Kako instalirati Ares Wizard-a na Kodi Leia, Krypton i Jarvis Tutorial

Ares Project Repo

Ažuriraj: Rečeno je da je Ares Wizard zatvoren. Međutim, Ares Wizard vratio se s novim URL-om i puno novih gradnji.


Ares Project je skladište za Ares Wizard koje sadrži mnoštvo medijskog sadržaja, uključujući kodi dodatke drugih proizvođača i vlastite Aresove dodatke. Čarobnjak je u svom programskom dodatku, a preuzimanjem čarobnjaka dobivate razne dodatke i spremišta za svoj Kodi. U ovom ćemo vodiču dati upute kako instalirati Ares Wizard na Kodi u jednostavnim koracima. Dakle, čitajte dalje!

Imajte na umu da su neki dodaci koji su dostupni u Ares Kodi-ju ograničeni zemljopisom i potreban je VPN na Kodi-ju da biste ih deblokirali..

Novi Ares Repo URL čarobnjaka

Ovaj Čarobnjak je zatvoren prošle godine i cijela zajednica Kodi bila je šokirana kad je čula tužne vijesti. Čarobnjak je bio ključna Kodi komponenta za svaki Kodijev geek, a kada je izašao iz igre, korisnici su ostali bez pojma kako ga zamijeniti..

Međutim, otkad se vratio, zajednica Kodi dočekala ga je raširenih ruku. Čarobnjak se vratio s novim URL-om, tj. “Http://ares-repo.eu/”. Korisnici mogu lako pristupiti ovom URL-u za korištenje svog omiljenog čarobnjaka koji ima rješenja za sve potrebe Kodi korisnika.

Kako instalirati Ares Wizard-a na Kodi Leia verzije 18.5 ili starije

 1. Otvorena kodi > Klikni na Ikona zupčanika > Klikni na Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite na Dodajte izvor.
 2. Klik <nijedan> > Upišite ovaj URL http://ares-repo.eu/ > Klik U redu > Imenujte ovaj URL kao AresBuild > Klik u redu > Dvaput provjerite ime i URL a zatim kliknite u redu da biste zatvorili okvir za dijalog.
 3. Vratite se svom Kodi Početni zaslon > Kliknite na Add-ons > Klikni na ikona okvira > Odaberite Instalirajte iz opcije Zip file > Kliknite na AresBuild i pričekajte obavijest.
 4. Sada se vratite Početni zaslon i kliknite na Dodatidodaci kartica > Kliknite na Program Dodatidodaci i odaberite Čarobnjak Ares.

To je tako jednostavno!

Kako instalirati čarobnjaka za novi Ares na Kodi – Video vodič

Kako instalirati Ares Wizard-a na Kodi Krypton verzije 17 ili više

 1. Otvorite Kodi iz svog sustava > Kliknite na ikonu postavki > Odaberite Upravitelj datoteka > Sada dvaput kliknite Add Source.kako instalirati ares čarobnjaka na kodi
 2. Ovdje ćete vidjeti okvir pa se kliknite gdje piše “Ništa” > Sada će tražiti URL, pa upišite http://areswizard.uk/ i kliknite U redu > Sada upišite naziv izvora medija “Ares” i kliknite U redu > Ponovno kliknite OK.kako instalirati ares čarobnjaka na kodi kripton verzije 17
 3. Vratite se u glavni izbornik Kodi pritiskom na tipku “Backspace” > Kliknite Dodaci > Zatim ikona instalatora paketa.čarobnjak ares kodi
 4. Sada morate kliknuti na Install from Zip File Option > Zatim kliknite na Ares > respository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8 > Sada pričekajte da se instalira.kako dodati ares čarobnjaka na kodi
 5. Jednom kada je instaliran trebate kliknite na Install from Repository > Zatim pronađite i kliknite na Ares Project > Idite na programske dodatke > Čarobnjak Ares > Instalirati > Instalacija će potrajati nekoliko minuta.postavljanje kodova čarobnjaka
 6. Ponovo se vratite u Glavni meni Kodi > Kliknite Dodaci > Programski dodaci > Zatim kliknite na Ares Wizard > Čarobnjak će automatski instalirati i učitati što će potrajati nekoliko minuta.postavke čarobnjaka za ares
 7. Nakon što učini, preusmjerit će Kodi korisnike na njegov čarobnjak gdje možete odabrati dodatke i sastavnice. Zato uživajte!

čarobnjak za konfiguraciju kodova

Kako instalirati Ares Wizard-a na Kodi Jarvis verzije 16 ili niže

 1. Pokrenite Kodi Jarvis > Sustav > Upravitelj datoteka > Dvaput kliknite Dodaj izvor > Kliknite na None i upišite URL kodivpn.co/repo/ares.zip i kliknite Gotovo > Upišite naziv “Ares” i kliknite Gotovo > Sada kliknite U redu.
 2. Vratite se na Kodi početni zaslon tamo gdje trebate kliknite na Sustav > Zatim dodaci > Instaliraj iz Zip File opcije > Ares > repository.aresproject > repository.aresproject-0.0.8.zip > Pričekajte da se instalira.
 3. Sada odaberite opciju Install from Repository > Idite na projekt Ares > Kliknite na Dodaci programa > Sada kliknite na Ares Wizard-a > Instalirati > Pričekajte da se dovrši.
 4. Vratite se na Kodi početni zaslon > Kliknite Sustav > Program > Add-ons > Čarobnjak Ares > Počet će instalirati Ares Wizard-a na svoj Kodi > Jednom instaliran možete koristiti Ares Wizard.

