Sådan installeres Spinz TV – Begyndervejledning

Opdatering: Opbevaringsstedet, der indeholder Spinz TV, er i øjeblikket nede, hvorfor addon ikke fungerer med den angivne URL.

Spinz TV er one-stop-løsningen til alle dine mediestreamingsbehov. Uanset om det er sport, film, tv-udsendelser eller mediekanaler, med Spinz TV kan du få alle disse funktioner og mere under ét tag. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du installerer Spinz TV på Kodi og nyder alle disse fantastiske funktioner. Glem ikke at kontrollere vores bedste guide til kodi-guider.

Hvad er SpinzTV?

SpinzTV er et Internet Protocol Television (IPTV), der bruger den logiske Internet Protocol (IP) til at streame forskellige mediekilder, der inkluderer tv-shows, film, sport og andre underholdningsprogrammer. Dette betragtes som ulovligt i nogle geografier, og derfor anbefales det at bruge den bedste VPN til Kodi. Hver gang du føler dig keder eller ikke har noget at gøre, med Spinz TV kan du streame medier efter eget valg og dræbe kedsomhed på et øjeblik.

Sådan installeres Spinz TV Build på Kodi Krypton version 17

Nedenfor skitserede trin hjælper dig med at downloade Spinz TV på din seneste Kodi Krypton version 17:

 1. Download og start Kodi.hvordan man installerer spinz tv
 2. Gå til din Startskærmen> Klik på runden Indstillinger knap >Filhåndtering> Dobbeltklik på Tilføj kilde.hvordan man installerer spinz tv build på kodi krypton version 17
 3. Indtast linket http://repo.stvmc.net/i det felt, hvor det vises ‘Ingen’ >Indtast navnet på programmet ’Spinz’ eller et hvilket som helst andet navn, og klik på Okay.spinz tv-mediekilde
 4. Gå tilbage til din Startskærmen ved at trykke på ’Esc’ knappen på dit tastatur >Add-ons>Klik på kasseformet ikon på toppen.spinz tv kodi addon browser
 5. Klik Installer fra zip-fil >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.spinz tv-arkiv zip-fil
 6. Vent til installationen er afsluttet.
 7. Vælg Installer fra depot >Spinz TV > Program tilføjelser >Spinz TV-guiden > Installere.spinz-tv-guiden
 8. Gå til Add-ons> Program tilføjelser >Spinz TV-guiden > og vælg blandt forskellige bygger.spinz tv-guiden bygger
 9. Installere nogen af ​​de bygninger, du kan lide og nyde!
  Liste over de bedste FireStick-apps, der er tilgængelige i Amazon App Store i 2023

Sådan installeres Spinz TV Build på Kodi Jarvis version 16

Installation af Spinz TV Build på Kodi Jarvis version 16 svarer til, når der downloades på Krypton version 17, i stedet for at der er en lille ændring i layoutet, men en lignende proces at fortsætte med.

Når du har installeret Spinz TV-guiden, vil du støde på Spinz TV Builds til Jarvis som illustreret på billedet herunder:

hvordan man installerer spinz tv kodi jarvis version 16

Sådan installeres Spinz TV-tilføjelser på Kodi Krypton version 17

Ved download af Spinz TV-tilføjelse forbliver de første 6 trin, når du downloader Spinz TV Build, de samme. Når du har installeret depotet, skal du følge resten af ​​trinnene beskrevet nedenfor:

 1. Vælg Installer fra depot >Spinz TV > Program tilføjelser >Spinz TV Pro > Installere.hvordan man installerer spinz tv-addons på Kodi Krypton version 17
 2. Når du klikker på Spinz TV pro, det kræver en Facebook ID og adgangskode.spinz tv pro login
 3. Når du klikker på Streamliste Du kan se en række kanaler til mediestrømning.

spinz tv pro-videoer

Sådan installeres Spinz TV Addons på Kodi Jarvis version 16

Installation af Spinz TV-tilføjelse på Kodi Jarvis version 16 forbliver den samme som ved download på version 17, men en ændring i softwarelayoutet kan observeres.

Det anbefales, at du installerer den nyeste version af Kodi, dvs. Kodi Krypton version 17 på dit system for at undgå almindelige problemer og fejl, der kan opstå.

Spinz TV fungerer ikke – Sådan ordnes det

De fleste af de problemer, der kan opstå under installation af Spinz TV, skyldes tidligere versioner af Kodi. Den nye version af Kodi, dvs. Kodi Krypton version 17, vil løse størstedelen af ​​problemerne.

  Hvad er Kodi URL Resolver? Og hvordan du indstiller populære URL-løsninger

Nogle brugere kan have problemer med at downloade Spinz TV fra depotet. Dette problem kan rettes ved at aktivere ‘Ukendt kilde’. Dette kan rettes ved at gå tilbage til startskærmen> Add-ons> Indstillinger > Aktivér ukendt kilde.

Sådan installeres Hardnox Build på Kodi Krypton version 17

Når du downloader Hard Nox build på Kodi Krypton version 17, skal du følge 8 trin nøjagtigt, som det tog at downloade Spinz TV build (nævnt ovenfor). Derefter skal du blot vælge fra listen over forskellige Krypton-bygninger Spinz TV Hard Nox. Dette skulle muliggøre Hard Nox på Kodi.

Sådan installeres Hardnox Build på Kodi Krypton version 17

Bedste Spinz TV-guide til Kodi

Når du installerer Spinz TV Wizard på Kodi, finder du listen over forskellige builds til installation. For at nævne nogle få bedste Spinz-tv-guiden bygger, her er vores top valg:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV misundelse Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Dette er de mest kraftfulde builds til Kodi og som et resultat kan du streame forskellige mediekanaler og underholdningspakke alt sammen under ét tag.

At pakke det op

Installation af Spinz TV vil gøre en perfekt blanding til din Kodi Krypton version 17, hvor du kan streame tusinder af mediekanaler, film og sportsunderholdning i en pakke. Der er leveret en guide til installation af Spinz TV på Kodi version 16 og 17, som følger lignende trin, men med et andet layout. Spinz TV på Kodi er det bedste valg for mennesker, der ønsker alle smagene fra film, sport og tv-shows i et scoop.

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst til at stille spørgsmål.

  Magic Dragon Kodi 17.6 - Sådan installeres på Krypton, Jarvis 16 Brug af Supermacy Repo
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this