Τρόπος εγκατάστασης ροών BBC iPlayer Kodi Addon και Access εκτός του ΗΒ

πώς να εγκαταστήσετε-BBC-iplayer-on-kodi

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα εύκολα βήματα για την εγκατάσταση του BBC iPlayer Kodi, αλλά παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατάργησης αποκλεισμού του BBC iPlayer addon εκτός του ΗΒ με ένα VPN για το Kodi.

Το Kodi VPN είναι απαραίτητο να έχει κάτι για όλους τους χρήστες του Kodi, διότι πρόκειται για ένα πρόσθετο Kodi που υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς και δεν θα λειτουργήσει εκτός εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εάν είστε οπαδός της βρετανικής τηλεόρασης, τότε το BBC iPlayer πρέπει να είναι μια υπηρεσία μετάδοσης ροής. Το επίσημο πρόσθετο BBC iPlayer για το Kodi σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε, δημοφιλείς εκπομπές, ζωντανές εκδηλώσεις, ειδήσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές, αθλητικά και πολλά άλλα.

Αποθετήριο BBC iPlayer Kodi (IPlayer WWW)

Το “IPlayer WWW” είναι το αποθετήριο από όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο BBC IPlayer και να απολαύσετε απεριόριστες βρετανικές εκπομπές. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε αυτό το αποθετήριο με μη αυτόματο τρόπο, καθώς είναι ήδη διαθέσιμο στο Kodi.

Δυστυχώς, το πρόσθετο λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρόλο που υπάρχει τρόπος πρόσβασης σε αυτό το πρόσθετο χρησιμοποιώντας ένα Kodi VPN και παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών – θα αναφερθούμε σε αυτό το θέμα αργότερα.

Πώς να εγκαταστήσετε το BBC iPlayer Kodi σε Kodi Leia και Krypton

Ακολουθούν τα βήματα για την εγκατάσταση του BBC iPlayer σε έκδοση Kodi Leia 18 και Krypton 17.6 ή νεότερη. Σημειώστε ότι οι παρακάτω εικόνες λαμβάνονται από την έκδοση Kodi 17.6 Krypton.

 1. Αφού εγκαταστήσετε το Kodi έκδοση 17.6 ή μεταγενέστερη, εκκινήστε το λογισμικό στο σύστημά σας και Επιλέγω επιλογή πρόσθετου από το κύριο μενού.πώς να εγκαταστήσετε το bbc iplayer kodi
 2. Κάντε κλικ τα παραπάνω συσκευασία σε σχήμα σύμβολο (Πρόγραμμα περιήγησης Addon).πώς να εγκαταστήσετε το bbc iplayer kodi στην έκδοση 17.6 του krypton ή νεότερη
 3. Κάντε κλικ “Εγκατάσταση από αποθετήριο” επιλογή.πώς να εγκαταστήσετε το bbc iplayer kodi σε jarvis έκδοση 16 ή νεότερη
 4. Τώρα Επιλέξτε “Πρόσθετα βίντεο” επιλογή.bbc iplayer kodi λήψη
 5. Εύρημα “IPlayer WWW” αποθετήριο και Επιλέγω το.πώς να εγκαταστήσετε το bbc iplayer kodi στο firestick
 6. Τώρα αφού επιλέξετε το αποθετήριο IPlayer Κάντε κλικ ο Εγκαθιστώ επιλογή.Πώς να παρακολουθήσετε το Kodi BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου
 7. Τώρα περιμένετε την ειδοποίηση “Το Addon ενεργοποιήθηκε“.

Πώς να παρακολουθήσετε το Kodi BBC iPlayer στις ΗΠΑ

Πώς να εγκαταστήσετε το BBC iPlayer Kodi σε Jarvis Version 16 ή σε υψηλότερα βήματα

Τα βήματα για τον τρόπο εγκατάστασης του BBC IPlayer στο Kodi δεν διαφέρουν πολύ από τα παραπάνω βήματα. Ακολουθούν τα βήματα για την εγκατάσταση του BBC IPlayer στο Kodi Jarvis ή το Higher:

 1. Αφού εγκαταστήσετε το Kodi έκδοση 16 ή μεταγενέστερη, ανοίξτε το Kodi και Επιλέξτε Βίντεο επιλογή.
 2. Κάντε κλικ Πρόσθετα επιλογή.
 3. Μεταβείτε στο Πάρετε περισσότερα επιλογή με κύλιση προς τα κάτω.
 4. Ψάχνω “IPlayer WWW” αποθετήριο και στη συνέχεια Επιλέγω το.
 5. Κάντε κλικ στο εγκαθιστώ επιλογή.
 6. Περιμένετε την επιβεβαίωση μέσω ειδοποίησης “Το Addon Enabled”.

