Si të instaloni Exodus & Exodus të Ri në Kodi Leia 18 dhe Krypton 17.6 Prill 2023 Azhurnimi

Install-Dalja-Kodi-addon

Përditësimi i Eksodit Kodi 2023

Më parë Cold Fire (Zhvilluesit e Exodus) njoftuan se do të ndalonte lëshimin e çdo azhurnimi të ri për shtesën. Sidoqoftë, shtesa Exodus Kodi po azhurnohet kohë pas kohe nga zhvilluesit e pavarur.

Në këtë udhëzues do të mësoni se si të instaloni shtesa Exodus Kodi në versione të ndryshme të Kodi si Leia, Krypton dhe Jarvis përmes depove të ndryshme.

Ekskluzive e KoditVPN.co ofertat speciale 2023
PureVPN

 10,95 dollarë amerikanë 2,91 dollarë në muaj

Grab këtë marrëveshje

surfshark

 11,95 $ US 1.91 $ muaj

Grab këtë marrëveshje (3 muaj pa pagesë)

Ivacy

 9,95 dollarë amerikanë 2.75 dollarë në muaj

Grab këtë marrëveshje

Si i tillë, ekziston një lëshim i ri në dispozicion për shtesën Exodus, e cila funksionon plotësisht mirë me një kodi vpn dhe ka tendencë të jetë e lirë nga çdo lloj gabimi / gabimi.

Nëse doni të transmetoni filma / shfaqje televizive, konsideroni të shkarkoni versionin e fundit ose të shikoni këto lista më të mira të shtesave kodi.

Kjo shtesë mund të instalohet duke përdorur ndonjë prej depove të mëposhtme. Eksodi është ndër disa prej shtesave që punon edhe në Xbox One Kodi.

 1. Depo e Kodil (Kodi Izrael)
 2. Depo XvBMC (Nuk rekomandohet)
 3. Kodi Bae
 4. Magazina e Lazit Kodi
 5. Tk Norris (Versioni i fundit për Leia)

Eksodi Repo për Kodi Leia Versioni 18

Versioni 18 i Kodi Leia përmban të njëjtën ndërfaqe me atë të Kodi Krypton versioni 17.6. Sidoqoftë, karakteristikat shtesë nuk janë zbuluar ende, por për këtë, do të duhet të presim derisa të dalë master lirimi i tij i qëndrueshëm.

Gjëja më e mirë në lidhje me versionin 18 të Kodi Leia është se të gjitha shtesat që punojnë në versionin 17.6 të Kodi Krypton gjithashtu funksionojnë në versionin 18.

Repo më e mirë e Exodus për Kodi Leia version 18 që unë do të doja të ju rekomandoja është Kodi Izrael Repository aka Kodi Repo, i cili është rikthyer me një domain të ri pritës.

Si një alternative, ju gjithashtu mund të përdorni depo Kodi Bae. Ju gjithashtu mund të përdorni depot e tjera të përmendura në këtë udhëzues sepse ato janë gjithashtu funksionale.

Si të instaloni Exodus Kodi në Leia Version 18 ose më të ulët duke përdorur repo dembel

Ndiqni këto hapa për të instaluar shtesën Exodus në Kodi Leia version 18:

 1. hapur Kodi > Klikoni mbi Cilësimet.
 2. Klikoni mbi FileManager > Klikoni dy herë mbi AddSource.
 3. Kliko ‘Asnje’ > Shtypni këtë URL: http://lazykodi.com/ > Kliko Ne rregull.
 4. Emërtojeni këtë URL si ‘LazyKodi ‘ > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri.
 5. Kthehu tek Kodi Home > Drejtohuni tek Add-ons menu > Klikoni në Instaluesi i paketave ikonë.
 6. zgjedh Instaloni nga Zip File alternativë.
 7. Klikoni mbi Kodi dembel.
 8. zgjedh magazinat.
 9. Kliko ANDROIDABA.
 10. Kliko depo.
 11. zgjedh repository.Kodil-1.4.zip.
 12. Tani, Klikoni Instaloni nga depoja.
 13. hapur Depo e Kodi Izraelit.
 14. Shko tek Shtesa të videos.
 15. zgjedh larfim në masë.
 16. Kliko instaloj.

