Πώς να εγκαταστήσετε το Not Sure Kodi Addon σε λιγότερο από 3 λεπτά

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να έχουν τα πάντα κάτω από μια στέγη, το “Not Sure” Kodi είναι για αυτούς. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν αυτόν τον οδηγό για να κατεβάσουν το Not Sure Kodi Repo και να δουν πώς να εγκαταστήσουν το πρόσθετο Not Sure Kodi.

Το “Not Sure” δεν είναι μια έκφραση, είναι ένα εντελώς νέο πρόσθετο μεταξύ πολλών πρόσθετων kodi για χρήστες που είναι γεμάτοι με τα πάντα. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε Ταινίες, Αθλήματα, Τηλεοπτικές εκπομπές, Παιδικές εκπομπές κ.λπ. Δεν είναι βέβαιο ότι ο Kodi παίρνει την κοινότητα του Kodi.

Υπάρχουν πολλές διαδικασίες λήψης και εγκατάστασης Not Sure Kodi. Αυτός ο οδηγός από το Kodi VPN θα σας προσφέρει μια βόλτα.

Δεν είναι βέβαιο Kodi Λήψη αποθήκης URL αρχείου Zip

Το Not Sure Kodi repo μπορεί να ληφθεί απευθείας από αυτόν τον σύνδεσμο.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε απευθείας το Not Sure Kodi addon, κατεβάστε το αρχείο Not Sure Zip στη συσκευή σας. Μετά τη λήψη του αρχείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κάντε κλικ ΠροσθήκηΕντάξει > Κάνε κλικ στο Κουτί εικόνισμα.
 2. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αρχείο Zip > SEDUNDNES > repository.sedundnes-x.x.x.zip > Περιμένετε για ειδοποίηση με δυνατότητα πρόσθετου.
 3. Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Κάντε κλικ seduNdnes Repo >Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω Όχι σίγουρα > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε για ενεργοποιημένη ειδοποίηση πρόσθετου.
  ExpressVPN Netflix | Αποκτήστε πρόσβαση στο American Netflix με την εφαρμογή ExpressVPN

Δεν είναι βέβαιο ότι η λήψη του Kodi είναι τόσο εύκολη! Απολαμβάνω.

Πώς να εγκαταστήσετε Not Sure Kodi Addon στην έκδοση 17.6 του Krypton ή χαμηλότερη

 1. Ανοίξτε το Kodi > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα > Ανοιξε Φιλμι Διευθυντής > Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή.πώς να εγκαταστήσετε το σίγουρο πρόσθετο kodi
 2. Εισαγω http://firetvguru.net/fire/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν την πηγή SEDUNDNES > Κάντε κλικ Εντάξει> Κάντε κλικ Εντάξει.πώς να εγκαταστήσετε δεν είστε σίγουροι στην έκδοση kodi krypton 17.6 ή νεότερη
 3. Επιστρέψτε στο Σπίτι οθόνη > Παω σε ΠροσθήκηΕντάξει > Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων εικόνισμα.δεν είμαι σίγουρος kodi
 4. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αρχείο Zip > Κάντε κλικ SEDUNDNES > Κάντε κλικ repository.sedundnes-x.x.x.zip > Περιμένετε για ειδοποίηση με δυνατότητα πρόσθετου.δεν είμαι σίγουρος πρόσθετο kodi
 5. Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Κάντε κλικ seduNdnes Repo >Παω σε Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω Όχι σίγουρα > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε για ενεργοποιημένη ειδοποίηση πρόσθετου.δεν είμαι σίγουρος kodi repo
 6. Το πρόσθετο Not Sure είναι εγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση > Για πρόσβαση στο Not Sure Kodi μεταβείτε στη διεύθυνση Πρόσθετα > Κάντε κλικ Όχι σίγουρα.

δεν είμαι σίγουρος για λήψη kodi

Τρόπος εγκατάστασης Not Sure Kodi Addon σε Jarvis Version 16 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Ανοιξε Αρχείο Διευθυντής > Προσθήκη Πηγή > Εισαγάγετε αυτό Διεύθυνση URL http://firetvguru.net/fire/  > Κάντε κλικ στο Τέλος.
 2. Ονομάστε την πηγή SEDUNDNES > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει > Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη.
 3. Κάντε κλικ στο Σύστημα > Κάντε κλικ Προσθήκηons > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από αρχείο zip > Επιλέγω SEDUNDNESrepository.sedundnes-x.x.x.zip > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.
 4. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Κάντε κλικ seduNdnes Ρεπό > Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Όχι σίγουρα > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση > Απολαμβάνω!
  Πώς να εγκαταστήσετε το Nova build Kodi σε Leia, Krypton, Jarvis και Firestick

Δεν είναι βέβαιο ότι το Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / επιδιορθώσεις

Το Sure Kodi δεν λειτουργεί; Ή υπάρχουν προβλήματα εγκατάστασης, κάντε κύλιση παρακάτω για να τα διορθώσετε!

