29 millors pells de Kodi per a versions de Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16)

Què és Kodi Skin?

Kodi Skin canvia la forma d’aspecte del vostre Kodi. Les pells de Kodi ofereixen al vostre Kodi un aspecte nou i podreu canviar els colors, els temes, la posició del menú i així fer servir amb una nova pell de Kodi. En definitiva, utilitzant Kodi Skin podeu aportar una nova guspira a la vostra versió de Kodi amb colors brillants i una enorme quantitat d’opcions personalitzables..

En aquesta guia, us proporcionem una experiència dels diferents Skodi Kodi disponibles per a cadascun dels dispositius.

Aeon Nox és la millor pell de Kodi el març del 2019 segons els resultats de l’enquesta KodiVPN

millor pell de kodi de febrer de 2018

Millors pells Kodi del març del 2019

Kodi s’omple cada any amb Skins nous que es fan càrrec del món Kodi. A continuació es detallen alguns dels millors Skins Kodi 2018:

 1. Aeon Nox
 2. Zefir àrtic
 3. Tità
 4. Black Glass Nova
 5. Pèlucid
 6. Aeon MQ5
 7. Ambre
 8. Back Row (descarregueu la fila posterior http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 Millors pells de Kodi Krypton Versió 17 o superior

1. Eó Nox

Aeon Nox és la millor pell de kodi per a la versió 17 o superior

Aeon Nox arriba a la llista de les millors pells de Kodi per al 2017. La raó principal és la seva àmplia gamma de configuracions de personalització que podeu realitzar, inclosos els colors, el tema de la pell i fins i tot els tipus de lletra. Canviar l’aspecte del menú principal és el que atrau a la majoria d’usuaris de Kodi a la pell de Kodi. Probablement sigui la millor pell tant per a usuaris nous i experimentats de Kodi.

2. Black Glass Nova

vidre negre pell nova kodi

Quan observeu el Kodi Skin Black Glass Nova, us recordarà Windows Vista a causa de les seves finestres de vidre. Trobareu que hi ha dos modes disponibles, és a dir, el mode Black Glass, on el tema de Kodi es converteix en vidre negre. El segon mode s’anomena mode de vidre negre Nova on les rajoles són molt més petites.

3. Capsa

Caixa de pell de kodi

Box Kodi Skin ofereix una varietat de menús principals, submenús personalitzables i molts widgets diferents per a la seva selecció. Canvia encara més els accents de color de les Skins Kodi, cosa que fa que el tema sigui encara més atractiu. Aquesta pell es pot utilitzar en molts dispositius perquè també proporciona suport tàctil. És un Skin Kodi avançat i és molt probable que en trobeu en aquesta categoria.

4. Omni

pell de omni kodi

En molts casos, la veritable característica de qualsevol producte o servei s’amaga darrere el seu nom. De la mateixa manera, la característica principal d’aquest Kodi Skin es basa en gran mesura en els seus menús omnipresents. Tanmateix, en un primer moment podeu trobar una similitud contrastant amb Mimic Kodi Skin. Tot i això, no té moltes opcions de configuració personalitzades de les que té per a Mimic. El seu menú principal i el seu submenú es poden accedir des de totes les finestres, que són una nova funció afegida.

5. Pèl·lucid

Pellucid Kodi pell

Pellucid és una pell senzilla i alhora elegant de Kodi. El menú Kodi Home d’aquesta pell té pòsters ubicats a la part inferior de la pantalla i s’esvaeixen amb una animació. Si la gent que utilitza sovint Kodi per veure els canals IPTV en directe, Kodi ha de provar aquesta pell, ja que la trobarà més divertida. Els usuaris de Kodi Jarvis han d’haver d’esperar perquè Pellucid només està disponible a Kodi Krypton.

6. Unitat

unitat-pell de kodi

L’Unity Kodi kin és una mica semblant a la pell de Confluence Kodi, tret dels seus suports d’interfície. Té un menú horitzontal molt senzill, però tot i així sembla fantàstic a causa dels pòsters de pel·lícules que surten a la pantalla d’inici. Els usuaris que prefereixen tenir una pell molt decent; aquest és molt recomanable per a ells. La pell s’utilitza per millorar la interfície general de Kodi i aquesta pell ha fet un pas més per proporcionar una certa facilitat també.