Atje keni shtesa Exodus Kodi të instaluar nga dembel Kodi Repo.

Depo e Kodi Bae

Kodi Bae është një depo e re aktualisht e disponueshme në GitHub. Ekzistojnë disa çështje me depon e vetë Kodi Bae, megjithatë shtesa të tjera të pranishme në këtë depo funksionojnë në mënyrë perfekte. Shtimi i eksodit në Kodi është një rregullim 2 minutësh.

Instalimi i Exodus Kodi nga kjo depo është shumë e lehtë dhe gjëja më e mirë është që funksionon shumë shpejt.

Si të Konfiguroni Shtesën Eksodusit në Kodi Versionin 18 Leia duke përdorur Magazinën Kodi Bae

 1. Shkarko Kodi Bae Dosje zip
 2. Nisja Kodi > Klikoni në Add-ons tab.
 3. Klikoni në kuti ikonë nga këndi i sipërm i majtë > Kliko instaloj nga zinxhir skedar alternativë> Shfletoni dhe hapni skedar zip ju keni shkarkuar.
 4. Prisni që njoftimi të shfaqet.
 5. Shko tek Shtesa të videos .
 6. Shkoni në listë dhe zgjidhni larfim në masë.
 7. Kliko instaloj dhe prisni njoftimin.

Si të instaloni Eksodin e Ri 8 në Kodi (Tk Repository)

azhurnim shtesë i eksodit

Versioni i fundit i disponueshëm për të shkarkuar nga Cold Fire për Exodus ishte 4.1.07. Megjithëse është akoma i disponueshëm në repotet Super dhe Kodi Israel, shtesa vazhdimisht do të japë gabime në kapjen e rrjedhave.

Kjo do të pengonte përvojën e përgjithshme të transmetimit. Sidoqoftë, një depo e re e etiketuar “Tknorris” ka ringjallur shtesën përsëri duke punuar në një version më të vjetër d.m.th. 3.1.23.1.

Ja se si mund ta instaloni:

 1. Shkarkoni Dosje zip TKnorris > hapur Kodi > Kliko Add-ons > Klikoni në kuti ikonë.
 2. zgjedh Instaloni nga Zip File alternativë> Shfletoni dhe hapni skedarin zip të shkarkuar > Prisni njoftimin.
 3. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > hapur Depo e lëshimit të tknorris > hapur Depo e shtesave dosje > Klikoni mbi Depo e eksodit > Kliko instaloj > pritni njoftimin.

Si të instaloni Exodus Kodi 18 në Leia Beta Version

 1. hapur Kodi > Klikoni mbi Marsh (Cilësimet) ikonë.
 2. hapur skedar menaxher > Klikoni dy herë mbi shtoj burim
 3. Klikoni atje ku thotë ‘Asnje’ > Shtypni këtë URL http://lvtvv.com/repo/ > Kliko Ne rregull
 4. Emërtoni këtë burim të mediave si Kodil > Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri për të mbyllur kutinë e dialogut.
 5. Kthehu tek Ekrani fillestar Kodi > Klikoni mbi Add-ons tab > Klikoni në Ikonë kuti.
 6. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File alternativë > zgjedh Kodil > Klikoni mbi Kodil.zip > Prisni që njoftimi të shfaqet.
 7. Tani klikoni në Instaloni nga depoja alternativë > Shko tek Depo e Kodilit > hapur Shtesa të videos > Klikoni mbi larfim në masë > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

Si të Vendosni Exodus Addon në Kodi Leia Versioni 18 dhe Versioni 17.6 Përdoruesit Krypton me Kodil Repo

