Πώς να εγκαταστήσετε το Fantastic Kodi Addon σε 3 απλές μεθόδους (Περιλαμβάνεται βίντεο)

Όταν μιλάμε για τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για βίντεο και ταινίες, συναντάμε πάντα το Έξοδος και το Σύμφωνο. Ωστόσο, ένα πράγμα που πολλοί χρήστες του Kodi δεν γνωρίζουν, είναι η διαθεσιμότητα ενός νέου πρόσθετου βίντεο Kodi που ονομάζεται Fantastic.

Αναφέρεται (από πολλούς χρήστες) ως το πιρούνι της Έξοδος ή του Συμφώνου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλύτερα από τα δύο αυτά πρόσθετα λόγω της διαθεσιμότητας καλύτερων συνδέσμων 4K και HD. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πούμε πώς να εγκαταστήσετε το Fantastic Kodi addon και κάποιες άλλες πληροφορίες Kodi vpn που σχετίζονται με αυτό. Το Fantastic Kodi addon είναι ένα από τα πρόσθετα που λειτουργεί και στο Xbox One Kodi.

Φανταστικό Kodi Λήψη αποθήκης Zip URL

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο Fantastic Kodi χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: http://fspmkodi.com/repo/

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε απευθείας το αρχείο Zip από τον σύνδεσμο και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Fantastic Kodi. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Κατεβάστε το Zip αρχείο στη συσκευή σας.
 2. Κάντε κλικ στο Εικονίδιο Gear (Ρυθμίσεις) > Εγκατάσταση από Zip File > Εντοπίστε το ληφθέν αρχείο και κάντε κλικ στο αποθετήριο.Firestickplusman-0.1.2 > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 3. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Επιλέγω Firestickplusman Addons > Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.
  10 εντελώς δωρεάν VPN για το Kodi (2023)

Πώς να εγκαταστήσετε το Fantastic Kodi Addon στην έκδοση 17.6 του Krypton ή χαμηλότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο ρυθμίσεων > Κάντε κλικ Διαχείριση αρχείων.πώς να εγκαταστήσετε φανταστικό πρόσθετο kodi
 2. Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη Πηγή > Κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ > Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://fspmkodi.com/repo/ > Κάντε κλικ στο OK > Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων “Fantastic Repo” > Κάντε κλικ στο OK.πώς να εγκαταστήσετε το φανταστικό πρόσθετο kodi σε έκδοση krypton 17.6 ή νεότερη
 3. Επιστρέψτε στο Κύριο μενού του Kodi πατώντας ESC κλειδί πολλές φορές > Κάντε κλικ Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Κουτί Σχηματισμένος εικόνισμα.φανταστικό kodi
 4. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Επιλέγω Φανταστικό ρεπό> Κάντε κλικ Ρεπό > repository.firestickplusman-0.1.2.zipφανταστικό πρόσθετο kodi
 5. Τώρα κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Επιλέγω Firestickplusman Addons > βίντεο Προσθήκηons > Επιλέγω Φανταστικός > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ> Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.πώς να προσθέσετε φανταστικό πρόσθετο kodi
 6. Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, Επιστροφή στο Κύριος Μενού> Προσθήκηons> Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Φανταστικός > Περιηγηθείτε στο αγαπημένο σας περιεχόμενο και απολαύστε!

φανταστική λήψη kodi addon

Πώς να εγκαταστήσετε το Fantastic Kodi Addon – Οδηγός βίντεο

Πώς να εγκαταστήσετε το Fantastic Kodi Addon σε έκδοση Jarvis 16 ή νεότερη

 1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο συστήματος > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων.
 2. Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή > Κάντε κλικ ‘Κανένας’ > Εισαγάγετε αυτό Διεύθυνση URL http://fspmkodi.com/repo/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Ονομάστε αυτήν την πηγή πολυμέσων “Φανταστικός Repo » > Ολοκληρώθηκε> Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Παω σε Κύριο μενού Kodi πατώντας το πλήκτρο ESC πολλές φορές > Κάντε κλικ Σύστημα> Προσθήκηons > Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Επιλέγω Φανταστικό ρεπό> Κάντε κλικ Ρεπό > Κάντε κλικ repository.firestickplusman-0.1.2.zip
 4. Τώρα κάντε κλικ Εγκαθιστώ από Αποθήκη > Κάντε κλικ στο Firestickplusman Addons > Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons > Επιλέγω Φανταστικός > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ> Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.
 5. Μόλις εμφανιστεί η ειδοποίηση, Επιστροφή στο Κύριος Μενού> Προσθήκηons> Ανοιξε βίντεο Προσθήκηons> Φανταστικός.
  Πώς να ενημερώσετε το Kodi 17.6 σε FireStick, Android Box, Ipad και άλλα

Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στο αγαπημένο σας περιεχόμενο και να απολαύσετε την εμπειρία του Fantastic Kodi!

