107 Kodi-lisäosaa huhtikuulle 2020 – [100% toimiva]

Kodi lisäykset
Parasta Kodissa on, että sen avulla käyttäjät voivat suoratoistaa monenlaista sisältöä ympäri maailmaa. Kodi on ansainnut suuren maineen verkkoviiroissa vain ominaisuuksiensa ja saavutettavuutensa vuoksi. Online-suoratoisto voi asettaa sinut riskeihin ja estämään tällaisen tapahtumisen, tarvitaan Kodi: lle VPN, joka voisi varmistaa verkkosi yksityisyyden ja turvallisuuden.

Contents

Luettelo 107 Kodi-lisäosasta (päivitetty luettelo huhtikuuhun 2020)

Tässä on luettelo 107 Kodi-lisäosasta, jotka olen testannut varmistaakseni, että ne toimivat ja ovat turvassa haittaohjelmilta:

Parhaat Kodi-lisäosat huhtikuulle 2020

Verkkovirralla eri sivustojen kautta ei ole sitä viehätysvoimaa. Siksi käyttäjät valitsevat parhaat elokuvien Kodi-lisäosat ja pitävät tämän mielessä, tässä oppaassa on lueteltu sinulle parhaat käytettävissä olevat Kodi-lisäosat. Varmista, että kokeilet heitä!

                               

Uudet Kodi-lisäosat

Lisäosat tulevat ja menevät joka päivä. Pyrimme pitämään sinut ajan tasalla juuri kilpailuun tulleiden uusien Kodi-lisäosien kanssa, jotta katsojat jatkavat suoratoistoaan ja nauttivat Kodi-kokemuksista ilman vaivaa..

 1. Maaginen Kodi Addon: Taikuutta Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Kopioitu anime: Kopioitu Anime
 4. Yoda: Kuinka asentaa Yoda Kodi Addon
 5. pelko
 6. Pandora-laatikko Kodi Addon
 7. Soittolistan lataus: Kuinka asentaa soittolistat Kodi Addon

Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin

1. Exodus

Exodus on epäilemättä suosituin kolmannen osapuolen Kodi-lisäosa yhteisössä. Palattuaan peliin Exodus näkyy melkein jokaisessa käyttäjän kirjastossa.

Exodus Kodi on videoiden suoratoistolisäosa, jolla on vertaansa vailla maine Kodi-käyttäjien keskuudessa. Exodus tunnetaan päivitetyistä elokuvien, TV-ohjelmien, live-TV-kanavien ja radioasemien kirjastoista.

Tämän lisäksi siinä on loistava hakuominaisuus, luokiteltuja luetteloita ja suosikkiominaisuus. Katsojat voivat löytää elokuvia ja televisio-ohjelmia luokiteltuina vuosittain, tyylilajeittain, parhaiten sijoitettuihin, korkeimmin arvioituihin ja katsotuimpiin.

Sinun on aika nauttia SkyTV UK -kanavista Exoduksen kautta, katsoa uusimpia televisio-ohjelmia HBO: lta, Netflixiltä, ​​HULU: lta, Foxilta, STARSilta ja monilta muilta TV-kanavilta heti virallisen lähetysensä jälkeen. Katso tämä opas, kuinka asennat Exoduksen (Kodi v16 ja Kodi v17.6)

2. Liitto

Covenant saapui virallisena Exodus-haarukana, jonka sama omistaja esitteli useista syistä. Kun TVAddons hävisi salaperäisesti Kodi-maailmasta, se hidasti Exodusta huolimatta siitä, että sitä päivitettiin säännöllisesti.

Viime kädessä kun Exodus Kodi lopetti toimintansa, Covenant otti haltuunsa samalla laadulla kirjaston ja käyttöliittymän. Uusi lisäosakokonaisuus täytti Exodus-fanien odotukset hakemalla hänet mihin Exodus lähti. Lue viimeisin opas covenantin asentamisesta kodiin.

3. Gurzil

Gurzil on Exodus-haarukka ja täydellinen korvike kaikille elokuvien tai televisio-ohjelmien suoratoistolinkille. Kun Exodus-kehittäjätiimi kutsui sitä lopettamaan, syntyi monia uusia Kodi-lisäosia, mukaan lukien Gurzil.

Gurzil on yksi luotettavimmista Kodi-lisäosista, ja se ei koskaan tyydy tyydyttämään käyttäjien tarpeita. Löydä täydellinen gurzil-asennusopas täältä.

4. Placenta

Placenta Kodi -lisäosa on Exoduksen haarukka ja se on kirjoittanut otsikoita tarjotakseen lisää vaihtoehtoja ja parempia virtauksia. Mr Blamon ja Muad’Dibin kehittämä lisäosa on nyt saatavana Kodil-arkistossa.

Se tarjoaa korkealaatuisia suoratoistoja ja siinä on kaikki uusimmat sisällönimikkeet, joten se on yksi parhaista Kodi-lisäosista. Seuraa tätä opasta ja opi Kuinka asentaa Placenta Kodi Addon.

5. Neptunuksen nousu

Kukaan ei voi kieltäytyä lisäosasta, joka tarjoaa paljon enemmän kuin Covenant huolimatta siitä, että se on sen haarukka. Se on Neptunuksen nousussa, joka on Covenantin ja Exodus Kodi -lisäosan haarukka, mutta siinä on parempi kirjasto ja laadukkaammat virrat.

Neptune Rising Kodi -lisäosa on tuottanut otsikoita käyttäjien positiivisten arvostelujen takia. Käyttäjät ovat väittäneet, että se tarjoaa HD-laatuisia suoratoistoja, jotka toistetaan yhdellä napsautuksella, ja puskurointinopeus on melko hyvä.

Pitämällä kaikki käyttäjien antamat palautteet huomioon, tämä lisäosa on varmasti suositeltava. Seuraa Neptune Rising -asennusopas ja nauti suosikkisisällön suoratoistosta.

