Kodi на Nvidia Shield TV The Ultimate Streaming Player: Лесно ръководство за 4 стъпки

Kodi е най-доброто приложение за стрийминг на видео, а Nvidia е новаторска платформа за стрийминг и игри може да се комбинира заедно, за да изпитате нещо, което другите не могат да предложат. Kodi е нещо, което може да бъде инсталирано на всяка платформа, за да надмине съвременното поточно преживяване и това твърдение може да се види практически, когато инсталирате Kodi на Nvidia Shield.

Направете обиколка през това ръководство и вижте как можете да инсталирате Kodi и да се насладите на поточно любимото си съдържание в Nvidia Shield с някои от най-добрите kodi addons.

Какво е телевизия Nvidia Shield?

Nvidia Shield е един от най-популярните и надеждни медийни плейъри на андроид, налични на рафта. Nvidia е високо известен производител на GPU в световен мащаб и е известен заради това. Въпреки това, измислянето на Nvidia Shield беше голямо нещо, което направиха, тъй като доведе до голяма конкуренция в индустрията за стрийминг медийни конзоли. Фактът, че Nvidia е най-големият производител на GPU, помогна да стане лидер във висококачественото видео стрийминг платформа. Nvidia Shield предлага 4K качество за стрийминг и Geforce игра.

Как да инсталирате Kodi на Nvidia Shield TV?

Тъй като Nvidia Shield е платформа за android, следователно Google Play Store може да се използва за лесно инсталиране на Kodi. Има обаче някои региони, в които Google Play Store не е достъпен поради гео ограниченията.

 1. Стартирайте своя Nvidia Shield > Отворете Google Play Store
 2. Кликнете върху търсене и въведете Коди > От появилите се резултати щракнете върху Kodi, разработен от XBMC.
 3. Кликнете Инсталирай и Kodi ще бъдат изтеглени и инсталирани на вашия Nvidia Shield.
 4. Отворете Kodi приложението, след като е инсталирано.

Сега инсталирайте най-добрите добавки на Kodi, за да се насладите на най-доброто поточно изживяване.

Nvidia Shield Най-добри характеристики за Kodi

Nvidia Shield има няколко неща над върха за стрийминг на Kodi, като:

 1. Насладете се на HD и 4K качество на поточно видео.
 2. Лесен за използване интерфейс с функция за дистанционно управление.
 3. Бърза скорост на потока и разширена достъпност.

Как да актуализирате Kodi до Kodi Krypton v17.6 на Nvidia Shield TV?

Единственият начин да актуализирате Kodi е като го инсталирате отново, като изтеглите актуализираната версия на Kodi на щит Nvidia. Въпреки това, като Kodi е наличен в Google Play Store, можете да го актуализирате, като изпълните следните стъпки:

 1. Отворете Play Store на вашия Nvidia Shieldнастройка kodi на nvidia щит телевизия
 2. Отидете в моите приложениянастройка kodi с помощта на игрален магазин на nvidia щит
 3. Кликнете върху KodiNvidia щит за kodi
 4. Щракнете върху Актуализиране (Опцията за актуализация ще е достъпна само ако има налична актуализация.)

Как да инсталирате Kodi Jarvis v16 на Nvidia Shield TV ?

Актуализирайте вашата версия Kodi Jarvis 16, като следвате тези стъпки:

 1. Изтеглете APK файл на Kodi Jarvis версия 16 на вашия Nvidia
 2. Отвори изтеглен zip файл и Инсталирай Ако бъдете подканени, щракнете презапишете съществуващите ап.

Как да инсталирате Kodi addons на Nvidia Shield TV ?

Процедурата за инсталиране на инсталирането на всяка добавка на Kodi на Nvidia Shield ще бъде същата като на PC и FireStick. Атрибутите и интерфейсът на Kodi остава еднакъв на всяка платформа и следователно методът му на инсталация също е един и същ.

Най-добрите коди добавки за телевизия Nvidia Shield

Най-добрите добавки на Kodi за Nvidia Shield, препоръчани за вас, са:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. завет
 4. плацента
 5. Уран
 6. Издигане на Нептун
 7. възмездие
 8. cCloud TV
 9. Планета ММА
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV алтернативи за Kodi

 • Firestick Алтернатива на Nvidia Shield за Kodi

Разработено от Amazon, Fire Stick е невероятно устройство за стрийминг на видео за всички онези любители на стрийминга, които обичат да носят своите поточни плейъри със себе си. Fire Stick е чудесен избор за използване на Kodi, тъй като осигурява HD качествени потоци и много удобен за потребителя интерфейс.

 • Windows Алтернатива на Nvidia Shield за Kodi

Всъщност Windows е най-добрият избор на потребителите за опитване на всеки софтуер, особено що се отнася до стрийминга. Причината е пространството за персонализиране и достъпност, което предлага. Windows е основна платформа за почти всяка платформа и в случай на Kodi, това наистина е чудесен избор.

 • Ubuntu операционна система за Kodi

Ubuntu може да се използва за Kodi, а Kodi работи добре върху него, но процедурите за инсталиране на Kodi за Ubuntu са малко сложни в сравнение с други платформи.

 • Raspberry Pi Алтернатива на Nvidia Shield за Kodi

Raspberry Pi всъщност е малък компютърен борд, който може да се трансформира според нуждите на играта и паренето. Именно това прави чудесно използването на Kodi, тъй като Kodi може да бъде инсталиран на него и това осигурява страхотно изживяване на поточно предаване.

 • Apple TV Алтернатива на Nvidia Shield за Kodi

Когато чуете думата Apple TV, първото нещо, което може да ви дойде наум, е просто още един Smart TV, разработен от Apple. Apple TV е цифрово стрийминг устройство, проектирано и разработено от Apple. Това е чудесна алтернатива на Nvidia Shield да избере използването на Kodi, тъй като функциите за стрийминг, предоставени от Apple TV са невероятни.

 •  iPad като алтернатива на Nvidia Shield на Kodi

Ако живеете, за да стриймвате на таблетно устройство и търсите потенциална алтернативна стрийминг платформа на Nvidia Shield, тогава трябва да опитате Kodi на iPad. Процедурата за инсталиране на Kodi на iPad е сложна в сравнение с други платформи като Widows и Android. Въпреки това Kodi на iPad наистина е невероятно нещо, тъй като достъпността на iPad е голяма.

Заключителни думи

Kodi е свят на чудеса и когато се комбинира със зрелищна платформа като Nvidia Shield, представете си хипнотизиращото преживяване, което можете да имате. NVIDIA Shield е страхотно нещо, разработено от Nvidia и печели сърцата на потребителите по целия свят. Опитайте Kodi on Nvidia Shield за вашите нужди за стрийминг и игри. Сега не са налични много платформи, които могат да осигурят 4K качествено стрийминг.

Thanks! You've already liked this