Kodil Repo është një nga depo më e popullarizuar Kodi pasi ka shumë shtesa të mrekullueshme të azhurnuara Kodi. Gjëja më e mirë është që kjo depo mund të instalohet në të dy versionet Kodi Leia dhe Krypton brenda 5 minutave duke ndjekur këto hapa:

 1. Nisja Kodi në sistemin tuaj > Shko tek Cilësimet ikonë > Klikoni mbi skedar menaxher > Klikoni dy herë shtoj burim.si të instaloni eksodin në kodi krypton version 17.6
 2. Klikoni mbi ‘Asnje’ > Shtypni URL http://www.lvtvv.com/repo > Kliko Ne rregull > Shtypni Emrin e Burimit Media MediaKodil Repo‘ > Kliko Ne rregull. si të instaloni eksodin në kodi
 3. Goditi ‘Backspace “ kyç në tastierën tuaj shumë herë deri sa të keni arritur Kodi kryesor Menu > Tani zgjidhni shtojons (e vendosur në anën e majtë) > Klikoni mbi paketë installer ikonë.si të shtoni burimin e skedarit exodus kodi
 4. Tani zgjidhni instaloj nga zinxhir skedar > Kliko Kodil Repo > Kodil.zip > Tani prisni që të instalohet depoja.eksod shtesë në konfigurimin e kodit
 5. Klikoni mbi instaloj nga depo > Kliko Kodil depo > Shko tek video shtojons > larfim në masë > Klikoni mbi instaloj > Prisni që shtesa të aktivizohet.depo kodi exodus kodi
  6. Tani kthehu te Menyja kryesore e Kodit > Klikoni mbi shtojons > video shtojons > larfim në masë > gëzojnë

Si të Konfiguroni Shtesën Eksodusit në Kodi Versioni 17.6 Krypton duke përdorur Magazinën Kodi Bae

 1. Shkarko Dosje zip
 2. hapur Kodi > Shko tek Add-ons menu.
 3. Klikoni në kuti ikonë > Kliko instaloj nga zinxhir skedar > Shfletoni dhe hapni skedari zip i shkarkuar.
 4. Prisni njoftimin duke thënë “Shtesa e instaluar“.
 5. Qasja duke shkuar në Shtesa të videos seksioni i pranishëm në Add-ons menu.

Si të instaloni Exodus Kodi në Krypton Version 17.6 ose duke përdorur repo më të ulët

Për të instaluar shtesën Exodus Kodi nga repo Lazy Kodi, ndiqni këto hapa:

 1. Së pari, duhet të instaloni repo Lazy Kodi.
 2. Pasi të keni instaluar repo, Klikoni në REPOSITORIES.
 3. Klikoni ANDROIDABA.
 4. Klikoni në depo.
 5. Zgjidhni depo.Kodil-1.4.zip.
 6. Tani, Klikoni Instalim nga Repository.
 7. Hapni Magazinën Kodi Israel.
 8. Shkoni në Shtesat e videos.
 9. Zgjidhni Exodus.
 10. Klikoni Instalo

Atje keni shtesa Exodus Kodi të instaluar nga dembel Kodi Repo.

Si të instaloni Shtesën Eksodus Kodi në Kodi Version 16 Jarvis duke përdorur Magazinën Kodi Bae

 1. Shkarkoni Dosje zip në pajisjen tuaj.
 2. hapur Kodi > Kliko sistem > Kliko Add-ons > Klikoni në Klikoni mbi Instaloni nga skedari Zip.
 3. Shfletoni dhe hapni skedari zip i shkarkuar > Prisni njoftimin “shtesë e instaluar”.
 4. Për të hyrë në shtesën Kthehuni në ekranin fillestar > Shko tek shtesat > Kliko Shtesa të videos > Shfletoni gjithçka që dëshironi.

Shijoni një përvojë të shpejtë dhe të thjeshtë për të instaluar dhe përdorur përdoruesin e Shtesës Exodus Kodi.