6. Kodi Reddit Addon

Redditistä löydät kaikki online-geeksit. Lukijat löytävät sieltä ketjut, jotka liittyvät melkein kaikkiin ohjelmistoihin, eri sovellusliittymiin, verkkosisältöön, videoihin ja niin edelleen. Kodi-lisäosaksi jääminen ja poistuminen Redditistä on vaikea asia, jos olet videopohjainen. Yksi on aina innokas kokeilemaan uusia lisäosia, ja etsintä alkaa sieltä.

Jos etsit parhaista Kodi-lisäosista, löydät Kodi Reddit -lisäosan aina luettelosta. Käytä nyt Reddit-videoita minimoimatta Kodia ja avaamatta mitään selainta Kodi Reddit -lisäosan kautta.

Parhaat videon lisäosat Kodille

1. F4M-testeri

Oletko koskaan miettinyt, miksi melkein kaikki valtavirran lisäosat vaativat F4M-testeriä toimimaan oikein ,? Koska F4M Tester on tärkeä syy, nämä lisäosat pystyvät tarjoamaan käyttäjille korkealaatuisia suoravirtoja. F4M Tester -lisäosa tarjoaa videolisäosille vaaditun perusdekoodausprotokollan, joka antaa lisäominaisuuksille mahdollisuuden parantaa käyttökokemusta.

2. Maagisen lohikäärmeen lisäys

Magic Dragon Kodi -lisäosa on yksi harvoista Kodi-lisäosista, joka tarjoaa suoraa Kodi-suoratoistoa. Magic Dragon Kodi -lisäosalla on parhaat suoratoistolinkit urheilun, elokuvien, TV-sarjojen, Live TV: n, sarjakuvien ja niin edelleen katseluun.

Kaikkea tätä yhdestä luotettavasta Kodi-lisäosasta on vaikea löytää ja luotto menee tästä Supremacy-arkistoon. Siinä on monia muita hienoja Kodi – lisäosia, kuten Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA jne.

Kuinka asentaa Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis-lisäys

Aspis on loistava Kodi-lisäosa elokuvien TV-ohjelmien ja live-TV: n katselemiseen korkealaatuisesti. Aspis Kodi -liittymän tarjoamat suoratoistolinkit ovat korkealaatuisia, koska ne toimivat saumattomasti kaatumatta.
Aspis Kodi -lisäosa on läsnä Supremacy-arkistossa, ja meidän on ymmärrettävä, että Supremacy on keksinyt hienoja lisäosia Kodi-käyttäjille.

4. TechStreams

TechStreams on ainutlaatuinen Kodi-lisäosa elokuvien, TV-ohjelmien, live-urheilun, TV-kanavien suoraa lähetystä ja paljon muuta varten. Tämän Kodi-lisäosan ainutlaatuinen asia on, että se vetää suoratoistolinkkejä Torrent-sivustoilta.

Tästä syystä Tech Streams Kodi -lisäosassa on kaikki viimeisimmät elokuvat ja TV-ohjelmat helposti saatavilla. Toinen hieno asia tässä Kodi-lisäosassa on, että siinä on nopeat ja teräväpiirtoiset suoratoistolinkit.

5. Digibox

Digibox-lisäosa on herkku erityisesti käyttäjille, joilla on Trakt, Real Debrid -tili, ja käyttäjille, joilla sitä ei ole, voivat silti nauttia lisäosasta tavallisten suoratoistolinkkien kautta. Käyttäjät voivat myös suoratoistaa elokuvia, TV-ohjelmia ja dokumentteja.

 

Parhaat Kodi 3D-lisäosat

Viihde ilman 3D: tä tuntuu tuhlaavalta aikaa, eikö niin? Kuvittele korkealaatuisten streamien käyttämistä, mutta ne eivät ole 3D: tä, se ei tule olemaan hauskaa! Tiedämme sen, ja siksi olemme rivinneet sinulle parhaat Kodi 3D -lisäosat.

1. Silmät

On melko harvinaista löytää Kodi-lisäosa, joka tarjoaa 3D-laadun suoratoistolinkkejä lasten sisällölle, elokuville, TV-ohjelmille, kauhuelokuville ja urheilulle. Eyeasses on yksi niistä harvinaisista Kodi-lisäosista, jotka tarjoavat kaikki yllä olevat ja muut.

Lataa Eyasses

Parhaat Kodi 4K -lisäosat

Katso suosikkielokuvasi, TV-ohjelmasi, dokumenttiohjelmasi, elävää urheilua, live-tapahtumia, ohjelmia ja paljon muuta 4K-laadussa. Lataa ja asenna parhaat Kodi 4K -lisäosat nyt ja vie mielenkiinnon kokemus täysin uudelle tasolle.

1. Nemesis

Nemesis on Kodi-maailman uusin induktio, mutta sen ominaisuudet ovat yllättäviä Kodi-käyttäjiä. Se tarjoaa 4 kt: n videotarkkuuden, joka on parempi kuin 1080p-tarkkuus. Sen avulla katsojat voivat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia 4K: n resoluutiolla Nemesis Kodi -lisäosan avulla. Tämä ominaisuus on kuitenkin hinta. Jotta Nemesis toimisi, sinun on kirjauduttava sisään Real-Debrid: iin, joka maksaa 16 euroa 6 kuukauden tilaukselta.

2. Oikeat elokuvat

Real Movies on elokuvan lisäosa, joka näyttää elokuvia 4K-, HD- ja 3D-videona. Sen pääkategoria sisältää Boxets (TV-kanavat), Elokuvat, Komedia -osan ja niin paljon muuta. Tätä Kodi-lisäosaa päivitetään jatkuvasti, ja siksi monet rakastavat sitä.

Kodi-lisäykset suoraa televisiota varten

Live-TV: n katselu poissa kotoa tai töissä ei ole koskaan ollut helppoa, mutta Kodin ansiosta sillä on joukko parhaita kodi-lisäyksiä Live TV: lle. Katso nyt suosikki livetapahtumaasi Kodilla mistä tahansa ja milloin tahansa.

