107 Kodi Addons για τον Απρίλιο του 2023 – [100% εργασίας]

Πρόσθετα Kodi
Το καλύτερο πράγμα για το Kodi είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν μια ροή περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Το Kodi έχει κερδίσει μεγάλη φήμη μεταξύ των διαδικτυακών ταινιών μόνο λόγω των χαρακτηριστικών και της προσβασιμότητάς του. Η διαδικτυακή ροή μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο και για να αποτρέψετε αυτό να συμβεί, απαιτείται ένα VPN για το Kodi, το οποίο θα μπορούσε να διασφαλίσει το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας.

Contents

Λίστα 107 πρόσθετων Kodi (Ενημερωμένη λίστα για τον Απρίλιο 2023)

Ακολουθεί η λίστα με 107 πρόσθετα Kodi που έχω δοκιμάσει για να βεβαιωθώ ότι λειτουργούν και είναι ασφαλή από κακόβουλο λογισμικό:

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για τον Απρίλιο του 2023

Η ροή στο διαδίκτυο μέσω διαφορετικών ιστότοπων δεν έχει αυτή τη γοητεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες επιλέγουν τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για ταινίες και έχοντας αυτό υπόψη, έχουμε αναφέρει τα καλύτερα διαθέσιμα πρόσθετα Kodi για εσάς σε αυτόν τον οδηγό, φροντίστε να τους δοκιμάσετε!

                               

Νέα πρόσθετα Kodi

Τα πρόσθετα συνεχίζουν να έρχονται και να πηγαίνουν καθημερινά. Στόχος μας είναι να σας ενημερώνουμε με τα νέα πρόσθετα του Kodi που μόλις μπήκαν στον αγώνα, έτσι ώστε οι θεατές να συνεχίζουν τη ροή και να απολαμβάνουν την εμπειρία του Kodi χωρίς καμία ταλαιπωρία..

 1. Μαγικότητα Kodi Addon: Μαγικότητα Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Μεταγλωττισμένο Anime: Μεταγλωττισμένο Anime
 4. Γιόντα: Πώς να εγκαταστήσετε το Yoda Kodi Addon
 5. Τρόμος
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Φορτωτής λίστας αναπαραγωγής: Πώς να εγκαταστήσετε το Playlist Loader Kodi Addon

Τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi για ταινίες

1. Έξοδος

Το Exodus είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλές πρόσθετο Kodi τρίτων στην κοινότητα. Από την επιστροφή του στο παιχνίδι, το Exodus μπορεί να προβληθεί σχεδόν σε κάθε βιβλιοθήκη των χρηστών.

Το Exodus Kodi είναι ένα πρόσθετο ροής βίντεο με απαράμιλλη φήμη μεταξύ των χρηστών του Kodi. Το Exodus είναι γνωστό για τις ενημερωμένες βιβλιοθήκες ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Εκτός από αυτό, διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα αναζήτησης, κατηγοριοποιημένες λίστες και αγαπημένα. Οι θεατές μπορούν να βρουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κατηγοριοποιημένες ανά έτος, είδος, κορυφαία κατάταξη, με υψηλή βαθμολογία και με τις περισσότερες προβολές.

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε κανάλια SkyTV UK μέσω του Exodus, να παρακολουθήσετε τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές από HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS και πολλά άλλα τηλεοπτικά κανάλια αμέσως μετά την επίσημη μετάδοσή τους. Δείτε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Exodus (Kodi v16 και Kodi v17.6)

2. Σύμφωνο

Το Covenant έφτασε ως ένα επίσημο πιρούνι Exodus, που εισήχθη από τον ίδιο ιδιοκτήτη για διάφορους λόγους. Όταν το TVAddons εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον κόσμο του Kodi, επιβράδυνε την Έξοδο παρά το ότι ενημερώνεται τακτικά.

Τελικά, όταν η Έξοδος Kodi σταμάτησε να λειτουργεί, ο Covenant ανέλαβε την ίδια ποιότητα βιβλιοθήκης και διεπαφής. Το νέο πρόσθετο σύμφωνο εκπλήρωσε τις προσδοκίες των θαυμαστών του Exodus επιλέγοντας από πού έφυγε το Exodus. Διαβάστε τον πιο πρόσφατο οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του feagaiga στο kodi.

3. Γκουρζίλ

Το Gurzil είναι ένα πιρούνι Έξοδος και ένα τέλειο υποκατάστατο για οποιοδήποτε πρόσθετο ροής ταινιών ή τηλεοπτικών εκπομπών. Αφού η ομάδα των προγραμματιστών του Exodus το έκλεισε, εμφανίστηκαν πολλά νέα πρόσθετα του Kodi, συμπεριλαμβανομένου του Gurzil.

Το Gurzil είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα πρόσθετα του Kodi και δεν αποτυγχάνει ποτέ να ικανοποιήσει τις ανάγκες παρακολούθησης των χρηστών. Βρείτε τον πλήρη οδηγό εγκατάστασης gurzil εδώ.

4. Ο πλακούντας

Το Placenta Kodi addon είναι ένα πιρούνι της Έξοδος και έχει γίνει πρωτοσέλιδα για να προσφέρει περισσότερες επιλογές και καλύτερες ροές. Αναπτύχθηκε από τον κ. Blamo και τον Muad’Dib, αυτό το πρόσθετο είναι πλέον διαθέσιμο στο Kodil Repository.

Προσφέρει ροές υψηλής ποιότητας και έχει όλους τους τελευταίους τίτλους περιεχομένου, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και μάθετε Πώς να εγκαταστήσετε το Placenta Kodi Addon.

5. Ο Ποσειδώνας αυξάνεται

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ένα πρόσθετο που προσφέρει πολύ περισσότερα από το Covenant παρά το ότι είναι το πιρούνι του. Αυτό είναι το πράγμα με το Neptune να αυξάνεται, το οποίο είναι ένα πιρούνι των πρόσθετων Covenant και Exodus Kodi, αλλά έχει καλύτερη βιβλιοθήκη και καλύτερες ροές ποιότητας.

Το πρόσθετο Neptune Rising Kodi έχει γίνει πρωτοσέλιδα λόγω των θετικών κριτικών από τους χρήστες. Οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι προσφέρει ροές ποιότητας HD, οι οποίες αναπαράγονται με ένα μόνο κλικ και η ταχύτητα αποθήκευσης είναι αρκετά καλή.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα σχόλια που παρέχονται από τους χρήστες, αυτό το πρόσθετο σίγουρα συνιστάται. Ακολουθηστε Οδηγός εγκατάστασης Neptune Rising και απολαύστε τη ροή του αγαπημένου σας περιεχομένου.