Si të instaloni Exodus Kodi në Jarvis Version 16 ose më të lartë duke përdorur repo dembel

 1. Instaloni Lazy Kodi Repo në Kodi Jarvis V.16.
 2. Klikoni mbi
 3. hapur ANDROIDABA.
 4. zgjedh depo.
 5. Klikoni mbi Kodil-1.4.zip.
 6. zgjedh Instaloni nga opsioni Depo.
 7. hapur Depo e Kodi Izraelit.
 8. Shfleto Shtesa të videos.
 9. zgjedh larfim në masë.
 10. Kliko instaloj.

Si të instaloni Exodus Kodi Addon në Kodi Version 16 Përdoruesit e Jarvis

Update: Kjo është mënyra më e re për të instaloni Exodus pas rënies së depozitimit Fusion. Kështu që lexoni më tej!

si të instaloni dhe instaloni shtojcën shtesë të eksodit në kodin version 16 jarvis

 1. hapur Kodi > sistem > skedar menaxher > Klikoni dy herë shtoj burim > zgjedh Asnje > lloj URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klikoni Bërë > Pastaj Shtypni Ne rregull > Shkruani emrinKodil Repo ‘ > Klikoni Bërë > shtyp Ne rregull.
 2. Shkoni tek Kodi shtëpi ekran > sistem > shtojons > instaloj nga zinxhir skedar.
 3. Gjeni dhe klikoni ‘Kodil Repo ‘ > Kodil.zinxhir
 4. instaloj nga depo > Kodil depo > video shtojons > larfim në masë > instaloj > Prisni për shtimin e shtesës Exodus. Shijoni transmetimin e filmave dhe shfaqjeve tuaja të preferuara.

Si të instaloni Exodus Kodi në FireStick duke përdorur repil Kodil

Exodus është një shtesë e transmetimit të filmit që ka qenë një zgjedhje e lartë e përdoruesve të FireStick. Ka të gjitha filmat e azhurnuar në bibliotekën e tij dhe ofron cilësi të shkëlqyeshme të transmetimit me dhe pa një vpn për amazon firestick.

Instalimi i shtesës Exodus Kodi Fire Stick është i ngjashëm me instalimin e shtesave të tjera dhe aplikacioneve Fire TV Stick.

Këtu keni një hap pas hapi për të instaluar shtesën Exodus Kodi në Fire Stick:

 1. hapur Zjarri Stick Home > Pastaj shkoni tek Cilësimet > Shkoni poshtë për në Aplikimet > zgjedh Menaxhoni Aplikimet e Instaluara > Tani zgjidhni Kodi për të hapur aplikacionin.Si të instaloni Exodus Kodi në Firestick
 2. Kliko SETTINGS ikonë.konfigurimi i kodit exodus kodi
 3. Kliko Menaxher i Dosjeve.menaxher exodus kodi firestick
 4. Kliko Shto Burimin> Kliko Asnje >Shtypni këtë URL: http://kdil.co/repo/> Klikoni në rregull.kododi i eksodit
 5. Emërtoni këtë burim të mediave ”kodil Repo“> Kliko Ne rregull.eksodus url
 6. Kthehuni tek tuajat Ekran në shtëpi.eksod ekrani
 7. Kliko Shtesash >Klikoni në Ikona e kutisë> instaloj nga Zip File.eksod instalimi nga skedari zip
 8. Kliko Kodil Repo.skedar kodil eksodi
 9. zgjedh kodil.zip nga lista> Prisni për njoftimin e aktivizuar Shtesa. Kliko Instaloni nga depoja.depo e eksodus kodi addon
 10. Zgjidh –Rezervuari Kodi Israel (Kodil) nga lista.azhurnimi i eksodit
 11. zgjedh Shtesa të videos nga lista.kodi i eksodit video addon
 12. zgjedh larfim në masë.konfigurimi i eksodit kodi firestick
 13. hit instaloj dhe prisni njoftimin.

hapi i fundit i eksodit firestick

Si të instaloni Exodus Kodi Fire Stick duke përdorur repo Lazy

 1. Gjëja e parë që duhet të bëni është të instaloni Kodi në Fire Stick.
 2. Pas kësaj, Instaloni Lazy Kodi në Fire Stick.
 3. Tani ndiqni procedurën e thënë më lart nga instalimi i Kodi Krypton sepse procedura nga këtu e tutje është e ngjashme.

