Πώς να παρακολουθήσετε το 2023 Grammy Awards Kodi Live Δωρεάν Online

Η μεγαλύτερη τελετή απονομής βραβείων μουσικής απέχει μόλις 2 ημέρες! Ναι, το διαβάσατε σωστά! Η 60η έκδοση των βραβείων Grammy είναι πολύ κοντά και οι οπαδοί της μουσικής σε όλο τον κόσμο έχουν τα μάτια τους στη μεγαλύτερη σκηνή όλων αυτών.

Διοργανώθηκε από την Ακαδημία Ηχογράφησης, η τελετή βραβείων Grammy είναι μια τιμητική διοργάνωση στη μουσική βιομηχανία. Όλη η εκδήλωση είναι γεμάτη με τεράστιες παραστάσεις από τις κορυφαίες μουσικές αισθήσεις του κόσμου και γιορτές και τιμά σε όσους έχουν δώσει πολλά στον κλάδο.

Παρακολουθήστε τα Grammy Awards Kodi ζωντανά χωρίς καμία ταλαιπωρία. Οι υποψηφιότητες είναι ήδη διαθέσιμες για όλες τις κατηγορίες και οι άνθρωποι έχουν τα δάχτυλά τους σταυρωμένα και τα μάτια έχουν σχεδιαστεί! Ετοιμαστείτε λοιπόν για τα βραβεία Grammy 2023 Kodi. Ακολουθήστε τον οδηγό μας και δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε βραβεία Grammy στο Kodi.

Για περισσότερα πρόσθετα βίντεο ή πρόσθετα καναλιών Live IPTV, δείτε τη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα Kodi και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα Kodi VPN.

Πότε είναι τα Grammys 2023

Η σκηνή του 60ου Grammy Awards 2023 θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου στο Madison Square Garden. Ο γοητευτικός James Corden θα φιλοξενήσει την εκδήλωση και το κοινό θα παρακολουθήσει συναρπαστικές παραστάσεις από μερικούς από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές όπως οι Lady Gaga, Pink, Childish Gambino και Little Big Town.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Playlist Loader Kodi Addon σε λιγότερο από 5 λεπτά

Αποθήκη Grammy Awards 2023 Kodi

Το αποθετήριο που προτείνουμε για το Grammy Awards Kodi είναι Judgment repository και το πρόσθετο που προτείνουμε είναι το Verdict Kodi addon. Το Judgment repository είναι ένα αξιόπιστο αποθετήριο, ενώ το Verdict Kodi addon είναι ένα πολύ καλό πρόσθετο για ζωντανή τηλεόραση, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, συναυλίες, αθλητικά κ.λπ. Δείτε τη λίστα με τα καλύτερα αποθετήρια kodi για περισσότερες πληροφορίες.

Grammy Awards 2023 Kodi Επίσημα Πρόσθετα

  1. cCloud TV
  2. USTV Τώρα
  3. BBC iPlayer
  4. FilmOn στην τηλεόραση
  5.  Livestream.com

Σημαντική σημείωση! Εάν κάνετε ροή του Grammy 2023 με οποιοδήποτε από τα πρόσθετα χωρίς σύνδεση VPN, προσέξτε! Διακυβεύετε το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Αυτό είναι όπου a Kodi VPN προστατεύει την ταυτότητά σας & σας προστατεύει από τις ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και τα DMCA κατά την κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό.

 CTA

Grammy Awards 2023 Kodi ανεπίσημα πρόσθετα

  1. Ζωντανή μίξη
  2. Lihat IPTV IPTV
  3. Ετυμηγορία
  4. Κατεργάρης
  5. Γουάμπα

Πώς να παρακολουθήσετε τα Grammy Awards Kodi στην έκδοση 17.6 του Krypton ή χαμηλότερη

  1. Ανοιξε Κόδι στη συσκευή σας.πώς να παρακολουθήσετε βραβεία grammy στο kodi
  2. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις (γρανάζι) εικόνισμα) από το αριστερό μενού.πώς να παρακολουθήσετε kodi βραβεία grammy στην έκδοση 17.6 του krypton ή νεότερη
  3. Τώρα sεκλεκτός Αρχείο Διευθυντής από το μενού > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής. Κάντε κλικ στο σημείο που λέει “Κανένας” > Εισαγω https://archive.org/download/judgezips/ > Κάντε κλικ Εντάξει.πώς να παρακολουθήσετε kodi βραβεία grammy σε έκδοση JARVIS 16 ή νεότερη
  4. Ονομάστε αυτήν την πηγή Κρίση και κάντε κλικ Εντάξει.grammy βραβεία kodi
  5. Επιστροφή στο Αρχική οθόνη > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Τώρα κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού από την επάνω αριστερή γωνία.πώς να προσθέσετε grammy awards kodi addon
  6. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αρχείο zip > Κάντε κλικ στο Κρίση > Επιλέγω repository.judgement.zip > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.λήψη grodi grammy awards
  7. Τώρα κάντε κλικ Εγκατάσταση από αποθετήριο > Αναζήτηση και άνοιγμα Repo κρίσης > Άνοιγμα πρόσθετων βίντεο > Κάντε κλικ στο Ετυμηγορία > Κτύπημα Εγκαθιστώ και περιμένετε για την ενεργοποιημένη ειδοποίηση πρόσθετου.πώς να παρακολουθήσετε kodi grammy awards στο firestick
  8. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο μεταβαίνοντας στο Πρόσθετα μενού > Πρόσθετα βίντεο > Ετυμηγορία.
  Tubi TV Kodi: Πώς να εγκαταστήσετε το Tubi.TV σε Kodi Leia, Krypton, Jarvis & FireStick

