Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023 στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, τις ΗΠΑ

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κόσμου: Τα παιχνίδια της Κοινοπολιτείας είναι εδώ και τα παιχνίδια έχουν ήδη ξεκινήσει. Φέτος, η Αυστραλία φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση στην τελευταία 10 ιστορία της, καθώς 71 έθνη της Κοινοπολιτείας συμμετέχουν σε αυτό το κύρος. Αυτά τα παιχνίδια έχουν δεκαοκτώ διαφορετικά αθλητικά γεγονότα και επτά διαφορετικά παρα-αθλήματα.

Περίπου 6000+ αθλητές θα αγωνιστούν στα φετινά παιχνίδια της Κοινοπολιτείας για την υπερηφάνεια. Μην χάσετε τη δράση και τη διασκέδαση. Ακολουθήστε το ιστολόγιό μας για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε παιχνίδια κοινής ωφέλειας 2023 στο Kodi ή στο διαδίκτυο. Ελέγξτε την ενημερωμένη λίστα πρόσθετων kodi.

Πρόγραμμα και τοποθεσία για τα παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023

Τα φετινά παιχνίδια Common Wealth θα φιλοξενηθούν στις Χρυσή Ακτή και άλλες γειτονικές πόλεις της Αυστραλίας όπως Μπρίσμπεϊν, Κερνς και Τάουνσβιλ. Η Gold Coast Commonwealth 2023 θα είναι η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει η Αυστραλία τα τελευταία 10 χρόνια.

Ακολουθούν οι αθλητικοί κλάδοι και οι αντίστοιχες ημερομηνίες εκδήλωσης:

Πρόγραμμα και τοποθεσία των Παιχνιδιών Κοινοπολιτείας 2023

  16 καλύτερα αποθετήρια Kodi για τον Απρίλιο του 2023

Λίστα καναλιών και ραδιοτηλεοπτικών φορέων της Κοινοπολιτείας Gold Coast 2023

Κάθε εκδήλωση των παιχνιδιών της Κοινοπολιτείας 2023 θα μεταδίδεται ζωντανά παγκοσμίως από τους ακόλουθους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς στις αντίστοιχες περιοχές τους:

Χώρα Εκφωνητής
Ινδία Sony Ten / Star Sports
ΗΠΑ  ESPN
Ηνωμένο Βασίλειο BBC Sports
Νέα Ζηλανδία TVNZ
Μαλαισία Κανάλι Astro
Αυστραλία Επτά κανάλι δικτύου
Καναδάς DAZN

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας ζωντανά online χωρίς καλώδιο

Εάν δεν είστε πρόθυμοι να εγκαταστήσετε το Kodi και σκοπεύετε να παρακολουθήσετε online ροές παιχνιδιών της Κοινοπολιτείας 2023, τότε μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε αυτές τις πλατφόρμες:

  1. 7Plus
  2. SonyLiv

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023 στο Kodi Krypton Έκδοση 17.6 ή χαμηλότερη

Ακολουθήστε προσεκτικά αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο για παρακολούθηση παιχνιδιών Κοινοπολιτείας 2023 στο Kodi Krypton:

  1. Ξεκινήστε το Kodi > Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη του Kodi > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο γραναζιού (εικονίδιο ρυθμίσεων) > Ανοιξε Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια κοινού πλούτου 2023
  2. Κάντε κλικ ‘Κανένας’ > Εισαγάγετε αυτό Διεύθυνση URL: http://bliss-tv.com/blisstv > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε την πηγή “Blisstv » > Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει πάλι.πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια κοινής περιουσίας 2023 σε kodi krypton έκδοση 17.6 ή νεότερη
  3. Επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη > Παω σε Προσθήκηons > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού.πώς να παρακολουθείτε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας σε kodi jarvis έκδοση 16 ή νεότερη
  4. Κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Κάντε κλικ στο Blisstv > Επιλέγω Repository.bookmark-1.4.zip > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.πώς να παρακολουθείτε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας στο kodi firestick
  5. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Κάντε κλικ στο Αποθήκη σελιδοδεικτών > Παω σε Πρόσθετα βίντεο.Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας ζωντανά online χωρίς καλώδιο
  6. Επιλέγω Ανιδιοτελής > Κτύπημα Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.παιχνίδια Κοινοπολιτείας kodi λήψη
  Πώς να παρακολουθήσετε UFC στο Kodi δωρεάν χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πρόσθετα UFC

Τώρα το πρόσθετο είναι εγκατεστημένο, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι Κοινοπολιτείας 2023 στο Kodi.