Si të azhurnoni Daljen në Kodi 18 dhe 17.6

Meqenëse shumë përdorues të kodit tashmë përdorin Exodus si shtesën e tyre të preferuar. Prandaj për ta azhurnimi i eksodit është një domosdoshmëri për të marrë lidhjet më të transmetimit. Hapat e mëposhtëm ilustrojnë se si të azhurnoni eksodin në kodin 17.6:

 1. Drejtohuni për në shtëpinë e Kodit dhe Kliko “Shtesa”, të pranishme në menunë e majtë të shiritit anësor.
 2. Zgjidhni “Shtesat e videos” dhe kliko me të djathtën në eksod dhe click “Informacion”
 3. Tani mund të zgjidhni “Përditëso” Eksodi, dhe nëse ka ndonjë azhurnim në shtesën, ai do të aktualizohet atje dhe pastaj.

Përditësoni Eksodin në Fire Stick – Metoda 1

Procedura për të azhurnuar shtesën Exodus Kodi në Fire Stick është shumë e lehtë; është e ngjashme me procedurën për azhurnimin e çdo shtese në Kodi Krypton version 17.6. Ndiqni hapat e përmendur më poshtë për të azhurnuar Shtesën Exodus Kodi:

 1. Shko tek menuja kryesore e Kodit.
 2. Klikoni mbi larfim në masë.
 3. Klikoni mbi Shtesa të videos
 4. Shkoni poshtë në listë dhe klikoni me të djathtën larfim në masë.
 5. Kliko informacion.
 6. Nga këtu, zgjidh Update (Manual) opsion.

Përditësoni Eksodin në Fire Stick – Metoda 2

Në rast se nuk jeni një person që preferon të ndiqni të gjitha këto hapa kohë pas kohe, atëherë mund të aktivizoni funksionin e azhurnimit automatik. Ndiqni të gjitha hapat e përmendur për të azhurnuar shtesën Exodus Kodi deri në hapin 5. Pas kësaj, klikoni në auto-azhornimi opsion i disponueshëm në dritare. Pasi të keni aktivizuar azhurnimin automatik, shtesa do të azhurnohet herë pas here.

Eksodi Kodi Shkarkim Duke përdorur Kodil Repo

Eksodi është padyshim shtesa më e mirë për geekset e Filmit. Shkarkimi i Exodus Kodi është i thjeshtë ashtu si shtesat e tjera. Do të gjeni shumë rezultate të kërkimit dhe lidhje për depot e Kodit në internet, por shumë prej tyre mund të mos funksionojnë. Arsyeja që ata janë të bllokuar ose të vjetëruar.

Këtu janë hapat për të shkarkuar Eksodi:

 1. Së pari, ju duhet të Shkarkoni skedarin zip të depozitave Kodil dhe ruajeni në pajisjen tuaj.
 2. Nisja Kodi > Shko tek shtojons seksion > Klikoni mbi kutiformë ikonë në këndin e sipërm të majtë.
 3. Zgjidhni Instaloni nga zinxhir skedar > Këtu ju duhet Ngarkoni ose Navigate shkarkuarat zinxhir skedar > Do të duhet pak kohë për tu instaluar.
 4. Shko tek Instaloni nga depoja > Depo e Kodilit > Shtesa të videos > Gjeni dhe klikoni në larfim në masë > trokitje e lehtë instaloj.

