Πώς να εγκαταστήσετε το Titanium Kodi Build σε λιγότερο από 5 βήματα με καρφίτσα μόνο για ενήλικες Titanium

Το Titanium Kodi Build είναι μια από τις καλύτερες κατασκευές για το Kodi χωρίς αμφιβολία. Οι κριτικές του Kodi Titanium υπήρξαν πολύ θετικές σε όλη την παρουσία της και αυτό είναι που το κάνει το καλύτερο.


Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το Titanium Kodi build και να χρησιμοποιήσετε είτε πληρωμένο είτε δωρεάν VPN για το Kodi για δική σας ασφάλεια ή γεω-περιορισμό.

Αποκλειστικές ειδικές προσφορές KodiVPN.co Black Friday 2019
PureVPN

 10,95 $ US 1,32 $ ανά μήνα

Πιάστε αυτήν τη συμφωνία

σέρφινγκ

 11,95 US $ 1,99 $ ανά μήνα

Πιάστε αυτήν τη συμφωνία (3 μήνες δωρεάν)

Κισσός

 9,95 $ 2,75 US $ ανά μήνα

Πιάστε αυτήν τη συμφωνία

Διαθέτει πολλά καλύτερα πρόσθετα kodi που θα ικανοποιούν εύκολα τις ανάγκες κάθε χρήστη. Η ποιότητα του περιεχομένου που προσφέρει είναι επίσης καλή. Το τιτάνιο κατασκευής Kodi Kryptonite ήταν μια από τις καλύτερες εκδόσεις μεταξύ όλων.

Τι υπάρχει μέσα στις δυνατότητες Titanium Kodi Build και Kodi Titanium Build

Το Titanium Kodi Build είναι μια από τις καλύτερες κατασκευές Kodi που είναι διαθέσιμες στο ράφι αυτήν τη στιγμή. Αυτή η έκδοση έχει όλα τα εξαιρετικά απαραίτητα πρόσθετα για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλήματα όπως το Neptune Rising, το Bob Unleashed, το Playlist UK Turk, την παιδική ζώνη, το Gears TV, τις ροές του Vader, το Placenta, το Sports Devil, τα PVR + Subs, τη μουσική, τις εφαρμογές Android, Ζωντανή τηλεόραση, Sports Hub, Sports Replay και πολλά άλλα.

Το Titanium Kodi build συνεχίζει να ενημερώνεται με συνέπεια και έχει μια εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα σε αντίθεση με άλλες κατασκευές Kodi παρά το μέγεθος των 500+ mbs. Αυτή η κατασκευή Kodi έχει μια πολύ ευγενικά οργανωμένη διάταξη με πολύ φιλική πλοήγηση. Όλα τα πρόσθετα και οι κατηγορίες είναι ευθυγραμμισμένες εκ των προτέρων.

Τηλεοπτικές εκπομπές

Το Titanium build έχει ό, τι χρειάζεστε για ροή ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών ή για παρακολούθηση των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών σε ποιότητα HD. Πρόσθετα όπως το Gears TV και οι ροές του Vader είναι ιδανικά για τη ροή των τηλεοπτικών εκπομπών σας. Λόγω των συνεχών ενημερώσεών της, η βιβλιοθήκη τηλεοπτικών εκπομπών συνεχίζει να αυξάνεται αντίστοιχα.

Κινηματογράφος

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις καλύτερες νέες διαφημίσεις ταινιών μέσω αυτής της έκδοσης Kodi, καθώς διαθέτει τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες όπως το Neptune Rising, Placenta κ.λπ. Αυτά τα πρόσθετα Kodi είναι γνωστά ως ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ροή όλων τις πιο πρόσφατες ταινίες υψηλής ποιότητας.

Ζωντανά σπορ

Το καλύτερο πράγμα για το Kodi είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν τις αγαπημένες τους αθλητικές εκδηλώσεις ζωντανά στο Kodi. Το Titanium Kodi build διαθέτει πρόσθετα Sports Devil και Sports Hub Kodi, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή πρόσθετα Kodi για ροή ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων από όλο τον κόσμο.