On kuitenkin tärkeää, että käyttäjät ymmärtävät VPN: n tarpeen Kodissa käytettäessä kolmannen osapuolen Kodi-lisäosia tai live-TV-lisäosia. Jos katsot elokuvia Kodilla, sinun on varmistettava yhteys ja pysyttävä nimettömänä. Jos yrität katsella suoraa televisiota, VPN auttaa sinua pääsemään maantieteellisesti rajoitettuihin suoratoistoihin.

1. USTVNow

USTVNow on virallinen Kodi-lisäosa, jonka avulla Kodi-käyttäjät voivat katsella kaikkia suosikkisisältöään amerikkalaisista televisiokanavista. Se on erittäin helppo käyttää, kaikkien käyttäjien on tehtävä vain kirjautua sisään lisäosaan ja katsoa mitä he haluavat katsoa. Voit asentaa tämän lisäosan seuraamalla oppaamme Kuinka asentaa USTVNow Kodi Addon

Käyttäjät voivat asentaa tämän Kodi-lisäosan Windows PC: hen ja Amazon Fire Stickiin, joka tukee myös muita suosituimpia tulipalo-sovelluksia. Lisäksi käyttäjät, joilla on Kodi Jarvis-versio, voivat myös asentaa tämän lisäosan omaan laitteeseensa.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer on virallinen Kodi-lisäosa, joka on saatavana virallisessa Kodi-lisäosa-arkistossa. Sen avulla käyttäjät voivat katsella suosikkiurheilutapahtumiaan, viihdekanavia, suoraa TV: tä, uusia lähetyksiä ja paljon muuta.

Se on todellakin yksi Ison-Britannian parhaista Kodi-lisäosista. Se on kuitenkin maantieteellisesti rajoitettu Kodi-lisäosa, joka ei toimi Ison-Britannian ulkopuolella. Tutustu tähän lisäosaan ja opi asentamaan tämä Kodi-lisäosa seuraamalla BBC iPlayer -oppaamme.

3. Ccloud TV

Ccloud TV on kiistatta yksi vanhimmista ja parhaista Kodi-lisäosista Live TV -kanavien katseluun Kodilla. Se tarjoaa satoja Live TV-kanavia, ja sen tarjoamat linkit ovat laadun ja nopeuden suhteen loistavat.

Toinen hieno asia tässä lisäosassa on, että se päivittää jatkuvasti. Käyttäjät voivat katsoa mitä tahansa uutisia, urheilua, viihdettä jne. Tämän Kodi-lisäosan kautta. Joten, mitä sinä odotat? Asenna cCloud Kodiin nyt!

4. IPTV Bonanza

Kaikki Kodi-käyttäjät, jotka haluavat katsella sisältöä ympäri maailmaa, voivat viitata IPTV Bonanza Kodi -lisäosaan, koska se tarjoaa live-TV-ohjelmia eri alueilta, kuten Iso-Britannia, Yhdysvallat, Ranska, Espanja, Saksa jne. käyttäjät voivat myös katsella urheilua ja musiikkiesityksiä.

Lataa IPTV Bonanza

5. Salvazebul Italian IPTV

Salva59s ja Baal Zebul Evil King -perheestä kehittivät Salvazebulin Italian IPTV: n Kodi Addonin. Tämä on italialainen live-TV-lisäosa, joka tarjoaa online-sisältöä Italiassa lähetetyiltä kanavilta. Tämä lisäosa on saatavana Android-arkistossa.

Lataa Salvazebul Italian IPTV

6. SmoothStreams

Jos etsit Kodi-lisäosaa, joka tarjoaa urheilua ja muita viihdekanavia, SmoothStream on täydellinen sinulle. Yli 50 live-TV-kanavalla voit suoratoistaa tapahtumia sekä lukuisia televisio-ohjelmia SmoothStreamsin avulla. Käytettävissä olevalle virralle on erilaisia ​​ominaisuuksia, ts. 540p, 720p ja 1080p.

Parhaat urheilun Kodi-lisäosat

Miksi etsiä hankalia online-suoratoistolinkkejä suosikki urheilutapahtumistasi, kun se on saatavilla Kodilla! Katso mitä urheilua haluat käyttää parhaimpia Kodi-lisäosia urheiluun HD-laatua ilman ongelmia.

1. SportsDevil

SportsDevil on omistettu suoratoisto ja TV-lisäosa urheilun ystäville. SportsDevil kattaa valtavan määrän urheilun suoratoistokanavia kriketille, tenniselle, jalkapallolle, jääkiekolle, kilpa-ajalle, pyöräilylle ja muulle.

SportsDevil on suosikki jalkapalloa & kriketti-faneille käytettävissä oleva suora streaming-kanavien lista, joka on käytettävissä live-tapahtumien, kohokohtien, pre & Lähetä otteluesityksiä ja seuraa TV: tä. Sports Devil tarjoaa 12 beSSports-kanavaa English Premier League -faneille nauttimaan kaikista otteluista suorana. SportsDevil tarjoaa laajan kanavaluettelon joukosta: SkySports, Fox Sports, BT Sports ja muut.

Lue täydellinen Sportsdevil-asennusoppaamme täältä.

2. Petos

Vaikka sen nimi saattaa olla hiukan kyseenalainen, Deceit Kodi -lisäosa on kuitenkin erinomainen valinta Live Sportsin ja Live TV: n katseluun. Paras asia tässä lisäosassa on, että sillä on Trakt- ja Real Debrid -integraation saatavuus, jota Kodi geeks arvostaa. Toistaiseksi Deceit-lisäosa on toiminut erinomaisesti, eikä siihen liittyviä ongelmia ole ilmoitettu.

Deceit on saatavana One Nation -varastossa.