Eksodi Kodi Shkarkim Duke përdorur XvBMC Repo

 1. Shkarkoni skedarin Zip Repository XvBMC në pajisjen tuaj.
 2. hapur Kodi.
 3. Hape Add-ons menu > Kliko Ikona e Instaluesit të Paketave.
 4. Kliko Instaloni nga Zip File > Shfleto dhe hapur XvBMC depo Dosje zip që ishte shkarkuar më herët.
 5. Kliko Instaloni nga depoja > hapur Rezervuari XvBMC (Shtesa) > Shko tek Shtesa të videos > zgjedh larfim në masë > Kliko instaloj> Prisni njoftimin.

Eksodi Kodi Shkarkoni Duke përdorur Repo Lazy

 1. instaloj Repo Kodi Lazy.
 2. Klikoni mbi depo > zgjedh ANDROIDABA > hapur depo dosje > Klikoni mbi Kodil-1.4.zip.
 3. Klikoni Install nga depo > hapur Depo e Kodi Izraelit > Shko tek Shtesa të videos > zgjedh larfim në masë.
 4. Kliko instaloj.

Si të shkarkoni Exodus në Android Box

Pasi të keni instaluar Kodi në Android Box tuaj, instaloni shtesën Exodus Kodi duke ndjekur procedurat që janë përcaktuar më lart për versionin 17.6 të Kodi Krypton. Ndërfaqja e Kodi në të gjitha platformat është e njëjta që është arsyeja pse procedura e instalimit do të mbetet e njëjtë.

Filmat e rinj HD në Eksod

Ajo që e bën Exodus më të mirë se shtesat e tjera të Kodi është biblioteka e azhurnuar që ka me të gjithë filmat e rinj. Dhe nuk janë të gjitha, ajo siguron transmetime me cilësi HD për dallim nga shtesat e tjera të Kodi. Imagjinoni filma të rinj dhe kaq shumë në HD, a nuk është mirë? Pra, instaloni tani dhe shikoni filma të rinj HD në Exodus.

Mund të transmetoni të gjitha filmat e rinj HD në Kodi Exodus si:

 1. shakaxhi
 2. Rambo: Gjaku i fundit
 3. El Camino
 4. Avengers: Endgame
 5. Wonder Woman: Bloodlines
 6. Man Binjak
 7. Hustlers
 8. Njeriu merimangë: Larg shtëpisë

Ka shumë më shumë filma të disponueshëm sesa këto, pasi biblioteka vazhdon të azhurnohet kohë pas kohe. Kjo është arsyeja pse të gjithë preferojnë Exodus për filma të rinj HD.

Eksodi Kodi 4k

Përdorimi i Eksodit dhe jo i njohur me rrjedhat 4K është si të shkoni në një pishinë dhe të mos zhyteni!

Duke transmetuar falas filma me cilësi 4K, askush nuk mund ta imagjinonte që derisa Exodus filloi ta ofronte atë. Eksodi ka prurje 4K si dhe për të marrë përvojën tuaj në Kodi në një nivel krejtësisht të ri. Ekziston një arsye pse çdo përdorues i Kodit e do Exodus.

Ekzistojnë vetëm disa shtesa në dispozicion tani që ofrojnë një rrjedhë 4K, dhe madje ato transmetime nuk janë të besueshme. Eksodi në këtë rast është shumë i besueshëm në lidhje me rrjedhat e tij dhe cilësinë e tyre.

E vetmja çështje që ndodhi me Exodus ishte që azhurnimet e tij u ndalën. Përndryshe, nuk do të kishte pasur asnjë shtesë paralel me Exodus. Eksodi gjithmonë ka preferuar kënaqësinë e përdoruesit dhe gjithmonë siguronte prurje me cilësi të lartë.

Këtu është një fije Reddit për ta vërtetuar atë:

rishikim i eksodit

Eksodi i vërtetë i mbeturinave

Shtesa e eksodit Kodi mbështet Real Debrid mbi Kodi. Ky mjet lejon përvojë të përmirësuar të transmetimit duke rregulluar çështje buffering. Jo shumë shtesa Kodi kanë mbështetje për këtë shërbim, që është arsyeja pse Exodus ka një avantazh ndaj të tjerëve.