6. Kodi Reddit Addon

Το Reddit είναι όπου θα βρείτε όλα τα online geeks. Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν θέματα που σχετίζονται με σχεδόν κάθε λογισμικό, διαφορετικά API, περιεχόμενο ιστού, βίντεο και πολλά άλλα εκεί. Το να είσαι πρόσθετο Kodi και να μείνεις μακριά από το Reddit είναι δύσκολο αν είσαι βίντεο geek. Κάποιος είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πρόσθετα και η εξερεύνηση ξεκινά από εκεί.

Αν κάνετε αναζήτηση ανάμεσα στα καλύτερα πρόσθετα Kodi, θα βρείτε το πρόσθετο Kodi Reddit πάντα στη λίστα. Τώρα χρησιμοποιήστε βίντεο Reddit χωρίς να ελαχιστοποιήσετε το Kodi και να ανοίξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, μέσω του πρόσθετου Kodi Reddit.

Τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο για το Kodi

1. Δοκιμαστής F4M

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σχεδόν όλα τα πρόσθετα mainstream απαιτούν το F4M Tester να λειτουργεί σωστά; Επειδή ο F4M Tester είναι ένας σημαντικός λόγος, αυτά τα πρόσθετα είναι σε θέση να παρέχουν υψηλής ποιότητας ροές στους χρήστες. Το πρόσθετο F4M Tester παρέχει το θεμελιώδες πρωτόκολλο αποκωδικοποίησης που απαιτείται για τα πρόσθετα βίντεο, ενισχύοντας τα πρόσθετα στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

2. Magic Dragon Addon

Το Magic Dragon Kodi addon είναι ένα από τα λίγα πρόσθετα Kodi που παρέχει ζωντανή ροή Kodi TV. Το Magic Dragon Kodi addon έχει τους καλύτερους συνδέσμους ροής για παρακολούθηση αθλητικών, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ζωντανής τηλεόρασης, κινούμενων σχεδίων και πολλά άλλα.

Όλα αυτά σε ένα μόνο αξιόπιστο πρόσθετο Kodi είναι δύσκολο να βρεθούν και η πίστωση πηγαίνει στο Supremacy Repository για αυτό. Έχει πολλά άλλα μεγάλα πρόσθετα Kodi όπως Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA κ.λπ..

Πώς να εγκαταστήσετε το Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Το Aspis είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο Kodi για παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών ταινιών και ζωντανής τηλεόρασης υψηλής ποιότητας. Οι σύνδεσμοι ροής που παρέχονται από το Aspis Kodi addon είναι εξαιρετικής ποιότητας καθώς λειτουργούν απρόσκοπτα χωρίς συντριβή.
Το πρόσθετο Aspis Kodi είναι παρόν στο Supremacy Repository και πρέπει να εκτιμήσουμε την πράξη που το Supremacy έχει δημιουργήσει μερικά υπέροχα πρόσθετα για τους χρήστες του Kodi.

  16 καλύτερα αποθετήρια Kodi για τον Απρίλιο του 2023

4. TechStreams

Το TechStreams είναι ένα μοναδικό πρόσθετο Kodi για ροές ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ζωντανών αθλημάτων, ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών και πολλά άλλα. Το μοναδικό πράγμα για αυτό το πρόσθετο Kodi είναι ότι τραβάει συνδέσμους ροής από ιστότοπους Torrent.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Tech Streams Kodi addon διαθέτει όλες τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτό το πρόσθετο Kodi είναι ότι διαθέτει συνδέσμους ροής γρήγορης και ποιότητας HD.

5. Digibox

Το πρόσθετο Digibox είναι μια απόλαυση ειδικά για τους χρήστες που έχουν λογαριασμούς Trakt, Real Debrid και για χρήστες που δεν το έχουν ακόμα να απολαύσουν αυτό το πρόσθετο μέσω τυπικών συνδέσμων ροής. Οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ.

 

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi 3d

Η ψυχαγωγία χωρίς 3D μοιάζει με σπατάλη χρόνου, έτσι δεν είναι; Φανταστείτε να χρησιμοποιείτε ροές υψηλής ποιότητας αλλά δεν είναι 3D, δεν θα είναι διασκεδαστικό! Το γνωρίζουμε αυτό, και ως εκ τούτου έχουμε παρατάξει τα καλύτερα πρόσθετα 3D Kodi για εσάς.

1. Μάτια

Είναι πολύ σπάνιο να βρείτε ένα πρόσθετο Kodi που προσφέρει συνδέσμους ροής ποιότητας 3D για περιεχόμενο για παιδιά, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες τρόμου και αθλητικά. Το Eyeasses είναι ένα από αυτά τα σπάνια πρόσθετα Kodi που προσφέρουν όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα.

Λήψη Eyasses

Τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο Kodi 4K

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ζωντανά αθλήματα, ζωντανές εκδηλώσεις, προγράμματα και πολλά άλλα σε ποιότητα 4K. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκαταστήστε τα καλύτερα πρόσθετα βίντεο Kodi 4K τώρα και μεταφέρετε την εκπληκτική σας εμπειρία παρακολούθησης σε εντελώς νέο επίπεδο.

1. Νέμεσις

Το Nemesis είναι η νεότερη επαγωγή στον κόσμο του Kodi, αλλά οι δυνατότητές του έχουν την αίσθηση των εκπληκτικών χρηστών του Kodi. Προσφέρει ανάλυση βίντεο 4k που είναι καλύτερη από ανάλυση 1080p. Επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε ανάλυση 4K με το πρόσθετο Nemesis Kodi. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα έρχεται σε τιμή. Για να λειτουργήσει το Nemesis, απαιτείται να εγγραφείτε στο Real-Debrid που κοστίζει 16 € για συνδρομή 6 μηνών.

2. Πραγματικές ταινίες

Το Real Movies είναι ένα πρόσθετο ταινιών που θα σας δείχνει ταινίες σε ποιότητα βίντεο 4K, HD και 3D. Το τμήμα της κύριας κατηγορίας του περιλαμβάνει Boxsets (τηλεοπτικά κανάλια), Ταινίες, Κωμωδία και πολλά άλλα. Αυτό το πρόσθετο Kodi ενημερώνεται συνεχώς και γι ‘αυτό το αγαπούν πολλοί.