3. GenieTv Kodi -apuohjelma ja IPTV-urheilu

Genie TV Kodi -apuohjelma ja urheilu-lisäosa on täydellinen paketti Kodi-käyttäjille, jotka rakastavat suoratoistoa Kodilla säännöllisesti. GenieTV tarjoaa korkealaatuisia urheilu- ja TV-suoratoistoja. Ennen kaikkea GenieTV: llä on myös hyviä ylläpitotyökaluja Kodi-ongelmien korjaamiseen.

Joten Kodi-geeksit ja Noobs voivat jatkaa suoratoistoa ilman vaivaa. Voit tavoittaa myös GenieTVKodi -laajennuskehittäjät heidän virallisen Facebook-ryhmänsä kautta. GenieTV Kodi -laajennusvarasto on saatavana GenieTv-arkistossa.

4. Jokeri Urheilu

Joker Sports Kodi -lisäosa on saatavana Maverick Kodi -varastosta. Siinä on luokkia, jotka tarjoavat BT-urheilua, kello 15:00 Kick off Footy, Sports Channel Extra jne.

5. AceStream

Pitkän luettelon urheilun ja muun sisällön katselua varten tarkoitettujen Kodi-lisäosien joukosta on AceStream, joka toimii BitTorrent-protokollassa. Tämä ei ole tavallinen lisäosanne sanan mukaan. AceStream on suoratoistoalusta, joka kulkee oman mediasoittimensa kautta.

Tarvitset Plexus Playerin, jotta voit ajaa AceStreamia Kodilla. Plexus on ohjelman lisäosa, joka on saatavana Fusion-arkistossa. Kun olet lisännyt Plexus-soittimen, päivitä sen moduuli ja suorita suoratoistot AceStreamista Kodille.

Ace Stream on saatavana Adryan List Repositoryssa.

Jalkapallon parhaat Kodi-lisäosat

1. Falcon Sports

Falcon urheilu on uskomaton lisäosa urheilun ystäville, jotka haluavat seurata live-urheilutoimintaa. Falcon-urheilulla on hienoja linkkejä käyttäjille ja myös HD-laadulla. Toinen hieno asia tässä laajennuksessa on, että linkkien nopeus on erittäin nopea toisin kuin muut lisäosat.

Lataa Falcon Sports.

2. DAZN

Voimme kutsua DAZN: ksi (Da Zone) uutena Netflix-urheilukategoriana Kodi-lisäosissa. Se on premium-lisäosa, joka tarjoaa korkealaatuisia urheilutapahtumalinkkejä käyttäjille vain 20 dollarin alhaisella hinnalla. Käyttäjät voivat ladata, asentaa ja tilata tämän lisäosan nauttiakseen saumattomasta urheiluviihteestä Kodilla. DAZZN on ansainnut kunnioituksen Kodi-yhteisöstä hyvin lyhyessä ajassa.

3. Eurosport-pelaaja

Eurosport Player Kodi -lisäosa on loistava lisäosa jalkapallo-tapahtumien suoratoistoon ympäri maailmaa. Paras asia tässä lisäosassa on, että sillä on myös tilattavan sisällön saatavuus. Käyttäjien on kuitenkin kirjauduttava sisään käyttääksesi tätä lisäosaa. Tätä lisäosaa voidaan käyttää PC: ssä, Macissa, Fire TV / Fire Stickissä, Androidissa tai Raspberry Pi: ssä.

Lataa EuroSport Player nyt!

Parhaat lisäykset Stream English Premier League -sarjaan

1. NBC Sports

NBC Sports on yksi suurimmista urheiluverkkoista maailmassa, joka on ollut olemassa jo yli 70 vuotta. Sen pääkonttori sijaitsee Stamfordissa, Yhdysvalloissa, ja sen omistaa NBC-urheiluryhmä. NBC kattaa kaikki tärkeimmät urheilutapahtumat ympäri maailmaa, kuten English Premier League, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC ja olympialaiset.

2. FOX Sports GO

Fox Sports on FIFA: n vuoden 2018 maailmancupin virallinen lähettäjä. Onneksi sillä on Kodi-lisäosa kaikille jalkapallo-fanaatikoille, jotka haluavat lähettää jalkapallon maailmancupia. Tätä lisäosaa pidetään Kodin parhaana lisäosaksi jalkapallovirtaan.

ladata Fox Sports Go.

3. Jalkapallo toistoja

On tonnia jalkapallofaneja, jotka eivät ehkä pysty katsomaan otteluita ottelun alkaessa. Football Replays on kodin paras lisäosa, joka tarjoaa tärkeimpien liigaten (EPL, La Liga, Bundes Liga) pelikilpailujen kohokohdat. Joten jos olet myöhässä FIFA: n maailmancup-otteluille, huoli, että jalkapallo-ottelut eivät tarjoa kaikkia kodesi kohokohtia.

ladata Jalkapallo toistoja.

4. Jalkapallo tänään

Jalkapallo Nykyään Kodin eniten lisäosaan sisältyy tärkeitä luokkia, kuten Premier League, Games, UEFA Champions League, Highlights, La Liga, Primeir Leagu ja paljon muuta.