Πώς να εγκαταστήσετε το Fantastic Kodi Addon στο Fire Stick

Θα μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Fantastic Kodi στο Fire Stick μόλις εγκαταστήσετε το Kodi. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να εγκαταστήσετε το Kodi στο Fire Stick.

Για εγκατάσταση Fantastic πρόσθετου βίντεο στο Fire Stick, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα:

 1. Εκτόξευση Φωτιά Ραβδί > Παω σε Ρυθμίσεις > Σύστημα.
 2. Ανοιξε Προγραμματιστής Επιλογές > Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων ADB και εφαρμογές από Αγνωστες πηγές.
 3. Επιστρέψτε στο Kodi Fire Stick Σπίτι > Κάντε κλικ στο Αναζήτηση > Τύπος Κόδι > Ανοιξε Κόδι.
 4. Μόλις ανοίξει το Kodi, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται για την εγκατάσταση του Fantastic Kodi Krypton Version. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή του Krypton.

Το Fantastic Kodi Addon δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Το Fantastic Kodi απέτυχε να εγκαταστήσει μια εξάρτηση

Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται συνήθως όταν υπάρχει πρόβλημα με το αποθετήριο. Εάν αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα, το αποθετήριο ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας ή να ενημερώνεται.

Λύση

Μπορείτε να του δώσετε λίγο χρόνο και να ελέγξετε αργότερα αν το πρόβλημα οφείλεται σε ενημέρωση ή στον τερματισμό του συνδέσμου. Σε περίπτωση που τερματιστεί η διεύθυνση URL, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την εναλλακτική διεύθυνση URL.

Το Fantastic Kodi δεν μπόρεσε να συνδεθεί στο αποθετήριο

Αυτό σημαίνει είτε εισαγάγατε εσφαλμένο σύνδεσμο πηγής αποθετηρίου είτε υπάρχει σφάλμα σύνταξης.

Λύση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση URL για να αποφύγετε τέτοιο σφάλμα.

  Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο F4MTester Kodi σε Leia, Krypton και Jarvis σε λιγότερο από 5 λεπτά

Φανταστικές κριτικές Kodi Addon

Οι χρήστες χρειάζονται ένα φόρουμ για να εκφράσουν τις απόψεις τους, την κριτική και την υποστήριξή τους για τα πρόσθετα. Τι καλύτερο μέρος από το Reddit; Νήμα ανά νήμα, θα δείτε μίγματα σχολίων.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σχόλιο, αυτός ο χρήστης αναφέρεται στο Fantastic ως πιρούνι Covenant, παρόλο που αυτός ο χρήστης δεν το έχει χρησιμοποιήσει παρά την εγκατάστασή του.

φανταστική κριτική

Μερικοί από τους χρήστες έφεραν στίγματα και σαρκασμούς:

φανταστική αναθεώρηση reddit

Και τότε υπάρχουν αυτοί που έφτασαν ακόμη και στο βάθος του κώδικα:

φανταστικό πρόσθετο kodi

Φανταστικές εναλλακτικές λύσεις Kodi

 1. Εξοδος πλήθους
 2. Σύμφωνο
 3. Γκουρζίλ
 4. Η αντίσταση
 5. Γένεση
 6. 321 Ταινίες
 7. Μη κωδικοποιημένο Kodi

Η αναδίπλωση

Μπορούμε να πούμε χωρίς δισταγμό ότι το πρόσθετο Fantastic Kodi είναι ακριβώς όπως αναφέρει το όνομά του. Οι χρήστες του Fantastic Kodi επαινούν πολύ τη λειτουργικότητα και τους συνδέσμους τους και το βαθμολογούν περισσότερο από το Covenant. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό το πρόσθετο ίσως άφησε το Covenant πίσω.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this