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023 στο Kodi Jarvis έκδοση 16 ή νεότερη

  1. Ανοιξε Κόδι.
  2. Κάντε κλικ Σύστημα.
  3. Ανοιξε Διαχείριση αρχείων.
  4. Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
  5. Κάντε κλικ <Κανένας>.
  6. Πληκτρολογήστε το Διεύθυνση URL http://bliss-tv.com/blisstv > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε.
  7. Ονομάστε το Διεύθυνση URL «Blisstv “ > Κάντε κλικ Ολοκληρώθηκε.
  8. Κάντε κλικ Εντάξει.
  9. Επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη > Κάντε κλικ Σύστημα.
  10. Ανοιξε Πρόσθετα μενού.
  11. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από Zip File > Ανοιξε Blisstv.
  12. Κάντε κλικ στο Repository.bookmark-1.4.zip.
  13. Επιστρέψτε στο Αρχική οθόνη > Παω σε Πρόγραμμα εγκατάστασης πρόσθετου.
  14. Ανοιξε Blisstv > Πρέπει Πρόσθετα βίντεο > Επιλέγω Ανιδιοτελής.
  15. Κάντε κλικ Εγκαθιστώ.

Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια Κοινοπολιτείας 2023 στο Kodi Fire Stick

  1. Ανοιξε Κόδι εφαρμογή στο Fire stick σας, εάν δεν το έχετε εγκαταστήσει, εγκαταστήστε το Kodi στο Fire Stick τώρα.
  2. Παω σε Επιλογές ανάπτυξης > Ενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων ADB και εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
  3. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα που αναφέρθηκαν νωρίτερα για την εγκατάσταση του πρόσθετου στο Kodi Krypton V17.6 παραπάνω.

Παιχνίδια Κοινοπολιτείας 2023 Kodi Λήψη

  1. Λήψη αρχείου Zip > Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Πρόσθετα αυτί > Κάντε κλικ στο Εικονίδιο κουτιού.
  2. Επιλέγω Εγκατάσταση από Zip File > Εγκατάσταση και Ανοιξε ο Zip αρχείο κατεβάσατε.
  3. Κάντε κλικ Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Παω σε Αποθήκη σελιδοδεικτών > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο > Κάντε κλικ στο Ανιδιοτελής > Κτύπημα Εγκαθιστώ.

Από όπου μπορώ να παρακολουθήσω τους αγώνες της Κοινοπολιτείας 2023 στη Νέα Ζηλανδία?

Υπάρχει ένα ειδικό πρόσθετο Kodi για όλους τους οπαδούς των παιχνιδιών της Κοινοπολιτείας που διαμένουν στη Νέα Ζηλανδία. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόσθετο για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό γεγονός ζωντανά, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για εγκατάσταση:

  1. Ανοιξε Κόδι > Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικόνισμα > Κάντε κλικ στο Διαχείριση αρχείων > Κάντε διπλό κλικ στο Προσθήκη πηγής.
  2. Κάντε κλικ στη γραμμή διευθύνσεων που δηλώνει <Κανένας> και πληκτρολογήστε αυτήν τη διεύθυνση URL http://Kodi.matthuisman.nz > Κάντε κλικ Εντάξει > Ονομάστε αυτήν τη διεύθυνση URL “MH » > Κάντε κλικ Εντάξει > Κάντε κλικ Εντάξει.
  3. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi > Κάντε κλικ στο Προσθήκηons > Κάνε κλικ στο Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου.
  4. Τώρα κάντε κλικ στο Εγκαθιστώ από Φερμουάρ Αρχείο > Επιλέγω ΜΗ από τη λίστα > Ανοιξε repository.matthuisman.zip > Περιμένετε να εμφανιστεί η ειδοποίηση.
  5. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από το αποθετήριο > Ανοιξε Ματ Χούισμαν.nz αποθήκη > Ανοιξε Πρόσθετα βίντεο.
  6. Ανοιξε TVNZ OnDemand > Κάντε κλικ Εγκαθιστώ > Περιμένετε την ειδοποίηση.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Popcorn Time στο Kodi σε λιγότερο από 2 λεπτά

Τελικές λέξεις

Τα παιχνίδια της Κοινοπολιτείας έχουν να κάνουν με την υπερηφάνεια, τον πολιτισμό και τον σεβασμό. Αυτά τα παιχνίδια έχουν ιστορική σημασία όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και έχουν υποστήριξη εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι μεταδίδεται παγκοσμίως, δεν μπορείτε πάντα να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια. Επομένως, προτείνουμε στους χρήστες να εγκαταστήσουν το Kodi και να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023 στο Kodi ζωντανά δωρεάν. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε τη ροή, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια καλή υπηρεσία Kodi VPN για να διατηρήσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο ισχυρό και ασφαλές.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this