Eksodi Kodi Alternativat

Eksodi deri tani është i pazëvendësueshëm, megjithatë disa shtesa po bëjnë jashtëzakonisht mirë dhe mund të përdoren për të transmetuar përmbajtje falas njësoj si në Exodus ose përdoret si zëvendësim i kësaj shtesë.

 1. Besëlidhja Kodi Addon
 2. Neptun Rising Kodi Addon 
 3. Poseidon Kodi Addon
 4. Ultimate IPTV Kodi Addon

A është Eksodi Kodi Ligjor?

A është ligjor Kodi Exodus apo jo është një pyetje që kanë bërë shumë përdorues. Eksodi është një shtesë e palës së tretë për Kodi dhe është i ndaluar në shumë vende si MB, SH.B.A., Australi, Francë, Kanada dhe Gjermani. Përdorimi i shtesave të tilla në këto vende mund t’ju vendosë pas hekurave. Arsyeja kryesore që qëndron është se rrymat që ofron kjo shtesë janë pirate. Nëse jeni duke përdorur Exodus, atëherë ne ju sugjerojmë të përdorni një shërbim Kodi VPN për të mbrojtur privatësinë tuaj.

Shqyrtime të Eksodit Kodi

Eksodi ka qenë një shtesë e shumë e preferuar Kodi. Njerëzit që përdorin Kodi për të transmetuar shfaqje TV dhe Filma kanë përdorur dhe rekomanduar atë për të tjerët. Shikoni këto tweet:

Shkoni te kodi, dhe shkoni në eksod dhe kërkoni ‘rrëmbej‘ duhet të dalë, të gjitha episodet !! Brilliantshtë shkëlqyese, e përfundoi atë në dy ditë ?

– jes (@TuffieldJes) 7 nëntor 2023

Shkarkoni kodi + exodus (dhe të gjitha aplikacionet e tyre të tjera të gjeni për kënaqësitë tuaja të shikimit, duke përfshirë por jo të kufizuara në ngjarje sportive të drejtpërdrejta?)

– Straz (@strazix) 6 nëntor 2023

Eksodi Reddit

Drejtohuni drejt Reddit dhe do të gjeni përdoruesit duke lavdëruar dhe diskutuar në lidhje me Eksodin dhe veçoritë e tij në thellësi. Këtu është një fragment për ju:

rishikim reddit i eksodit

Duke gjykuar nga këto fije, ne mund të kuptojmë se Exodus i ka mahnitur vërtet përdoruesit e tij.

Eksodi Kodi Mos funksionimi / Gabimet / rregullimet

Nëse Eksodi juaj në Kodi nuk është duke punuar ose poshtë, mund të jetë për shkak të depove të vjetëruara. Duke u vjetëruar, nënkuptojmë që mbështetja dhe azhurnimet për Exodus nuk janë më në dispozicion.

zgjidhje

 1. Rinstaloni programin Kodi
 2. Instaloni shtesën Exodus Kodi me Repartin Smash (siç përmendet në udhëzuesin tonë)

Nuk mund ta gjesh Exodus në Fire Stick

Të mos jesh në gjendje të gjesh Daljen në shkop zjarri është një gjë e rrallë që duhet të ndodhë. Nëse e keni instaluar Kodin si duhet dhe e keni instaluar depon, atëherë mund të ketë diçka seriozisht të gabuar.

Fix Exodus në FireStick

Instaloni një depo të besueshme që ka versionin shtesë të Exodus Kodi. Depot e përmendura në udhëzimin e mësipërm janë të gjitha duke punuar dhe kanë shtesa Exodus Kodi. Instaloni ato dhe do të keni mundësi të gjeni Exodus në Fire Stick.

