Πώς να εγκαταστήσετε το Nova build Kodi σε Leia, Krypton, Jarvis και Firestick

Το Nova Kodi Build είναι ένα πολύ εντυπωσιακό, αξιοπρεπές και καλά οργανωμένο μεταξύ των καλύτερων κατασκευών kodi. Έχει μια πολύ ελκυστική αλλά απλή διεπαφή. που παρέχει μεγάλη ευκολία στη χρήση.

Όσο για τα καλύτερα πρόσθετα kodi, έχει σχεδόν όλα τα πρόσθετα που θα ήθελε να έχει ένα binge watcher. Να χρησιμοποιείτε πάντα μια αξιόπιστη υπηρεσία Kodi VPN για την προστασία του διαδικτυακού σας απορρήτου, επειδή τα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα στις κατασκευές μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνα για χρήση.

Το δέρμα που χρησιμοποιεί είναι Xonfluence Skin και είναι πάνω από 200 MB, αλλά το πρόσθετο μεταδίδει τέλεια τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να δείτε πώς να εγκαταστήσετε το nova build kodi στη συσκευή σας:

Πώς να εγκαταστήσετε το Nova build Kodi σε Leia και Krypton

 1. Εκτόξευση Κόδι > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.πώς να εγκαταστήσετε το nova build kodi
 2. Κάντε κλικ ‘Κανένας’ > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://thelittleguysco.net/kodi/ > Κάντε κλικ στο Ok > Ονομάστε την πηγή ως Μικρά παιδιά > Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει και πάλι για να κλείσετε το πλαίσιο διαλόγου αφού ελέγξετε ξανά το όνομα και τη διεύθυνση URL πηγής.πώς να εγκαταστήσετε το nova build kodi σε έκδοση krypton 17.6 ή νεότερη
 3. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη > Κάντε κλικ Πρόσθετα Ενότητα > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικονίδιο από την επάνω αριστερή γωνία > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File.nova build kodi
 4. Κάντε κλικ στο Μικρά παιδιά > Επιλέγω plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Περιμένετε να δηλώσετε την ειδοποίηση Εγκαταστάθηκε ο απλός οδηγός κατασκευής.πώς να εγκαταστήσετε το nova build kodi σε jarvis έκδοση 16 ή νεότερη
 5. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη > Επιλέγω Πρόσθετα προγράμματος > Κάντε κλικ στο Απλός οδηγός κατασκευής > Κάντε κλικ Ρόχα Κατασκευάζει > Κάντε κλικ Νόβα> Μπορείτε να επιλέξετε από οποιονδήποτε από τους διακομιστές.πώς να εγκαταστήσετε το nova build kodi στο firestick
 6. Κάντε κλικ στο Νέα εγκατάσταση > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου > Κάντε κλικ Να συνεχίσειnova build kodi setup
 7. Το Build θα εγκατασταθεί > Όταν το ζητά επαναφόρτωση προφίλ, Κάντε κλικ Δύναμη Κλείσιμο. Τώρα απλά επανεκκίνηση το Kodi και το Nova Build θα ξεκινήσει.
  16 καλύτερα αποθετήρια Kodi για τον Απρίλιο του 2023

Πώς να εγκαταστήσετε το Nova build Kodi σε έκδοση Jarvis 16 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Κόδι.
 2. Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων.
 3. Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.
 4. Κάντε κλικ <Κανένας>.
 5. Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL: http://thelittleguysco.net/kodi/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε.
 6. Νκαλά πηγή «Little Guys» > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 7. Επιστροφή στην αρχική οθόνη > Κάντε κλικ Σύστημα.
 8. Κάντε κλικ στο Πρόσθετα.
 9. Επιλέγω Εγκατάσταση από αρχείο zip.
 10. Κάντε κλικ στο Μικρά παιδιά > plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Περιμένετε την εγκατεστημένη ειδοποίηση για το πρόσθετο.
 11. Τώρα επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόσθετα > Άνοιγμα πρόσθετων προγραμμάτων > Κάντε κλικ Απλός οδηγός κατασκευής > Επιλέγω Το Rohas Builds > Κάντε κλικ Νόβα.
 12. Κάντε κλικ στο Νέα εγκατάσταση > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου > Κάντε κλικ Να συνεχίσει
 13. Το Build θα εγκατασταθεί > Όταν σας ζητά να φορτώσετε ξανά το προφίλ, κάντε κλικ στο Δύναμη Κλείσιμο.
 14. Επανεκκινήστε το Kodi και το Build θα ξεκινήσει.