Για τον χρήστη που έχασε μια ζωντανή εκδήλωση, έχει πρόσθετο Sports replay Kodi που εμφανίζει επαναλήψεις και επισημάνσεις όλων των αθλητικών εκδηλώσεων..

Οι υπολοιποι

Εκτός από την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό, το Titanium Kodi build έχει πρόσθετα κινούμενων σχεδίων και ειδήσεων, καθώς και για όλους τους ενήλικες και τα παιδιά Το Titanium Kodi build είναι μία κατασκευή για όλα τα ηλικιακά τμήματα καθώς έχει μεγάλη ποικιλία.

Αποθήκη τιτανίου Kodi

Το Titanium Kodi Build μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του Supreme Builds Repository. Αυτό το αποθετήριο kodi έχει πολλές άλλες εκδόσεις επίσης για τους Kodi Krypton και Kodi Jarvis.

Πώς να εγκαταστήσετε το Titanium Kodi Build σε Leia και Krypton

Η εγκατάσταση του Titanium Kodi build για το Kodi 17 είναι πολύ εύκολη. Ακολουθεί μια καθοδήγηση για την εγκατάσταση του Titanium build Kodi Krypton:

 1. Ανοίξτε το Kodi > Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα > Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε το τιτάνιο kodi build
 2. Κάντε κλικ στο Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ > Εισαγάγετε αυτό Διεύθυνση URL http://repo.supremebuilds.com/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονόμασέ το Ανώτατος > Κάντε κλικ Εντάξει.πώς να εγκαταστήσετε τιτάνιο kodi με βάση την κρυπτόνη έκδοση 17.6 ή νεότερη
 3. Επιστρέψετε στην αρχική οθόνη > Επιλέγω Προσθήκηons > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip > Κάντε κλικ Ανώτατος > Κάντε κλικ repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.πώς να προσθέσετε τιτάνιο kodi build
 4. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αποθετήριο > Κάντε κλικ Supreme Builds Repository > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος > Επιλέγω Οδηγός Supreme Builds > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.τιτάνιο kodi
 5. Παω σε Κόδι Σπίτι Οθόνη> Κάντε κλικ Πρόσθετα > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος > Επίλεξε το Οδηγός Supreme Builds > Επιλέγω Ο Κρύπτον χτίζει > Επίλεξε το Κατασκευή τιτανίου.

κατασκευή τιτανίου

Πώς να εγκαταστήσετε το Titanium Kodi Build σε Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Kodi Jarvis (έκδοση 16.1).
 2. Κάντε κλικ Σύστημα > Διαχείριση αρχείων.
 3. Κάντε κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 4. Κάντε κλικ Κανένας > εισάγετε το Διεύθυνση URL http://repo.supremebuilds.com > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε.
 5. Ονόμασέ το Ανώτατος> Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 6. Πηγαίνω στο Σύστημα > Ανοιξε Πρόσθετα > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip.
 7. Επιλέγω Ανώτατος > repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 8. Επιλέγω Εγκατάσταση από αποθετήριο >Κάντε κλικ Supreme Builds Repository > Παω σε Πρόσθετα προγράμματος > Κάντε κλικ στον Οδηγό Supreme Builds.
 9. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην αρχική οθόνη >Κάντε κλικ Προγράμματα > Κάντε κλικ στο Οδηγός Supreme Builds > Ανοιξε Ο Jarvis Builds > Τιτάνιο.

Ανακαλύψτε τους καλύτερους οδηγούς kodi εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον κορυφαίο οδηγό.

