Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε Mac OS με το Kodi Library Setup

Η υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών του Kodi είναι ένας από τους πολλούς λόγους που αυτό το λογισμικό είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των διαδικτυακών streamers και των κοπτικών καλωδίων. Αυτή η ευελιξία είναι κάτι που εκτιμάται από πολλούς τεχνικούς της τεχνολογίας, επειδή είναι πολύ σπάνιο πράγμα να το δεις. Το Mac είναι το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα της σειράς προτιμάται από τους ανθρώπους λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών του.


Μετά τα Microsoft Windows, το Mac είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα επιφάνειας εργασίας σε όλο τον κόσμο. Πολλοί χρήστες προτιμούν τη χρήση macOS για προσωπική χρήση λόγω του εκπληκτικού GUI και των εντυπωσιακών λειτουργιών του. Το Kodi για Mac είναι κάτι που θα ήθελαν να έχουν οι χρήστες Mac.

Φανταστείτε την ένωση ενός από τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα με ένα από τα καλύτερα λογισμικά συνεχούς ροής. MacOS και Kodi!

Ακούγεται υπέροχο, σωστά?

Είναι πράγματι μια φοβερή εμπειρία, έχοντας το Kodi για Mac OS λόγω των λειτουργιών και των χαρακτηριστικών. Είναι μια καλύτερη επιλογή για χρήστες που προτιμούν την ευκολία και τη διασύνδεση των κινητών και επιτραπέζιων συσκευών τους. Η διεπαφή και η ποιότητα εμφάνισης ενός βιβλίου Mac επαινείται παγκοσμίως και δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη γι ‘αυτό. Οι διαδικτυακές ταινίες προτιμούν να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε ορισμό HD, κάτι που είναι δυνατό με την εφαρμογή Kodi για Mac.

Δεύτερον, το γεγονός ότι τα κακόβουλα προγράμματα και οι ιοί δεν είναι ευπρόσδεκτα στο MacOS, το καθιστά πιο συναρπαστικό στη χρήση. Η διαδικτυακή ροή μπορεί μερικές φορές να είναι μια επικίνδυνη προσπάθεια και πολλοί χρήστες απέχουν από το να ασχοληθούν με αυτό λόγω των συνεπειών. Ωστόσο, οι χρήστες Mac δεν ανησυχούν για θέματα όπως το Mac είναι ένα από τα ασφαλέστερα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το Mac που το διαφοροποιεί από άλλα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows και το Android είναι η σταθερότητα. Οι εφαρμογές σε Mac δεν παρουσιάζουν σφάλματα, όπως συμβαίνει σε άλλα λειτουργικά συστήματα. Τα σφάλματα αρχείων ή εφαρμογών είναι κάτι με το οποίο ένας χρήστης MacOS δεν έχει εισαχθεί και αυτό είναι κάτι που κάνει αυτό το λειτουργικό σύστημα καλύτερο από άλλα.

Έτσι σε συγκριτική κλίμακα, η διαδικτυακή ροή με Mac OS μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή από ό, τι άλλοι!

Είναι το Kodi ασφαλές για Mac?

Πράγματι! Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ίδιο το MacOS είναι πολύ ασφαλές, καθώς κανένα κακόβουλο λογισμικό ή ιούς δεν μπορεί να εισέλθει στο σύστημα, το οποίο είναι ένα από τα USP του. Επιπλέον, εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί επίσημα πρόσθετα Kodi, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύματα οποιουδήποτε είδους ιού σε αντίθεση με άλλους χρήστες του λειτουργικού συστήματος.

Ζητήματα ασφάλειας προκύπτουν όταν οι χρήστες επιλέγουν πρόσθετα Kodi τρίτων με λογισμικά spyware και malware στα αποθετήρια τους. Δεν είναι απαραίτητο κάθε πρόσθετο Kodi τρίτου μέρους να έχει κάτι ύποπτο στο αποθετήριο του. Δεν έχουν παρατηρηθεί πολλές περιπτώσεις έτσι, αλλά πρόσφατα, λίγα πρόσθετα Kodi βρέθηκαν να είναι μολυσματικά.

Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε τη χρήση άλλων πρόσθετων Kodi για ροή ταινιών, σπορ και πολλά άλλα χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια σε Mac.