Έχω μια ερώτηση?

Αν έχετε απορίες σχετικά με το Sports Devil, ρίξτε μια ματιά στο φόρουμ Kodi. Αλληλεπιδράστε με πολλούς χρήστες του Kodi και μοιραστείτε τις ιστορίες, τα προβλήματα και τις λύσεις σας “

Επισκεφτείτε το φόρουμ Kodi

 

Nova build Kodi Λήψη

 1. Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη > Κάντε κλικ Πρόσθετα Ενότητα > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικονίδιο από την επάνω αριστερή γωνία > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File.
 2. Κάντε κλικ στο Μικρά παιδιά > Επιλέγω plugin.program.SimpleBuildWizard-0.0.2.zip > Περιμένετε να δηλώσετε την ειδοποίηση Εγκαταστάθηκε ο απλός οδηγός κατασκευής.
 3. Τώρα επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη και κάντε κλικ στο Πρόσθετα καρτέλα μενού > Επιλέγω Πρόσθετα προγράμματος από τη λίστα > Κάντε κλικ στο Απλός οδηγός κατασκευής > Κάντε κλικ Ρόχα Κατασκευάζει > Κάντε κλικ Νόβα> Μπορείτε να επιλέξετε από οποιονδήποτε από τους διακομιστές.
 4. Κάντε κλικ στο Νέα εγκατάσταση > Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου > Κάντε κλικ Να συνεχίσει.
 5. ο Nova Build Kodi θα εγκατασταθεί > Όταν σας ζητά να φορτώσετε ξανά το προφίλ, κάντε κλικ στο Δύναμη Κλείσιμο.
 6. Τώρα απλή επανεκκίνηση Kodi και το Build θα ξεκινήσει.
  Τι είναι το Kodi URL Resolver; Και πώς να ρυθμίσετε δημοφιλείς επιλυτές διευθύνσεων URL

Πώς να εγκαταστήσετε το Nova build Kodi στο Fire Stick

Απαιτείται Kodi στο Fire Stick πριν εγκαταστήσετε το Nova Build. Επομένως, εγκαταστήστε πρώτα το Kodi στο Fire Stick. Μόλις εγκατασταθεί το Kodi, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Εκτόξευση Κόδι εφαρμογή στις Φωτιά ραβδί
 2. Ανοιξε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.

Τα υπόλοιπα βήματα είναι ίδια με αυτά της εγκατάστασης Nova Build Kodi στο Kodi Krypton, που αναφέρεται παραπάνω.

Για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενό του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN επί πληρωμή για το Firestick Kodi.

Τελικές λέξεις

Το Nova είναι ένα εντυπωσιακό Kodi Build λόγω της προσβασιμότητας και της οπτικής διασύνδεσης. Παρόλο που έχει μέγεθος πάνω από 200 MB, αυτό το build δεν καθυστερεί ούτε επιβραδύνει καθόλου το σύστημα. Επιπλέον, έχετε τα πάντα προσιτά λόγω των καλά οργανωμένων κατηγοριών που σας βοηθούν να περιηγηθείτε εύκολα.

Έχουμε παράσχει μια λεπτομερή μέθοδο για να δείξουμε στους χρήστες πώς να εγκαταστήσουν το Nova build Kodi σε διαφορετικές συσκευές. Ακολουθήστε προσεκτικά τον οδηγό, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν διακυβεύετε το απόρρητό σας.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this