Tämä lisäosa löytyy Colossuksen arkistosta ja jopa Kodilin arkistosta. Colossusta suositellaan kuitenkin virtaamaan FIFA World Cup 2018 -sarjaa

ladata Jalkapallo tänään

5. Aloita Kodi Addon

Monet jalkapallo-maniakit ovat nälkäisiä katsomassa heidän suosikkijoukkueensa peliä. Tämä urheilukategorian paras kodin lisäosa tarjoaa paljon ilmaisia ​​kappaleita upeita FIFA-maailmancup-hetkiä. Aloita kodi-addon on keskittynyt suuresti Englannin valioliigaan. Voit kuitenkin lähettää kilpailukykyiset maailmancup-ottelut HD-suoratoiston mukavuuksin.

ladata Käynnistää

6. DC-urheilu

DC Sports on melko samanlainen kuin alkuun kodi addon Sports Devil. Tällä kolmannen osapuolen kodi-lisäosalla on paljon tarjottavaa kaikille urheilun diehard-faneille. Koska FIFA World Cup 2018 on kulman takana, DC Sportsin on pakko tarkkailla näitä uskomattomia tavoitteita ja leikata kurkun kilpailu maailman parhaiden jalkapallo-puolten joukossa..

ladata DC Sports

Parhaat UFC Kodi -lisäosat katsellaksesi UFC-taisteluita

Taisteluurheilun parhaiden suuntausten virittäminen ei ole enää ongelma. Katso suosikki UFC-otteluitasi HD-laadulla näiden parhaiden UFC Kodi -lisäosien avulla.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA on luultavasti parhaiten luettelossa katsellen UFC-tapahtumia Kodilla. Live-tapahtumien, kuten UFC-taistelujen, lisäksi se näyttää myös dokumentteja, TV-ohjelmia ja aiempia UFC-tapahtumia. Tämä Kodi-lisäosa on suunniteltu erityisesti UFC PPV: lle, koska se kaappaa kaiken UFC: hen liittyvän sisällön suoraan Kodi-laatikkoosi tai Kodi-ohjelmistoon..

Parhaat Kodi-paini-lisäosat

Kodi on hämmästyttävä paikka miljoonille paini-faneille ympäri maailmaa, ja antaa heille mahtaa suosikki paini-kilpailunsa.

 1. Paini kysynnässä:

Nyt, jos olet paini fani ja haluat saada kaiken toiminnan WWE: ltä, niin WWE on Demand on täydellinen Kodi-lisäosa sinulle. Suosituilla pay-per-view-näkymillä, kuten Royal Rumble ja WrestleMania, lisäosa tarjoaa jännittäviä toimia World Wrestling Entertainmentiltä. Samoin on helppo suoratoistaa vanhoja otteluita pääsemällä arkisto-osioon.

Lataa paini kysyntään

 Kodi Android-lisäosat

Älä enää katso ja valitse näistä Kodi Android-lisäosista, jotka toimivat parhaiten Android-laitteilla, mukaan lukien älypuhelimet, tabletit ja kpl.

1. Koirat Bollocks

Älä mene lankaan nimensä vuoksi, tämä lisäosa on mahtava, jolla on Kodilla. Sillä on laaja valikoima luokkia, kuten Elokuvat, Televisio, Dokumentit, Lasten osasto, Musiikki, Radio, Urheilu ja TV-ohjelmat. Tätä lisäosaa voidaan kutsua yhdeksi kaikissa Kodi-lisäosissa. Ei ole monia lisäosia, jotka tarjoavat tällaisen virran erilaisia ​​ja laatua, kuten tämä lisäosa.

2. Yöterrorit

Oletko kauhujen sisällön fani? Jos kyllä, niin tämä lisäosa on erittäin suositeltava sinulle. Night Terror on hämmästyttävä Kodi-lisäosa Illuminati-arkistosta, jolla on monenlaista sisältöä kauhu-faneille, kuten Paranormal-elokuvat, TV-ohjelmat, dokumentit, tosi rikoselokuvat, todellisuusohjelmat ja tosi rikosdokumentit.

 Xbox One Kodi -lisäosat

1. FireCat Kodi Addon

Kaikki haluavat kaikki yhdessä Kodi-lisäosan estääkseen vaivaa löytää erilainen lisä kaikelle. Firecat Kodi -lisäosa on kaikki yhdessä Kodi -lisäosa, jolla on sisältökategorioita, kuten Elokuvat, TV-ohjelmat, Live TV, Musiikki, Dokumentit, Asetukset jne..

FireCat Kodi -lisäosa on saatavana UK Kodi -varastossa. Napsauta linkkiä ladataksesi.

FireCat Kodi -lisäosa: Lataa Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos oli mytologinen olento kaikkien aikojen kuuluisasta videopelistä “God of War”. Kratos Kodi -lisäosa ei ehkä ole Kodi-lisäosien Jumala, mutta se varmasti eroaa muista johtuen sen sisällöllisistä osista.

Sen sisältämiin luokkiin kuuluvat elokuvat, TV-ohjelmat, kokoelmat, työkalut ja tässä lisäosassa on myös Trakt-integrointiominaisuus. Ei ole epäilystäkään siitä, että Kratos Kodi -lisäosa on yksi Kodi-lisäosista. Voit ladata Kratos Kodi -lisäosan napsauttamalla alla olevaa linkkiä: Lataa Kratos

PPV: n parhaat Kodi-lisäosat

PPV on paras katsella, kun olet suoratoistossa ja humalassa. Käyttäjillä on kuitenkin aina ongelmia sen kanssa. Siksi olemme keskustelleet joistakin PPV: n parhaista Kodi-lisäosista.

1. Vader-virrat

Vader Streams on herkku kaikille PPV-faneille ympäri maailmaa, koska se tarjoaa linkkejä Pay per view -tapahtumiin ympäri maailmaa. Tämä on maksettu lisäosa, ja käyttäjien on maksettava tilausmaksu ennen kuin he pääsevät linkkeihin. Vader Streams on ansainnut suuren maineen kaikissa muissa lisäosissa tarjoamansa laadun vuoksi.

Lataa Vader Streams.

Parhaat Kodi-pelien lisäosat

Kodi tarjoaa kaiken, mitä muut eivät voi! Asenna alla olevat Kodi-pelin lisäosat ja nauti suosikkipeleistäsi Kodilla.

1. Twitch Gaming

Twitch-pelilisälaitteen avulla voit katsella pelejä, jotka pelaavat pelejä ympäri maailmaa. Nämä ovat ammattipelaajia, jotka pelaavat maratonin pelitapahtumia, ja heidän pelinsä ovat mielenkiintoisia katsella.

