Πώς να εγκαταστήσετε τον οδηγό τηλεόρασης Cellardoor στους Kodi Krypton 17 και Jarvis 16

Αυτός ο οδηγός περιγράφει μια πλήρη εγκατάσταση για τον τρόπο εγκατάστασης του Cellardoor TV Wizard στο Kodi. Παρακολουθήστε το πιο πρόσφατο περιεχόμενο πολυμέσων με το Cellardoor TV Wizard.

Πριν ξεκινήσετε με την εγκατάσταση αυτού του αποθετηρίου, κατανοήστε ότι θα είστε ευάλωτοι κατά τη χρήση του.

Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το Kodi που μπορεί να κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία σας και να σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο. Τα πρόσθετα και τα αποθετήρια Kodi τρίτου μέρους μπορεί μερικές φορές να είναι κακόβουλα ή να παρέχουν πειρατικό περιεχόμενο, γι ‘αυτό συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές πρωτόκολλο.

Ο Cellardoor TV Wizard είναι το μέρος για να βρείτε τις πιο πρόσφατες καλύτερες κατασκευές Kodi για το Krypton μαζί με επιλογές χρωματικών θεμάτων για το Kodi Skins.

Πρόσφατα έγινε συμβατό με όλες τις συσκευές σας και είναι γρήγορο και εύκολο στην πλοήγηση. Μετά την εγκατάσταση του Cellerdoor TV Wizard, μπορείτε να βρείτε Builds που περιέχουν τα καλύτερα πρόσθετα Kodi, δηλαδή Covenant, Bob, Poseidon και πολλά άλλα.

Πώς να εγκαταστήσετε την τηλεόραση Cellardoor σε εκδόσεις Kodi Leia και Krypton

 1. Εκτόξευση Κόδι στο σύστημά σας > Επιλέγω Ρυθμίσεις εικονίδιο ή εικονίδιο με γρανάζια στο επάνω μενού > Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Στο κάτω μέρος της οθόνης σας στην αριστερή πλευρά, κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.Πώς να εγκαταστήσετε την τηλεόραση Cellardoor στο Kodi
 2. Όταν εμφανιστεί το πλαίσιο, κάντε κλικ στο ‘Κανένας’ > Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε URL τηλεόρασης Cellardoor δηλ. http://cellardoortv.com/repo/ > Κάντε κλικ Εντάξει > Πληκτρολογήστε το όνομα χώρου αποθήκευσης, δηλ. Τηλεόραση Cellardoor στην επιλογή στο κάτω μέρος του πλαισίου > Κάντε κλικ Εντάξει.Πώς να εγκαταστήσετε την τηλεόραση Cellardoor σε έκδοση Kodi Krypton 17 ή νεότερη
 3. Επιστρέψτε στο Kodi Home > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα επιλογή > Επιλέγω Σε σχήμα κουτιού εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.Οδηγός τηλεόρασης Cellardoor στο Kodi
 4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Από το πλαίσιο, κάντε κλικ στο Τηλεόραση Cellardoor > Στη συνέχεια επιλέξτε repository.cdrepo-8.8.zip > Στη συνέχεια, περιμένετε να εγκατασταθεί το αποθετήριο.ρύθμιση του τηλεοπτικού οδηγού cellardoor
 5. Παω σε Κύριο μενού Kodi πάλι > Επιλέγω Πρόσθετα > Τότε Πρόσθετα προγράμματος > Οδηγός τηλεόρασης Cellardoor.Ρυθμίσεις Cellardoor TV Wizard Kodi
 6. Επιλέγω Εργαλείο συντήρησης ή Κατασκευές CDTV, ή οποιεσδήποτε άλλες επιλογές από τη λίστα.

Διαμόρφωση kodi Cellardoor TV Wizard

Πώς να εγκαταστήσετε το Cellardoor TV στο Kodi Jarvis Έκδοση 16 ή παρακάτω

 1. Ανοιξε Κόδι > Παω σε Σύστημα > Τότε Διαχείριση αρχείων > Διπλό κλικ Προσθήκη πηγής.
 2. Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://cellardoortv.com/wizard/ και κάντε κλικ στο Ολοκληρώθηκε > Πληκτρολογήστε το όνομα «Τηλεόραση Cellardoor» > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Κάντε κλικ Εντάξει.
 3. Παω σε Κύριο μενού Kodi > Κάντε κλικ στο Σύστημα > Τότε Πρόσθετα > Πατήστε Εγκατάσταση από Zip File > Επιλέγω Τηλεόραση Cellardoor > Στη συνέχεια κάντε κλικ στο plugin.program.CellardoorTVwizard.zip > Περιμένετε για την εγκατάσταση.
 4.  Μόλις εγκαταστήσετε το Cellardoor TV Wizard, δείτε αυτό το πρόσθετο για τη συντήρηση του Kodi και την εγκατάσταση του Cellardoor TV Builds.

