Com veure HotStar fora de l’Índia als EUA, Regne Unit, Canadà i altres

Ets amant del streaming i et preguntes on pots transmetre totes les noves pel·lícules de Bollywood i Hollywood juntament amb programes de TV indis, contingut de Netflix i Esports en directe? Podeu tenir-ho tot en una única plataforma, és a dir, en HotStar. Seguiu aquesta guia per veure com veure HotStar i gaudir de la millor experiència en streaming. No us oblideu de llegir els nostres addons de kodi i guies vpn de kodi.

Què és HotStar?

CTA

HotStar és la plataforma índia més popular i popular per a la transmissió en línia de VOD. Disposa de pel·lícules populars, programes de TV i esports de tot el món. Una gran quantitat de streamers en línia a l’Índia utilitzen HotStar per reproduir jocs IPL, veure pel·lícules i altres programes de TV indis. Avui en dia hi ha plataformes d’entreteniment mòbils fiables i d’alta qualitat, molt limitades. Han passat 3 anys des que es va posar en marxa HotStar i fins a la data ha tingut èxit en atreure audiència en línia en línia.

Es pot descarregar determinat contingut des del lloc HotStar. Amb cert contingut, ens referim a alguns dels continguts antics que potser ja no estan en la tendència. Una cosa més a entendre és que els vídeos de HotStar només es poden descarregar en dispositius mòbils i tauletes, no en qualsevol portàtil o PC.

Podeu veure les vostres pel·lícules preferides sota demanda a HotStar a Índia, Estats Units i Canadà. Recentment, estava disponible a totes les regions, però ara s’ha restringit geo.

A quins països hi ha HotStar disponible ?

Com s’ha dit anteriorment, HotStar està disponible a l’Índia, Canadà i Estats Units. Tanmateix, si utilitzeu un servei VPN, podeu accedir-hi des de qualsevol lloc del món però només connectant-vos a un servidor dels països esmentats anteriorment..

com veure hotstar

Com desbloquejar / veure HotStar fora de l’Índia amb VPN

HotStar és un lloc geo-restringit i no es pot accedir al contingut disponible en aquest lloc des de qualsevol altre lloc que no sigui l’Índia, els Estats Units i el Canadà. Per tant, si intenteu accedir a Hotstar des de qualsevol altra regió, es requerirà un servei VPN per passar les restriccions.

Un servei VPN us permetrà connectar-vos a servidors de regions sense restriccions i, per tant, ocultarà la vostra IP, fabricant-la amb l’adreça IP del país esmentada anteriorment. Utilitzar una VPN és molt fàcil, ja que només cal que connecteu-vos a un servidor remot i que després navegueu per la web per accedir a qualsevol cosa restringida..

  Com instal·lar Brettus Kodi a Leia, Krypton, Jarvis i Firestick
Lloc web de Proveïdors VPNPriceOfferWeb
PureVPN 10,95 $ 2,91 USD per mes

Oferta especial: 73% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica
Taula de surf 11,91 USD 1,99 USD per mes

Oferta especial: 83% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD per mes

83% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica
ExpressVPN 12,95 dòlars 8,32 USD per mes

35% de descompte

Visita el lloc
Llegiu la crítica

Com veure HotStar als Estats Units sense VPN

HotStar anteriorment no estava disponible en cap altra regió que no fos l’Índia, però recentment ha ampliat les seves regions com EUA i Canadà. Per tant, els usuaris que vulguin accedir a HotStar als Estats Units poden fer-ho fàcilment sense utilitzar cap VPN. Podeu accedir fàcilment a HotStar als Estats Units sense VPN simplement accedint a l’URL “us.HotStar.com”. Aquesta és l’extensió de domini oficial de HotStar per a la regió dels EUA.

Com veure HotStar Outside India a PC

Per veure HotStar fora de l’Índia a PC, seguiu aquests passos:

 1. Obriu la secció Aplicació VPN > iniciar Sessió al servei VPN.
 2. Ara connectar a un servidor de la regió de l’Índia.
 3. Obert el vostre navegador > Escriviu aquest text URL: https://www.HotStar.com/.
 4. Inicieu la sessió al compte de HotStar i comença a veure les teves pel·lícules i programes de televisió preferits en qualitat HD.

Com generar un streaming HotStar a l’iPad i l’iPod

El millor de HotStar és que té una aplicació dedicada per a iOS. Per tant, els usuaris de poden veure fàcilment HotStar a iPad i iPod.

 1. Obriu la secció Aplicació iTunes botiga > Cerca per a HotStar > Feu clic a Aplicació HotStar > Descarregueu-lo.
 2. Un cop finalitzada la instal·lació, obert l’aplicació.
 3. iniciar Sessió l’aplicació mitjançant les vostres credencials de HotStar > Ara flueix el que vulguis per veure al teu iPad i iPod.