Tämä lisäosa löytyy Kodin virallisesta arkistosta, ja se on hyvä valinta viettämään vapaa-aikaa ja katsella ammattilaisten pelaamista.

2. YouTube-pelaaminen

YouTube-pelaaminen on samanlainen kuin Twitch, jossa Kodi-käyttäjät voivat seurata muiden pelaamaan peliä ja suorittamaan koko pelimaratonin.

Tämä lisäosa löytyy YouTube-lisäosasta, joka on Kodin virallisessa arkistossa. Pelaamiseen on erillinen osio, ja suoratoistot ovat saatavana pelaamista varten tarkoitettuihin videoihin.

Kodi-lisäykset MAC: lle

Parasta Kodissa on, että se toimii melkein kaikilla laitteilla, ja jos ei, niin geeksit löytävät aina tavan käyttää sitä. Voit määrittää Kodi iPadilla, Kodi päällä Apple TV ja enemmän.

1. Pelaajat Klub

YouTube-pelaaminen on samanlainen kuin Twitch, jossa Kodi-käyttäjät voivat seurata muiden pelaamaan peliä ja suorittamaan koko pelimaratonin.

Tämä lisäosa löytyy YouTube-lisäosasta, joka on Kodin virallisessa arkistossa. Pelaamiseen on erillinen osio, ja suoratoistot ovat saatavana pelaamista varten tarkoitettuihin videoihin. Seuraa opastammeKuinka asentaa Players Klub ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Se on Live TV Kodi -lisäosa, joka toimii todella hyvin Kodin kanssa MacOS-käyttöjärjestelmässä. Käyttäjät voivat suoratoistaa Flexus TV: tä, Flexus Radioa, Stratus TV: tä ja paljon muuta tämän lisäyksen kautta. Flux Kodi -lisäosa on saatavana Aliunde-arkistossa.

Parhaat georajoitetut Kodi-lisäosat

On olemassa lukuisia lisäyksiä, jotka toimivat vain tietyissä paikoissa. Jos haluat ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja nauttia rajoittamattomasta suoratoistosta Kodissa, käytä VPN: ää. Tässä on joitain VPN-palveluita, joista valita:

 1. Ultimate IPTV

Ultimate IPTV -lisäosa on suhteellisen uusi lisäys IPTV-lisäosaperheeseen, mutta sitä on edelleen rajoitettava maantieteelliseen käyttöön. Tämä lisäosa vaatii Kodi VPN: n estämään maantieteelliset rajoitukset useiden IPTV-kanavien lähettämiseen ympäri maailmaa. Sen videot ovat HD-laatua, mutta käyttöliittymä vaikuttaa vähän monimutkaiselta ilman mitään erityisiä luokkia. Se löytyy Kodil-arkistosta ja TK Norris Reposta.

Parhaat lailliset / maksetut Kodi-lisäosat

Löydät aina kaiken järkkymättömän, kun käytät premium-lisäosia. Virallisia lisäosia on turvallista käyttää, ja heillä on tarjolla hyvä laatu suoratoistolinkkejä.

Valitse haluamasi näiden parhaiden laillisten / maksettujen Kodi-lisäosien joukosta, maksa tilauksesta ja nauti saumattomasta suoratoistokokemuksesta.

1. Buzz-syötteiden video

Buzzfeed ansaitsi suuren maineen kaikkialla maailmassa tarjoamalla uutisia ja viihdesisältöä verkkosivustollaan ja sosiaalisessa mediassa. Buzzfeed on Internet-mediayritys, jolla on hienon sisällöntuottajien verkosto, joka korostaa heidän journalismin ominaisuuksiaan suurella tavalla.

Sillä on loistava fanaasimuoto ympäri maailmaa, ja parhaan murtautumisen se on ansainnut, että Netflix järjestää nyt Buzzfeed-toimittajien tekemien lyhyiden stoies -kauden. Varmista, että et unohda heidän jakamaa suurta sisältöä, joten asenna virallinen Buzzfeed Kodi -apuohjelma virallisesta Kodi-lisäosastosta ja nauti päivittäin Buzzfeed-videoista.

2. CollegeHumor

Jos olet sosiaalisen median junkie, joka rakastaa huumoria ja sarkasmia liikkeellä ollessasi, olisit varmasti kuullut CollegeHumorista. Tämä komedia-verkkosivusto on kuuluisa sosiaalisessa mediassa heidän itse tuottamansa humoristisen ja satiirisen sisällön sekä muiden jakaman sisällön takia.

CollegeHumorin sisältö on silmäkarkkia ja tiedämme, että rakastat katsoa sitä Kodilla. Asenna siis CollegeHumor Kodi -apuohjelma virallisesta Kodi-lisäosastosta ja aloita hausimpien videoiden ja parhaiden huijauskoodien katselu verkossa.

3. ACE IPTV

ACE IPTV on Kodin premium-lisäosa, joka tarjoaa laajan valikoiman sisältöä. Katso suosittuja urheilulajeja, kuten NFL, NBA, NHL, MLB ja paljon muuta. ACE IPTV tuo suoratoistoja suosituista kanavista, kuten BT Sport ja Sky Sports.

Lisäksi katsojat voivat nauttia tuhansista elokuvista ja TV-ohjelmista ACE IPTV: n avulla. Lisäämällä tämä lisäosa Kodiin, sinulla on pääsy kanaviin, kuten BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies ja muut. Siksi Ultimate Premium Kodi -lisäosalla on kaikki kaikille.

4. SportsAccess

SportsAccess on premium-luokan Kodi-lisäosa, joka tarjoaa urheilua ympäri maailmaa. Tilaamalla palvelun, streamerit pääsevät suosikkiotteluihinsa NBA: sta, NHL: stä, jalkapallasta (jalkapallo) ja muusta.

Lisäosa tuo sisältöä useista kanavista, kuten SkySports. Maksutapana SportsAccess hyväksyy vain Bitcoinin. Tämä saattaa kuulostaa hankalalta monille, mutta se on parempi yksityisyytesi kannalta.

