Как да инсталирате клуба на играчите на Kodi Leia, Krypton и Jarvis

Players Klub е добавка за IPTV, която разполага със стотици канали в САЩ, видеоклипове при поискване, спортове на живо и ретро телевизия. Не мина много време, тъй като тази добавка на Kodi удря света на Kodi с най-новите си функции.

За да може добавката да работи в Kodi, тя изисква потребителско име и парола, които вече са променени от доста време. Нещо повече, това е IPTV услуга и ще ви трябва VPN за Kodi, който може да ви помогне да заобиколите гео-ограниченията и да криптирате вашия трафик за качествен стрийминг.

Впечатляваща част от тази добавка е нейното описание на това колко дълго се провежда шоуто. Този адон е преместена в премиум / платена версия, но все още можете да намерите много безплатни коди аддони тук.

Внимание! Трябва да използвате VPN, за да останете анонимни, докато използвате Players Club, тъй като това ще защити вашата поверителност. Възползвайте се с 85% отстъпка от PureVPN и предавайте неограничено съдържание в Players Club.

За да видите американските канали и някои канадски канали, трябва да знаете как да инсталирате Players Club на Kodi. За да ви науча на това, изброихме стъпки за Kodi Leia, Krypton и Jarvis. Така че, четете нататък!

Как да инсталирате клуба на играчите в Kodi Tutorial – Видео прогнозно време: 2 минути

  Как да гледате UFC 225 на Kodi Live Online безплатно

Как да инсталирате играчите Клуб на Kodi Leia и Krypton

 1. Стартирайте Kodi > Кликнете върху иконата на зъбно колело, разположена в горната част, която също се нарича икона за настройки > Сега изберете опцията File Manager в края > Превъртете надолу и щракнете двукратно върху Add Source.как да инсталирате клуба на играчите на kodi
 2. С двойно щракване върху Добавяне на източник ще ви бъде предоставено поле, в което трябва да кликнете върху „Няма“ > Като щракнете върху None, ще се появи опция, която ще поиска URL адрес на хранилище, така че въведете http://theplayersklub.us/playersklub/ > Сега в долната част на полето трябва да изпратите правото на името на хранилището, така че напишете „Играч Клуб“ > Кликнете върху OK, докато полето изчезне.как да инсталирате играч клуб на kodi kripton версия 17
 3. За да преминете към следващата стъпка, трябва да се върнете към главното меню на Kodi > Кликнете върху раздела Добавки > и след това щракнете върху иконата на кутията, наречена Package Installer.клубът на играчите на kodi
 4. След като щракнете върху иконата на инсталатора на пакети, трябва да изберете опцията Инсталиране от Zip File > Тази опция ще отвори друго поле, в което трябва да изберете играчи Клуб > След това кликнете върху repository.playersklub-1.0.zip.играчи клуб kodi настройка за инсталиране на ZIP
 5. Изчакайте инсталирането на хранилището. След като го направите, в горния десен ъгъл на екрана ще се покаже знак „инсталирана добавка“..настройките на клуба на играчите
 6. Сега кликнете върху опцията Инсталиране от хранилище > Търсете и кликнете върху Repository Players Klub > Видео добавки > След това кликнете върху Players Klub > Инсталирай.играч клуб на kodi
 7. Изчакайте инсталирането на добавката.конфигурацията на клуба xbmc на играчите на kodi
 8. След като инсталацията приключи, върнете се в главното меню на Kodi > Кликнете върху Добавки > Видео добавки > Играчи Клуб > Наслади се!
  Как да инсталирате браузъра GitHub Kodi на Krypton 17.6, Jarvis и Firestick

играч клуб kodi гид

Как да инсталирате играч клуб на Kodi Jarvis версия 16

 1. Отворете Kodi Jarvis на вашата система > Кликнете върху опция Система > След това кликнете върху File Manager > След това щракнете двукратно върху Add Source.
 2. Ще видите поле пред вас, щракнете върху „Няма“ > Въведете този URL адрес http://theplayersklub.us/playersklub/ и щракнете върху Готово > Сега напишете името на хранилището „Клуб на играчите“ и щракнете върху Готово > Сега щракнете върху OK.
 3. След като кутията изчезне, върнете се на началния екран на Kodi и кликнете върху Система > Добавки > Инсталиране от Zip File > Играчи Клуб > След това кликнете върху repository.playersklub-1.0.zip
 4. Сега изберете опцията Инсталиране от хранилище > Намерете и кликнете върху хранилището на Играчите Клуб > Видео добавки > Играчи Клуб > Инсталирай > Наслади се!

Играч Клуб Парола

Неотдавна Players Klub беше безплатна версия, която беше достъпна за потребителите на Kodi. Той предостави потребителско име и парола за своите безплатни потребители, които биха се сменяли често. Това обаче вече не е възможно. Потребителите на Kodi трябва да получат премиум акаунт за отключване на каналите.

Играчи Klub IPTV

Играчите Клуб предлага разнообразни IPTV канали в САЩ, включително някои от канадите на Канада. Ето някои от списъка с канали, които добавката включва:

 1. ESPN
 2. Discover
 3. Исторически канал
 4. MSNBC
 5. А&E

Играчи Klub Premium

Акаунтът Players Klub Premium предлага над 500 американски канала, започвайки от САЩ$ 5. Няма вреда да платите 5 долара, за да гледате някои от най-добрите канали за IPTV в САЩ.

Друго предимство, което ще получите с премиум версия, е качеството му на видео. Въпреки че Players Klub не обещава да предложи HD качество, но въпреки това е по-фин.

  Как да гледате Стенли Къп PlayOffs онлайн на живо без кабел безплатно онлайн

The Wrap Up

Players Klub е първокласна добавка, която разполага с над 500 IPTV канала в САЩ, включително спортове на живо. Неотдавна Players Klub беше безплатна версия на добавката Kodi, която се превърна в първокласна услуга поради своята популярност.

Той увеличи броя на IPTV каналите в премиум версията си с по-добро качество на видеото, започвайки от 5 щатски долара. Но има алтернатива на Играчите Клуб, който е Neptune Rising Kodi addon, който далеч е един от най-добрите коди добавки. В това ръководство предоставихме подробни стъпки как да инсталирате Players Klub на Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this