Как да инсталирате Yoda Kodi Addon на Kodi Leia, Krypton и Jarvis (Актуализирана 2023 г.)

Йода-Kodi-добавка-Лея

Yoda Kodi е друга вилица на популярната добавка Exodus Kodi. Можете да се наслаждавате на поточни филми, телевизионни предавания, документални филми и много повече в HD и 4K качество чрез тази добавка.

Ще ви е необходим най-добрият VPN за поточно предаване, тъй като HD и 4k потоците са гео ограничени и VPN може да заобиколи тези ограничения.

Yoda Kodi Repository

Допълнението на Yoda Kodi преди беше достъпно чрез хранилището Supremacy Kodi, но наскоро хранилището беше затворено и сега е достъпно чрез хранилището Kodi Israel.

Как да инсталирате Yoda Kodi на Leia / Krypton

Следвайте тези стъпки, за да инсталирате добавка на Yoda на Kodi Leia версия 18 и Krypton версия 17.6:

 1. отворено Коди > Кликнете върху Икона за настройки (зъбно колело) > отворено Файлов мениджър.как да инсталирате yoda kodi addon на kodi kripton
 2. Кликнете два пъти върху Добавяне на източник > Ще се появи диалогов прозорец > Кликнете, където пише > Въведете този URL адрес в адресната лента „http://www.lvtvv.com/repo/“ > Кликнете Добре > Дайте име на този медиен източник като „Kodil> Кликнете Добре > Кликнете Добре отново, за да затворите диалоговия прозорец.kodil
 3. Върнете се на Главно меню > Кликнете Добавки > Кликнете върху Икона на кутията от горния ляв ъгъл.как да настроите йода код добавка
 4. Изберете Инсталиране от Zip File > Кликнете върху Kodil > Изберете repository.kodil-1.3.zip > изчакайте известието.завет-Kodi-цип fichier-téléchargement
 5. Сега кликнете върху Опция за инсталиране от хранилище > Кликнете Хранилище Kodi Israel > отворено Видео добавки папка.Yoda kodi видео аддон
 6. Превъртете списъка и изберете Yoda> Щракнете върху Инсталиране > Изчакайте уведомлението.
  Как да инсталирате / настроите Kodi на Android устройства и телефон 2023

йод адон за филми и телевизионни предавания

Как да инсталирате Yoda Kodi на Jarvis версия 16 или по-висока

 1. отворено Коди Джарвис.
 2. Кликнете Система > Отидете на Файлов мениджър.
 3. Кликнете Добавяне на източник.
 4. Кликнете <Нито един> и въведете това URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Кликнете Свършен > Назовете тази връзка към източника на медия като Kodil > Кликнете Свършен > Кликнете Добре.
 5. Насочете се към Коди Начало екран > Кликнете Система > отворено Добавки.
 6. Кликнете Инсталиране от Zip File > отворено Kodil> Кликнете върху repository.kodil-1.3.zip.
 7. Кликнете върху Инсталиране от хранилище опция > Изберете надмощие > отворено Видео добавки папка > Изберете Yoda > Кликнете Инсталирай.

Как да инсталирате Yoda Kodi на Fire Stick

 1. Инсталирай Kodi на устройството ви Fire Stick.
 2. Отидете на Опции за програмисти > Включете отстраняване на грешки в ADB и приложения от неизвестни източници.
 3. Сега следвайте точната процедура, илюстрирана по-горе, за да инсталирате Yoda Kodi добавка Kodi криптон. Процедурата от тази точка нататък ще остане същата.

Yoda Kodi Изтегляне

 1. Изтеглете пощенски файл за добавка на Yoda Kodi.
 2. Отидете на Главно меню на Kodi.
 3. Кликнете върху Добавки.
 4. Кликнете Кутия икона.
 5. Кликнете Инсталиране от Zip File.
 6. Разгледайте системата и отворете изтегления zip файл.
 7. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище опция.
 8. Изберете надмощие.
 9. Кликнете върху Видео добавки.
 10. Изберете Yoda > Кликнете Инсталирай.

Yoda Kodi Отзиви

Попаднах на някои положителни отзиви относно добавката на Yoda Kodi от потребителите на Kodi. Ето поглед върху това, което потребителите трябва да кажат за тази добавка на Kodi:

Коментар от дискусия Коментар на Boogertwilliams от дискусия "Заявки, препоръки, & Основи – ноември 2023г".

  Как да гледате Coachella Live Online по телевизия, Youtube, Apple TV Free Streaming

Този потребител опита Yoda Kodi за поточно предаване на определено телевизионно шоу и връзката strmeaing, която този участник намери, беше HD. Това е една от причините да препоръчвам добавката на Yoda Kodi.

Коментар от дискусия Коментар на TechnicalPyro от дискусия "Заявки, препоръки, & Основи – ноември 2023г".

Този потребител изглежда харесва тази добавка, но недостатъкът, идентифициран тук, е приемлив. Kodi geeks обичат да интегрират Trakt, за да поддържат своите списъци за наблюдение и библиотека. Yoda е разклонение на Exodus Kodi добавка, но тя няма интеграцията на Trakt акаунта, както имаше Exodus.

Yoda Kodi не работи / грешки / поправки

Ето няколко грешки, допуснати от потребителите на Yoda Kodi в различни социални платформи. И така, помислих да осигуря правилно поправяне на тези грешки:

Инсталирането на добавката не бе успешно

Възможностите са, че когато се опитате да инсталирате добавката от папката за видео добавки в хранилището, добавката може да не се инсталира, изскачайки известие за „Ad-on instalacija не е успешно“.

Fix

Опитайте да инсталирате отново хранилището, защото тази грешка се появява, когато някои файлове липсват в хранилището или ако хранилището е остаряло. Преинсталирането на хранилището ще актуализира хранилището и ще можете лесно да инсталирате добавката.

Няма налични потоци

Тази грешка се появява, когато се опитате да отворите заглавие на съдържанието от библиотеката на добавките. Причината за появата на тази грешка е, че скрапвърите на връзки не са в състояние да вземат никакви поточни връзки от доставчиците за конкретното заглавие на съдържанието. Или доставчиците няма да имат връзки за стрийминг за това конкретно заглавие на съдържанието или системният ви кеш може да бъде претоварен.

  Как да инсталирате Titanium Kodi Build в по-малко от 5 стъпки само с щифт за възрастни от титан

Fix

В много такива случаи беше отбелязано, че изчистването на кеша е помогнало на потребителите. Така че, ако искате да изчистите кеша си Kodi, тогава проверете нашето ръководство „Как да изчистите видео кеш в Kodi“.

Заключителни думи

Вилиците Exodus продължават да излизат онлайн и след това да изчезват, но само няколко имат възможността да стоят наоколо и да печелят репутация.

Yoda Kodi е един от тези вилици, на които потребителите могат да разчитат. Той има качествени връзки за поточно предаване и не се срива често като другите вилици Exodus.

Добавката Yoda Kodi е чудесен избор за потребителите на Kodi, които желаят да се насладят на поточни филми и телевизионни предавания без никакви излишни и сложни ситуации. Интерфейсът на Yoda Kodi е точно като този на Exodus Kodi и затова е доста прост и лесен за използване.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this