5. Mania HD

SportsAccess on premium-luokan Kodi-lisäosa, joka tarjoaa urheilua ympäri maailmaa. Tilaamalla palvelun, streamerit pääsevät suosikkiotteluihinsa NBA: sta, NHL: stä, jalkapallasta (jalkapallo) ja muusta.

Lisäosa tuo sisältöä useista kanavista, kuten SkySports. Maksutapana SportsAccess hyväksyy vain Bitcoinin. Tämä saattaa kuulostaa hankalalta monille, mutta se on parempi yksityisyytesi kannalta.

Kodi Cartoon Addons

Sarjakuvien lisäosat eivät ole vain lasten viihdettä, mutta myös aikuisia. Siksi, jos olet aikuinen, sukellat nostalgian merelle ja rohkaiset suosikki sarjakuvia ympäri maailmaa. Kokeile tätä sarjakuvien lisäosaa Kodilla nyt!

 1. Nickelodeon ja Nickelodeon Jr

Jos tarvitset lisäosan, joka näyttää sekä Nickelodeon- että Nickelodeon Jr. TV-ohjelmat, niin ei ole parempaa lisäosaa kuin tämä. Lapsesi saattavat olla pakkomielle Nickelodeonista, koska se vie heidät pisteeseen, jossa he menevät hiiren, kun he saavat haltuunsa suosikkiohjelmansa..

Kodi-lisäosat intialaisille kanaville

Olisi onnea, jos pystyt löytämään verkossa toimivan linkin intialaisille kanaville ja Bollywood-sisällölle. Kodi-käyttäjät ovat kuitenkin onnekkaita, että he voivat katsella suosikki Bollywood-sisältöään käyttämällä näitä Kodi-lisäosia intialaisille kanaville.

1. Katsoja

Viewster on virallinen Kodi-lisäosa elokuvien ja TV-ohjelmien höyryttämiseen verkossa. Sillä on useita luokkia, kuten Toiminta, Romanssi, Draama ja erilliset osiot elokuville ja TV-ohjelmille kussakin luokassa. Se on saatavana virallisen Kodi-lisäosan arkiston videolisäosa-osassa.

2. Einthusan

Einthusan on epäilemättä upein Bollywood-elokuvien lisäosa kaikille Bollywood-faneille. Tärkein syy tähän on se, että sillä on sisältöä kahdeksalla eri kielellä, kuten tamili, telugu, kannada, hindi, malayalam, benglanti, marathi ja panjabi. Eikä ole niin hienoa?

Lisäksi tällä lisäosalla on elokuvien hyvin luokkia geenin, vuoden jne. Mukaan. Tämä ei ole virallinen Kodi-lisäosa ja suosittelemme käyttämään hyvää Kodi VPN -palvelua online-yksityisyytesi suojaamiseksi. Tämä lisäosa on saatavana SuperRepo Kodi -apuohjelman arkistossa.

Lataa Einthusan

3. Televisio Desi-alueella

Televisio Desi-alueella on pakollinen Kodi-lisäosalla kaikille intialaisille sisällön ja TV-ohjelmien ystäville. Sillä on paljon erilaisia ​​televisiokanavia ja TV-ohjelmia. Käyttäjät voivat helposti selata ja toistaa mitä haluavat, koska lisäosalla on erittäin hyvä asettelu. Käyttäjät pääsevät kaikkiin suurimpiin kanaviin, kuten Sony, NDTV, IBN, Sahara jne.

4. SnagFilms

SnagFilms on virallinen Kodi-lisäosa, jolla on valtava kirjastosisältö kaikkialta maailmasta. Tällä lisäosalla on noin 30 elokuva- ja televisio-ohjelmaluokkaa. Sillä on oma osio Bollywood-elokuviin ja TV-ohjelmiin. Se on helposti löydettävissä Kodi-lisäosaston virallisista videolisäosista.

5. Bollywood-elokuvat

Bollywood Movies on Kodi-lisäosa, joka on keskittynyt erityisesti Bollywood-elokuviin ja intialaiseen sisältöön. Tämä lisäosa voidaan ladata ja asentaa Super Repon kautta. Sillä on hyvä kokoelma tamili- ja hindi-elokuvia.

Lataa Bollywood-elokuvat

Kanadan parhaat Kodi-lisäosat

Ulkomailla asuvat kanadalaiset katsojat pääsevät kanadalaiseen suosikkisisältöönsä helposti valitsemalla jompikumpi näistä Kanadan parhaista Kodi-lisäosista. Nämä lisäosat ovat paikallisia uutisia, paikallisia TV-ohjelmia ja muita tapahtumia varten.

1. CanTV Live

CanTV Live on live-TV-lisäosa kanadalaisille streamereille, jotka asuvat ulkomailla harvoin Kanadassa asuvilla, mutta jotka eivät pääse paikallisiin uutiskanaviin. Sen avulla katsojat voivat katsella paikallisia uutisia ja muita live-TV-ohjelmia ja urheilua.

2. Valmistettu Kanadassa

Valmistettu Kanadassa IPTV on yksi suosituimmista IPTV Kodi -lisäosista, ei vain kanadalaisen yleisön keskuudessa, mutta myös maailmanlaajuisesti.

Huolimatta siitä, että nimi on Made in Canada, se ei tarjoa vain kanadalaista sisältöä, vaan siinä on myös laaja valikoima amerikkalaisia ​​ja englanninkielisiä sisältöhöyryjä. Siksi tätä lisäosaa on arvostettu maailmanlaajuisesti Kodi-yhteisön kautta.

Siitä huolimatta tämä lisäosa on ollut Kanadan yleisön suosituin valinta. Tämä lisäosa on saatavana Kodi Israel -varastoon.