Kako instalirati Ares Wizard-a na FireStick

 1. Jednostavno, instalirajte Kodi na vatri uređaj.
 2. Ići Mogućnosti za razvojne programere > Uključite program za uklanjanje pogrešaka ADB i aplikacije iz nepoznatih izvora.

Od ovog trenutka nadalje, slijedite gore navedene korake za instalaciju Ares Wizarda na Kodi Krypton. Postupak će ostati točno takav.

Preuzimanje Ares Wizard-a

Za izravno preuzimanje čarobnjaka na Kodi-u morate kliknuti na ovu vezu koja će tražiti vaše dopuštenje za preuzimanje zip datoteke na vaš sustav. Ovo je način direktnog preuzimanja ZIP-a u kojem možete preskočiti početna 3 koraka kako je opisano u čarobnjaku za odjeljak Kodi Krypton. Nakon što preuzmete zip datoteku na svoj sustav, morate slijediti korake u nastavku:

Kliknite na Instaliraj iz ZIP datoteke > Sada prijeđite na zip datoteku koju ste upravo preuzeli na svoj sustav > Sada pričekajte instalaciju.

Sada slijedite isti postupak iz koraka 5 koji je istaknut u gornjem odjeljku.

Nove značajke Ares Wizard-a

Najnovija inačica Ares Wizarda ima neke dodane vrijednosti koje će pomoći svakom korisniku Kodija. Slijede novo dodane značajke u čarobnjaku:

rezerva

Sada korisnici mogu lako stvoriti sigurnosnu kopiju svojih Trakt i Real Debrid računa putem sigurnosne kopije. Ovo će im pomoći da zadrže svoje podatke ako ponovo instaliraju dodatak ili ažuriraju Kodi / dodatak.

postavke

Izbornik postavki učinjen je sveobuhvatnijim omogućavajući korisnicima filtriranje sadržaja kao i provjeru postojećih ažuriranja i promjena u konfiguracijama uređaja..

 ugađanje

Nova značajka podešavanja omogućuje korisnicima da brže očiste predmemoriju i zakrpe URL-ove davatelja usluga. Brisanje URL-ova i uklanjanje predmemorije pomaže u poboljšanju kvalitete i brzine strujanja Kodija.

 Održavanje

Sve to i mnogi drugi novi alati dodani su u izbornik za održavanje kako bi vam pomogli da lako pregledavate ovaj čarobnjak bez brige o kvaliteti i problemima skladištenja. U ovaj odjeljak dodane su i opcije poput čišćenja sličica, čišćenja predmemorije i upravljanja računom. Uveden je i skočni prozor u vezi s konfiguracijom gradnje.

Ares Wizard ne radi

Tijekom korištenja ovog čarobnjaka možete se suočiti s uobičajenim problemima, poput pojavljivanja crnog zaslona na kojem čarobnjak Ares ne uspijeva učitati Builds. Razlog zbog kojeg se suočavate s tim problemima je činjenica da možda koristite stariju verziju Kodija. Najnovija inačica Kodija je Krypton verzija 17.3.

Riješenje

Možete pronaći novi Kodi koji ćete instalirati na svoj sustav ili najnoviju verziju. Može se pronaći u različitim kodi spremištima, uključujući i vlastito spremište. Preporučuje se da je preuzmete iz vlastitog spremišta kako biste dobili najnoviju verziju.

Ares Wizard Best Builds

Kodi Builds sadrži kanale koji se automatski preuzimaju na vašem Kodi jednom kada preuzmete čarobnjaka. Neke od najboljih Ares Wizard gradnji nalaze se na popisu u nastavku:

 1. Puls
 2. Apolon
 3. CosmicSaints
 4. Brians Kodi
 5. CHAPPiE
 6. Durex
 7. Duggz Build
 8. Biagio Build
 9. Kryptonite
 10. titan

Ares Wizard alternative

 1. SuperRepo repozitorij (Vodič za instalaciju)
 2. noobs & Nerds Repository (Vodič za instalaciju)
 3. Repozitorij SportsDevil (Vodič za instalaciju)
 4. Repozitorij Kodil (Vodič za instalaciju s Obveznicom Addon)

Ares forum

Da biste sudjelovali ili stekli uvid u čarobnjaka, možete posjetiti Forum. Korisnici Aresa i službenici Aresa aktivno sudjeluju kako bi zabavili ljude upitima ili prijedlozima. Uvijek postoje nove teme na forumu kojima bi korisnici mogli imati koristi od čitanja o različitim trendovima i prijedlozima.

Završne riječi

Ares vam omogućuje preuzimanje različitih dodataka, sve na jednom mjestu i bez gubitka znoja. Ares je za razliku od bilo kojeg drugog čarobnjaka koji ima vlastite dodatke za fitness, sport i puno više. Na dohvat ruke možete prenositi sportove uživo i naglaske. Zato pokušajte instalirati Ares Wizard na Kodi i uživajte u svakom zabavnom paketu koji nudi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map