Как да инсталирате плейлист товарача Kodi Addon за по-малко от 5 минути

Здравейте всички, следвайте това ръководство от kodi vpn, за да научите как да инсталирате плейлист Loader Kodi addon.

Тъй като името му е разясняващо, плейлистът Loader Kodi addon помага на потребителите да създават, персонализират и управляват плейлиста си за съдържание като тези kodi addons.

Уверете се, че използвате VPN за Kodi, докато използвате тази добавка, за да защитите присъствието си онлайн от хакери и шпионски очи.

Плейлистът Kodi е чудесна добавка за наблюдателите на binge, тъй като те обичат да трупат любимото си съдържание. Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да инсталирате плейлист Loader Kodi addon.

Плейлист Loader Loader Изтеглете URL адреса на ZIP хранилището на хранилището

Plaiist Loader Loader Kodi беше достъпен по-рано чрез хранилище SuperRepo, но след като това хранилище се затвори, сега е достъпно в Kodil Repository.

Можете да изтеглите и инсталирате Plaiist Loader Kodi директно към вашата система, като следвате тези стъпки:

 1. Изтеглете ZIPIL файл на хранилището на Kodil.
 2. отворено Коди > Кликнете върху Добавидобавки > Щракнете върху Кутияобразен.
 3. Кликнете Инсталирай от цип досие > Преглед и Качи на изтеглено цип досие > Изчакайте добавката да бъде активирана.
 4. Кликнете Инсталиране от хранилище > Хранилище Kodil > Видео добавки > избирам Плейлист товарач > Кликнете Инсталирай.

Как да инсталирате Playlist Loader Kodi Addon на Leia или Krypton Versions

 1. хвърлям Коди > Отидете на Настройки > Кликнете досие мениджър > Кликнете два пъти Добави източник.как да инсталирате плейлист товарач kodi addon
 2. Кликнете върху „Нито един’ > Въведете това URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Кликнете Добре > Дайте име на този източник „Kodil Repo” > Кликнете Добре.как да инсталирате плейлист товарач kodi addon на krypton версия 17.6 или по-нова
 3. Стачка ‘бутон за връщане назад въведете няколко пъти, за да се върнете към Коди основен Меню > Кликнете Добавидобавки > Кликнете върху Кутия икона от горния ляв ъгъл.плейлист товарач kodi addon
 4. Изберете Инсталирай от цип досие > Изберете Kodil Repo > Кликнете върху цип > Репозиторият ще бъде инсталиран.как да добавите плейлист за зареждане kodi addon
 5. Кликнете Инсталирай от хранилище > отворено Kodil хранилище > Кликнете Видео Добавидобавки > Изберете Плейлист товарач > Кликнете Инсталирай > Добавката ще бъде активирана.настройка на плейлиста за зареждане kodi addon настройка
 6. Върнете се в Главно меню на Kodi > отворено Добавидобавки > Кликнете Видео Добавидобавки > Кликнете Плейлист товарач > Наслади се!плейлист товарач kodi
 7. Когато отворите Loader за плейлисти, щракнете върху Добавяне на нов списък > Тук трябва да поставите името на списъка, т.е. World IPTV.
 8. Кликнете върху Списък на отдалечени URL адреси > Сега той ще ви помоли да поставите връзката, така че копирайте и поставете URL адреса https://pastebin.com/mts3zEq0/
 9. Ако ви поиска да изберете Списък на списъка, след това изберете Лого от File > След като приключите с тези промени, отворете добавката за плейлист Loader отново > Ще се появи нова опция с името World IPTV, щракнете върху нея и се насладете на пряко предаване на живо.

Как да инсталирате плейлист товарача Kodi Addon на Jarvis версия 16 или по-висока

Можете да инсталирате плейлист Loader Kodi и на Jarvis. Просто следвайте тази процедура:

 1. хвърлям Коди > отивам на Система > изберете досие мениджър > Добави източник > Нито един > Въведете това URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Добре > Въведете име „Kodil Репо “ > Кликнете Добре.
 2. Върнете се на Коди У дома екран > Система > Добавидобавки > Инсталирай от цип досие.
 3. Намерете и кликнете „Kodil Репо “ > Kodil.цип
 4. Инсталирай от хранилище > Kodil хранилище > Видео Добавидобавки > Плейлист товарач > Инсталирай > Изчакайте инсталирането на добавката за плейлист.

Как да инсталирате плейлист Loader Kodi Addon на Fire Stick

Потребителите на Fire Stick ще трябва първо да инсталират Kodi и Kodil хранилище, за да инсталират добавката на Kodi Playlist Loader. Потребителите могат да започнат, като следвате това ръководство за коди на Firestick.

Единствената промяна в процедурата е след стъпка 5, ще трябва да отидете на Добавидобавки > Видео Добавидобавки > Кликнете върху Зареждане на плейлисти > Кликнете Инсталирай.

Кодито за плейлист Кодито не работи / Грешки / Проблеми

Потребителите продължават да се сблъскват с грешки с най-добрите kodi addons поради нелегалните си практики. Все пак има някои грешки, свързани с плейлиста Loader Kodi, които могат да бъдат поправени. Изброихме грешките с техните корекции, погледнете:

Грешка в контролния лист за зареждане в плейлиста

Ако добавката Kodi на плейлист Loader показва тази грешка, причината за това може да е текущата актуализация на добавката или спиране на хранилището.

Fix

За да коригирате тази грешка, ще трябва да видите дали източникът на Plaiist Loader Kodi 2017 все още работи или не. Ако източникът все още е активен, може да се извърши актуализация. Изчакайте няколко часа и опитайте отново да получите достъп до добавката.

Кодито за зареждане на плейлисти Kodi не успя да инсталира зависимостта

Тази грешка е свързана с източника на хранилището, сякаш ако хранилището не е налице или е остаряло, тогава тази грешка се появява.

Fix

За да коригирате тази грешка, опитайте да използвате надеждно или официално хранилище. Така че не е нужно да срещате такава грешка.

С изключение на тези грешки, можете да държите вашия Plaiist Loader Kodi далеч от грешки, след което да запазите кеша си ясен и редовно да актуализирате добавките си.

Списък с URL адреси на Kodi Playlist Loader

Ето някои списъци с URL адреси за различни региони:

 1. Немски списък
 2. Списък с URL адреси на съдържанието на Indo-Pak
 3. Списък на САЩ
 4. Списък на Обединеното кралство

Завършването

Добавката за добавяне на плейлист Kodi е нещо ново и рядко. Не е като другите добавки, които се използват за гледане на филмови спортове и др. Потребителите използват тази добавка за управление на медийни плейлисти. Потребителите могат да изтеглят списъци с URL адреси, както и за гледане на гео-фокусирано съдържание.

Предоставихме ви кратка информация и процедура за изтегляне на плейлист Loader Kodi addon. Сега можете да изтеглите и да се насладите на подреждането на любимите си плейлисти за съдържание.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Thanks! You've already liked this