3. Kanadan kysyntä

Kanada on Demand on hämmästyttävä lisäosa käyttäjille, jotka haluavat katsoa suosikkiohjelmiaan ja TV-kanaviaan. Kanada on demand -lisäosa tarjoaa suoratoistoja yli 30 Kanadan televisiokanavalle, ja tarjottujen streamien laatu on erinomainen. Tätä lisäosaa suositellaan käyttäjille, jotka haluavat suoratoistaa kanadalaista sisältöä.

Kodi Espanjan lisäosat

1. Pelisalacarta Kodi -lisäosa

Pelisalacarta on espanjalainen Kodi-lisäosa kaikkien espanjalaisten elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun. Se on saatavana Super Repossa. Pelisalakartalla on suuri valikoima espanjalaista sisältöä, ja sitä kutsutaan usein espanjalaisen sisällön aarreksi.

Tämän lisäosan, jota voidaan kutsua sen USP: ksi, suurin ominaisuus on, että tämä lisäosa ei vain virtaa sisältöä, vaan antaa käyttäjille myös mahdollisuuden ladata suosikkisisältönsä. Luotettavan VPN: n käyttö tässä lisäosassa on kuitenkin välttämätöntä.

2. Latino TVChopo Addon

Olet ehkä nähnyt monia Kodi-urheilu- ja kunto-lisäosia, mutta ne kaikki ovat englanninkielisiä Kodi-lisäosia.

Latino TVChopo Addon on latino (espanjalainen) Kodi-lisäosa urheilun ja kuntosalin suoratoistoon espanjalaisista televisiokanavista. Tällä lisäosalla on yli 10 luokkaa t selata ja se toimii hyvin.

Lataa Latino TVChopo Addon

Parhaat Kodi-terveys- ja kunto-kuntolisäosat

Kunto-geeksit ympäri maailmaa voivat käyttää suosikkiharjoitusluentojaan ja muita kunto-oppaita Kodilla. Seuraavassa on parhaat Kodi Health Fitness- ja kunto-lisäosat, jotka tarjoavat sinulle parhaat videot.

1. Pulse Fitness

Parhaiden Kodi-kunto- ja kunto-lisäosien luettelossa Pulse Workout on luultavasti tunnetuin niistä. Tämä lisäosa on opas kunto-ohjelmaan, koska se antaa lukijoille tietoja painonnostosta, joogasta, ruokavalio-vinkkejä, harjoituksia ja niin paljon muuta.

Kokoelma motivoivia videoita auttaa sinua myös jatkamaan ja elämään terveellisempää elämää. Se opastaa edelleen katsojiaan kuinka laihtua ja olla hyvässä kunnossa. Tämä lisäosa löytyy Kodil Repolta.

2. Fyysisyys

Fyysisyyden lisäosalla on tarkoitus tarjota videoita motivaatio- ja harjoitusohjelmista, mikä on hyvä henkilöille, jotka ovat aloitusvaiheessaan.

Siinä on erillinen osio UFC: lle, josta suoratoistot saavat kaiken tiedon UFC-taisteluista ja pysyvät ajan tasalla urheilijoiden elämässä tapahtuvasta. Siksi se on loistava lisäosa myös UFC-ystäville. Se löytyy Dandy Mediasta ja Kodil Reposta.

Parhaat Kodi-säätiedot

Pysy ajan tasalla uusimpien sääennusteiden kanssa ympäri maailmaa Kodin kanssa. Asenna nämä parhaat Kodi-säätiedot ja pidä sää säällä liikkeellä.

1. tapasin toimiston

Met Office on Kodi-lisäosa, joka tarjoaa säätietoja hakemalla tietoja tuhansista UK: n sijainneista. Ominaisuuksien kuten 5 päivän ennuste, automaattinen sijainti, minimaalinen vasteaika ja luotettavat havainnot auttoivat tätä lisäosaa kehittämään hyvän maineen.

Vain yhden sijainnin kerrallaan valitsemisen rajoittaminen on kuitenkin tämän lisäosan haittapuoli. Kaiken kaikkiaan tämä lisäosa on yksi parhaista Kodi-säälisäosista.

Lataa: Met Office-ZIP-tiedosto

2. OpenWeatherMap laajennettu

Tällä lisäosalla on siihen hieman kirjaimellinen merkitys; aivan kuten mikä tahansa kartta, se tarjoaa yksityiskohtaista tietoa säästä.

Tämä lisäosa tarjoaa tarkat sääennusteet ja sääkartat 36 tunnista 14 vuorokauteen. Toinen ero tässä lisäosassa on, että se vaatii henkilökohtaisen API-avaimen. Tämä auttaa usein päivitettäessä.

Lataa: OpenWeatherMap-ZIP-tiedosto

3. Yahoo Weather: Lataa

Kuka ei ole kuullut Yahoo: sta? Jokaisella on, eikö niin! Yahoo oli aikaisemmin suosituin verkkopalveluntarjoaja. Yahoo uskoi helppous ja käyttö, samoin kuin sen sää-lisäosa.

Helppo asentaa, käyttää ja ymmärtää, Yahoo Weather Add-on on epäilemättä vahva suositus. Kodi-käyttäjien tulisi ehdottomasti kokeilla sitä, koska se on yksi hieno Kodi-lisäosa. Ei sellaisia ​​sisäänkirjautumisvaatimuksia, vaivatonta asennusta ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä määrittelevät sen laadun.

Lataa: Yahoo! Sää ZIP-tiedosto

Pähkinänkuoressa

Toivottavasti nautit 107 parhaan Kodi-lisäosaluettelomme joukosta. Nauti sekoituksesta loistavaa videota & musiikkipalveluita ympäri maailmaa lueteltujen lisäysten kanssa ja kerro meille, kuinka pidit niistä. Jos meillä ei ole mitään ilmoita meille, ja lisäämme heidät lähtölaskentaan.

Jos tarvitset apua lisäosien asentamiseen tai määrittämiseen, ilmoita meille alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this