Mira HotStar a Canadà

HotStar es va fer accessible recentment al Canadà i es va llançar un domini dedicat per als usuaris de HotStar al Canadà. El domini que es va llançar a HotStar al Canadà és “https://ca.HotStar.com/”. No cal cap servidor VPN ni servidor intermediari per accedir al lloc i a l’aplicació HotStar al Canadà. Només heu d’obrir el lloc web esmentat anteriorment al vostre navegador i registreu-vos als serveis de HotStar.

Com veure HotStar al Regne Unit

Tot i que HotStar està disponible als Estats Units i al Canadà, a part de l’Índia, encara no està disponible oficialment al Regne Unit. Tot i tenir un servei de transmissió en línia excel·lent comparable a HotStar com Netflix i Hulu accessibles al Regne Unit, aquest està restringit al flux en aquesta regió. Un dels fets més sorprenents a tenir en compte és que hi ha un gran nombre d’indis residents al Regne Unit. Així doncs, a jutjar per aquest fet, us podeu preguntar quant els agradaria transmetre el seu contingut nadiu i no només això, a molts anglesos els agrada mirar el contingut de Bollywood igual que els indis els encanta Hollywood..

Només podeu accedir HotStar al Regne Unit, mitjançant una VPN. Per veure el contingut favorit de HotStar al Regne Unit només cal canviar la vostra ubicació IP actual des del Regne Unit a la regió índia i accedir fàcilment a HotStar.

cta 3

Per tant, per accedir a HotStar al Regne Unit, haureu d’utilitzar un servei VPN perquè el contingut que intenteu reproduir sense necessitat d’ell des de la IP del Regne Unit no es reproduirà, sinó que es produirà un error de reproducció. No obstant això, si teniu un servei VPN actiu i esteu connectat a un servidor indi, podreu veure el contingut favorit a HotStar. El servei de VPN que escolliu ha de ser prou fiable i ràpid per ajudar-vos a transmetre el contingut perfectament.

  Kodi al Samsung Smart TV: apreneu a instal·lar en 6 mètodes fàcils

Com veure l’aplicació HotStar als països àrabs

HotStar és una gran plataforma de streaming de mitjans que ofereix una varietat de continguts nous i moderns. Per desgràcia, no està disponible als països àrabs. Països com els Emirats Àrabs, Dubai, Saudi, Oman i Qatar prefereixen transmetre molt el contingut indi, però no poden fer-ho per les geore restriccions d’aquest lloc. Els fan de HotStar d’aquests països poden veure fàcilment programes de televisió HotStar mitjançant l’ús del servidor intermediari o VPN HotStar.

Utilitzant Proxy o VPN, podran gaudir de la transmissió en viu i de la programació HotStar de HotStar (que tenen tanta freqüència a tot el món).

Com veure HotStar al Pakistan

Els aficionats als programes de televisió HotStar es troben en un gran nombre al país veí de l’Índia, és a dir, al Pakistan. A la gent del Pakistan li encanta veure pel·lícules de Bollywood i programes de TV indis. Malauradament, l’HotStar està restringit al Pakistan i l’única manera de veure la transmissió en directe de HotStar o de pel·lícules i programes de televisió és superant les restriccions geogràfiques mitjançant un VPN o un proxy HotStar.

Descàrrega de HotStar

Les aplicacions de HotStar estan disponibles per a diverses plataformes mòbils, com ara dispositius Android i dispositius basats en iOS, per exemple. iPhone. Per a telèfons mòbils amb dispositius Android, podeu descarregar-lo fàcilment a través de Google Play Store i també podeu descarregar els fitxers APK de HotStar disponibles en línia. Mentre que, per a dispositius basats en iOS com l’iPhone i l’iPad, podeu descarregar-ho a través de la botiga de l’aplicació iTubes des del vostre dispositiu.

Inscripció HotStar

El contingut disponible a HotStar és d’alta qualitat i emet un buffer sense retardar. Tot i això, tot excel·lent té un preu i és per això que els usuaris s’han de subscriure primer escollint un pla de pagament. HotStar és només un competidor de Netflix i Hulu i per això el contingut que emet no és gratuït.

En quins països hi ha HotStar disponible?

HotStar ofereix 3 plans de pagament diferents per triar i el millor d’aquests plans de pagament és que tots tenen un preu raonable. Per registrar-vos al servei HotStar, seguiu aquests passos:

 1. Vés a “https://www.HotStar.com/subscribe/payment”.
 2. Seleccioneu el vostre pla de pagament desitjat.
 3. Introduïu les vostres dades, és a dir, nom, adreça de correu electrònic i contrasenya.
 4. Introduïu les dades de la targeta de crèdit.
 5. Confirmeu els detalls.
 6. Gaudeix de veure els teus programes favorits a HotStar.

Transmiteu una estrella calenta amb subtítols

HotStar no ofereix subtítols per a tots els vídeos disponibles a la seva plataforma, però alguns vídeos ja tenen subtítols per a ells. Tot i així, encara podeu comprovar si hi ha subtítols si aneu a les opcions de vídeo i comproveu l’opció CC, habilitant-lo podreu habilitar els subtítols.

