Τι είναι το Kodi URL Resolver; Και πώς να ρυθμίσετε δημοφιλείς επιλυτές διευθύνσεων URL

Έχετε παρατηρήσει ποτέ παρόμοιους παρόχους συνδέσμων ροής σε διαφορετικά πρόσθετα Kodi και αναρωτηθήκατε εάν όλα τα πρόσθετα έχουν τους ίδιους κεντρικούς υπολογιστές?

Λοιπόν, ο λόγος πίσω από αυτούς τους επαναλαμβανόμενους συνδέσμους ροής είναι το Kodi URL Resolver που λειτουργεί στο παρασκήνιο και σας παρέχει τους καλύτερους συνδέσμους ροής απορρίπτοντας τους αδύναμους ή άχρηστους συνδέσμους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επίλυσης διευθύνσεων URL με την καλύτερη εφαρμογή Kodi VPN και να εξασφαλίσετε πιο ομαλή ροή. Μάθετε περισσότερα για αυτό και τη διαδικασία εγκατάστασής του με αυτόν τον σύντομο οδηγό.

Τι είναι το Kodi URL Resolver?

Το Kodi URL Resolver είναι ένα εργαλείο δέσμης ενεργειών που λειτουργεί στο παρασκήνιο και λαμβάνει συνδέσμους ροής από ιστότοπους φιλοξενίας πολυμέσων. Βελτιώνει και βελτιώνει την εμπειρία ροής στο Kodi παρέχοντας υψηλής ποιότητας και αξιόπιστους συνδέσμους ροής.

Σχεδόν κάθε πρόσθετο έχει ένα πρόγραμμα επίλυσης διευθύνσεων URL που του επιτρέπει να παρέχει καλύτερους κεντρικούς υπολογιστές για ροή περιεχομένου. Οι αναλυτές διευθύνσεων URL εξοικονομούν χρόνο για τους προγραμματιστές πρόσθετων, διότι χωρίς αυτό, οι προγραμματιστές θα πρέπει να συγκεντρώσουν όλα τα προγράμματα επίλυσης μόνοι τους, κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Γιατί χρειάζομαι το Resolver URL?

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία ροής σας και να απαλλαγείτε από συνδέσμους που δεν λειτουργούν, θα χρειαστείτε το εργαλείο ανάλυσης διευθύνσεων URL. Όχι μόνο θα αφαιρέσει αυτούς τους δυσλειτουργικούς συνδέσμους, αλλά θα σας παρέχει επίσης αξιόπιστους συνδέσμους εργασίας μέσω καλών πηγών.

Βήματα εγκατάστασης του Kodi URL Resolver

 1. Ξεκινήστε κατεβάζοντας το αρχείο Kodi URL Resolver Zip από αυτό το URL
 2. Ανοίξτε το Kodi.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόσθετα από το αριστερό μενού.
 4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Box που βρίσκεται παραπάνω στην αριστερή γωνία.
 5. Επιλέξτε Εγκατάσταση από το αρχείο Zip.
 6. Περιηγηθείτε στη διαδρομή όπου κατεβάσατε το αρχείο zip και ανοίξτε το.
 7. Το αρχείο zip θα φορτωθεί και θα εγκατασταθεί.

Πώς να ενημερώσετε το πρόγραμμα επίλυσης διευθύνσεων URL στο Kodi

 1. Ανοίξτε το Kodi
 2. Τώρα κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις (εικονίδιο γραναζιού)
 3. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις συστήματος.
 4. Μεταβείτε στη λειτουργία Expert
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλα Πρόσθετα
 6. Κάντε κλικ στη διαχείριση εξαρτήσεων.
 7. Κάντε κλικ στο URL Resolver για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Kodi URL Resolver και κάντε κλικ στο Update.

