Si ta Instaloni Afdah në Kodi – Stream Filma Falas Në internet live në Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Afdah-Kodi-addon

Shtesa Afdah Kodi lejon përdoruesit të transmetojnë filmat e tyre të preferuar duke zhvendosur lidhjet përmes rrjedhës Afdah.TV në Kodi me cilësi HD. Gjëja më e mirë është që ju mund të keni zhbllokuar Afdah në Kodi duke përdorur një VPN Kodi dhe ta përdorni sa më shumë që dëshironi.

Isfarë është Afdah.TV ?

Afdah.TV ishte një shërbim global i transmetimit në internet që preferohej shumë nga vëzhguesit binge, pasi ata ishin në gjendje të shikonin Filmat HD në Afdah.

Aplikacioni i filmave falas Afdah u lançua disa vjet më parë, por për shkak të çështjeve piraterike në faqen e internetit të filmit Afdah; Aplikacioni i filmave falas Afdah.TV dhe Afdah u penalizuan dhe prandaj aplikacioni Afdah TV dhe faqja e internetit e Afdah Movie u bllokuan.

Sidoqoftë, Afdah.TV u tërhoq dhe e ndryshoi domenin e saj në Afdah.to dhe edhe një herë përdoruesit kishin qasje në aplikacionin e filmave falas Afdah.

Pse dhe Ku është Bllokuar Aplikacioni TV Afdah?

Afdah.TV u bllokua kryesisht në Mbretërinë e Bashkuar pasi shumë përdorues morën njoftime kur u përpoqën të hynin në faqen e internetit. Këtu është një pamje nga llogaria zyrtare e mediave sociale Afdah, duke pyetur nëse uebfaqja e Afdah Movies ishte bllokuar në Mbretërinë e Bashkuar apo jo:

Pse dhe Ku është Bllokuar Aplikacioni TV Afdah?

Si të zhbllokoni App Afdah ?

Nëse doni të keni zhbllokuar Afdah, atëherë do t’ju duhet një shërbim i mirë VPN për të anashkaluar kufizimin gjeografik të nënkuptuar në të. ISP-të në Mbretërinë e Bashkuar kanë bllokuar hyrjen në Afdah dhe ka shumë serverë proxy në dispozicion në internet që do t’ju ndihmojnë të hyni në aplikacionin TV Afdah, por gjithmonë ekziston rreziku për të përdorur serverë të tillë në internet pasi një rrjedhje e vetme DNS mund t’ju vë në telashe serioze.

Depo Afdah Kodi

Afdah Kodi ishte e mëparshme në dispozicion në depo Mucky Ducks por depoja e Mucky Duck nuk është më funksionale. Sidoqoftë, tani është në dispozicion në depo Kodi Israel. Ne kemi ofruar procedurën e plotë të instalimit të shtesës Afdah Kodi në këtë udhëzues dhe ju mund t’i referoheni asaj për të shijuar filmat HD në shtesën Afdah Kodi dhe të keni të njëjtën përvojë të shkëlqyeshme të aplikacionit Afdah TV në Kodi tuaj.

Si të instaloni Afdah në versionet Kodi Leia dhe Krypton

 1. Lëshoni Kodi në pajisjen tuaj > Klikoni në Cilësimet ikonë.si të instaloni afdah në kodi
 2. Klikoni mbi Menaxher i Dosjeve > Klikoni dy herë Shto Burimin.si të instaloni afdah në kodi krypton version 17.6 ose më të ulët
 3. Kliko ‘Asnje’ dhe shtypni http://lazykodi.com/ > Kliko Ne rregull.si të shtoni afdah në kodi firestick
 4. Jepni një URL këtë emër: “Kodi Lazy” dhe Kliko Ne rregull > Kliko Ne rregull përsëri dhe kutia e dialogut do të mbyllet.afdah.tv addon on kodi jarvis
 5. Shko prapa ne Menyja kryesore e Kodit > Kliko Add-ons > Klikoni në Box-icon.setup afdah në kodi
 6. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File alternativë.nuk do të funksionojë
 7. Tani zgjidhni Kodi dembel opsionet e disponueshme.shkarkoni afdah kodi addon
 8. Klikoni mbi depo > Klikoni mbi ANDROIDABA > hapur depo > zgjedh repository.kodil-104.zip.depo afdah
 9. Tani Klikoni në opsionin Install from Repository.afdah.to për filma falas në internet
 10. Hapni depo Kodil > Shkoni në Shtesat e videos > Zgjidhni Afdah > Klikoni Instalo