Το πρόσθετο BBC IPlayer είναι πλέον εγκατεστημένο και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μεταβαίνοντας στα βίντεο>Πρόσθετα>IPlayer WWW από το κύριο μενού.

Λήψη BBC iPlayer Kodi (Άμεση μέθοδος)

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο του Kodi. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Πρώτα, κατεβάστε το αρχείο Zip από τον επίσημο ιστότοπο του Kodi.
 2. Ανοιξε Kodi App στο σύστημά σας, Επιλέγω “Πρόσθετο” επιλογή από το κύριο μενού.
 3. Τώρα Κάντε κλικ στο παραπάνω κουτί σχήματος πακέτου (Πρόγραμμα περιήγησης Addon).
 4. Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip αρχείο, μεταβείτε στο σημείο όπου κατεβάσατε το αρχείο ZIP και εγκαταστήστε το “Plugin.video.iPlayerwww-3.0.22.zip”
 5. Περιμένετε την ειδοποίηση “Το Addon Enabled”.

Πώς να παρακολουθήσετε το Kodi BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου

Ένας από τους τρόπους παρακολούθησης του BBC IPlayer στο Kodi στο εξωτερικό ή εκτός του ΗΒ είναι μέσω ενός Kodi VPN. Με έναν διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο στο BBC iPlayer.

Αλλά θυμηθείτε ότι δεν είναι όλα τα VPN ικανά να παρέχουν πρόσβαση στο Kodi BBC IPlayer. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό VPN, το οποίο ξεμπλοκάρει το BBC iPlayer εκτός του ΗΒ.

Εάν αναζητάτε VPN για να ξεμπλοκάρετε το BBC IPlayer εκτός του ΗΒ, αναζητήστε πάντα το VPN που προσφέρει διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει γρήγορη απόδοση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να δοκιμάσετε το VPN και σε περίπτωση που αποτύχει να ξεμπλοκάρετε το BBC IPlayer, μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας.

Βήματα για να ξεμπλοκάρετε το BBC IPlayer στο σύστημά σας

 1. Εγγραφείτε για τον επιθυμητό πάροχο VPN για το Kodi.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη της εγκατάστασης και εγκαταστήστε το VPN στο σύστημά σας.
 3. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
 4. Μεταβείτε στην επιλογή διακομιστή και συνδεθείτε σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 5. Τώρα αποκτήστε πρόσβαση στο πρόσθετο BBC iPlayer στο Kodi και απολαύστε απεριόριστη ροή.

Πώς να παρακολουθήσετε το Kodi BBC iPlayer στις ΗΠΑ

Μην ανησυχείτε αν ζείτε στις ΗΠΑ και θέλετε να παρακολουθήσετε το Kodi BBC IPlayer. Η διαδικασία παρακολούθησης του Kodi BBC IPlayer στις ΗΠΑ θα παραμείνει η ίδια. Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο Kodi BBC IPlayer στις ΗΠΑ ή οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που υπάρχουν και άλλες μέθοδοι πρόσβασης σε περιεχόμενο από το BBC iPlayer, αλλά το VPN παραμένει η καλύτερη λύση για τον αποκλεισμό του Kodi BBC IPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα της χρήσης του επίσημου πρόσθετου είναι ότι τα βρετανικά ζωντανά κανάλια και εκπομπές αντλούνται απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του BBC. Αυτό κάνει τη ροή ομαλή και δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα με την προσωρινή μνήμη του BBC IPlayer Kodi.