Kodi Addons για ζωντανή τηλεόραση

Η παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης μακριά από το σπίτι ή στη δουλειά δεν ήταν ποτέ εύκολη, αλλά χάρη στο Kodi, το οποίο διαθέτει μια σειρά από τα καλύτερα πρόσθετα kodi για τη ζωντανή τηλεόραση. Τώρα παρακολουθήστε την αγαπημένη σας ζωντανή εκδήλωση στο Kodi από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, είναι σημαντικό οι χρήστες να κατανοήσουν την ανάγκη ενός VPN στο Kodi ενώ χρησιμοποιούν πρόσθετα Kodi τρίτων ή πρόσθετα ζωντανής τηλεόρασης. Εάν παρακολουθείτε ταινίες στο Kodi, τότε πρέπει να εξασφαλίσετε τη σύνδεσή σας και να παραμείνετε ανώνυμοι και εάν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση, τότε ένα VPN θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ροές με περιορισμούς γεωγραφικής πρόσβασης.

1. USTV Τώρα

Το USTVNow είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi που επιτρέπει στους χρήστες του Kodi να παρακολουθούν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο από αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, όλοι οι χρήστες πρέπει να κάνουν είναι να εγγραφούν στο πρόσθετο και να παρακολουθούν ό, τι θέλουν να παρακολουθήσουν. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο ακολουθώντας τον οδηγό μας, για πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Kodi Addon

Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν αυτό το πρόσθετο Kodi σε Windows PC και Amazon Fire Stick που υποστηρίζει επίσης άλλες κορυφαίες εφαρμογές firestick. Επιπλέον, οι χρήστες που διαθέτουν την έκδοση Jarvis του Kodi μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν αυτό το πρόσθετο στην αντίστοιχη συσκευή τους.

2. BBC iPlayer

Το BBC iPlayer είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi. Επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους αθλητικές εκδηλώσεις, κανάλια ψυχαγωγίας, ζωντανή τηλεόραση, νέες εκπομπές και πολλά άλλα.

Είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, είναι ένα γεωγραφικά περιορισμένο πρόσθετο Kodi που δεν λειτουργεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάθετε περισσότερα για αυτό το πρόσθετο και μάθετε πώς να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο Kodi ακολουθώντας τον οδηγό BBC iPlayer.

3. Ccloud τηλεόραση

Το Ccloud TV είναι αναμφισβήτητα ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα πρόσθετα του Kodi για την παρακολούθηση ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών στο Kodi. Προσφέρει εκατοντάδες κανάλια ζωντανής τηλεόρασης και οι σύνδεσμοι που παρέχει είναι εξαιρετικοί όσον αφορά την ποιότητα και την ταχύτητα.

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι συνεχίζει να ενημερώνει κατά καιρούς. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν οτιδήποτε όπως ειδήσεις, αθλητικά, ψυχαγωγία κ.λπ. μέσω αυτού του πρόσθετου Kodi. Λοιπόν, τι περιμένεις; Εγκαταστήστε το cCloud στο Kodi τώρα!

4. IPTV Bonanza

Όλοι οι χρήστες του Kodi που τους αρέσει να παρακολουθούν περιεχόμενο από όλο τον κόσμο μπορούν να αναφερθούν στο πρόσθετο IPTV Bonanza Kodi, καθώς παρέχει ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές από διάφορες περιοχές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ζωντανά αθλητικά και μουσικά σόου.

Λήψη IPTV Bonanza

5. Salvazebul Ιταλική IPTV

Οι Salva59s και Baal Zebul από την οικογένεια Evil King ανέπτυξαν το Salvazebul Ιταλικό IPTV Kodi Addon. Πρόκειται για ένα ιταλικό ζωντανό τηλεοπτικό πρόσθετο που παρέχει το διαδικτυακό περιεχόμενο από τα κανάλια που μεταδίδονται στην Ιταλία. Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο στο Android Repository.

Κατεβάστε το Salvazebul Italian IPTV

6. SmoothStreams

Αν ψάχνετε για ένα πρόσθετο Kodi που προσφέρει αθλήματα και άλλα κανάλια για ψυχαγωγία, τότε το SmoothStream είναι ιδανικό για εσάς. Με πάνω από 50 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανές εκδηλώσεις μαζί με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές χρησιμοποιώντας το SmoothStreams. Υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες για διαθέσιμη ροή, δηλαδή 540p, 720p και 1080p.

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για σπορ

Γιατί να αναζητήσετε ενοχλητικούς διαδικτυακούς συνδέσμους ροής για το αγαπημένο σας αθλητικό γεγονός όταν είναι διαθέσιμο στο Kodi! Παρακολουθήστε όσα αθλήματα θέλετε, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για σπορ σε ποιότητα HD χωρίς κανένα πρόβλημα.

1. SportsDevil

Το SportsDevil είναι η ειδική ζωντανή ροή και συμπληρώνει το τηλεοπτικό πρόσθετο για τους λάτρεις των σπορ. Το SportsDevil καλύπτει μια τεράστια ποικιλία αθλητικών καναλιών συνεχούς ροής για κρίκετ, τένις, ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί πάγου, αγώνες, ποδηλασία και πολλά άλλα.

Το SportsDevil είναι ένα από τα αγαπημένα του ποδοσφαίρου & θαυμαστές του κρίκετ για τη μεγάλη λίστα των καναλιών ροής που είναι διαθέσιμες για να παρακολουθήσετε ζωντανές εκδηλώσεις, στιγμιότυπα, προ & μετά τις αντιστοιχίσεις και προλάβετε την τηλεόραση. Το Sports Devil προσφέρει 12 κανάλια beINSports για τους οπαδούς της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ για να απολαύσουν ζωντανά όλους τους αγώνες. Μεταξύ της τεράστιας λίστας καναλιών που προσφέρει το SportsDevil: SkySports, Fox Sports, BT Sports και άλλα.

Διαβάστε τον πλήρη οδηγό εγκατάστασης Sportsdevil εδώ.

2. Πλάνη

Παρόλο που το όνομά του μπορεί να είναι λίγο αμφισβητήσιμο, ωστόσο το πρόσθετο Deceit Kodi είναι μια εξαιρετική επιλογή για να παρακολουθήσετε ζωντανά σπορ και ζωντανή τηλεόραση. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι διαθέτει διαθεσιμότητα ενοποίησης Trakt και Real Debrid που εκτιμά ιδιαίτερα οι Keks geeks. Μέχρι στιγμής, το πρόσθετο Deceit λειτούργησε πολύ και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σχετικά με αυτό.

Το Deceit είναι διαθέσιμο στο One Nation Repository.

3. GenieTv Kodi Utility και IPTV Sports

Το πρόσθετο Genie TV Kodi Utility and Sports είναι ένα πλήρες πακέτο για τους χρήστες Kodi που λατρεύουν τη ροή στο Kodi τακτικά. Το GenieTV παρέχει υψηλής ποιότητας αθλητικές και ζωντανές ροές τηλεόρασης. Πάνω απ ‘όλα, το GenieTV διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία συντήρησης για την επίλυση προβλημάτων Kodi.

