CyberGhost VPN για αναθεώρηση Kodi 2023 – Πλήρης εγκατάσταση εγκατάστασης για Android και Windows

Η επιλογή του καλύτερου VPN για το Kodi μπορεί να είναι δύσκολη καθώς σχεδόν όλοι οι άλλοι πάροχοι VPN ισχυρίζονται ότι είναι ο καλύτερος. Προτείνω το CyberGhost για το Kodi γιατί το θεωρώ αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών με ορισμένες ειδικές δυνατότητες ροής, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεμπλοκάρουν το περιεχόμενο με περιορισμούς γεωγραφικού περιεχομένου παραμένοντας ανώνυμοι.

Κάντε μια βόλτα σε αυτόν τον οδηγό και δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το CyberGhost σε συσκευές όπως Windows, Android και άλλες πλατφόρμες.

Είναι το CyberGhost VPN μια καλή υπηρεσία VPN για το Kodi?

Ναί! Το CyberGhost είναι πραγματικά το καλύτερο VPN για ροή επειδή έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες όπως:

 1. Υποστηρίζει σχεδόν κάθε λειτουργικό σύστημα όπως Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick και FireTV, Roku, RaspberryPi κ.λπ.
 2. Αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής
 3. Ποικιλία περισσότερων από 3500 διακομιστών σε όλο τον κόσμο
 4. Επιτρέπει 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
 5. Kill διακόπτη χαρακτηριστικό

Αυτές είναι όλες οι βασικές δυνατότητες αυτού του VPN και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο με 2,75 $ / μήνα μόνο.

Το CyberGhost είναι ένας πολύ αξιόπιστος πάροχος VPN στη βιομηχανία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο λόγω της συνεχώς βελτιωμένης υπηρεσίας του. Δεν έχει υποστεί ποτέ σκάνδαλο επειδή παρέχει πρωτόκολλο κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού και δεν θέτει σε κίνδυνο το απόρρητο των χρηστών. Είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών, ο οποίος υποστηρίζεται από το γεγονός ότι έχει δημοσιεύσει την έκθεση διαφάνειας στο Διαδίκτυο.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Not Sure Kodi Addon σε λιγότερο από 3 λεπτά

Το CyberGhost έχει ένα εκπληκτικό περιβάλλον εργασίας χρήστη με όλες τις εξαιρετικές δυνατότητες που υπάρχουν εκ των προτέρων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση χωρίς καμία ταλαιπωρία. Η εκτέλεση του με το Kodi είναι μια υπέροχη εμπειρία, επειδή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα γεω-περιορισμένα πρόσθετα Kodi, όπως το πρόσθετο DeathStar Kodi.

CyberGhost για δοκιμή ταχύτητας Kodi

Για να δοκιμάσω την ταχύτητα του διακομιστή του CyberGhost για το Kodi, έκανα μια δοκιμή ταχύτητας ενώ έκανα ροή στο Kodi με σύνδεση 2 Mbps. Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

CyberGhost για δοκιμή ταχύτητας kodi

Η ταχύτητα του διακομιστή του CyberGhost μέσω σύνδεσης 2 Mbps ήταν πολύ καλή, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Δεν αντιμετώπισα καθυστερήσεις ή προβλήματα κατά τη ροή με το CyberGhost συνδεδεμένο.

Δοκιμή διαρροής IP CyberGhost για Kodi

Ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο ένα άτομο επιλέγει να χρησιμοποιήσει ένα VPN είναι να αποκρύψει τη διεύθυνση IP του και να περιηγηθεί στον ιστό ανώνυμα. Ωστόσο, εάν αυτός ο μοναδικός σκοπός διακυβεύεται από τον πάροχο VPN, τότε δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσετε.

Για να ελέγξω αν το CyberGhost είναι αξιόπιστο ως προς αυτό, έκανα μια δοκιμή διαρροής IP και δεν εντοπίστηκε διαρροή IP ή διαρροή DNS. Αυτό αποδεικνύει ότι έχει ένα ισχυρό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης και μπορεί να είναι αξιόπιστο.

Δοκιμή CyberGhost IPleak για kodi

Δοκιμή CyberGhost IPleak για kodi

Έλεγχος CyberGhost for Kodi Geo-περιορισμένων πρόσθετων

Τι καλό είναι οποιοδήποτε VPN για το Kodi εάν δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει ένα πρόσθετο IPTV Kodi?

Για να ελέγξετε εάν το CyberGhost καταργεί τον αποκλεισμό του πρόσθετου DeathStar Kodi, το οποίο είναι ένα πρόσθετο IPTV Kodi, καθώς μένω στο Κουβέιτ και το πρόσθετο είναι περιορισμένο σε αυτήν την περιοχή. Συνδέθηκα με τον διακομιστή CyberGhost στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και το πρόσθετο άρχισε να λειτουργεί αμέσως και η ροή ξεκίνησε τέλεια μέσα σε 7 έως 8 δευτερόλεπτα.

  Kodi στην LG Smart TV - Πώς να εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας 3 εύκολες μεθόδους

εγκατάσταση cyberghost για kodi

Η τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκα μέσω του πρόσθετου DeathStar Kodi ήταν Blacklist που προβάλλεται στο NBC, αποδεικνύοντας ότι το CyberGhost VPN για το Kodi είναι ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών.

Είναι CyberGhost συμβατό με το Kodi?

