons.
 3. Kliknite gumb Ikona okvira > Odaberi Instalirajte iz Zip datoteke > Pregledajte i otvorite preuzetu zip datoteku.
 4. Odaberi Instaliraj iz skladišta > Kliknite na Izlazak Redux Repo.
 5. Video Add-ons > Klik Izlazak Redux > Klik Instalirati > Pričekajte obavijest.

Exodus Redux Down / Not Working / Pogreške / ispravke

Ovdje su gornje dvije pogreške s ispravcima s kojima se obično suočavaju korisnici dodataka Exodus Redux Kodi.

Provjerite pogrešku dnevnika

Ponekad kad preuzmete spremište, nekoliko datoteka se ne preuzima; uzrokujući probleme kasnije tijekom instalacije dodatka. Pogreška provjere Dnevnik je pogreška koja će se prikazati ako postoji problem s datotekama spremišta. Drugi razlog pogreške čekanja dnevnika je predmemorija sustava, ako je puna.

Popraviti

Jednostavno, očistite sve pozadinske podatke i predmemoriju, a zatim pokušajte ponovo. Ako se pogreška nastavi, ponovno preuzmite i instalirajte spremište.

Povezivanje s spremištem nije uspjelo

Ponekad se izvori skladišta isključe ili postanu zastarjeli, što uzrokuje probleme za korisnika. Kada se Kodi ne može povezati s izvorom spremišta, prikazuje se ova pogreška.

Popraviti

Ako vidite ovu pogrešku, provjerite URL i provjerite je li veza aktivna. Ako je UR aktivan, provjerite je li URL adresa koju ste dodali u File Manager, možda ste pogrešno napisali adresu i provjerite je li ispravna. Ako greška i dalje stoji, pokušajte s drugim spremištem.

Zaključak

Brojne Exodus Kodi vilice dostupne su na mreži i očito je teško reći koja je od njih najbolja, ali jedno sam iskustvo doživio s Exodusom Reduxom da veze s streamingom koje pruža pruža izvrsno. Exodus Redux ima isto sučelje kao i legendarni dodatak Exodus Kodi, a funkcionalnosti se ponavljaju.

Međutim, jedna stvar treba imati na umu da je to dodatak treće strane i trebali biste ga koristiti s najboljim VPN-om za Kodi kako biste se zaštitili od problema s kršenjem privatnosti..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this