Για να μπορούν οι geeks Kodi και οι Noobs να συνεχίσουν τη ροή χωρίς καμία ταλαιπωρία. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τους προγραμματιστές πρόσθετων GenieTVKodi μέσω της επίσημης ομάδας τους στο Facebook. Το αποθετήριο πρόσθετου GenieTV Kodi είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο GenieTv.

4. Τζόκερ Αθλητισμός

Το πρόσθετο Joker Sports Kodi είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο Maverick Kodi. Διαθέτει κατηγορίες που παρέχουν αθλητικά BT, 3pm Kick off Footy, Sports Channel Extra κ.λπ..

5. AceStream

Μεταξύ της μακράς λίστας των πρόσθετων Kodi για παρακολούθηση αθλητικών και διαφόρων περιεχομένων, έχουμε το AceStream που λειτουργεί στο πρωτόκολλο BitTorrent. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο πρόσθετο ανά λόγο. Το AceStream είναι μια πλατφόρμα ροής, η οποία διατρέχει το δικό της πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων.

Για να εκτελέσετε το AceStream στο Kodi, θα χρειαστείτε το Plexus Player. Το Plexus είναι ένα πρόσθετο προγράμματος που είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο Fusion. Μόλις προσθέσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής Plexus, ενημερώστε τη λειτουργική του μονάδα και εκτελέστε ροές από το AceStream στο Kodi.

Το Ace Stream είναι διαθέσιμο στο Adryan List Repository.

Τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi για το ποδόσφαιρο

1. Σπορ Falcon

Το Falcon sports είναι μια καταπληκτική επέκταση για τους λάτρεις των σπορ που θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανή αθλητική δράση. Το Falcon sports έχει κάποιους εξαιρετικούς συνδέσμους για τους χρήστες και επίσης σε ποιότητα HD. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για αυτήν την επέκταση είναι ότι η ταχύτητα των συνδέσμων είναι πολύ γρήγορη σε αντίθεση με άλλα πρόσθετα.

Κατεβάστε το Falcon Sports.

2. DAZN

Μπορούμε να ονομάσουμε DAZN (Da Zone) ως τη νέα κατηγορία Netflix για σπορ στα πρόσθετα Kodi. Πρόκειται για ένα premium πρόσθετο που προσφέρει συνδέσμους αθλητικών εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας σε χρήστες με χαμηλή χρέωση μόνο US $ 20. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν, να εγκαταστήσουν και να εγγραφούν σε αυτό το πρόσθετο για να απολαύσουν απρόσκοπτη αθλητική ψυχαγωγία στο Kodi. Το DAZZN έχει κερδίσει σεβασμό από την κοινότητα Kodi σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  Kodi στο iPad - Πώς να εγκαταστήσετε χωρίς υπολογιστή / με σπασμένη φυλακή σε 4 βήματα

3. Παίκτης Eurosport

Το Πρόγραμμα Eurosport Player Kodi είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για ροή ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι διαθέτει επίσης διαθεσιμότητα περιεχομένου κατ ‘απαίτηση. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το πρόσθετο. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστή, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android ή Raspberry Pi.

Κάντε λήψη του EuroSport Player τώρα!

Τα καλύτερα πρόσθετα για τη ροή της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ

1. NBC Sports

Το NBC Sports είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά δίκτυα στον κόσμο που υπάρχει εδώ και περισσότερα από 70 χρόνια. Έχοντας την έδρα του στο Stamford των Ηνωμένων Πολιτειών, ανήκει στον αθλητικό όμιλο NBC. Το NBC καλύπτει όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, όπως η Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC και Ολυμπιακοί Αγώνες.

2. FOX Sports GO

Το Fox Sports είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2023. Ευτυχώς, έχει ένα πρόσθετο Kodi για όλους τους φανατικούς του ποδοσφαίρου που θέλουν να κάνουν ροή στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Αυτό το πρόσθετο θεωρείται ως το καλύτερο πρόσθετο για το Kodi για ροή ποδοσφαίρου.

Κατεβάστε Fox Sports Go.

3. Επαναλήψεις ποδοσφαίρου

Υπάρχουν πολλοί οπαδοί ποδοσφαίρου που μπορεί να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες καθώς ξεκινούν ζωντανά. Το Football Replays είναι το καλύτερο πρόσθετο για το kodi που παρέχει όλες τις καλύτερες στιγμές των αγώνων παιχνιδιού στα μεγάλα πρωταθλήματα (EPL, La Liga, Bundes Liga). Αν λοιπόν καθυστερήσετε για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA, μην ανησυχείτε ότι οι επαναλήψεις ποδοσφαίρου δεν θα παρέχουν όλες τις καλύτερες στιγμές στο Kodi σας.

Κατεβάστε Επαναλήψεις ποδοσφαίρου.

4. Το ποδόσφαιρο σήμερα

Ποδόσφαιρο Σήμερα το κορυφαίο πρόσθετο για το Kodi έχει σημαντικές κατηγορίες όπως η Premier League, Games, UEFA Champions League, Highlights, La Liga, Primeir Leagu και πολλά άλλα.

Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο αποθετήριο Colossus και ακόμη και στο αποθετήριο Kodil. Ωστόσο, το Colossus είναι το πιο συνιστώμενο για τη ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2023

Κατεβάστε Ποδόσφαιρο σήμερα

5. Ξεκινήστε το Kodi Addon

Πολλοί μανιακοί ποδοσφαίρου είναι πεινασμένοι να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους ομαδικό παιχνίδι. Αυτό το καλύτερο πρόσθετο για το kodi στην κατηγορία σπορ θα προσφέρει πολλά δωρεάν κομμάτια από εκπληκτικές στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA. Το Kick off kodi addon εστιάζεται σε μεγάλο βαθμό στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε streaming των ανταγωνιστικών αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου με την άνεση της ροής HD.

Κατεβάστε Εναρξη αγώνα ποδόσφαιρου

6. DC Sports

Το DC Sports είναι παρόμοιο με το κορυφαίο kodi addon Sports Devil. Αυτό το πρόσθετο kodi τρίτου μέρους έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους λάτρεις των σπορ. Δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2023 βρίσκεται κοντά, το DC Sports είναι το απαραίτητο να παρακολουθήσετε αυτούς τους καταπληκτικούς στόχους και να κόψετε τις αντιπαλότητες μεταξύ των καλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων στον κόσμο.