Millor versió Kodi Leia Skins Versió 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 és la millor pell de Kia Leia per a la versió 18 beta

Hi ha pocs Kodi Skins que van bé amb Kodi Leia i Aeon MQ5 n’és un. Kodi Leia encara es troba en la seva versió Beta i experimenta amb diferents experimentacions, però Aeon MQ5 és una senzilla Kodi Skin que anirà perfectament bé amb la nova o la versió més recent. Té poders per modificar totes les parts de la pell, és per això que és una Kodi Skin detallada, ja que podeu fer molts canvis.

8. Reixeta

pell de quadrícula

No hi ha moltes pells de Kodi que s’executen amb Kodi Leia Alpha 1, ja que és una versió nova i no s’ha desenvolupat gaire. Tot i això, la pell Grid Kodi és una de les millors pells de Kodi per estilitzar la interfície de Kodi Leia 18 i millorar el seu aspecte. Té una interfície d’usuari molt atractiva i elegant que fa que l’experiència de Kodi sigui molt més emocionant. Tot i tenir un nombre limitat de funcions, els desenvolupadors de Grid han treballat bé en la qualitat de la seva funcionalitat que del nombre de les seves funcions.

9. Més ràpid

Pell de kodi més ràpid

Sovint es diu que aquesta Kodi Skin és sovint la versió completa de la pell que mai trobareu. La funció que la fa tan completa és la seva àmplia gamma d’opcions de configuració esportiva repartides a la pantalla, però no trobareu aquestes opcions desordenades. Es troba entre les més antigues de Kodi Skin disponibles i va bé amb gairebé qualsevol versió de Kodi.

10. ReFocus

ReFocus pell de kodi

Aquesta pell de Kodi sovint és la millor opció per als usuaris de Kodi que utilitzen Kodi a la pantalla tàctil o en els seus telèfons intel·ligents. A més, us manté actualitzat sobre els programes i pel·lícules de televisió que heu vist actualment i, sobre la base del contingut multimèdia, us proporcionarà una recomanació similar.

11. Eminència

Eminència de la pell de kodi

Eminence té una interfície d’usuari senzilla però, al mateix temps, trobareu moltes icones petites situades a la part inferior de la pantalla. Tot i que la pell pot no ser tan personalitzable com d’altres, però és tan ràpida com el llamp. També funciona molt més suau que qualsevol altra pell i es recomana als usuaris que omplen el seu Kodi amb molts complements de kodi..

12. FTV

ftv-kodi-skin

T’has imaginat mai d’integrar Kodi i Amazon Fire TV, no? Sí, a continuació, experimenteu el toc d’interfície d’usuaris de Fire TV a Kodi Leia 18 ara amb la FTV Kodi Skin que proporciona l’aspecte de Fire TV a Kodi. La pell està disponible al dipòsit oficial addicional de Kodi i, per tant, no es requereix cap descàrrega excessiva.

Millor versió Kodi Jarvis Skins Versió 16 o inferior

13. Croma

chroma és la millor pell de kodi per a la versió de jarvis 16 o inferior

Chroma Kodi Skin ajusta els colors del seu tema segons els elements presents a la pantalla. Algunes pells de Kodi utilitzen les mateixes transparències en el seu fons, de manera que alguns elements no són clarament visuals. El croma, per tant, ajusta els colors de fons i també resulta calmant per als teus ulls.

14. KOver

Kover pell de kodi

KOver Kodi Skin és una pell totalment personalitzada que permet als usuaris de Kodi fer la seva pròpia pell segons el seu gust. És possible que no es consideri una pell preferida per als usuaris de Kodi, ja que molts voldrien veure els mitjans evitant cap molèstia. Tot i això, paga la pena utilitzar aquest Kodi Skin.

15. Mímic

Mímica pell de kodi

Mimic està disponible a gairebé tots els dispositius, que tenen un pes més lleuger i ràpid en temps real. Té una característica addicional que us permet personalitzar alguns dels colors i editar la pàgina principal mitjançant art fan. Entre les seves múltiples funcions, Mimic Skin té un suport integrat per a dispositius de pantalla tàctil.

16. Eunique

Pell Eunique kodi

Com el seu nom indica, Eunique proporciona una experiència única als usuaris de Kodi inclosos els colors vius i el contingut multimèdia de fàcil accés. Té gairebé tot el present a Kodi Home, la qual cosa la converteix en una simple interfície d’usuari.

