Как да инсталирате хранилище Noobs и Nerds Kodi в 7 стъпки

NoobsandNerds Repository се намира до „SuperRepo“ като най-големият списък с хранилища, който можете да инсталирате в Kodi. След като инсталирате хранилище NoobsandNerds, ще имате достъп до много популярни добавки на Kodi, включително MetalliQ, Zen, Bob, SportsDevil Launcher и много други. Това хранилище снабдява с изобилни филми, телевизионни предавания, спортни събития и много друго медийно съдържание, достъпно за стрийминг. В това ръководство предоставяме стъпка по стъпка ръководство за това как да инсталирате хранилище NoobsandNerds Kodi.

Някои добавки на Kodi са ограничени по географски начин и за да ги използвате в ограничени региони, ще трябва да използвате VPN на Kodi.

Как да инсталирате Noobs and Nerds на Kodi Krypton Версия 18

  1. хвърлям Коди > Отидете на ‘Настройки’ ключ, който присъства в горната част > Файлов мениджър > Кликнете два пъти върху „Добавяне на източник“.как да инсталирате noobs и nerds на kodi
  2. Въведете URL адрес http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/ на място, където пише „Няма“ > Въведете името на източника на медия „Noobs and Nerds“.

как да инсталирате noobs и nerds на kodi kripton версия 17

  1. Сега отидете на Начален екран на Kodi като натиснете бутона „Esc“ на клавиатурата си > Кликнете върху Добавки > Натисни „Инсталатор на пакети“ икона в горния ляв ъгъл.noobs and nerds kodi хранилище
  2. Кликнете върху Инсталиране от zip файл > Noobs and Nerds > Кликнете върху Noobsandnerds Repo (1.7) .zip.noobs и nerds хранилище zip файл за kodi
  3. Сега кликнете върху Инсталиране от хранилище > Видео добавки > Сега кликнете върху която и да е от добавките, които искате да инсталирате от списъка, напр. Боб, SportsDevil Launcher, Червеното хапче и т.н. > Щракнете върху Инсталиране и изчакайте добавката да се активира. noobs and nerds video repozitorial adons
  4. Отидете на Начален екран на Kodi > Кликнете върху Добавки > Музикални добавки > Кликнете върху Боб.noobs and nerds bob
  5. Насладете се на филми, музика, спорт и Повече ▼!.
  Kodi не работи? Чести грешки и поправки (2023)

красотата и зверовите ноуби и нерди

Как да инсталирате Noobs and Nerds на Kodi Jarvis Версия 16

Процесът как да инсталирате Noobs и Nerds на Kodi Jarvis Версия 16 остава същият, както е следван в горното ръководство стъпка по стъпка. Поради промяната на версиите обаче, оформлението се различава.

В Kodi Jarvis, разделите са разположени в долната част на екрана хоризонтално, докато в последната версия на Kodi, раздели могат да бъдат намерени висящи вертикално от лявата страна на екрана.

Също така, клавишът „Системи“, който присъства в Kodi Jarvis Версия 16, е заменен с ключ „Настройки“ в Kodi Krypton Версия 17. Моля, следвайте горното ръководство, докато разглеждате тези промени.

Noobs and Nerds Repo Zip File

Можете да пропуснете първите две стъпки от ръководството за инсталиране, като изтеглите zo-файла Noobs и Nerds Repo директно от уебсайта. След като инсталирате zip файла на устройството си, може да се наложи да следвате още една стъпка:

Стъпка 3 и 4 (комбинирани): Отидете на Начален екран на Kodi > Добавки > Инсталатор на пакети > Инсталиране от zip файл > Сега навигация файла, който сте изтеглили на вашето устройство и щракнете Добре. Сега можете да следвате стъпка 5 нататък, за да продължите с инсталацията.

Noobs and Nerds Login

NoobsandNerds има форум за всяка своя добавка, където потребителите могат да обсъждат проблеми и да дават предложения за всеки проблем, свързан с добавката NoobsandNerds Kodi. За да публикувате някакви запитвания или предложения, трябва да имате идентификационен номер и парола за вход на NoobsandNerds. За целта трябва да се регистрирате на уебсайта. Ето стъпките за регистрация в уебсайта на NoobsandNerds:

  1. Отидете на уебсайта на Noobs and Nerds тук.noobs and nerds login
  2. Поставете мишката върху Раздел за добавки > Превъртете надолу до Поддръжка на форум > Кликнете върху Портал на общността или друг форум за добавки.уебсайт за noobs and nerds
  3. Можете или „Регистрирам’ към уебсайта или влезте с Google или Facebook и започнете да използвате портала на общността, ако някога сте искали помощ с добавката Noobs и Nerds Kodi.
  Как да инсталирате Kodi Krypton, Leia и Jarvis On Xbox One

регистър на noobs and nerds

Как да добавите канали от хранилището Noobs и Nerds Kodi

В хранилището NoobsandNerds Kodi ще получите много популярни добавки, които можете да изтеглите от Kodi. Например, ако изтеглите добавката Kodi „Червеното хапче“, можете да гледате документални филми от цял ​​свят по различни канали.как да гледате каналите на noobs and nerds на kodi

Когато отворите добавката Red Pill Kodi, се сблъсквате с различни опции, включително Документална буря, Документален филм, Безплатен документален филм и др. Когато кликнете върху Документална буря, можете да видите различни жанрове документални филми. От тези документални филми изберете някой, който следователно ще ви насочи към различни канали, включително YouTube.

За да добавите нещата

Може да се спасите от много проблеми, когато инсталирате хранилище NoobsandNerds Kodi, където ще получите достъп до много популярни добавки за поточно предаване на най-нови филми, телевизионни предавания, спорт и т.н. Защо да изтеглите отделна добавка на Kodi, когато можете да инсталирате всички добавки на Kodi с подобен процес? В това ръководство предоставихме стъпките как да инсталирате хранилище NoobsandNerds Kodi, така че се наслаждавайте да гледате цялото най-ново медийно съдържание.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Thanks! You've already liked this