Πώς να εγκαταστήσετε το Titanium Kodi Build on Fire Stick

 1. Ακολουθήστε τον οδηγό μας και εγκαταστήστε Κόδι επί Φωτιά ραβδί
 2. Παω σε Προγραμματιστής Επιλογές > Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB και Εφαρμογές από Αγνωστες πηγές.
 3. Ανοιξε Κόδι επί Φωτιά Ραβδί.

Τώρα ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για την εγκατάσταση Titanium Build στο Krypton.

Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του περιεχομένου για ενηλίκους, χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν VPN για το Kodi στο Firestick.

Πώς να ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση πρόσθετων και κτιρίων τρίτων για το Titanium Kodi

 1. Ανοίξτε το Kodi
 2. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα
 3. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις συστήματος.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόσθετα.
 5. Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών.
 6. Τώρα θα μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi τρίτων.

Το Titanium Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Titanium Build for Kodi 17 / Titanium Build for Kodi 17.6 Δεν λειτουργεί

Πολλοί χρήστες του Titanium Kodi 17.5 έχουν παραπονεθεί ότι αυτή η έκδοση δεν λειτουργεί ή σταματά να λειτουργεί. Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν παραπονιούνται για αυτό το σφάλμα στο Titanium Kodi 17.6.

Διορθώσετε

Διαγράψτε πρώτα όλα τα δεδομένα Kodi και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το αποθετήριο build και δημιουργήστε ξανά. Μια νέα εγκατάσταση δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Λήψη Titanium Kodi Build

 1. Κατεβάστε το Αρχείο zip.
 2. Επιστρέψετε στην αρχική οθόνη > Επιλέγω Προσθήκηons > Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αρχείο zip > Περιηγηθείτε στο σύστημα στο αρχείο λήψης > Κάντε κλικ repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 3. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από αποθετήριο > Κάντε κλικ Supreme Builds Repository > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος > Επιλέγω Οδηγός Supreme Builds > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 4. Παω σε Κόδι Σπίτι Οθόνη> Κάντε κλικ Πρόσθετα > Ανοιξε Πρόσθετα προγράμματος > Επίλεξε το Οδηγός Supreme Builds > Επιλέγω Ο Κρύπτον χτίζει > Επίλεξε το Κατασκευή τιτανίου.

Τιτάνιο Kodi Build Κριτικές

Το Twitter είναι ένα μέρος όπου θα βρείτε όλους τους τύπους χρηστών να επαινούν και να επικρίνουν την κατασκευή. Όσον αφορά το Titanium Build, αυτός ο χρήστης το επαίνεσε σε μια πολύ σύντομη πρόταση:

αναθεώρηση κατασκευής τιτανίου

Είναι η περίπτωση στο Reddit. Αυτό το build έχει λάβει έπαινο από τους χρήστες του!

Εδώ είναι ένα άλλο:

αναθεώρηση reddit build τιτανίου

Εναλλακτικές λύσεις τιτανίου Kodi

Το τιτάνιο είναι μια πολύ εύχρηστη και αξιόπιστη κατασκευή. Αλλά εάν σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δοκιμάσει εναλλακτικές καλύτερες κατασκευές Kodi, τότε εδώ είναι μερικές:

 1. Το τέρας
 2. Χωρίς Όρια Magic Build
 3. Φωτιά TV Guru
 4. Παλμικό CCM

Τιτάνιο Kodi Pin APK

Για πρόσβαση στα πρόσθετα ενηλίκων, ο χρήστης απαιτεί έναν κωδικό PIN.

Για να ολοκληρώσετε

Το Titanium build έχει μερικά εξαιρετικά πρόσθετα που κάθε χρήστης θέλει. Είναι πάντα υπέροχο να έχουμε όλα τα καλύτερα πρόσθετα μέσα από ένα μόνο build. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτό το build είναι ότι είναι αξιόπιστο και οι διαθέσιμες ροές μέσω των πρόσθετων λειτουργούν.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN όταν χρησιμοποιείτε το Kodi. Προστατεύει το απόρρητό σας και σας προστατεύει από κακόβουλα λογισμικά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map