instaloni depo dembele afdah 2023

Si të instaloni Afdah në Kodi Jarvis v16 dhe më të lartë

 1. Shkarkoni Skedar Zip depo Kodil.
 2. hapur Kodi Jarvis V16.
 3. Klikoni mbi Instaloni nga Zip File > Shfletoni sistem dhe hapni skedar i shkarkuar > Prisni njoftimin.
 4. Tani klikoni në Instaloni nga depoja > hapur Depo e Kodilit.
 5. hapur Shtesa të videos.
 6. Klikoni mbi Afdah > Kliko instaloj > Prisni njoftimin.

Si të vendosni Afdah në Fire Stick ?

 1. hapur KodiStick zjarri. Nëse nuk e keni instaluar Kodi në Fire Stick, atëherë instaloni më parë.
 2. Shko tek Opsionet e zhvilluesit > Aktivizoni Rregullimet e gabuara të ADB dhe Aplikacionet nga Burime të Panjohura.

Tani ndiqni metodën e instalimit të përpunuar më herët për versionet Kodi Leia dhe Krypton pasi nuk do të ketë asnjë ndryshim.

Për të zhbllokuar përmbajtjen e tij, mund të përdorni një VPN të paguar falas për Firestick Kodi 2023.

Gabimet / uesështjet / Fiksimet në Afdah

Afdah Addon Jo Punuese

Ky gabim mund të shfaqet në Kodi tuaj kur përpiqeni të hyni në shtesën Afdah Kodi për filma wtching. Arsyeja për këtë gabim mund të jetë burimi i vjetëruar i shtesës ose shtesa mund të jetë e vjetëruar.

Fix

Instaloni shtesën Afdah Kodi nga depoja e Kodil siç u përmend më herët në këtë udhëzues. Shtesa më parë ishte në dispozicion në depo Mucky Ducks por ajo depo nuk po funksionon më, duke shkaktuar probleme për të hyrë në këtë shtesë.

Duck Mucky Repo Jo duke punuar

Magazina Mucky Duck ishte një prej depove më të njohura të Kodit dhe ajo priti shumë shtesa të njohura të Kodi. Sidoqoftë, pasi ishte një depo shtesë e palëve të treta, kështu që ishte e ndjeshme të mbyllet.

Fix

Depoja e Mucky Duck u mbyll dhe të gjitha shtesat që ajo priti tani janë në dispozicion në depo të tjera. Si kjo shtesë e Afdah ishte e disponueshme në depo Mucky Duck, por tani ajo është në dispozicion në depon e Kodil.

Shqyrtime Afdah Kodi

Shtesa Afdah Kodi dhe depoja e Mucky Ducks kishin një reputacion të madh në komunitetin Kodi, por që kur u mbyll, shumë përdorues ngritën vetullat mbi të:

Komenti nga diskutimi komenti i burn_wick nga diskutimi "A janë shtuar të gjitha të rosat Mucky? Unë kam probleme për të marrë ndonjë shtesë të Duck Mucky për të punuar në instalimet e reja Kodi 17. VPN nuk ka ndihmë, detaje në tekstin më poshtë.".

Fjalët përfundimtare

Afdah.TV është një uebfaqe mahnitëse e transmetimit në internet që u bë më mirë kur shtesa e tij u zhvillua për Kodi. Megjithatë, kjo faqe ishte vetë e përfshirë në pirateri dhe kështu ishte shtesa e saj. Depoja që priti shtesën ishte mbyllur, por shtesa tani është në dispozicion në depo Kodil. Provoni këtë shtesë të filmit pasi ka shumë për të ofruar, por sigurohuni që përdorni një VPN për të mbrojtur privatësinë tuaj.

Thanks! You've already liked this