Κατεβάστε DC Sports

Τα καλύτερα πρόσθετα UFC Kodi για παρακολούθηση αγώνων UFC

Η ροή των καλύτερων αθλητικών μάχης δεν είναι πλέον πρόβλημα. Παρακολουθήστε τους αγαπημένους σας αγώνες UFC σε ποιότητα HD με αυτά τα καλύτερα πρόσθετα UFC Kodi.

 1. UFC Finest / Planet MMA

Το UFC Finest / Planet MMA είναι πιθανότατα η καλύτερη εφαρμογή στη λίστα για να δείτε τις εκδηλώσεις UFC στο Kodi. Εκτός από τις ζωντανές εκδηλώσεις, όπως αγώνες UFC, προβάλλει επίσης ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές και προηγούμενες εκδηλώσεις UFC. Αυτό το πρόσθετο Kodi έχει σχεδιαστεί ειδικά για UFC PPV, καθώς συλλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που σχετίζεται με το UFC απευθείας στο κουτί Kodi ή στο λογισμικό Kodi.

Τα καλύτερα πρόσθετα πάλης Kodi

Το Kodi είναι ένα καταπληκτικό μέρος για εκατομμύρια οπαδούς πάλης σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τους αγαπημένους τους αγώνες πάλης.

 1. Πάλη κατ ‘απαίτηση:

Τώρα εάν είστε λάτρης της πάλης και θέλετε να παρακολουθήσετε όλη τη δράση από το WWE, τότε το WWE on Demand είναι το τέλειο πρόσθετο Kodi για εσάς. Με δημοφιλή pay-per-view όπως το Royal Rumble και το WrestleMania, το πρόσθετο προσφέρει συναρπαστική δράση από την World Wrestling Entertainment. Ομοίως, είναι εύκολο να μεταδώσετε παλιές αντιστοιχίσεις με πρόσβαση στην ενότητα αρχειοθέτησης.

Κατεβάστε την πάλη κατ ‘απαίτηση

 Πρόσθετα Android Kodi

Σταματήστε να ψάχνετε περισσότερο και επιλέξτε από αυτά τα πρόσθετα Android Kodi που λειτουργούν καλύτερα σε συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων smartphone, tablet και υπολογιστών.

1. Σκύλοι Bollocks

Μην ξεγελιέστε από το όνομά του, αυτό το πρόσθετο είναι καταπληκτικό για το Kodi. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως Ταινίες, Catch up TV, Ντοκιμαντέρ, Παιδική ενότητα, Μουσική, Ραδιόφωνο, Αθλήματα και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτό το πρόσθετο μπορεί επίσης να ονομαστεί ένα σε όλα τα πρόσθετα Kodi. Δεν υπάρχουν πολλά πρόσθετα που παρέχουν τέτοια ποικιλία και ποιότητα ροών όπως αυτό το πρόσθετο.

2. Νυχτερινά Terrors

Είστε οπαδός του περιεχομένου τρόμου; Εάν ναι, τότε αυτό το πρόσθετο συνιστάται ιδιαίτερα για εσάς. Το Night Terror είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο Kodi από το αποθετήριο Illuminati που έχει μια ποικιλία περιεχομένου για τους θαυμαστές τρόμου όπως Paranormal Movies, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, True Crime Movies, Reality Shows και True Crime Documentaries.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Όλοι θέλουν ένα πρόσθετο Kodi all in one για να αποτρέψουν την ταλαιπωρία να βρουν ένα διαφορετικό πρόσθετο για τα πάντα. Το πρόσθετο Firecat Kodi είναι ένα all-in Kodi πρόσθετο με κατηγορίες περιεχομένου όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, μουσική, ντοκιμαντέρ, ρυθμίσεις κ.λπ..

Το πρόσθετο FireCat Kodi είναι διαθέσιμο στο UK Kodi Repository, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για λήψη.

Πρόσθετο FireCat Kodi: Λήψη του Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Ο Κράτος ήταν ένα μυθολογικό πλάσμα από το διάσημο βιντεοπαιχνίδι “God of War”. Το Kratos Kodi addon μπορεί να μην είναι θεός του Kodi addons, αλλά σίγουρα διαφέρει από τους άλλους λόγω των τμημάτων του περιεχομένου που έχει.

Οι κατηγορίες που περιλαμβάνει περιλαμβάνει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, συλλογές, εργαλεία και αυτό το πρόσθετο έχει επίσης δυνατότητα ενσωμάτωσης Trakt. Χωρίς αμφιβολία, ότι το Kratos Kodi addon είναι ένα από τα κορυφαία πρόσθετα του Kodi. Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόσθετο Kratos Kodi κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Λήψη Kratos

Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για PPV

Το PPV είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε όταν βρίσκεστε σε ροή και binge. Ωστόσο, οι χρήστες αντιμετωπίζουν πάντα προβλήματα με αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συζητήσει μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για PPV.

1. Ροές Vader

Το Vader Streams είναι μια απόλαυση για όλους τους θαυμαστές του PPV σε όλο τον κόσμο, επειδή προσφέρει συνδέσμους για εκδηλώσεις Pay per view από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα πρόσθετο επί πληρωμή και οι χρήστες πρέπει να καταβάλουν τέλος συνδρομής πριν αποκτήσουν πρόσβαση σε τυχόν συνδέσμους. Το Vader Streams έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη μεταξύ όλων των άλλων πρόσθετων λόγω της ποιότητας που παρέχει.

Λήψη ροών Vader.

Τα καλύτερα πρόσθετα παιχνιδιών Kodi

Το Kodi προσφέρει ό, τι δεν μπορούν οι άλλοι! Εγκαταστήστε τα καλύτερα πρόσθετα παιχνιδιών Kodi που αναφέρονται παρακάτω και απολαύστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο Kodi.

1. Twitch Gaming

Το πρόσθετο παιχνιδιού Twitch σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ροές ατόμων που παίζουν παιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Αυτοί είναι οι επαγγελματίες παίκτες που παίζουν μαραθώνιες εκδηλώσεις και τα παιχνίδια τους είναι ενδιαφέροντα να παρακολουθήσουν.

Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο επίσημο αποθετήριο του Kodi και είναι μια καλή επιλογή ξοδεύοντας τον ελεύθερο χρόνο σας και παρακολουθήστε τους επαγγελματίες να παίζουν.

2. YouTube Gaming

Το YouTube Gaming είναι παρόμοιο με το Twitch όπου οι χρήστες του Kodi μπορούν να παρακολουθήσουν άλλους ανθρώπους να παίζουν το παιχνίδι και να ολοκληρώνουν ολόκληρο τον μαραθώνιο παιχνιδιού.

Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο πρόσθετο YouTube που βρίσκεται μέσα στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα για παιχνίδια και οι ροές θα είναι διαθέσιμες για τα βίντεο παιχνιδιών.

Kodi Addons για MAC

Το καλύτερο πράγμα για το Kodi είναι ότι λειτουργεί σε σχεδόν όλες τις συσκευές και αν δεν το κάνει, τότε οι geeks βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να το τρέχουν. Μπορείτε να ρυθμίσετε Kodi στο iPad, Κωδ Apple TV κι αλλα.

1. Παίκτες Klub

Το YouTube Gaming είναι παρόμοιο με το Twitch όπου οι χρήστες του Kodi μπορούν να παρακολουθήσουν άλλους ανθρώπους να παίζουν το παιχνίδι και να ολοκληρώνουν ολόκληρο τον μαραθώνιο παιχνιδιού.

Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο πρόσθετο YouTube που βρίσκεται μέσα στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα για παιχνίδια και οι ροές θα είναι διαθέσιμες για τα βίντεο παιχνιδιών. Ακολουθήστε τον οδηγό μας «Πώς να εγκαταστήσετε το Players Klub ».

2. Flux It Kodi Addon

Flux Πρόκειται για ένα πρόσθετο Live TV Kodi που λειτουργεί πολύ καλά με το Kodi σε MacOS. Οι χρήστες μπορούν να μεταδώσουν ροή Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV και πολλά άλλα μέσω αυτού του πρόσθετου. Το πρόσθετο Flux Kodi είναι διαθέσιμο στο Aliunde Repository.

Τα καλύτερα Geo-Restricted Kodi Addons

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που θα λειτουργούν μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Εάν θέλετε να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να απολαύσετε απεριόριστη ροή στο Kodi, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Ακολουθούν ορισμένες υπηρεσίες VPN για να διαλέξετε:

 1. Απόλυτη IPTV

Το απόλυτο πρόσθετο IPTV είναι σχετικά νέα προσθήκη στην οικογένεια πρόσθετων IPTV, αλλά παραμένει περιορισμένο γεωγραφικά. Αυτό το πρόσθετο απαιτεί ένα Kodi VPN για την απεμπλοκή των γεωγραφικών περιορισμών για την προβολή πολλών καναλιών IPTV σε όλο τον κόσμο. Τα βίντεό του έχουν ποιότητα HD, αλλά το περιβάλλον εργασίας χρήστη φαίνεται λίγο περίπλοκο χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένες κατηγορίες. Μπορεί να βρεθεί στο Kodil Repository και στο TK Norris Repo.

  Πώς να παρακολουθήσετε παιχνίδια της Κοινοπολιτείας 2023 στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, τις ΗΠΑ

Τα καλύτερα νομικά / επί πληρωμή πρόσθετα Kodi

Θα βρείτε πάντα την εξυπνάδα όλων όταν χρησιμοποιείτε τα πρόσθετα premium. Τα επίσημα πρόσθετα είναι ασφαλή στη χρήση και έχουν την καλή ποιότητα των συνδέσμων ροής που προσφέρουν.

Επιλέξτε τα επιθυμητά σας από αυτά τα καλύτερα νόμιμα / πληρωμένα πρόσθετα Kodi, πληρώστε για τη συνδρομή της και απολαύστε απρόσκοπτη εμπειρία ροής.

1. Buzz Feed Video

Το Buzzfeed κέρδισε μεγάλη φήμη παγκοσμίως μέσω των ειδήσεων και του ψυχαγωγικού του περιεχομένου που μοιράζονται στον ιστότοπό του και στα κοινωνικά μέσα. Το Buzzfeed είναι μια εταιρεία διαδικτυακών μέσων που διαθέτει ένα δίκτυο μεγάλων παραγωγών περιεχομένου, που τονίζει τις δημοσιογραφικές τους ιδιότητες με εξαιρετικό τρόπο.

Έχει μια υπέροχη φόρμα βάσης θαυμαστών σε όλο τον κόσμο και το καλύτερο σπάσιμο που έχει κερδίσει είναι ότι τώρα το Netflix θα φιλοξενεί μια σεζόν μικρών στιλ από δημοσιογράφους του Buzzfeed. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε το υπέροχο περιεχόμενο που μοιράζονται από αυτούς, επομένως εγκαταστήστε το επίσημο πρόσθετο Buzzfeed Kodi από το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi και απολαύστε καθημερινά βίντεο Buzzfeed.

2. CollegeHumor

Εάν είστε άχρηστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει το χιούμορ και τον σαρκασμό εν κινήσει, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει για το CollegeHumor. Αυτός ο ιστότοπος κωμωδίας είναι διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω του χιουμοριστικού και σατιρικού περιεχομένου που παράγουν οι ίδιοι και του περιεχομένου που μοιράζονται από άλλους.

Το περιεχόμενο CollegeHumor είναι καραμέλα ματιών και γνωρίζουμε ότι θα λατρέψετε να το παρακολουθήσετε στο Kodi. Εγκαταστήστε λοιπόν το CollegeHumor Kodi πρόσθετο από το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi και ξεκινήστε να παρακολουθείτε τα πιο αστεία βίντεο και τις καλύτερες πλαστογραφίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

3. ACE IPTV

Το ACE IPTV είναι ένα premium πρόσθετο για το Kodi που προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιεχομένου. Παρακολουθήστε δημοφιλή αθλήματα όπως NFL, NBA, NHL, MLB και πολλά άλλα. Το ACE IPTV φέρνει ροές από δημοφιλή κανάλια όπως το BT Sport και το Sky Sports.

Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές χρησιμοποιώντας το ACE IPTV. Με την προσθήκη αυτού του πρόσθετου στο Kodi, έχετε πρόσβαση σε κανάλια όπως BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies και άλλα. Επομένως, ένα απόλυτο premium Kodi έχει τα πάντα για όλους.

4. SportsAccess

Το SportsAccess είναι ένα premium πρόσθετο Kodi που προσφέρει αθλήματα από όλο τον κόσμο. Με την εγγραφή στην υπηρεσία, οι streamers μπορούν να έχουν πρόσβαση στους αγαπημένους τους αγώνες από NBA, NHL, ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) και πολλά άλλα.

Το πρόσθετο φέρνει περιεχόμενο από πολλά κανάλια όπως το SkySports. Ως τρόπος πληρωμής, το SportsAccess δέχεται μόνο Bitcoin. Αυτό μπορεί να ακούγεται άβολο για πολλούς, αλλά είναι καλύτερο για το απόρρητό σας.