17. Transparència

Pell kodi de transparència

La transparència és una pell artística de fan, cosa que significa que es pot personalitzar segons el desig dels usuaris de Kodi. És compatible amb totes les funcions que Kodi Jarvis ofereix i molt fàcils de personalitzar. Els usuaris nous de Kodi Jarvis que no estiguin familiaritzats amb les pells Kodi també poden utilitzar Transparents Kodi Skin.

Millors pells de Kodi per Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Zefir àrtic

L’Arctic Zephyr és la millor pell de kodi per a amazon firetv i firestick

Arctic Zephyr és el millor dispositiu Kodi Skin per a Fire Stick i Fire TV, ja que ofereix molta informació en una pantalla tan petita. Té diferents variants, les més clares i les més fosques. Tot i que no ofereix una opció de dispositiu tàctil, però mai no diverteix als usuaris de Firestick amb la seva modificació i personalització detallada.

19. Nebulosa

Pell de nebulosa kodi

Nebula és la Kodi Skin que es va crear principalment per a Smart TV ja que té un suport tàctil. El centre de música és el que fa que aquesta pell destaqui perquè proporcionarà totes les opcions aleatòries i recomanables per al vostre gust musical. A més, ofereix opcions personalitzables per al dispositiu Firestick.

20. Xperience 1080

Pell kodi Xperience 1080

Aquesta pell Kodi va ser dissenyada per a la visualització en alta definició. Entre els millors complements de Kodi que heu instal·lat al dispositiu Kodi, recollirà tots els enllaços de visualització en alta definició que us presentarà a la vostra Kodi Home. També és una pell molt clara que farà que tots els vostres complements siguin més lleugers.

Millors pells de Kodi per a dispositius iOS / Mac

21. SiO2

Sio2 és la millor pell per kodi per a dispositius ios / mac

Aquesta Kodi Skin és la rèplica exacta de la interfície d’Apple TV i per això s’adapta millor a iOS. A més, ofereix una funcionalitat similar perquè els seus desenvolupadors s’han assegurat que hi ha d’haver una quantitat de clics entre el contingut que voleu veure. No triguem gaire temps a veure el contingut favorit de Kodi. És possible que no tingui moltes personalitzacions per oferir, però es va facilitar per utilitzar més fàcilment als usuaris de Kodi.

22. AppTV

Pell de kodi Apptv

AppTV és un altre Kodi Skin recomanable per als usuaris d’Apple que ha estat dissenyat específicament tenint en compte l’ús de les necessitats particulars de l’usuari. Fins i tot l’estil de la icona i el seu disseny és similar a la interfície gràfica d’Apple TV. La funció que sorprèn a tots els usuaris de Kodi és la seva interfície ràpida. També es pot personalitzar a gust dels usuaris d’Apple.

23. As

Pell Ace kodi

Ace és una pell de Kodi integral que també és adequada per a Apple iOS. Tot i que pot ser compatible amb funcions personalitzables, és segur que és una decepció el fet que no admet la TV en directe. Tot i això, és una Piel Kodi rica i també és una de les més ràpides.

Millors pells de Kodi per a dispositius Android

Abans de poder configurar Skins al vostre kodi, haureu de configurar el kodi a Android. Si instal·les Kodi a Android, quedaràs exposat a una gran quantitat de contingut en streaming amb la facilitat d’uns pocs clics.

24. Confluència

La confluència és la pell del kodi millor per a dispositius Android

La confluència pot ser la pell predeterminada de Kodi, però segur que és la pell de Kodi preferida quan es tracta dels dispositius Android. La confluència és la raó per la qual molta gent encara estima Kodi Jarvis i és per la seva interfície senzilla, però eficaç.

25. Tità

Pell de kodi de titana

Titan Kodi Skin està ple de colors, però és informatiu. Tenint en compte els fitxers multimèdia, proporciona un esbós detallat del contingut en streaming. Per tant, us permet triar una pel·lícula o programes de televisió segons el vostre interès. És perfecte per a dispositius Android a causa de la seva senzilla interfície d’usuari.

26. Titani

Pell de kodi de titani

El titani no és el més recent Kodi Skin, però segur que funciona en qualsevol dispositiu Android. Funciona per a tots els complements de vídeo, complements de programes i complements de música. Us ofereix una gran experiència a l’hora de transmetre vídeos i música.

