Как да инсталирате Specto Fork на Kodi – 6 стъпки Основно ръководство

Specto Kodi оживя, когато Genesis беше свален от органите на реда. Specto Fork беше една от добавките на Kodi, която беше разгърната от екипа разработчици Mrknow. Това е видео добавка, която включва филми и телевизионни предавания. Той има подобен интерфейс с Exodus и също така предоставя автоматични субтитри за видеоклипове.

В това ръководство предоставихме подробни инструкции за как да инсталирате Specto Fork на Kodi. Затова следвайте стъпките, посочени по-долу:

Как да инсталирате Specto Fork на Kodi Krypton версия 17 или по-висока

  1. Първата стъпка, изисквана от потребителите на Kodi, е стартирането Коди на тяхната система > След това кликнете върху Икона за настройки намерете в горната част до иконата за захранване > Тук ще видите различни опции, изберете Файлов мениджър > Това ще се отвори в линк страницата на хранилището, ще добавите хранилище, като щракнете два пъти върху Добавяне на източник.как да инсталирате specto fork на kodi
  2. Пред екрана ви ще се появи кутия, така че щракнете върху мястото, където пише ‘Нито един’ > Той ще ви помоли да въведете URL на хранилището kodivpn.co/repo/kodil.zip и щракнете Добре > В долната част трябва да напишете името на хранилището, така че въведете “Kodil” и щракнете Добре така че кутията да изчезне.как да инсталирате specto fork на kodi kripton версия 17
  3. За да инсталирате хранилището, трябва да се върнете към Главно меню на Kodi > Кликнете върху Добавки раздел > Сега кликнете върху иконата на кутията в горния ляв ъгъл, известна също като Инсталатор на пакети икона.вилица на specto на kodi
  4. Изберете опцията Инсталиране от Zip File > Трябва да намерите опция “Kodil” и кликнете върху него > Ще намерите два zip файла, щракнете върху Kodil.zip > Той ще инсталира хранилището.добавете specto вилица на kodi
  5. Кликнете върху опцията Инсталиране от хранилище > Тогава Kdil хранилище > Добавяне на видеоклиповеНа > Specto Fork > Кликнете върху Инсталирай.настройка на specto fork kodi
  6. Отидете на Главно меню на Kodi > Изберете Раздел „Добавки“ > Кликнете върху Видео добавки > Specto Fork > Затова се наслаждавайте!
  Как да инсталирате клуба на играчите на Kodi Leia, Krypton и Jarvis

настройки на specto fork kodi

Как да инсталирате Specto Fork на Kodi Jarvis версия 16 или по-долу

  1. За да инсталирате Specto Fork, първо трябва да отворите Kodi на вашата система > Тогава кликване в раздела Система, разположен в главното меню > След това File Manager > Кликнете два пъти Добавяне на източник > Кликнете ‘Нито един’ > Въведете URL kododpn.co/repo/kodil.zip > Кликнете Свършен > Въведете име „Kodil“ > Кликнете върху Готово > Кликнете Добре.
  2. Начален екран на Kodi > Система > Кликнете на Добавки > Сега кликване на Инсталиране от Zip File > Kodil > Kodil.zip > Изчакайте инсталацията > Инсталиране от хранилище > Kdil хранилище > Видео добавки > Търсене за Specto Fork от много дълъг списък от добавки > След това кликнете върху Инсталирай > Инсталирането на добавката ще отнеме време.
  3. За да гледате филми и телевизионни предавания от тази добавка, върнете се на началния екран на Kodi > Видео > Добавки > Specto Fork!

Вилката Specto не работи

Може да има различни причини, които не позволяват на Specto Fork да работи по Kodi. Изброихме 3 от най-често срещаните грешки, с които се сблъскват потребителите на Specto Fork, ето ги:

Specto Kodi Няма наличен поток

Когато преглеждате, за да гледате филма, щракнете върху различните връзки или източници, които изскачат за препоръката ви. Всеки път, когато кликнете върху тези връзки, след това ви се казва, че потокът не е наличен. Тази грешка може да подлуди всички потребители на Kodi, тъй като те трябва да повторят цялата стъпка отново, само за да установят, че няма поток.

  Как да инсталирате булдог потоци на Kodi 17.6 Krypton, Jarvis в 5 стъпки

Решение

За да коригирате този проблем, трябва да отворите Kodi > Отидете на Добавки > Видео добавки > Щракнете с десния бутон върху Specto Fork и отидете на Настройки. Пред екрана ще се появи кутия и тук виждате много раздели, разположени в лявата част на кутията.

Отидете в секцията Филми, където ще намерите списъка с източници или уебсайтове. Това са уебсайтовете, от които Specto Fork ви носи филми. Можеш Изключи уебсайтовете, чиито връзки са прекъснати.

Specto не успя да инсталира зависимост

Specto може да се намери в много хранилища. Не всички хранилища обаче актуализират добавките редовно. Ако някое хранилище съдържа по-стара версия на добавка, то то не може да се инсталира, следователно ще се появи „Неуспешно инсталиране на грешка в зависимост“.

Решение

За да коригирате тази грешка, трябва да инсталирате Specto Fork от Kdil Repository, който редовно актуализира добавката в своето хранилище.

Инсталирането на Specto Fork не бе успешно

Тази грешка се появява поради много причини, включително отказ на интернет и изключване на хранилището. Ако преди това сте инсталирали хранилище, което в момента е затворено, може да видите добавките, изброени в секцията му за добавки. Въпреки това, когато продължите с инсталацията, това ще ви подкани грешка „Инсталация не е успешна“.

Решение

Проверете интернет връзката си, преди да продължите към инсталирането на Specto Fork, в противен случай инсталацията отново ще се провали. Друга техника, която разрешава проблема, е да проверите за хранилището, което в момента работи и не е затворено.

Спекто срещу Изход

Specto Fork първоначално беше пуснат, за да се конкурира с Exodus и подобни добавки kodi, които предлагаха безплатни филми и телевизионни предавания. Въпреки това, Exodus стана популярна добавка за всички времена заради своя устойчив екип от разработчици, които актуализираха Exodus последователно и се увериха, че е по-лесно потребителите на Kodi да сърфират в неговата добавка.

  Как да гледате финал на FIFA World Cup 2023 на живо онлайн в САЩ, Великобритания, Канада и др

От друга страна, въпреки че Specto Fork имаше успех при различни поводи, но не предложи на потребителите си същата стойност, както Exodus предоставя. Липсваше му в премахване на лоши връзки, не успя да предложи чести актуализации, докато всъщност никога не се открои като силен конкурент срещу Exodus.

Въпреки това, Specto Fork ще има последен смях, тъй като Exodus ще достигне своя край в близко бъдеще, след като заветът поеме. Сега потребителите на Kodi могат да инсталират Covenant вместо Exodus.

Да опаковаш нещата

Specto Fork никога не е имал последователно изпълнение като добавка, но когато е онлайн, няма по-добра добавка, която да съответства на неговите функции. Той е подобен на добавката Genesis и Covenant, но има някои проблеми с хранилищата kodi, които го намаляват. Въпреки това добавката работи добре напоследък и се стреми към плавно плаване. В това ръководство предоставихме инструкции как да инсталирате Specto Fork на Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this