Com veure HotStar amb l’aplicació Jio TV Live

Els usuaris de l’aplicació Jio sim i Jio TV Live poden utilitzar fàcilment funcions de streaming i pel·lícules en viu de HotStar, però només es limita al contingut indi. Una cosa més, els usuaris de Jio encara hauran de subscriure’s a HotStar India abans de poder començar a transmetre’s a HotStar.

  15 Substitucions alternatives de la NYAA: Apagat del lloc web d'Anime i addicionals Kodi Anime

VPN gratuïta per HotStar

Hi ha nombrosos servidors de proxy VPNs i HotStar gratuïts disponibles en línia, però no solem recomanar als usuaris que provin aquestes VPN gratuïtes per la seva vulnerabilitat. Una VPN gratuïta realitzarà la seva transmissió en temps real, ja que els servidors VPN gratuïts l’utilitzen milions de persones de tot el món. D’aquí un temps de resposta més baix per a la transmissió en temps real que comporta una gran memòria intermèdia. Tot i això, aquí teniu uns quants suggeriments per a vosaltres:

 1. ZenMate
 2. Browsec
 3. Hola
 4. Hidemyass
 5. Spyoff
 6. Ós del túnel
 7. Petó de seguretat
 8. ProtonVPN
 9. Accelerar
 10. X-VPN

Com baixar pel·lícules i programes de TV vídeos de HotStar

HotStar India no permet als usuaris descarregar pel·lícules i programes de televisió des de la seva plataforma. Tanmateix, es poden descarregar del contingut HotStar determinats continguts antics o que ja no estan en tendència. Quan obriu o cerqueu vídeo, veureu una icona d’eix sobre ell. Feu clic sobre ella i tindreu l’opció de descàrrega al vostre davant.

Una cosa a entendre aquí és que no podeu descarregar cap vídeo de HotStar al vostre PC; només ho podeu fer des del vostre dispositiu mòbil o tauletes.

Mira els darrers programes / sèries i pel·lícules de televisió HotStar

veure Hotstar fora de l'Índia

HotStar India ofereix tots els últims programes de televisió, pel·lícules i accions esportives en una sola plataforma a un preu molt raonable i d’alta qualitat. Simplement subscriviu-vos a HotStar i podreu veure tot allò que desitgeu i qualsevol cosa nova i tendència. Té contingut indi i western, així com pel·lícules de Bollywood i Hollywood.

Com veure HotStar a TV

Podeu veure HotStar al vostre televisor mitjançant un mètode anomenat sideloading, però només funciona a Android TV. Seguiu aquests passos per començar:

 1. Vés a l’Explorador de fitxers ES (instal·leu primer l’explorador de fitxers ES si encara no l’heu instal·lat).
 2. Obert Play Store al televisor > Cerqueu “Sideload Launcher per Android TV” i instal·leu-lo.
 3. Vés a la pantalla d’inici > Obriu les aplicacions > Obriu l’aplicació Sideload Launcher.
 4. Feu clic a ES File Explorer.
 5. Vés a Xarxa > Feu clic a Administrador remot > Activeu-la per rebre l’adreça FTP.
 6. Ara des del vostre ordinador o portàtil, introduïu l’adreça FTP en un navegador web > El vostre televisor i ordinador estaran connectats junts.
 7. Ara transfereixi el fitxer APK del vostre ordinador al vostre televisor.
 8. Després d’això, Desactiva l’ús compartit de xarxa > Descàrregues obertes.
 9. Fer clic a HotStar de la llista > Feu clic a Instal·leu > Gaudint amb HotStar.

Mireu la televisió HotStar Vijay

Per veure sèries de TV Vijay a HotStar, només cal que aneu a la secció de canals i trieu Vijay TV. Allà podreu veure tots els programes en directe de Vijay TV i podreu triar-los fàcilment i reproduir-los. És fàcil fer servir HotStar!

HotStar a Roku

Roku és un dispositiu de streaming d’última generació desenvolupat i fabricat per Roku Inc. És, de fet, un dels dispositius de reproducció més preferits per utilitzar serveis com Netflix i Hulu, ja que l’experiència de streaming que ofereix és inigualable. Per a tots els aficionats del HotStar es pregunten si HotStar està disponible amb Roku, heu d’estar contents que estigui disponible a la botiga de canals Roku. Simplement aneu a la botiga de canals Roku, instal·leu el canal HotStar al dispositiu Roku i gaudiu del streaming.

Observacions finals

Els serveis de streaming com Netflix, Hulu, Amazon i HotStar són els que a tots els entreteniments i streaming de frikis els agrada tenir. HotStar és un servei de streaming increïble, segur que no només ha donat competència a Netflix i Hulu, sinó que ha fet un pas més en la promoció de contingut indi. La varietat que ha proporcionat és segurament més gran que altres serveis de streaming. Fins i tot ofereix transmissions esportives en directe, cosa que és fantàstica.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this