5. Μανία HD

Το SportsAccess είναι ένα premium πρόσθετο Kodi που προσφέρει αθλήματα από όλο τον κόσμο. Με την εγγραφή στην υπηρεσία, οι streamers μπορούν να έχουν πρόσβαση στους αγαπημένους τους αγώνες από NBA, NHL, ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) και πολλά άλλα.

Το πρόσθετο φέρνει περιεχόμενο από πολλά κανάλια όπως το SkySports. Ως τρόπος πληρωμής, το SportsAccess δέχεται μόνο Bitcoin. Αυτό μπορεί να ακούγεται άβολο για πολλούς, αλλά είναι καλύτερο για το απόρρητό σας.

Πρόσθετα κινουμένων σχεδίων Kodi

Τα κινούμενα σχέδια addons είναι κάτι που δεν είναι μόνο για παιδική ψυχαγωγία, αλλά και για ενήλικες. Επομένως, εάν είστε ενήλικας, βουτάτε στη θάλασσα της νοσταλγίας και απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κινούμενα σχέδια από όλο τον κόσμο. Δοκιμάστε αυτό το πρόσθετο κινούμενων σχεδίων στο Kodi τώρα!

 1. Nickelodeon και Nickelodeon Jr

Εάν χρειάζεστε ένα πρόσθετο που εμφανίζει τηλεοπτικές εκπομπές Nickelodeon και Nickelodeon Jr., τότε δεν υπάρχει καλύτερο πρόσθετο από αυτό. Τα παιδιά σας μπορεί να είναι εμμονή με το Nickelodeon καθώς τα οδηγεί σε ένα σημείο όπου πηγαίνουν άσχημα όταν παίρνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα.

Πρόσθετα Kodi για ινδικά κανάλια

Θα ήταν τυχερό αν μπορούσατε να βρείτε οποιοδήποτε σύνδεσμο εργασίας στο διαδίκτυο για ινδικά κανάλια και περιεχόμενο Bollywood. Ωστόσο, οι χρήστες του Kodi είναι τυχεροί που μπορούν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο Bollywood χρησιμοποιώντας αυτά τα πρόσθετα Kodi για ινδικά κανάλια.

1. Θέατρο

Το Viewster είναι ένα επίσημο πρόσθετο του Kodi για την ατμοποίηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στο διαδίκτυο. Έχει μια ποικιλία κατηγοριών, όπως Action, Romance, Drama και ξεχωριστές ενότητες για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε κάθε κατηγορία. Είναι διαθέσιμο στην ενότητα πρόσθετων βίντεο στο επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

2. Einthusan

Η Einthusan είναι αναμφίβολα το πιο εκπληκτικό πρόσθετο ταινιών Bollywood για όλους τους οπαδούς του Bollywood. Ο κύριος λόγος είναι ότι έχει περιεχόμενο σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες όπως ταμίλ, Telugu, Kannada, Hindi, Malayalam, Bengali, Marathi και Punjabi. Δεν είναι τόσο υπέροχο?

Επιπλέον, αυτό το πρόσθετο έχει ταινίες με κατηγορίες ανάλογα με το γονίδιο, το έτος κ.λπ. Αυτό δεν είναι επίσημο πρόσθετο Kodi και σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια καλή υπηρεσία Kodi VPN για την προστασία του διαδικτυακού σας απορρήτου. Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο πρόσθετων SuperRepo Kodi.

Κατεβάστε το Einthusan

3. Τηλεόραση στο Desi Zone

Η τηλεόραση στο Desi Zone είναι απαραίτητη η προσθήκη του Kodi για όλους τους λάτρεις του ινδικού περιεχομένου / τηλεοπτικών εκπομπών. Έχει μια ποικιλία από τηλεοπτικά κανάλια και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν και να παίξουν ό, τι θέλουν, καθώς το πρόσθετο έχει πολύ καλή διάταξη. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλα τα μεγαλύτερα κανάλια όπως Sony, NDTV, IBN, Sahara κ.λπ..

4. SnagFilms

Το SnagFilms είναι ένα επίσημο πρόσθετο Kodi με μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Έχοντας περίπου 30 κατηγορίες ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, αυτό το πρόσθετο είναι ένα για όλα τα πακέτα. Έχει μια ειδική ενότητα για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές Bollywood. Μπορείτε να το βρείτε εύκολα στην ενότητα πρόσθετων βίντεο του επίσημου αποθετηρίου πρόσθετων αρχείων Kodi.

5. Ταινίες Bollywood

Το Bollywood Movies είναι πρόσθετο Kodi, ειδικά εστιασμένο ταινίες Bollywood και ινδικό περιεχόμενο. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να ληφθεί και να εγκατασταθεί μέσω του Super Repo. Έχει μια καλή συλλογή ταινιών Ταμίλ και Χίντι.

Λήψη ταινιών Bollywood

Τα καλύτερα Kodi Addons για τον Καναδά

Οι Καναδοί θεατές που διαμένουν στο εξωτερικό μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο αγαπημένο τους καναδικό περιεχόμενο επιλέγοντας από οποιοδήποτε από αυτά τα καλύτερα πρόσθετα του Kodi για τον Καναδά. Αυτά τα πρόσθετα είναι για τοπικές ειδήσεις, τοπικές τηλεοπτικές εκπομπές και άλλες εκδηλώσεις.

1. CanTV Live

Το CanTV Live είναι ένα πρόσθετο ζωντανής τηλεόρασης για καναδικές ταινίες που διαμένουν στο εξωτερικό και σπάνια ζουν στον Καναδά αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε τοπικά κανάλια ειδήσεων. Επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν τοπικές ειδήσεις και άλλες ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και αθλήματα.

2. Κατασκευασμένο στον Καναδά

Το Made in Canada IPTV είναι ένα αν το πιο δημοφιλές πρόσθετο IPTV Kodi, όχι μόνο μεταξύ του καναδικού κοινού αλλά και παγκοσμίως.

Παρόλο που ονομάστηκε Made in Canada, δεν παρέχει μόνο καναδικό περιεχόμενο, αλλά διαθέτει μεγάλη ποικιλία ατμών αμερικανικού και αγγλικού περιεχομένου. Γι ‘αυτό το πρόσθετο έχει εκτιμηθεί παγκοσμίως μέσω της κοινότητας Kodi.

Ωστόσο, αυτό το πρόσθετο ήταν η κορυφαία επιλογή για το Καναδικό κοινό. Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο στο Kodi Israel Repository.

3. Καναδάς κατ ‘απαίτηση

Το Canada on Demand είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο για χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και τηλεοπτικά κανάλια. Το Καναδά κατ ‘απαίτηση πρόσθετο προσφέρει ροές για περισσότερα από 30 καναδικά τηλεοπτικά κανάλια και η ποιότητα των παρεχόμενων ροών είναι εξαιρετική. Αυτό το πρόσθετο συνιστάται ιδιαίτερα για χρήστες που επιθυμούν τη ροή καναδικού περιεχομένου.