Το BBC iPlayer Kodi δεν λειτουργεί / Σφάλματα / ζητήματα

Ελέγξτε το σφάλμα καταγραφής

Το πιο κοινό σφάλμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες είναι “Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής για περισσότερες πληροφορίες”. Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο γεωγραφικού αποκλεισμού, όπως το BBC IPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λύση

Η πιο αποτελεσματική λύση για το παραπάνω σφάλμα αναφέρεται με τη χρήση VPN. Λόγω γεωγραφικού περιορισμού, πρέπει να έχετε θέση IP στο ΗΒ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο. Μια υπηρεσία VPN παρέχει την επιλογή αλλαγής της τοποθεσίας σας με σύνδεση σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ρύθμιση της τοποθεσίας IP στο ΗΒ θα καταργήσει αυτό το σφάλμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Αποτυχία σύνδεσης του αποθετηρίου

Το δεύτερο πιο κοινό πρόβλημα απέτυχε να συνδέσει το αποθετήριο. Αυτό το ζήτημα αφορά τα αρχεία που λείπουν στο αποθετήριο ή εσφαλμένη εγκατάσταση.

Λύση

Για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα, ελέγχετε πάντα τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Εάν το διαδίκτυο δεν λειτουργεί σωστά ή υπάρχει διακοπή κατά τη λήψη, αυξάνονται οι πιθανότητες να λείπουν αρχεία από το repo. Για να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα, διαγράψτε το υπάρχον αποθετήριο και προχωρήστε σε μια νέα εγκατάσταση.

Συχνές ερωτήσεις για το BBC iPlayer Kodi

Πώς μπορώ να αποκτήσω το BBC iPlayer στο Kodi Box μου

 1. Εγκαταστήστε και κατεβάστε το Kodi στα κουτιά Kodi.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Kodi και ακολουθήστε τα παρόμοια βήματα που αναφέρονται παραπάνω σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του BBC iPlayer addon για το Krypton 17.6 ή χαμηλότερο και το Jarvis 16 ή υψηλότερο.
 3. Τώρα απολαύστε τα αγαπημένα σας βρετανικά ζωντανά κανάλια και εκπομπές στο Kodi Box.

Μπορείτε να λάβετε το BBC iPlayer στο Kodi Amazon Firestick

Μπορείτε επίσης να λάβετε πρόσθετο BBC iPlayer στο Amazon Firestick! Ακολουθούν τα βήματα για την εγκατάσταση του πρόσθετου BBC iPlayer Kodi:

 1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Kodi στο Amazon Firestick.
 2. Ανοιξε Amazon Firestick και Επιλέγω “Σύστημα”.
 3. Τώρα βρείτε “Ρυθμίσεις” επιλογές από το μενού και Επιλέγω το.
 4. Επιλέξτε “Επιλογές προγραμματιστών”.
 5. επιτρέπω “Εφαρμογές από άγνωστες πηγές” και “Εντοπισμός σφαλμάτων ABD”.
 6. Τώρα μεταβείτε στο αρχικό μενού και γράψτε «Κόδι» στο επιλογή αναζήτησης.
 7. Τώρα Ανοιξε την εφαρμογή Kodi και ακολουθήστε τα παρόμοια βήματα που αναφέρονται παραπάνω για τον τρόπο εγκατάστασης του πρόσθετου BBC IPlayer για το Krypton 17.6 ή χαμηλότερο και το Jarvis 16 ή υψηλότερο.

Το BBC iPlayer είναι δωρεάν στο Kodi

Ναί! Το BBC iPlayer είναι εντελώς δωρεάν στο Kodi και μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα βρετανικά ζωντανά κανάλια και εκπομπές. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαία συνδρομή για να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή ή ταινία στο BBC iPlayer Kodi.

Ωστόσο, εάν ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, τότε το VPN αποτελεί βασική απαίτηση για πρόσβαση σε εκπομπές BBC live και κανάλια στο Kodi λόγω γεωγραφικών περιορισμών.

συμπέρασμα

Το πρόσθετο BBC IPlayer στο Kodi είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα IPTV kodi για τους χρήστες που τους αρέσει να παρακολουθούν βρετανικά ζωντανά κανάλια και εκπομπές. Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το BBC IPlayer Kodi. Επιπλέον, παρέχει επίσης απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας που σχετίζονται με ζητήματα κατά τη χρήση του BBC iPlayer xbmc.

Ωστόσο, εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το BBC iPlayer, παρακαλούμε αναφέρετε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this