Ποιες είναι μερικές από τις δημοφιλείς λύσεις διευθύνσεων URL

Το URL Resolver είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που πολλά αποθετήρια και πρόσθετα είναι επιτυχημένα στην κοινότητα Kodi. Μερικά από τα δημοφιλή Επίλυση URL είναι:

1. Επίλυση διευθύνσεων URL SuperRepo

Το SuperRepo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αποθετήρια λόγω της ποικιλίας των πρόσθετων και της ποιότητας των πρόσθετων. Το SuperRepo έχει ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάλυσης διευθύνσεων URL με τα πρόσθετά του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πρόσθετα λειτουργούν τόσο καλά.

2. Επίλυση διευθύνσεων URL αυξανόμενου Ποσειδώνα

Το Neptune Rising είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi που χρησιμοποιούν το URL Resolver Kodi για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Πολλά πρόσθετα Kodi που δούλευαν χωρίς το πρόγραμμα επίλυσης διευθύνσεων URL απέτυχαν να επιβιώσουν στον κλάδο.

3. Επίλυση διευθύνσεων URL Placenta

Το Placenta είναι πράγματι το καλύτερο πιρούνι του πρόσθετου Exodus Kodi που λειτουργεί με το πρόγραμμα ανάλυσης διευθύνσεων URL που εκτελείται στο παρασκήνιο. Δεν έχουν αναπτυχθεί πολλά πιρούνια αρκετά καλά για να λειτουργούν τέλεια με τέτοιες υπηρεσίες και εργαλεία προσθηκών.

4. Επίλυση URL TVAddons

Το TV Addons είναι ο παλαιότερος και ο μεγαλύτερος παίκτης στην κοινότητα Kodi και μάλιστα ο καλύτερος πάροχος πρόσθετων μέχρι σήμερα. Παρέχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες που σχετίζονται με το Kodi και τα πρόσθετά του μέσω των vlog και του φόρουμ του. Το TVAddons είχε επίσης το δικό του αποθετήριο, το οποίο ονομάστηκε “Fusion”, το οποίο σκαρφίστηκε από το DMCA πριν από λίγο καιρό.

Το πρόσθετο URL Resolver υπήρξε ένα ζωτικό εργαλείο για πολλούς χρήστες του Kodi καθ ‘όλη τη διάρκεια, αλλά όταν καταργήθηκε πρόσφατα, οι χρήστες έμειναν στενοχωρημένοι. Ωστόσο, όπως και άλλα δημοφιλή πρόσθετα του Kodi, ένα πιρούνι του Resolver URL σύντομα βγήκε και ανέλαβε την κοινότητα. Ονομάστηκε ως “ResolveURL” και αναπτύχθηκε στον ίδιο κώδικα με αυτόν του URL Resolver.

Το TVAdd-ons έχει προσθέσει το ResolveURL στο αποθετήριο του και το παρέχει μέσω του συνδέσμου GitHub.

Τελικές λέξεις

Το Kodi URL Resolver δεν ήταν ποτέ εμφανές και δημοφιλές μεταξύ πολλών χρηστών του Kodi επειδή εκτελείται στο παρασκήνιο. Οι χρήστες επιθυμούν να κάνουν ροή μόνο μέσω αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας συνδέσμων ροής, χωρίς να συνειδητοποιήσουν το βασικό εργαλείο που απορρίπτει αυτούς τους συνδέσμους για αυτούς.

Η επίλυση διευθύνσεων URL κέρδισε μεγάλη προσοχή όταν τερματίστηκε και οι χρήστες έπρεπε να αντιμετωπίσουν προβλήματα εξάρτησης. Η επίλυση διευθύνσεων URL ήταν το κύριο συστατικό της επιτυχίας για πολλά πρόσθετα Kodi και χωρίς αυτό, η επιβίωση αυτών των πρόσθετων έγινε αμφισβητήσιμη.

Ωστόσο, το πρόσθετο URL Resolver λειτουργεί καλά τώρα και το αρχείο zip εγκατάστασης μπορεί να βρεθεί στο Github. Έχουμε καλύψει εν συντομία μερικά από τα σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με το URL Resolver για να φωτίσουμε το σημαντικό του. Για όσους από εσάς αναζητάτε μια επιδιόρθωση του Kodi URL Resolver, μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετο ResolveURL Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this