Kodi Ισπανικά Addons

1. Πρόσθετο Pelisalacarta Kodi

Το Pelisalacarta είναι ένα ισπανικό πρόσθετο Kodi για παρακολούθηση όλων των ισπανικών ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Είναι διαθέσιμο στο Super Repo. Το Pelisalacarta έχει μεγάλη ποικιλία ισπανικού περιεχομένου και συχνά αναφέρεται ως θησαυρός ισπανικού περιεχομένου.

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου, το οποίο μπορεί να ονομαστεί USP, είναι ότι αυτό το πρόσθετο όχι μόνο μεταδίδει το περιεχόμενο αλλά επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κάνουν λήψη του αγαπημένου τους περιεχομένου. Όμως, η χρήση ενός αξιόπιστου VPN με αυτό το πρόσθετο είναι πραγματικά απαραίτητη.

2. Latino TVChopo Addon

Ίσως έχετε δει πολλά πρόσθετα Kodi για Αθλήματα και φυσική κατάσταση, αλλά όλα είναι πρόσθετα Kodi με βάση την Αγγλική γλώσσα.

Latino TV Το Chopo Addon είναι ένα πρόσθετο Latino (Ισπανικά) Kodi για ροή αθλητικών και φυσικής κατάστασης από τα ισπανικά τηλεοπτικά κανάλια. Αυτό το πρόσθετο έχει περισσότερες από 10 κατηγορίες για περιήγηση και λειτουργεί τέλεια.

Κατεβάστε το Latino TVChopo Addon

Best Kodi Health and Workout Fitness Addons

Οι geeks γυμναστικής σε όλο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους εκπαιδευτικές διαλέξεις και σε άλλα μαθήματα γυμναστικής στο Kodi. Ακολουθούν τα καλύτερα πρόσθετα γυμναστικής και προπόνησης Kodi που παρέχουν τα καλύτερα βίντεο για εσάς.

1. Παλμικό σφυγμό

Μεταξύ της λίστας των καλύτερων πρόσθετων γυμναστικής και προπόνησης Kodi, το Pulse Workout είναι ίσως το πιο διάσημο από αυτά. Αυτό το πρόσθετο είναι ένας οδηγός για το πρόγραμμα γυμναστικής σας καθώς ενημερώνει τους αναγνώστες σχετικά με την άρση βαρών, τη γιόγκα, τις συμβουλές διατροφής, τις ασκήσεις και πολλά άλλα.

Μια συλλογή από κινητήρια βίντεο θα σας βοηθήσει επίσης να συνεχίσετε και να ζήσετε μια πιο υγιεινή ζωή. Θα διδάξει περαιτέρω στους θεατές του πώς να χάσουν βάρος και να είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί στο Kodil Repo.

2. Φυσικότητα

Το πρόσθετο Physicality έχει να κάνει με την προσφορά βίντεο με προγράμματα κινήτρων και προπόνησης, κάτι που είναι καλό για άτομα που βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο προπόνησης.

Έχει μια ξεχωριστή ενότητα για το UFC όπου οι streamers λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες UFC και παραμένουν ενημερωμένοι σχετικά με το τι συμβαίνει στη ζωή των αθλητών. Επομένως, είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο και για τους λάτρεις του UFC. Μπορεί να βρεθεί στο Dandy Media και στο Kodil Repo.

Τα καλύτερα πρόσθετα καιρού του Kodi

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες καιρικές προβλέψεις από όλο τον κόσμο με τον Kodi. Εγκαταστήστε αυτά τα καλύτερα πρόσθετα καιρού Kodi και κρατήστε τον καιρό εν κινήσει.

1. Met Office

Το Met Office είναι ένα πρόσθετο Kodi που παρέχει πληροφορίες για τον καιρό, λαμβάνοντας δεδομένα από χιλιάδες τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχοντας χαρακτηριστικά όπως πρόβλεψη 5 ημερών, αυτόματη τοποθεσία, ελάχιστο χρόνο απόκρισης και αξιόπιστες παρατηρήσεις βοήθησε αυτό το πρόσθετο να αναπτύξει καλή φήμη.

Ωστόσο, ο περιορισμός της επιλογής μόνο μιας τοποθεσίας κάθε φορά είναι ένα μειονέκτημα σε αυτό το πρόσθετο. Συνολικά, αυτό το πρόσθετο είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα καιρού Kodi.

Λήψη: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Extended

Αυτό το πρόσθετο έχει κάπως κυριολεκτική σημασία σε αυτό. όπως και οποιοσδήποτε χάρτης, παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον καιρό.

Αυτό το πρόσθετο παρέχει ακριβείς προβλέψεις καιρού και χάρτες καιρού από 36 ώρες έως 14 ημέρες. Μια άλλη διαφορά σε αυτό το πρόσθετο είναι ότι απαιτεί ένα προσωπικό κλειδί API. Αυτό βοηθά σε συχνές ενημερώσεις.

Λήψη: OpenWeatherMap Zip File

3. Yahoo Weather: Λήψη

Ποιος δεν έχει ακούσει για το Yahoo; Όλοι έχουν, σωστά! Το Yahoo ήταν ο πιο δημοφιλής πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου την ίδια μέρα. Το Yahoo πίστευε στην ευκολία και τη χρήση, και το ίδιο ισχύει για το πρόσθετο καιρού.

Εύκολο στη ρύθμιση, χρήση και κατανόηση, το πρόσθετο καιρού Yahoo είναι αναμφίβολα μια ισχυρή πρόταση. Οι χρήστες του Kodi θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσουν καθώς είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο του Kodi. Δεν υπάρχουν τέτοιες απαιτήσεις σύνδεσης, καμία ταλαιπωρία στην εγκατάσταση και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή καθορίζουν την ποιότητά της.

Λήψη: Yahoo! Αρχείο Zip καιρού

Με λίγα λόγια

Ελπίζω να απολαύσατε τη λίστα των κορυφαίων 107 πρόσθετων Kodi. Απολαύστε έναν συνδυασμό υπέροχου βίντεο & υπηρεσίες μουσικής από όλο τον κόσμο με τα πρόσθετα μας και ενημερώστε μας πώς σας άρεσαν. Εάν χάσαμε κανένα, ενημερώστε μας και θα τα προσθέσουμε στην αντίστροφη μέτρηση.

Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση ή τη διαμόρφωση των πρόσθετων, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this