Ο οδηγός τηλεόρασης Cellardoor δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Σφάλμα κωδικού PIN της τηλεόρασης Cellardoor

Κατά την εγκατάσταση του Cellardoor TV Build μέσω του Ares Wizard, απαιτείται κωδικός PIN για να προχωρήσετε σε περαιτέρω βήματα. Ο σύνδεσμος όπου μπορείτε να βρείτε τον κωδικό PIN παρέχεται επίσης στο ίδιο πλαίσιο. Ωστόσο, όταν εισαγάγετε τον κωδικό, εμφανίζεται ένα σφάλμα.

Λύση

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό PIN μέσα σε ένα λεπτό για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνήθως όταν ο διακομιστής έχει λήξει. Μόλις πληκτρολογήσετε τον κωδικό, τόσο πιο γρήγορα θα μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Cellardoor TV Μη έγκυρο Zip URL

Όταν οι χρήστες του Kodi λαμβάνουν τέτοιο σφάλμα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει πρόβλημα διακομιστή στο τέλος τους. Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Infusion Build from Cellardoor TV Wizard. Ωστόσο, ενδέχεται να μην επιστρέψετε αυτά τα σφάλματα αμέσως μόλις επιλυθούν. Το Infusion Build έχει μετατοπίσει το Infusion Build στον Οδηγό Ares που λειτουργεί καλά εκεί.

Τηλεόραση Cellardoor Down

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα βρείτε ότι η τηλεόραση Cellardoor δεν λειτουργεί και δεν θα βρείτε πολλά καλύτερα πρόσθετα στη λίστα. Αυτό οφείλεται στις ενημερώσεις που πραγματοποιούνται από το Build. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες του Kodi ενδέχεται να δυσκολεύονται να μεταδώσουν περιεχόμενο σε ροή.

Λύση

Η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να περιμένετε μέχρι να ενημερωθεί αυτό το Build. Το Kodi Builds περιέχει πολλά πρόσθετα που χρειάζονται ενημέρωση, οπότε η καλύτερη επιλογή είναι να περιμένετε λίγα λεπτά και να δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα πρόσθετο.

Πώς να ενημερώσετε την τηλεόραση Cellardoor

Για να ενημερώσετε το Cellardoor TV, πρέπει να Ενεργοποιήσετε την Αυτόματη ενημέρωση, διαφορετικά θα μπορούσατε επίσης να την ενημερώσετε χειροκίνητα. Για να εκτελέσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανοιξε Κόδι > Παω σε Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα προγράμματος > Κάντε δεξί κλικ Οδηγός τηλεόρασης Cellardoor > Κάντε κλικ στο Πληροφορίες.
 2. Από την επιλογή που παρέχεται στο κάτω μέρος, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω για μη αυτόματες ενημερώσεις.
 3. Ανάβω Αυτόματες ενημερώσεις για αυτόματη ενημέρωση.

Πώς να ενημερώσετε την τηλεόραση Cellardoor

Υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος εγκατάστασης του Cellardoor TV Wizard με τον Ares Wizard. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για μια εναλλακτική προσέγγιση:

 1. Εγκαταστήστε τον οδηγό Ares στο Kodi
 2. Ανοιξε Άρης μάγος > Κάντε κλικ στο Αναζήτηση κτιρίων στο επάνω μενού > Από τη λίστα Builds που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Τηλεόραση Cellardoor > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Τυλίγοντας το

Ο Cellardoor TV Wizard προσφέρει μια εξαιρετική διασκέδαση για τους χρήστες του Kodi με τις διαφορετικές κατηγορίες πρόσθετων. Σε αυτόν τον οδηγό παρέχουμε πλήρη βήματα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Cellardoor TV Wizard στο Kodi, ώστε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και διασκεδάστε για περισσότερες ώρες. Ανατρέξτε στον πιο πρόσφατο απόλυτο οδηγό για τους καλύτερους οδηγούς kodi για περισσότερες πληροφορίες.

Thanks! You've already liked this