Πώς να παρακολουθήσετε τα Grammy Awards Kodi στο Jarvis Version 16 ή μεταγενέστερη

  1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ Σύστημα > Παω σε Αρχείο Διευθυντής > Διπλό κλικ Προσθήκη Πηγή.
  2. Κάντε κλικ Κανένας > Εισαγω Διεύθυνση URL https://archive.org/download/judgezips/ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Ονόμασέ το ‘Κρίση’ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε > Στη συνέχεια επιλέξτε Εντάξει.
  3. Παω σε Αρχική οθόνη Kodi > Κάντε κλικ Σύστημα > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα > Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File.
  4. Κάντε κλικ στο Κρίση > Κάντε κλικ repository.judgement.zip
  5. Τώρα κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε Repo κρίσης > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω Ετυμηγορία > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε να εγκατασταθεί το πρόσθετο.

Grammy Awards 2023 Λήψη Kodi

  1. Κατεβάστε ο Φερμουάρ Αρχείο στη συσκευή σας.
  2. Ανοιξε Κόδι > Πρόσθετα > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο σε σχήμα κουτιού.
  3. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από Zip File > Ξεφυλλίζω και Άνοιξε ο κατεβάσατε το αρχείο Zip.
  4. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Repo κρίσης > Πρόσθετα βίντεο > Ετυμηγορία > Εγκαθιστώ > Απολαμβάνω!

Πώς να παρακολουθήσετε τα Grammy Awards Kodi στο Fire Stick

Για να παρακολουθήσετε τα βραβεία Grammy στο Fire Stick, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Kodi στο Fire Stick. Μετά την εγκατάσταση του Kodi, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοιξε Κόδι εφαρμογή στο Fire Stick.
  2. Ανοιξε Επιλογές ανάπτυξης > Ανάβω Εντοπισμός σφαλμάτων ADB και εφαρμογές από άγνωστες πηγές.
  3. Η διαδικασία από εδώ και πέρα ​​θα είναι η ίδια με αυτή του Krypton V17. Ανατρέξτε στη μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω.

Λίστα εκπομπών / καναλιών Grammy Awards 2023

Η έκθεση βραβείων θα προβληθεί στο CBS. Ωστόσο, οι ειδήσεις «E!» Και ο επίσημος ιστότοπος των Grammy Awards »θα παρέχουν αποκλειστική κάλυψη πριν από την εκπομπή και μετά την εκπομπή.

  Πώς να εγκαταστήσετε το αποθετήριο Maverick σε Kodi Krypton, Jarvis & FireStick

Πώς να παρακολουθήσετε Grammy Awards 2023 χωρίς καλώδιο

Δυστυχώς, εάν δεν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τα βραβεία Grammy μέσω του Kodi και δεν ακολουθήσετε τον οδηγό μας για τα Grammy awards Kodi, τότε μπορείτε να κάνετε streaming της εκδήλωσης χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους.

  1. Ροές έθνους ξηρού τοίχου
  2. Wattpad
  3. Θέατρο Ρίο

Ωστόσο, δεν παρέχουμε καμία εγγύηση ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι ασφαλείς ή αξιόπιστοι. Σας συνιστούμε να επιλέξετε μια υπηρεσία KodiVPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ροές περιορισμένης γεωγραφικής θέσης.

Τελικές λέξεις

Το Grammy Awards είναι μια τελετή που δεν μπορεί να χάσει κανένας θαυμαστής της μουσικής. Με υποψηφιότητες για περισσότερες από 80 κατηγορίες, η διαφημιστική εκστρατεία έχει ήδη αγγίξει τον ουρανό. Βιαστείτε λοιπόν και ακολουθήστε τον οδηγό μας και μάθετε πώς να παρακολουθείτε τα βραβεία Grammy στο Kodi πριν είναι πολύ αργά!

Ένα πράγμα που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι η εμπειρία του Grammy Awards Kodi είναι κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Όλο το βράδυ θα είναι γεμάτο αστέρια, μια συγκέντρωση όπου θα βρίσκονται όλα τα σούπερ αστέρια.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this