Δεν είναι σίγουρο Kodi Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ροές

Αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι η ροή που ψάχνετε είναι είτε νέα είτε πολύ παλιά για ανάκτηση του Not Sure Kodi.

Λύση

Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Παω σε Κύριος Μενού> Εργαλεία.
 2. Κάντε κλικ στο Σαφή Πάροχοι> Ναί> Μια ειδοποίησηΕπεξεργάζομαι, διαδικασία πλήρης’ θα εμφανιστει.
 3. Τώρα Σαφή Κρύπτη> Ναί > Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση “Η διαδικασία ολοκληρώθηκε”.
 4. Κάντε κλικ Γενικός > Πάροχοι Τέλος χρόνου> Χαμηλώστε το σε 20> Κάντε κλικ Εντάξει.
 5. Γενικός> Αναπαραγωγή > Στροφή μακριά από Φιλοξενούμενοι με Captchas> Εντάξει.
 6. Μενού εργαλείων > Υπότιτλοι > επιτρέπω Υπότιτλοι > Εντάξει.

Δεν είναι βέβαιο ότι το Kodi απέτυχε να εγκαταστήσει την εξάρτηση

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν υπάρχουν προβλήματα με την έκδοση του Not Sure Kodi. Υπάρχουν πολλοί φιλοξενούμενοι τομείς που προσφέρουν ένα μόνο αποθετήριο. Πολλά από αυτά είναι ξεπερασμένα και έτσι δεν μπορούν να εγκατασταθούν. Δεν είναι βέβαιο ότι ο Kodi δεν λειτουργεί δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβηθείτε.

Λύση

Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, χρησιμοποιήστε μια αξιόπιστη πηγή, κατά προτίμηση τον επίσημο ιστότοπο, επειδή θα βρείτε την ενημερωμένη έκδοση εκεί.

Δεν είναι σίγουρο Kodi Addon Κριτικές

Δεν είναι βέβαιο ότι το πρόσθετο Kodi είναι πραγματικά καταπληκτικό. Μπορείτε να κάνετε streaming ό, τι θέλετε. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα χρήστες με μικτή ανταπόκριση σε κάθε εμπειρία πρόσθετου. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ:

  Τι είναι το Kodi URL Resolver; Και πώς να ρυθμίσετε δημοφιλείς επιλυτές διευθύνσεων URL

Αυτός ο χρήστης είναι σαρκαστικός για το όνομα αυτού του πρόσθετου και είναι τόσο προφανές. Το ίδιο το όνομα είναι μια έκφραση που μπορεί να μας μπερδέψει.

δεν είμαι σίγουρος κριτική

Δύο πράγματα είναι αναπόφευκτα, ικανοποιημένοι πελάτες και ικανοποιημένοι πρόσθετοι χρήστες. Δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε μόνο κάθε χρήστη. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να παραπονεθούν. Αυτός ο χρήστης ανησυχεί για τον χώρο που καλύπτει αυτό το πρόσθετο και επίσης το φανταστικό πρόσθετο kodi.

δεν είμαι σίγουρος κριτική kodi

Εδώ το έχετε. τέτοιο σφάλμα συνεχίζει να εμφανίζεται. Τώρα σας έχουμε πει τον λόγο.

Δεν είμαι σίγουρος ότι η κριτική reddit addon

Δεν είναι βέβαιο Kodi Addon Σύνδεση κωδικού πρόσβασης

Δεν είναι βέβαιο ότι απαιτείται κωδικός πρόσβασης σύνδεσης Kodi για πρόσβαση σε περιεχόμενο για ενήλικες (18+).

συμπέρασμα

Το πρόσθετο Not Sure Kodi είναι ένα πακέτο για όλους. Εξοπλισμένο με την ποικιλία περιεχομένου, αυτό το πρόσθετο έχει σίγουρα τη δυνατότητα να κλέψει τον προσκήνιο από όλα τα άλλα πρόσθετα kodi.

Ο γκουρού της Fire TV έχει παρουσιάσει κάτι πιο συνηθισμένο αυτή τη φορά και όπως βλέπουμε, έχει αρχίσει να κερδίζει κάποια σοβαρή αναγνώριση στην αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα παραμείνει ενημερωμένο ή θα βγει από το παιχνίδι.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this