Millors pells de Kodi per a televisions

27. Ambre

Amber és la millor pell de kodi per emetre caixes de televisió

L’ambre no és, certament, diferent de l’estuari Kodi Krypton Skin, que és la pell predeterminada de Kodi Krypton. Tanmateix, en instal·lar Amber a les caixes Kodi, aviat notareu un efecte més lleuger. Una altra característica que voldrà enamorar absolutament Amber és la seva interfície i l’elecció de colors relaxants per als ulls.

28. Fusionar Neue Skin

Fusionar la pell de kodi Neue

Fuse Neue Kodi Skin és per a tots els fanàtics de pel·lícules, que té la capacitat de presentar els vostres fitxers multimèdia d’una manera elegant. No us presentarà moltes opcions personalitzables, però és molt millor que la pell predeterminada de Estuary Kodi Krypton. És molt recomanable per la seva senzillesa.

29. Fila posterior

Part posterior de la pell de kodi

Al primer cop, vareu que la interfície s’assembla una mica a iOS i OS X, però segur que està disponible per a totes les caixes de streaming. Els millors usuaris de Kodi Boxes poden trobar aquesta pell única a causa de la seva experiència en cinema a casa.

30. Maximinimalisme

maximinimalisme-pell-kodi

Per als usuaris de Kodi que vulguin personalitzar la seva interfície d’usuari, però volen mantenir-la senzilla i sense problemes, aquesta pell és imprescindible per a ells. El maximinimalisme és una pell molt lleugera i llisa que proporciona un quadre de comandament molt fàcil d’utilitzar als usuaris. Maximinimalisme La pell de Kodi ha estat molt recomanada per molts usuaris de Kodi i ho suggerim a tots els usuaris perquè és una bona opció.

Els millors comentaris de Kodi Skins Reddit

millor revisió de pells de kodi

Abans d’utilitzar Arctic Zephyr, les pells MQ Kodi eren populars entre els usuaris de Kodi. Tot i això, després d’utilitzar Arctic Zephyr, van tenir una experiència meravellosa que els va permetre enganxar-se a la pell de Kodi particular. És atractiu per a molts usuaris de Kodi i és evident que l’Àrtic és molt superior a les pells MQ.

millor revisió reddit skins skins

Titan Kodi Skin també és la pell preferida per molts usuaris de Kodi i la raó és la seva interfície d’estil Netflix. Netflix té una interfície suau on es pot veure una llista de pel·lícules i programes de televisió davant de la pantalla.

Com canviar les pells de Kodi

Per canviar les pells de Kodi, heu de seguir els passos següents:

 1. Obert Kodi > Anar a Configuració (icona en forma d’engranatge) > Fer clic a Configuració de la interfície.
 2. Al menú de l’esquerra, feu clic a Pell > Ara seleccioneu el costat dret Pell opcions a sota Veure i sentir categoria.
 3. Apareixerà un quadre amb dues opcions, és a dir. Estouchy i Estuari. Aquests són els dos Skins Skodi per defecte. Per obtenir més Skins Kodi, feu clic a Obtenir més opció a la dreta.
 4. Feu clic a Kodi Skin que més us agradi i canviarà.

Quina diferència hi ha entre pells i creacions?

Kodi Builds és una col·lecció de complements, mentre que una pell de Kodi canvia la interfície i la disposició del programari Kodi. S’instal·laran automàticament diversos complements al quadre Kodi quan instal·leu un Kodi Build.

Kodi Skins canvia el menú, el fons de pantalla de Kodi i els temes de Kodi que no podran reconèixer si és el vostre antic programari Kodi. Si voleu canviar com es veu Kodi, millor que Kodi Skin. Tanmateix, si voleu nous dipòsits de millors codis, haureu d’obtenir un Kodi Build.

Embolicant-ho tot

Kodi Skin ofereix al vostre Kodi un aspecte completament nou amb tots els temes nous, colors vibrants i ubicacions de menú increïbles. Fa que el vostre Kodi sigui fàcilment accessible, portant el contingut de suports a Kodi Home. En aquesta guia, expliquem detalladament cadascun dels millors Kodi Skin enumerats perquè els usuaris de Kodi gaudeixin de la millor experiència en streaming.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this