Πώς να εγκαταστήσετε το Exodus Redux σε Kodi Leia, Krypton και Jarvis

exodus-redux-kodi-addon

Το πρόσθετο Exodus Redux Kodi είναι ένα πιρούνι του διάσημου πρόσθετου Exodus Kodi, με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και διεπαφή. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ κ.λπ. σε ποιότητα HD μέσω των εξαιρετικά γρήγορων ροών του.

Συνιστάται ιδιαίτερα οι χρήστες να εγγραφούν σε ένα αξιόπιστο VPN για το Kodi, να προστατεύσουν το απόρρητό τους και να έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένες ροές.

Το Exodus Redux είναι ένα άλλο πιρούνι Exodus Kodi που έκανε είσοδο στη βιομηχανία πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα του Kodi, πρέπει να ρυθμιστεί σωστά με ξύστρες λάμδα, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλά. Έχω δώσει μια πλήρη διαδικασία εγκατάστασης σε αυτόν τον οδηγό. φροντίστε να μην χάσετε κανένα βήμα.

Αποθετήριο πρόσθετου Exodus Redux Kodi

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση του πρόσθετου Exodus Redux από το IAC Github για το KOdi Leia verison 18 ή τις νεότερες εκδόσεις του. Όσο για τους χρήστες του Krytpon, το πρόσθετο Exodus Redux Kodi μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του Lazy Kodi Repository, το οποίο είναι γνωστό ως ένα πλήρες πακέτο για την ύπαρξη πολλών άλλων αποθετηρίων μέσα του.

  Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Kodi (2023)

Ακριβώς όπως το πρόσθετο Exodus Kodi, το Exodus Redux είναι επίσης διαθέσιμο μέσω διαφόρων αποθετηρίων. Το θέμα είναι ότι οι προγραμματιστές αποθετηρίων θέλουν να φιλοξενούν πρόσθετα που είναι σε ζήτηση ή δημοφιλή επειδή τα επισημαίνουν.

Πώς να εγκαταστήσετε το Exodus Redux στο Kodi Leia έκδοση 18 και παραπάνω

 1. Ανοίξτε το Kodi και κάντε κλικ στο Εικονίδιο συστήματος (εικονίδιο γραναζιού) από το κύριο μενού  > Κάνε κλικ στο Διαχείριση αρχείων επιλογή
 2. Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής > Κάντε κλικ όπου λέει   και εισάγετε αυτό Διεύθυνση URL: «https://i-a-c.github.io/  όπως στον αντίστοιχο τομέα  > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν τη διεύθυνση URL ως Redux και κάντε κλικ Εντάξει
 3. Επιστροφή στο κύριο μενού του Kodi > Κάνε κλικ στο Πρόσθετα αυτί > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου από την επάνω αριστερή γωνία
 4. Κάνε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File επιλογή > Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε Redux > Επιλέξτε repository.exodusredux-x.x.x.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση
 5. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο επιλογή > Παω σε Έξοδος Redux Repo > Κατευθύνομαι προς Πρόσθετα βίντεο ντοσιέ > Επιλέγω Έξοδος Redux > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση

Τρόπος εγκατάστασης του Exodus Redux σε έκδοση Kodi Krypton 17.6 ή χαμηλότερη

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την εγκατάσταση του πρόσθετου Exodus Redux Kodi στις εκδόσεις Kodi Leia και Krypton:

 1. Ανοιξε Κόδι.
 2. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
 3. Κάντε κλικ ‘Κανένας’ και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL: http://lazykodi.com/ > Κάντε κλικ Εντάξει. Τώρα ονομάστε αυτήν την πηγή ως ‘τεμπέλης’ > Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει ξανά για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.
 4. Επιστρέψτε στο Κυρίως μενού > Κάντε κλικ Πρόσθετα.
 5. Κάνε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού (Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου) από την επάνω αριστερή γωνία.
 6. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αρχείο Zip επιλογή > Κάντε κύλιση στη λίστα των διαθέσιμων επιλογών και επιλέξτε “Τεμπέλης”.
 7. Κάντε κλικ στο ΤΣΙΠ ντοσιέ > Κάντε κλικ EXODUSREDUX.zip > Περιμένετε την ειδοποίηση.
 8. Τώρα, κάντε κλικ Εγκατάσταση από αποθετήριο επιλογή > Κάντε κλικ στο Έξοδος Redux Repo > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο ντοσιέ.
 9. Κάντε κλικ στο Έξοδος Redux > Κτύπημα Εγκαθιστώ.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Playlist Loader Kodi Addon σε λιγότερο από 5 λεπτά