Το CyberGhost δεν διαθέτει ειδικό πρόσθετο Kodi, όπως το PureVPN, το οποίο αποτελεί μειονέκτημα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost στο παρασκήνιο. Απλώς ξεκινήστε τον πελάτη CyberGhost και συνδεθείτε στον διακομιστή που θέλετε και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το Kodi για ροή.

Αν μιλάμε για λειτουργικά συστήματα, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι συμβατό με Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick και FireTV, Roku, RaspberryPi.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi με το CyberGhost σε Android

Εάν είστε χρήστης Android ανυπομονούμε να εγκαταστήσετε το CyberGhost στη συσκευή σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Μεταβείτε στο Google Play Store > Αναζήτηση για CyberGhost > Κάντε κλικ στην Αναζήτηση.
 2. Κάντε κλικ στο CyberGhost VPNΓρήγορα & Ασφαλής προστασία WiFi.
 3. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ
 4. Κάντε κλικ Ανοιξε.
 5. Τώρα κάντε κλικ Συνδεθείτε.
 6. Συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.
 7. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή της επιλογής σας και ξεκινήστε τη ροή.

Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε συσκευές Android και απολαύστε τη ροή στη συσκευή σας χωρίς περιορισμούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Kodi με το CyberGhost στα Windows

Για να εγκαταστήσετε το CyberGhost VPN στα παράθυρα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Αγοράστε ένα πρόγραμμα συνδρομής CyberGhost και εγγραφείτε στην υπηρεσία.
 2. Λήψη του υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας CyberGhost windows.
 3. Εγκαταστήστε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας.
 4. Εκκίνηση του προγράμματος-πελάτη μετά την εγκατάσταση.
 5. Συνδεθείτε στον πελάτη.
 6. Επιλέξτε το διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 7. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το πρωτόκολλο.

Είναι τόσο απλό!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για Kodi στο FireStick

Χωρίς αμφιβολία ότι το FireStick είναι μια καταπληκτική συσκευή ροής που έχει εξελίξει τη διαδικτυακή βιομηχανία ροής. Η εγκατάσταση ενός VPN στο Firestick είναι αρκετά εύκολη, απλά:

 1. Μεταβείτε στο κατάστημα Amazon
 2. Αναζητήστε το CyberGhost και κάντε κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα και επιλέξτε FireStick ως συσκευή σας.
 3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας.
 4. Τώρα συνδεθείτε στην εφαρμογή και συνδεθείτε στον διακομιστή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 5. Ανοίξτε το Kodi και ξεκινήστε τη ροή
  Είναι νόμιμο το Kodi; Απαντώντας στην πιο περίπλοκη ερώτηση εδώ

Εναλλακτικές υπηρεσίες VPN για το Kodi

Η τιμή και τα χαρακτηριστικά είναι σημαντικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός VPN. Επιπλέον, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που βρίσκουν το περιβάλλον εργασίας χρήστη της εφαρμογής λίγο περίπλοκο να κατανοήσουν. Εάν είστε οποιοσδήποτε από αυτούς τους χρήστες και αναζητάτε εναλλακτικές υπηρεσίες VPN για το Kodi από το CyberGhost, τότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε:

 1. PureVPN για Kodi
 2. ExpressVPN για Kodi
 3. NordVPN για Kodi

CyberGhost για κριτικές Kodi Reddit

Οι κριτικές των χρηστών έχουν σημασία επειδή σας παρέχουν μια εικόνα της πραγματικής πραγματικότητας και σας βοηθά να αποφασίσετε αν θέλετε να το επιλέξετε ή όχι. Γι ‘αυτό παρατάξω μερικές κριτικές παρακάτω:

Σχόλιο από τη συζήτηση riteflyer27 το σχόλιο από τη συζήτηση "CyberGhost VPN από HumbleBundle Speed ​​Warning".

Αυτός ο χρήστης επαινεί το CyberGhost VPN για το Kodi, ισχυριζόμενος ότι η ροή ήταν ομαλή και ότι το VPN ήταν καλά συνδεδεμένο.

Σχόλιο από συζήτηση destructor_rph σχόλιο από συζήτηση "Είναι το Cyberghost ένα ασφαλές vpn?".

Κοιτάξτε αυτό, ο χρήστης είναι ήρεμος και γνωρίζει ότι το CyberGhost δεν κρατά αρχεία καταγραφής. Αυτό το ανέφεραν και στο χώρο διαφάνειας.

συμπέρασμα

Η CyberGhost βελτίωσε την ποιότητα των υπηρεσιών της στο χρόνο και δίνει έναν σκληρό ανταγωνισμό στους τυράννους της αγοράς. Το CyberGhost for Kodi ακούγεται σαν μια βέλτιστη επιλογή λόγω των χαρακτηριστικών του και του γεγονότος ότι δεν τηρεί και καταγράφει, το καθιστά πιο αξιόπιστο.

Το CyberGhost είναι ένα από τα καλύτερα VPN για το Kodi καθώς δεν υπάρχουν σκάνδαλα εναντίον του και τα θετικά σχόλια των χρηστών. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διακομιστών και εξαιρετικές δυνατότητες ροής που το καθιστούν τόσο ξεχωριστό. Περισσότερο από αυτό, είναι συμβατό με το Kodi που έχει μεγαλύτερη σημασία.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Thanks! You've already liked this