Eksodi Kodi “Nuk ka lumë në dispozicion” në vitin 2023

Asnjë gabim i disponueshëm i rrjedhave nuk ndodh kur nuk ka ofrues të disponueshëm për përmbajtjen që po përpiqeni të transmetoni sepse mund të jetë ose i ri ose shumë i vjetër.

Ky gabim do të thotë që Eksodi juaj nuk është në gjendje të kapë ndonjë rrjedhë për përmbajtjen tuaj të dëshiruar. Kjo zakonisht ndodh kur ka një problem me sistemin shtesë të Kodi Exodus ose vetë Kodi. Sidoqoftë, ka një rregullim të lehtë për këtë.

Fix Eksodi Nuk ka lumë në dispozicion

Fix këtë gabim duke e mbajtur të azhurnuar shtesën tuaj si dhe bibliotekën tuaj të shtesave.

Skenari i Gabimit të Kodit Eksodi Dështoi

Ky gabim ndodh për shkak të Cache të Kodi. Nëse keni përdorur shpesh shtesën Kodi Exodus, atëherë ky gabim mund të shfaqet shumë herë.

Fiksimi i gabimit të eksodit dështoi

Për të rregulluar këtë gabim,

 1. Shkoni në Menyja kryesore > Klikoni në Shtesat > Pastaj shtesat e videos.
 2. Eksodi i Hapur > Këtu do të shihni një listë të opsioneve, kështu që klikoni në Tools.
 3. Tani klikoni në Pastroje memorien e përkohshme> Kliko po > Një njoftim që thotë “Procesi i plotë“Do të shfaqet.

Kjo eshte! Tani eksodi juaj duhet të funksionojë mirë.

Regjistri i Kontrollit të Gabimit të Eksodit

Instalimi i shtesës Kodi Exodus nga një depo e vjetër ose nga një burim jo i besueshëm shkakton këtë problem. Këto depo vazhdojnë të bllokohen, hiqen ose ndonjëherë transferohen në fusha të ndryshme.

Regjistrohu Kontrolloni Gabimin

Për të zgjidhur këtë gabim, përdorni depo që është paraqitur në udhëzuesin tonë të instalimit. Shmangni përdorimin e ndonjë depove të tjera për të qëndruar larg gabimeve të tilla.

Kodi Eksodi nuk arriti të instalojë një varësi

Arsyeja pse Exodus për shtesën Kodi nuk instalon një varësi është sepse nuk e keni instaluar Exodus nga një depo e saktë. Eksodi është në dispozicion në shumë depo, përfshirë SuperRepo së bashku me depon e tij origjinale. Sidoqoftë, sa herë që shkarkohet nga këto dy depo prodhon një gabim.

Fix Eksodi dështoi për të instaluar varësinë 

Për të zgjidhur këtë çështje, konsideroni të instaloni Exodus nga depo të tjera, d.m.th. thjesht depo Caz ose Kdil. Këto depo përfshijnë Shtesa Exodus që është azhurnuar nga COLD FIRE që rregullisht rregullon Exodus. Shtesa e mëparshme Eksodi u menaxhua nga Fusion TV Addons e cila tani ka vdekur.

Shihemi përsëri së shpejti!

Eksodi i ri eshte kthyer!! Dhe, ishin ditët kur njerëzit përdorën mësime se si të instalojnë eksodin në Kodi Krypton 17.6, 17.3 ose Kodi 17. Tani ju mund të shijoni Exodus V8 në Kodi Leia version 18, që është standardi për përdoruesit e Kodi tani.

Eksodi aktualisht është shtesa kryesore në dispozicion në Kodi për të transmetuar filma, shfaqje TV, karikaturë & anime, sporte, dokumentarë plus dëgjojnë muzikë & radio në mesin e shumë veçorive të tjera.

Shpresoj se ju do të gjeni udhëzuesin tonë hap pas hapi si të dobishëm ashtu edhe të lehtë për t’u ndjekur. Nëse ndesheni me ndonjë problem na hidhni një koment në seksionin më poshtë, deri në atë moment të lumtur.

Thanks! You've already liked this