Τώρα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Lambda Scrappers, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε το μενού πρόσθετων φόρμας πρόσθετων..
 2. Κάντε κλικ στο Εργαλεία.
 3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις: Πάροχοι.
 4. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τους παρόχους > Κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογή πηγής παρόχων μονάδας.
 5. Αλλαγή Προκαθορισμένο προς την Λάμδα Ξύστρες και κάντε κλικ

Λήψη Exodus Redux Kodi

 1. Κατεβάστε Έξοδος Redux Zip αρχείο.
 2. Εκτόξευση Κόδι > Κάντε κλικ Πρόσθετα.
 3. Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File > Περιηγηθείτε και ανοίξτε το αρχείο zip που κατεβάσατε.
 4. Επιλέγω Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Κάντε κλικ στο Έξοδος Redux Repo.
 5. βίντεο Πρόσθετα > Κάντε κλικ Έξοδος Redux > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.

Exodus Redux Down / Not Working / Σφάλματα / Διορθώσεις

Ακολουθούν τα δύο κορυφαία σφάλματα με διορθώσεις που αντιμετωπίζουν συνήθως οι χρήστες πρόσθετων του Exodus Redux Kodi.

Ελέγξτε το σφάλμα καταγραφής

Μερικές φορές, όταν κάνετε λήψη ενός αποθετηρίου, μερικά αρχεία δεν πραγματοποιούν λήψη. προκαλώντας προβλήματα αργότερα κατά την εγκατάσταση του πρόσθετου. Το Έλεγχος σφάλματος καταγραφής είναι το σφάλμα που θα εμφανιστεί εάν υπάρχει πρόβλημα με τα αρχεία αποθετηρίου. Ένας άλλος λόγος για το σφάλμα ελέγχου καταγραφής είναι η προσωρινή μνήμη του συστήματος, εάν είναι πλήρης.

Διορθώσετε

Απλά, εκκαθαρίστε όλα τα δεδομένα φόντου και την προσωρινή μνήμη και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά. Εάν το σφάλμα παραμένει, κατεβάστε ξανά και εγκαταστήστε το αποθετήριο.

Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο αποθετήριο

Μερικές φορές οι πηγές αποθετηρίου κλείνουν ή γίνονται παρωχημένες, προκαλώντας προβλήματα για τον χρήστη. Όταν το Kodi δεν μπορεί να συνδεθεί με την πηγή αποθετηρίου, εμφανίζεται αυτό το σφάλμα.

  Πώς να παρακολουθήσετε το NFL Season 2023-2023 στο Kodi Live Free Online Streaming

Διορθώσετε

Εάν δείτε αυτό το σφάλμα, ελέγξτε τη διεύθυνση URL και βεβαιωθείτε ότι ο σύνδεσμος είναι ενεργός. Εάν το UR είναι ενεργό, τότε ελέγξτε, τη διεύθυνση URL που έχετε προσθέσει στη Διαχείριση αρχείων, ενδέχεται να έχετε γράψει λάθος τη διεύθυνση, βεβαιωθείτε ότι είναι σωστή. Εάν το σφάλμα παραμένει, δοκιμάστε ένα διαφορετικό αποθετήριο.

συμπέρασμα

Πολλά πιρούνια Exodus Kodi είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και είναι προφανές ότι είναι δύσκολο να πούμε ποιο από αυτά είναι το καλύτερο, αλλά ένα πράγμα που έχω βιώσει με το Exodus Redux είναι ότι οι σύνδεσμοι ροής που παρέχονται από αυτό λειτουργούν υπέροχα. Το Exodus Redux έχει την ίδια διεπαφή με αυτή του θρυλικού πρόσθετου Exodus Kodi και οι λειτουργίες αναπαράγονται.

Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι είναι ένα πρόσθετο τρίτου μέρους και θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε με το καλύτερο VPN για το Kodi για να προστατευτείτε από ζητήματα παραβίασης της ιδιωτικής ζωής.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this