Απαιτήσεις για Mac για ρύθμιση του Kodi σε Mac

Ακολουθούν οι απαιτήσεις για τη ρύθμιση του Kodi σε Mac OS:

 1. Το Kodi υποστηρίζει επεξεργαστές x86 και X64. Οι συσκευές Mac διαθέτουν x64 (επεξεργαστές 64-bit) που υποστηρίζονται από το Kodi και δεν θα απαιτηθούν τροποποιήσεις.
 2. Μια GPU και OpenGL 2.0 είναι οι λιγότερες απαιτήσεις για την εκτέλεση του Kodi, οι συσκευές Mac έχουν καλύτερες προδιαγραφές όσον αφορά τις GPU και αυτό δεν θα ήταν καθόλου πρόβλημα.
 3. Απαιτείται τουλάχιστον 2 GB RAM για γρήγορη εκτέλεση του Kodi στη συσκευή σας.
 4. Το Kodi δεν απαιτεί πολύ χώρο για εγκατάσταση και θα κάλυπτε μόνο 150mb του αποθηκευτικού χώρου σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi 18 Leia σε Mac

 1. Μεταβείτε στη σελίδα λήψης του Kodi.tv και κάντε κλικ στο εικονίδιο λήψης Kodi για Mac OS. Πραγματοποιήστε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης (64 bit) στη συσκευή σας.
 2. Ανοίξτε το ληφθέν αρχείο στο Mac σας από το φάκελο λήψεων.
 3. Τώρα σύρετε και αποθέστε το αρχείο εγκατάστασης του Kodi στο φάκελο Applications > θα ξεκινήσει η εγκατάσταση της εφαρμογής.
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε το Kodi. (Οι πιθανότητες είναι ότι ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα λέγοντας, “δεν μπορεί να ανοίξει επειδή προέρχεται από έναν άγνωστο προγραμματιστή”, αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε ενεργοποιήσει την άδεια εγκατάστασης εξωτερικών εφαρμογών).
  Για να ενεργοποιήσετε τη χρήση εξωτερικής εφαρμογής στο Mac σας, κάντε δεξί κλικ στην εφαρμογή Kodi > Επιλέξτε Άνοιγμα. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος ανοίγματος της εφαρμογής, μπορείτε να ανοίξετε το Security & Ρυθμίσεις απορρήτου και κάντε κλικ στην επιλογή “Να επιτρέπεται η λήψη εφαρμογών από:”.
 5. Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kodi σε MacOS και να απολαύσετε τη ροή όλου του αγαπημένου σας περιεχομένου μέσω των εκπληκτικών πρόσθετων.

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για MacOS:

 1. Tubi TV
 2. Popcornflix
 3. Ταινίες με μεγάλο αστέρι
 4. FilmRise
 5. Κροτάλισμα
 6. WNBC

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα για να δοκιμάσετε την εφαρμογή Kodi για Mac. Ορισμένα από αυτά είναι ανεπίσημα πρόσθετα Kodi, ενώ άλλα είναι επίσημα πρόσθετα Kodi.

Πώς να ρυθμίσετε τη βιβλιοθήκη Kodi σε Mac OS

Εάν θέλετε να ενημερώσετε τη βιβλιοθήκη Mac OS με τα μεταδεδομένα σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοιξε Κόδι
 2. Κάντε κλικ Κινηματογράφος
 3. Επιλέγω Εισαγάγετε την ενότητα αρχείων
 4. Κάντε κλικ στο Προσθήκη βίντεο επιλογή
 5. Κάντε κλικ στο Ξεφυλλίζω > Τώρα ανοίξτε το φάκελο που περιέχει τα βίντεό σας για μεταφόρτωση και κάντε κλικ στο OK
 6. Κάντε κλικ στο OK για άλλη μια φορά και ο φάκελος θα μεταφορτωθεί.
 7. Επιστρέψτε στο κύριο μενού και ανοίξτε την ενότητα Ταινίες.
 8. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο > Επιλέξτε Ταινίες και το περιεχόμενο θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη σας.

συμπέρασμα

Μέχρι τώρα θα έχετε καταλάβει σίγουρα ότι η εγκατάσταση του Kodi για Mac δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Συνιστώ στους χρήστες Mac να δοκιμάσουν να χρησιμοποιούν το Kodi για διαδικτυακή ροή καθώς έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες. Έχω αναφέρει παραπάνω μερικά καλύτερα πρόσθετα Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ροή όλων των τελευταίων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, οπότε δοκιμάστε το.

Το Kodi στο MacOS είναι κάτι που θα λατρέψετε, αν είστε οπαδός ροής που καλωσορίζει λογισμικό και συσκευές ροής εξαιρετικής ποιότητας. Το δοκίμασα προσωπικά και σας διαβεβαιώ ότι αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε γεωγραφικούς περιορισμούς ή αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε τους περιορισμούς. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα VPN κατά τη ροή στο διαδίκτυο για την προστασία του απορρήτου σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map